Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

"Ανεξάρτητοι Έλληνες" Εύβοιας κατά Μαρκόπουλου

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" Εύβοιας σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται στην ένταξη του κ. Μαρκόπουλου στη Ν.Δ. και αναφέρουν τα εξής:

"Μετά το "παρών" του βουλευτή Ευβοίας Κ.Μαρκόπουλου στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο αρχηγός της Νέας Δημoκρατίας από το βήμα του συνεδρίου της, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας δηλώνουμε τα εξής:

Ο κ. Μαρκόπουλος εξελέγη βουλευτής Εύβοιας τον Ιούνιο του 2012. Η πολιτική του πορεία δεν ήταν το μόνο κριτήριο της ανάδειξής του σε βουλευτή. Το σημαντικότερο κριτήριο για τον Ευβοικό λαό, ήταν η αντιμνημονιακή του στάση συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μια στάση βέβαια που με την σημερινή επανένταξη του στο "μαντρί" της Ν.Δ απέδειξε πως όχι μόνο δεν πίστευε, αλλά την χρησιμοποίησε ως <<Δούρειο Ίππο>> προκειμένου να κερδίσει την βουλευτική «καρέκλα» και να στηρίξει στη συνέχεια, ως από μηχανής θεός, τη μνημονιακή κυβέρνηση της ανεργίας και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, πιστοί στις αρχές μας, τηρήσαμε από την αρχή στάση ενάντια σε κάθε μνημόνιο και ξένη υποτέλεια. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στην δύναμη της ένωσης όλων των Ελλήνων και στη συλλογική μάχη κατά των άδικων και αντιλαικών συνταγών της Τρόικας και των τραπεζιτών. Γι αυτό απαιτούμε ΤΩΡΑ να παραδωθεί η βουλευτική έδρα που κατέχει ο κ. Μαρκόπουλος πίσω στον λαό που τον ψήφισε, για τους λόγους που τον ψήφισε.

Συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα".

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.ΛΑΜΨΑΚΟΥ

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ,Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ''  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.ΛΑΜΨΑΚΟΥ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΊΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Μας Περιμένει όλους

Η Lafarge για τρίτη φορά δεν δέχτηκε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων Τσιμέντων

Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, εκφράζει δριμύ κατηγορώ στη διοίκηση της Lafarge καθώς για τρίτη φορά δεν δέχτηκε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, στην δυναμική κινητοποίηση που πραγματοποίησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην Παιανία.

Η Lafarge (ΑΓΕΤ), παγκόσμιος ηγέτης Τσιμέντου κατά τα άλλα απαξιώνοντας για μια ακόμη φορά τους θεσμούς και την ίδια την συντεταγμένη πολιτεία, για τρίτη φορά αρνήθηκε την συνάντηση και τον διάλογο μαζί τους.

Έπειτα από την άρνηση και απαξίωση συνάντησης με τον Περιφερειάρχη και την άρνηση να παραλάβει το Ψήφισμα των φορέων και του Σωματείου Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας στις 11/6/2013 (Πανευβοϊκή απεργία), για τρίτη φορά αρνήθηκε να παραλάβει το νέο Ψήφισμα στις 27/6/2013 κατά την κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Τσιμέντων Ελλάδας.

Αυτοί είναι οι αποικιοκράτες, που κατά τα άλλα ευαγγελίζονται τον διάλογο και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, Θεσμούς, Βουλευτές, Περιφέρεια, Δήμο και όλη την Κοινωνία γενικότερα.

Τους διαμηνύουμε ότι η νίκη βρίσκεται στην ενότητα.

Γλύφα: Βγήκε ζωντανός μέσα από το φλεγόμενο ΙΧ!

Φωτό αρχείου
Το μεσημέρι κοντά στην περιοχή της Γλύφας, αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε με άλλο όχημα και έπεσε στον φράχτη!

H πόρτα στην θέση του οδηγού δεν άνοιγε ενώ μέσα σε δευτερόλεπτα, το αυτοκίνητο λαμπάδιασε.

Επικράτησε πανικός, μαζεύτηκε κόσμος στο σημείο ενώ όλοι οι περαστικοί ανακουφίστηκαν όταν είδαν τον οδηγό να ανοίγει την διπλανή πόρτα και να βγαίνει μέσα από τις φλόγες, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.

