Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Πορεία του ΠΑΜΕ στην Αβάντων

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συνδικαλιστή στην Αθήνα, στελέχη και οπαδοί του ΠΑΜΕ κάνουν αυτή την ώρα πορεία στην οδό Αβάντων της Χαλκίδας.

Με συνθήματα όπως "Η τρομοκρατία δεν  θα περάσει" οι οπαδοί του ΠΑΜΕ ξεκίνησαν από την πλατεία της Αγοράς και διέσχισαν όλη την Αβάντων .

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Κάρυστο

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του, κάθισε στο πίσω κάθισμα, στο αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Μπροστά ο οδηγός και άλλος ένας άνδρας. Και οι τρεις φίλοι με καταγωγή από την Ρωσία.
Το αυτοκίνητο ξεκίνησε για την περιοχή Λιβαδάκι.

Για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της πόλης, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε τσιμεντένιο τοίχο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο άνδρας που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Όπως διαβάζουμε στο evianews.com οι άλλοι δύο, τραυματίστηκαν ελαφρά.
Αν και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον φίλο τους και κάλεσαν και ασθενοφόρο, ήταν αργά μιας και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

"Πλημμύρισε" το Αλιβέρι!

Πλημμύρισε το Αλιβέρι από αγανακτισμένους πολίτες που για έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης.
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου. Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η συμμετοχή των νέων ανθρώπων όπως βλέπετε και στην φωτογραφία. Οι ομιλητές μίλησαν για την οργανωμένη ανυπακοή στα "χαράτσια" και τη διέξοδο της εργατικής λαϊκής εξουσίας. Τα συνθήματα «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ - ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ» και «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ - ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ» αντιλάλησαν στους δρόμους του Αλιβερίου. Για την αυριανή μέρα δεύτερη της 48ωρης απεργίας αποφασίστηκε οργανωμένη παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
evianews.com

Κύμη: Κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητό της !...

Μία ολόκληρη περιοχή θρηνεί για τον άδικο χαμό μίας 46χρονης γυναίκας. Γύρω στις 8 το βράδυ, για λόγους που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της Κύμης, το αυτοκίνητο της έπεσε σε χαντάκι και αμέσως πήρε φωτιά. Δυστυχώς εγκλωβίστηκε στο όχημα της και απανθρακώθηκε μιας και αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά. Αν και δυνάμεις της πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο, ήταν πολύ αργά. Το περιστατικό έγινε στον δρόμο Χιλή-Κύμη. Η ίδια νωρίς το απόγευμα είχε πάει σε φιλικό τους ζευγάρι μαζί με τον σύζυγο της στην Χιλή. Κατά την επιστροφή της όμως στην Κύμη, συνέβη το μοιραίο βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της καθώς και την τοπική κοινωνία.
evianews.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...