Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΧΑΛΚΙΔΑ: Καρναβάλι της... φωτιάς!

Καρναβάλι της... φωτιάς θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε τις γιορτές που έγιναν στη Χαλκίδα. 


Είχαν απ΄όλα: Κέφι, ποικιλία και... φωτιές. Άφθονες φωτιές με καύση του καρνάβαλου αλλά και πολλά πυροτεχνήματα (πολλά και... προεκλογικά!)

Λουκίσια: Με καπνούς ήταν το άρμα - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Το άρμα που βλέπετε ήταν το τελευταίο της παρέλασης. Όταν έκανε την εμφάνιση του, καπνοί σκέπασαν την πλατεία του χωριού.

Μην πάει ο νους σας στο κακό, οι καπνοί ήταν από το κρέας που έψηναν. 

Και βέβαια όσοι πλησίασαν εκεί πήραν μυρωδιά και γεύση!

Νωρίς το πρωί γύρω στις 12 ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στα Λουκίσια με παρέλαση των καρναβαλιστών και στην συνέχεια μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί.

Καρναβάλι Αυλωναρίου Εύβοιας - ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Βασιλιάς καρνάβαλος – βασίλισσα βροχή σημειώσατε Χ , νικητής το κέφι και ένα μπαλόνι…

Χαλκίδα: Προσπάθησαν να ξεφύγουν με κλεμμένο αμάξι

Από Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) υπηκόων Βουλγαρίας (ετεροθαλή αδέλφια), ηλικίας 33 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται - κατά περίπτωση - για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της κλοπής, της κλοπής τροχοφόρου και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης. 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (28-02-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ο 33χρονος, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο έτερος συνεργός του. 

Πήγα στον τάφο του Μιχάλη Ασλάνη και το μόνο που του είπα ήταν "γιατί";


Σοκαρίστηκα πάρα πολύ όταν έμαθα πως "έφυγε" ο Μιχάλης. Πήγα στον τάφο του στη Χαλκίδα και το μόνο που του είπα ήταν "γιατί";  Ήταν πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν άντεχε να χρωστά ούτε να τον πικραίνουν.

Αναγνωστάκης: Προβληματική η καθαριότητα των σχολείων

Απάντηση στην αναφορά 1967 με ημερομηνία 09/01/2014, του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, έδωσε το Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με τη χρηματοδότηση των συμβάσεων έργου για την καθαριότητα των σχολείων.


Σύμφωνα με το Υπουργείο, το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης είναι από τις 10/10/2013, υπεύθυνο για τη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, που με τη σειρά τους καθίστανται υπεύθυνες για τη σύναψη συμβάσεων με καθαριστές/στριες ή συνεργεία καθαρισμού, που δεν ανήκουν σε μόνιμο προσωπικό των σχολικών μονάδων. Συμπληρωματικά το Υπουργείο αναφέρει ότι από 30/01/2014 το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης θα μπορεί να συνάπτει συμβάσεις σχετικές με το αντικείμενο της καθαριότητας.

Χαλκίδα: Κυκλοφορούσαν αμέριμνοι, με τα ναρκωτικά στην τσέπη, αλλά...

Κυκλοφορούσαν αμέριμνοι, με τα ναρκωτικά στην τσέπη, αλλά έπεσαν πάνω σε μπλόκο αστυνομικών,


Συνελήφθησαν, στη Χαλκίδα, ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος Μολδαβός, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αυλωνάρι: Το καρναβάλι είχε τρακτέρ και άλογα! (ΦΩΤΟ)

 Μπορεί να έβρεχε αλλά ο κόσμος για άλλη μία χρονιά βρέθηκε στο καρναβάλι του Αυλωναρίου που τα είχε όλα!



Τρακτέρ, άλογα και πολύ κέφι. Εκατοντάδες είναι οι επισκέπτες που αψήφησαν την κρίση και έφτασαν στην περιοχή για να διασκεδάσουν. Μία χούφτα νέων ανθρώπων είναι αυτοί που έδωσαν πνοή στο χωριό τους.



Οπως γράφει το evianews, ο τοπικός πολιτιστικός του χωριού, διοργάνωσε με επιτυχία το καρναβάλι του Αυλωναρίου. Ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης δηλώνουν πως η κίνηση αυξήθηκε κατακόρυφα.

Η περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου, στο Αλιβέρι

Η περιοδεία του μέλους του Π.Γ. του ΚΚΕ και υποψηφίου Περιφερειάρχη στη Στερεά Ελλάδα, Γιώργου Μαρίνου, στο Αλιβέρι, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με προεκλογική συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο της πόλης. 

 Στη συγκέντρωση, χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος, της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, Κώστας Μιχαήλ.

Με δύο Μητροπολίτες το μνημόσυνο του Ιερέα Ευστράτιου Ζακάτη


Ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, παραβρέθηκε στο μνημόσυνο που Ιερέα Ευστράτιου Ζακάτη, που τέλεσε η οικογένειά του στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στην Κάνηθο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...