Πυροσβεστικά οχήματα περιόρισαν την πυρκαγιά και μέσα σε λίγα λεπτά ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.Μπορεί το αυτοκίνητο να κάηκε ολοσχερώς αλλά ο 58χρονος ιδιοκτήτης του είχε Άγιο, μιας και γλύτωσε τα χειρότερα.

Η ΔΟΥ Εύβοιας έχει ενταχθεί στο νέο Taxis

Συνεχίζονται οι διαδικασίες για την εγκατάσταση του νέου TAXIS, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ολοκληρώθηκε η ένταξη των ΔΟΥ ΙΒ’ Αθηνών – Ζωγράφου και ΔΟΥ Βύρωνα και έτσι πλέον έχουν ενταχθεί στο νέο TAXIS 51 ΔΟΥ σε Αθήνα – Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Εύβοια, Κόρινθο, Καλαμάτα, Βόλο και Ρόδο.

Ο στόχος του μνημονίου για ένταξη 50 ΔΟΥ που αντιπροσωπεύουν το 70% των εσόδων της χώρας έως 30/06/2013,υπερκαλύφθηκε, αφού με την ένταξη αυτών των ΔΥΟ, έχουν ενταχθεί 51 ΔΟΥ με έσοδα 27,5 δισ. ευρώ, που αντιπροσωπεύουν το 80,4% των συνολικών εσόδων της χώρας.

«Το κορυφαίο αυτό έργο που επιτελείται στο Υπουργείο από την Ομάδα Στελεχών και Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων είναι πολύ σημαντικό για τα έσοδα του κράτους. Και πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοια μεγάλα έργα υλοποιούνται από δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης. Τους ευχαριστώ θερμά. Μέχρι τον Οκτώβριο στοχεύουμε να έχουμε εντάξει όλες τις ΔΟΥ στο νέο TAXIS», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Ανακοίνωση επιστροφής στη ΝΔ από τον Μαρκόπουλο

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος. 

Η επιστολή αναφέρει: Το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας, μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση. Σπάνια ένας Πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος.

Σε όλη μου την πορεία, υπηρέτησα αρχές και αξίες και βάδισα με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού, Εξάλλου, η Εκλογή μου στην πρώτη θέση της σταυροδοσίας στην Εύβοια, με αυτές τις αρχές έγινε και τώρα και στις εκλογές του 2009. Την εντολή αυτή, δεν την παραχαράσσω, αντίθετα της προσδίδω προστιθέμενη αξία.

Στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών.

Δυστυχώς υπέκυψε η 46χρονη μητέρα που είχε τραυματιστεί στη μετωπική της Ιστιαίας [Video & Photos]

Θρήνος στην Ιστιαία για την 46χρονη μητέρα, που δεν άντεξε - Στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα νοσηλεύονται τα παιδιά της, ενώ στο νοσοκομείο της Λαμίας μαζί με τους άλλους τραυματίες παραμένει νοσηλευόμενος ο σύζυγός της....

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, είναι ο τραγικός απολογισμός της χθεσινοβραδινής μετωπικής σύγκρουσης, που έγινε λίγο πριν τις 9:00΄ το βράδυ του Σαββάτου, στο δρόμο Ιστιαίας - Πευκί, στη θέση "Πλατανιάς".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 50χρονος πυροσβέστης από την Ιστιαία και στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 46χρονη γυναίκα του, τα δυό τους παιδιά και ένα ανιψάκι του. Το άλλο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας Αθηναίος με συνοδηγό έναν Αλβανό.

Τα δυο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περιπολικά, Πυροσβεστικά, Ασθενοφόρα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον συνάδελφό τους, την γυναίκα και τα παιδιά, καθώς και τους άλλους δυο τραυματίες από το άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το istiaianews, αρχικά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης των τραυματιών και κυρίως της 46χρονης, ζητήθηκε να γίνει διακομιδή με ελικόπτερο στην Αθήνα, ωστόσο αυτό για τεχνικούς λόγους δεν κατέστη δυνατό.

Αρχικά οι 7 τραυματίες διακομίσθηκαν στο Κ.Υ. Ιστιαίας, ενώ παράλληλα στήθηκε επιχείρηση διακομιδής με έκτακτο ferry boat από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα και από κει στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η 46χρονη μητέρα τους όμως δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σοβαρά τραυματίστηκαν επίσης ο 50χρονοςσύζυγός της και ο Αλβανός συνοδηγός του άλλου αυτοκίνητου.

Δείτε βίντεο και φώτο από το istiaianews:









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...