Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο... προέβλεπε το σενάριο της άσκησης των Πυροσβεστών [video]

Πυρκαγιά στους χώρους των μαγειρείων του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι, προέβλεπε το σενάριο...

της άσκησης ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου.


Η συνεργασία μεταξύ υπαλληλικού προσωπικού του ξενοδοχείου και του Πυροσβεστικού Σώματος ήταν άψογη, όπως και συντονισμός και έτσι το συμβάν έληξε στον προκαθορισμένο χρόνο της άσκησης.

Άσκηση της Π.Υ. Καρπενησίου από LAMIASTARGR

Κουβέλης: Η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν θα δώσει άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ

Το ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν πρόκειται να δώσει άλλοθι, στο ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος υποστήριξε πως τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν θέσεις ευλαβικές προς το Μνημόνιο πράγμα το οποίο τον βρίσκει αντίθετο.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. παρευρέθηκε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και απαντώντας σε ερώτηση, εάν ακολουθεί την ίδια πολιτική με τον Αλέξη Τσίπρα που δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, είπε μονολεκτικά «όχι».

Σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για τις προτάσεις του κ. Σαμαρά


Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί πιστά την ατζέντα του κ. Σαρκοζί περί νόμου και τάξης. Προβάλει ένα υπερσυντηρητικό μοντέλο, «παίζοντας» με το φόβο και την ανασφάλεια των ελλήνων πολιτών. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αγωνίζεται για μια κλειστή και φοβική κοινωνία.

Σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις της κυρίας Γεννηματά


Καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ προτού κάνει υποδείξεις να διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Ολάντ, αλλά και το σύνολο των δηλώσεών του για την ασκούμενη πολιτική συνολικότερα στην Ευρώπη, προκειμένου να διαπιστώσει ότι δεν έχει καμία σχέση, τόσο με τα πεπραγμένα, όσο και με τις διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς η σημερινή πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε αυτά τα θέματα είναι εγγύτερα σε αυτή του κ. Σαρκοζί.

Αποκατάσταση της αυλής στο δημοτικό σχολείο Βαθέως Αυλίδας

Αποκατάσταση της αυλής στο δημοτικό σχολείο βαθέως Αυλίδας η οποία είχε καταστεί προβληματική έγινε πρόσφατα

Δημιουργήθηκαν χώροι περιβαλλοντικών δράσεων στο δημοτικό σχολείο βαθέως Αυλίδας .Οι μαθητές μπορούν πλέον να φυτεύουν λουλούδια και να ασχολούνται με το περιβάλλον στο χώρο του σχολείου τους, μαθαίνοντας και παράλληλα υλοποιώντας δράσεις που θα τροποποιήσουν την αντίληψη τους για τον χώρο τους και το ευρύτερο περιβάλλον και θα δημιουργήσουν μια άποψη για την ζωή τους που θα στηρίζεται στην αισθητική και τον πολιτισμό.

"Καρφώνει" την Βικυ Σταμάτη η κόρη του Άκη που προφυλακίστηκε

 

Προφυλακιστέα κρίθηκε η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Η κόρη του Άκη έκανε επίθεση στη Βίκυ Σταμάτη και αποκάλυψε ότι εμπόδιζε τις σχέσεις με τον πατέρα της. "Ούτε στα βαφτίσια του παιδιού τους με κάλεσαν" φέρεται να δήλωσε.


Η Αρετή Τσοχατζοπούλου είναι κατηγορουμένη στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της από προμήθειες όπλων για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν τα βρήκαν ούτε στο ντιμπέϊτ τα κόμματα

Χωρίς συμφωνία για τα ντιμπέιτ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής, καθώς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν τα βρήκαν ούτε στα στοιχειώδη, ρίχνοντας την ευθύνη της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων το ένα κόμμα στο άλλο.
Όπως δήλωσε ο Τάσος Γιαννίτσης μετά τη συνεδρίαση, για τη Διακομματική Επιτροπή Εκλογών το θέμα των τηλεοπτικών αναμετρήσεων έληξε και είναι πλέον ευθύνη των κομμάτων να συμφωνήσουν για τα ντιμπέιτ.
Η Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα σε διευρυμένη σύνθεση, με τους εκπροσώπους επιπλέον πέντε κομμάτων, πέρα απ' αυτά που εκπροσωπούντο στη Βουλή. Πρόκειται για τα κόμματα:
1. Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας.

2. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή- ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Μέτωπο της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας.

3. Ένωση Κεντρώων.

4. Οικολόγοι Πράσινοι.

5. Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή.

24ωρη απεργία την Πρωτομαγιά αποφάσισαν 2 ναυτεργατικά σωματεία κόντρα στην ΠΝΟ

Δε θα λύσουν κάβους τα πλοία την Πρωτομαγιά όπως όλα δείχνουν καθώς τα σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, δηλαδή οι μηχανικοί και τα κατώτερα πληρώματα... αποφάσισαν 24ωρη απεργία.

Κόντρα στην απόφαση της ΠΝΟ που είχε αποφασίσει τετράωρη στάση εργασίας, από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, 2 ναυτικά σωματεία κήρυξαν 24ωρη απεργία ενώ αναμένεται και η απόφαση του σωματείου των μαγείρων, των ναυτών και του σωματείου των ρυμουλκών.

Φαίνεται λοιπόν πως τα πλοία θα μείνουν δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Η 24ωρη απεργία θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και θα λήξει στις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης.
parapolitika.gr

Η Κατ. Περλεπέ στη Σκύρο

Η υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, την Τετάρτη 25 Απριλίου συνεχίζοντας την προεκλογική της περιοδεία στο Νομό επισκέφθηκε το Μονόδρι, τις Κονίστρες και τον Οξύλιθο. 

Το απόγευμα της Πέμπτης η κ. Περλεπέ μεταβαίνει στη Σκύρο και επιστρέφοντας την Παρασκευή θα συνεχίσει την περιοδεία της, σε άλλες περιοχές του Νομού.

Πέρασε την είσοδο του μετρό για... υπόγειο πάρκινγκ! ΒΙΝΤΕΟ

Έψαχνε για πάρκινγκ μάλλον, για αρκετή ώρα, μέχρι που είδε μια είσοδο. Νόμιζε πως ήταν υπόγειο πάρκινγκ μόνο που τελικά ήταν η είσοδος...του μετρό.

Το περιστατικό έγινε στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο σταθμό του μετρό “Chaussee d'Antin-La Fayette”

Ο 26χρονος οδηγός του τζιπ μόλις κατάλαβε τι έκανε πρόλαβε να πατήσει φρένο και έτσι δεν βρέθηκε μέσα στον σταθμό κανονικά. Για αρκετή ώρα έμεινε στα σκαλιά του μετρό μέχρι που ήρθε γερανός και τον έβγαλε

Πώς να διατηρήσετε τα μαλλιά σας

Αντισταθείτε στη φαλάκρα με όλα τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε για την πρόληψη της. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης για έναν άνδρα από τη φαλάκρα. Τα υγιή και πλούσια μαλλιά προσθέτουν αναμφισβήτητα... πόντους στο σεξαπίλ και το στυλ των ανδρών. Έτσι λοιπόν, όταν αρχίζουν να χάνουν τα μαλλιά τους, πανικοβάλλονται και ούτε λίγο ούτε πολύ κινδυνεύουν να χάσουν και τα μυαλά τους. Συνήθως η τριχόπτωση στους άνδρες παρατηρείται από κάποια ηλικία και ύστερα χωρίς να υπάρχουν παθολογικά αίτια. Ένας στους τέσσερις άνδρες αντιμετωπίζει για πρώτη φορά το πρόβλημα εκεί γύρω στα 30, ενώ δύο στους τρεις βλέπουν τα μαλλιά τους να αραιώνουν σταδιακά μέχρι την ηλικία των 60 ετών.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σοκαριστικό βίντεο - Άντρας πέφτει στις γραμμές του τρένου και τον παρασύρει

Οι επιβάτες του τρένου που είδαν όλη τη σκηνή υπέστησαν σοκ.

Ένας 35χρονος άντρας στην Κωνσταντινούπολη για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία έπεσε στις γραμμές του ΜΕΤΡΟ, την ώρα που ο συρμός πλησίασε, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει σοβαρότατα.

Στην Κωνσταντινούπολη ο 35 χρονος Ουναλ έπεσε στις γραμμές του μετρό την ωρα που εφτανε ο συρμός στο σταθμό Μετζιντιγεκόι το βράδυ της Κυριακής.Ο 35 χρονος είναι επιληπτικός.
Ο οδηγός του συρμού δεν πρόλαβε να σταματήσει αν και φρέναρε.
  Σώθηκεβαριά τραυματισμένος. νοσηλεύεται στην εντατική.
Οι επιβάτες έπαθαν σοκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Με λεωφορεία γίνονται τα δρομολόγια του τρένου Χαλκίδα-Αθήνα

A Proastiakós Stadler GTW-2/6 DMU train in Ath...
Photo credit: Wikipedia

Με λεωφορεία πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του προαστιακού από και προς Χαλκίδα μετά και το νέο περιστατικό δολιοφθοράς που σημειώθηκε το πρωί στις γραμμές, 2,5 χλμ μετά το σταθμό της Οινόης.


Άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια ηλεκτροκίνησης αλλά ο οδηγός της αμαξοστοιχίας που διέρχονταν αντελήφθη το συμβάν και σταμάτησε έγκαιρα το τρένο.
Enhanced by Zemanta

5 τρόποι για να χωρίσεις μια γυναίκα (ξεκάθαρα κι αντρίκεια)

Για πολλούς, είναι πιο εύκολο να σε χωρίζουν, παρά να χωρίζεις εσύ. Ενοχές, βαριά συνείδηση, διπλοσκέψεις και το άγχος του ότι ρίχνεις στα σκουπίδια... ό, τι έχει επενδύσει (αν έχει επενδύσει) ο άλλος στη σχέση σας. Όταν όμως το αποφασίσεις, κάν' το «αντρικά». Καν' το ξεκάθαρα. Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω για το θέμα:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι περιμένουμε από τις εκλογές


Το Αυτοδιοικητικό κίνημα περιφέρειας Στερεάς σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, η πρώτη κάτω από καθεστώς «μνημονιακής» επιτήρησης, βρίσκει την κοινωνία μας σε οριακή κατάσταση. Μεγάλα τμήματά της βιώνουν το φάσμα της μη αξιοπρεπούς διαβίωσης. Η αρχή του κατήφορου βρίσκεται στις πολιτικές που ακολούθησαν τα κόμματα που μας κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες. Τα δύο τελευταία χρόνια, όμως, η αποδιάρθρωση πήρε τη μορφή χιονοστιβάδας, με μνημόνια, συμβάσεις, νόμους και ρυθμίσεις που επιβλήθηκαν χωρίς να ρωτηθούμε.

Στην περιοχή της Στερεάς έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις οι απολύσεις, το κλείσιμο επιχειρήσεων, η ανεργία και η φτώχεια. Η έλλειψη χρηματοδότησης σπρώχνει στην κατάρρευση το Πανεπιστήμιο, τα ΤΕΙ αλλά και τα νοσοκομεία και τις όποιες υποδομές υγείας, την ώρα που οι παροχές υγείας και η κοινωνική ασφάλιση οδηγούνται σε κατάργηση. Τα σχολεία συγχωνεύονται, τα μέσα μαζικής μεταφοράς υποβαθμίζονται. Το κόστος ζωής ανεβαίνει τόσο από τη φορολογία όσο από την δράση καρτέλ και μεγαλοεπιχειρηματιών, που δρουν ανεξέλεγκτα στον παράδεισο της ασυδοσίας που βαφτίστηκε «ελεύθερη αγορά».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη συναυλία για τα 20 χρόνια Φοίβου

O δημοφιλέστερος Έλληνας συνθέτηςκαι όλοι οι σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές της τελευταίας 20ετίας.


O νεότερος σύγχρονος Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, ο Φοίβος, συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζοντας το με μια μεγάλη παραγωγή, στο Ο.Α.Κ.Α. στις 24 Σεπτεμβρίου 2012.

Τα σπουδαιότερα ονόματα της δισκογραφίας στην Ελλάδα που έδωσαν πνοή στο όραμα του Φοίβου θα συναντηθούν στο Ο.Α.Κ.Α. για μια αξέχαστη μουσική γιορτή! Για πρώτη φορά ενωμένοι, οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές, θα δημιουργήσουν το προσωπικό μας soundtrack σε μια λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια που λατρέψαμε, και που μας γέμισαν συναισθήματα.

Μια υψηλού επιπέδου οπτικοακουστική παραγωγή στην οποία θα συμμετέχουν, με αλφαβητική σειρά οι : Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, ΝΙΝΟ, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus και πολλοί ακόμη.

Την σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

tlife

Πως η Νατάσα Θεοδωρίδου κατέστρεψε την εισαγωγή της Ελένης - BINTEO

Το μικρόφωνο της τραγουδίστριας ήταν ανοιχτό πριν μπει στο πλατό και...


Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε μια καλή της φίλη στην εκπομπή, την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η χαρά της ήταν μεγάλη και η εισαγωγή που ήθελε να κάνει γι' αυτήν ήταν ιδιαίτερη. Υπολόγιζε όμως χωρίς τη φιλενάδα της...

