Το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής –Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS & την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας, διοργανώνουν Πανευβοϊκό Διαγωνισμό για την ανάδειξη των πιο χαρακτηριστικών πιάτων της Εύβοιας & την καθιέρωση του ευβοϊκού - ελληνικού πρωινού.
Στόχος είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας και Σκύρου μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο site του Επιμελητηρίου Ευβοίας.
Πηγή: www.eviachamber.gr