Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Εκδήλωση της Χορωδίας Νέων της Μητρόπολης Χαλκίδας

Η Χορωδία-Ορχήστρα των Νέων της Μητρόπολης Χαλκίδας πραγματοποιήσε την καθιερωμένη εκδήλωσή της για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην αίθουσα της Σχολής Πεζικού. 

Διευθύνει ο μουσικός Παύλος Κουρμπέτης και θα μιλήσει επίκαιρα ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Μπαϊμπάκης. 

 

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Ο Πάνος Σκουρλέτης στη Χαλκίδα

Έρχεται στη Χαλκίδα την Τετάρτη  και θα μιλήσει στις 8 μ.μ.σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ ο υπεύθυνος τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Η Ομιλία θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και ο Πάνος Σκουρλέτης θα μιλήσει με θέμα: " η Οικονομική κρίση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης"

Enhanced by Zemanta

ΑΡΤΑΚΗ: Δυνατή έκρηξη υγραερίου έστειλε στο νοσοκομείο το νοικοκύρη.

Έκρηξη μπουκάλας υγραερίου έστειλε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, ένα άτομο.

Συνέβη τη Κυριακή το πρωί στην Αρτάκη. Ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη και ολοι πετάχτηκαν στο δρόμο.

Σπασμένα τζάμια βρέθηκαν στο δρόμο, έξω από το σπίτι και φωνές ακούγονταν μέσα από αυτό.

Κανείς δεν ήξερε τι συμβαίνει. Aπό την έκρηξη τραυματίστηκε ο ένοικος του σπιτιού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Nοσοκομείο Xαλκίδας.

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και μεταφέρθηκε επειγόντως στην Αθήνα.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της έκρηξης διενεργεί η Πυροσβέστική Xαλκίδας.

Σωματείο Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας: Να παραιτηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Αθάνάσιος Μπουραντάς

Δριμύ κατηγορώ για την στάση που κράτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθάνάσιος Μπουραντάς εξαπολύσει με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας και καταδικάζει την στάση της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας σχετικά με την ανανέωση άδειας χρήσης της RDF στο Αλιβέρι.

Το Δ.Σ. του σωματείου  και το σύνολο των υπό απόλυση Εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας καταδικάζουν με οργή και αγανάκτηση την σκανδαλώδη ενέργεια της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας να ανανεώσει την άδεια χρήσης R.D.F στο εργοστάσιο της πολυεθνικής LAFARGE στο Αλιβέρι Εύβοιας, την ίδια ώρα και μέρα (27-3-2013) που παραβρίσκονταν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λαμία, ζητώντας την συνδρομή της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να αποτρέψουν το κλείσιμο του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθ. Μπουραντά και προτείνοντος μάλιστα αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Νομό και στην Περιφέρεια…!!!

Η πράξη αυτή, και μόνο για την χρονική «σύμπτωση» που τελέστηκε, είναι ικανή να οδηγήσει την σκέψη ακόμη και σε σκάνδαλο διαπλοκής.

Δεν διαφέρει σε τίποτα από την ενέργεια του Εφιάλτη στις Θερμοπύλες.

Κι ας μην σπεύσει ο κ. Μπουραντάς να δικαιολογηθεί ότι η χρονική «σύμπτωση» ήταν πράγματι σύμπτωση ή λάθος της υπηρεσίας.

Γιατί αν ήταν, θα εύρισκε κάποια λόγια να την δικαιολογήσει, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας στην συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Αδάμ, το μεσημέρι της 29ης Μαρτίου 2013.

Ο κ. Μπουραντάς έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα για την ύβρη που διέπραξε κατά του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου και κατά των υπό απόλυση Εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας.
Ας βρει το θάρρος, αν έχει κάνει λάθος, να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από την Κοινωνία και ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

Οι υπό απόλυση Εργαζόμενοι του Τσιμεντάδικου της Χαλκίδας θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την επαναλειτουργία του εργοστασίου, χωρίς την «πολύτιμη» συνδρομή του, διότι απλά το λιγότερο, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.

Πετυχημένο ΓΑΜΗΛΙΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ από το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥΕπιτυχία σημείωσε η πρώτη  παράσταση ΓΑΜΗΛΙΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ  που ανέβασε εχθές το βράδυ  το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ στην αίθουσα του εργατικού κέντρου  Χαλκίδας, με την ευλογία της Ιεράς  Μητροπόλεως και την συμπαράσταση του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου Χαλκίδας.

Μια κοινωνική εκδήλωση που  αντί εισιτηρίου, με τρόφιμα και  φάρμακα, για άτομα που έχουν  άμεση ανάγκη.


Η δεύτερη παράσταση θα δοθεί απόψε το βράδυ, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

 

ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...