Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Του πήρε το... σπίτι αλλά το φόρτωσε και με ... κλοπιμαία!!

Όχι μόνο έκανε κατάληψη στο σπίτι του αλλά το φόρτωσε και με ... κλοπιμαία!
Πήγε στο εξοχικό του και έμεινε με τον στόμα ανοιχτό ένας 41χρονος στο Βαθύ Αυλίδας. Το θύμα είχε ένα εξοχικό και όποτε μπορούσε πήγαινε μαζί με την οικογένεια του για να χαλαρώσει. Αυτή την φορά όμως είχε και παρέα μιας και στο σπίτι τον περίμενε ο διαρρήκτης. Ο 33χρονος Βούλγαρος όχι μόνο το διέρρηξε αλλά και έμενε μέσα αφού το ψυγείο ήταν γεμάτο και το εξοχικό είχε όλες τις ανέσεις. Όταν ο ιδιοκτήτης μετέβη, απογευματινές ώρες στην οικία του, αντιλήφθηκε την παρουσία του δράστη και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας κινητοποιήθηκαν άμεσα και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το δράστη. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι ο δράστης κατείχε εντός της οικίας του, πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, την προέλευση των οποίων αγνοούσε, τις παρέδωσε στους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, μέρος των προαναφερόμενων ηλεκτρικών συσκευών προέρχονται από κλοπή σε οικία 57χρονου, την οποία είχε διαπράξει ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 08-09-2011 έως 11-09-2011, επίσης στο Βαθύ – Αυλίδος Ευβοίας και αφού αναγνωρίσθηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση στην Κάρυστο!

Φωτιά ξέσπασε  στην περιοχή Άντια, στην Κάρυστο Ευβοίας.

Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί σε δύο μέτωπα. Το ένα είναι αυτό της Χαράδρας και το άλλο προς την ευρύτερη περιοχή Άντια.

Επί τόπου για την κατάσβεσή της επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και δύο ελικόπτερα της πυροσβεστικής.

Μαίνεται φωτιά στο κέντρο της Χαλκίδας

Οι κάτοικοι έχουν βγει με κλάρες και λάστιχα.
Φωτιά έχει ξεσπάσει από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην Εξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Οι φλόγες καίνε θαμνώδη έκταση κοντά στο Λατομείο Αλεξάνδρου και υπάρχει κίνδυνος να επεκταθούν σε κοντινές κατοικίες.

Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή κοντά στο Γήπεδο Αλεξάνδρου, έφτασε μέχρι το Γήπεδο Παπίλα και αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς την Αγία Ελεούσα.

Στο σημείο βρίσκονται επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις (πολλά οχήματα έχουν μεταβεί στη φωτιά της Καρύστου), που προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο.

Οι φλόγες έχουν φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τις κατοικίες της περιοχής. Αναστατωμένοι οι κάτοικοι βγαίνουν με κλάρες και λάστιχα προσπαθώντας να σώσουν τις περιουσίες τους.

Κυνήγησαν ηδονοβλεψία από ταράτσα σε ταράτσα


Άγριο κυνηγητό άγνωστου άνδρα από ταράτσα σε ταράτσα κι από μπαλκόνι σε μπαλκόνι σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στην περιοχή της πρώην Διεύθυνσης Μεταφορών στη Χαλκίδα. 

Ο άγνωστος είχε ανέβει σε ταράτσα οικοδομής στην οδό 25ης Μαρτίου και για αρκετή ώρα παρακολουθούσε κρυφά διαμερίσματα απέναντι πολυκατοικιών. 

Ενας από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων αντιλήφθηκε την παρουσία του και ειδοποίησε την αστυνομία.

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...