"Για τη Νατάσα Θεοδωρίδου μπορώ να μιλάω ώρες. Είναι εκτός από μια πραγματικά πετυχημένη τραγουδίστρια, ένας άνθρωπος δικός μας. Είναι η Νατάσα μας!", έλεγε η Ελένη και από μέσα ακούστηκε η φωνή της Νατάσας...

"Μιλάει παιδιά!" είπε η Ελένη χαμογελώντας και συνέχισε: "Μπορούμε να την ακουμπήσουμε, να την αγκαλιάσουμε..." και σε αυτό το σημείο ακούγεται και πάλι η Νατάσα Θεοδωρίδου να λέει: "Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!"

"Ε! Δε γίνεται! Δεν μ' αφήνει να κάνω εισαγωγή! Η γυναίκα μιλάει μόνη της από μέσα!" φώναξε η Ελένη και μόνο τότε συνειδητοποίησε ότι το μικρόφωνό της ήταν ανοιχτό...

Δείτε το βίντεο:

Για πρώτη φορά η ΕΡΤ δεν θα στείλει ελληνική αποστολή στο Μπακού- Η περιγραφή θα γίνει από την Αθήνα!

Πως θα γίνει η μετάδοση του διαγωνισμού;


Η εκπομπή "Μεσημερινή Μελέτη" μετέδωσε μια είδηση - βόμβα για τον διαγωνισμό της Eurovision που αλλάζει τα δεδομένα της μετάδοσης!
Μέχρι σήμερα ξέραμε πως η περιγραφή της βραδιάς γινόταν από το γήπεδο της διοργανώτριας χώρας και από την παρουσιάστρια που έστελνε η ΕΡΤ για να καλύψει τον διαγωνισμό!

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως χτύπησε και το κρατικό κανάλι που την τελευταία στιγμή ακύρωσε την ελληνική αποστολή με αποτέλεσμα η περιγραφή της Μαρίας Κοζάκου για τη βραδιά της ημιτελικής και της τελικής φάσης να γίνει από τα στούντιο της ΕΡΤ!

To μοναδικό άτομο που θα ταξιδέψει μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου είναι η αρχηγός αποστολής, Σύνια Κούσουλα. Η ΕΡΤ δεν είχε στείλει δημοσιογράφο για να περιγράψει τον διαγωνισμό και το 2000, αλλά εκείνη τη σεζόν, η Ελλάδα δεν είχε συμμετάσχει...

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


 
Enhanced by Zemanta

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Πως είναι σήμερα ο Ντίνος Καρύδης;


Η Σμαράγδα Καρύδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Μακεδονία TV "Κορίτσια για σπίτι" και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και όλο αυτό τον καιρό πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν. Η ίδια η κόρη του σήμερα δίνει ένα τέλος στην παραφιλολογία και δίνει απαντήσεις μπροστά στην κάμερα της εκπομπής!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Υποχώρηση έναντι των αρχικών εκτιμήσεων για τις εξαγωγές το Φεβρουάριο

Υποχώρηση έναντι των αρχικών εκτιμήσεων προκύπτει για τις εξαγωγικές επιδόσεις της χώρας κατά τον περασμένο Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα η μέση τάση αύξησης... σε 12μηνη βάση να προσαρμόζεται, εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, στα επίπεδα του 6,4%, έναντι αύξησης 9,7% κατά το 2011.

Σύμφωνα, με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛ-ΣΤΑΤ, όπως τα ανάλυσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, για τον Ιανουάριο του 2012, προκύπτει αύξηση των συνολικών εξαγωγών κατά 25,25%, στο 1,85 δισ ευρώ (από 1,48 δις του Φεβρουαρίου του 2011).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ συνελήφθη το πρωί ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης.


Ωστόσο, μετά την καταβολή της οφειλής προς το Ίδρυμα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου, συνελήφθη, το πρωί, για όφελος ύψους 162.000 ευρώ που προέκυψαν μετά τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως έγινε γνωστό, μέρος της παραπάνω οφειλής, περί τις 40.000 ευρώ, το είχε καταβάλει πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να προβεί σε ρύθμιση των οφειλομένων του.

Μετά τη σύλληψή του προέβη στην καταβολή του υπόλοιπου ποσού και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος. Η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου προσήχθη το μεσημέρι, έθεσε τη δικογραφία στο αρχείο.

Μήνυση του διοικητή της ΕΥΠ για το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου

Μηνυτήρια αναφορά για το σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», περί έμμισθης σχέσης του υποψηφίου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Χήτου με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατέθεσε ο Διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Όλαντ: "Αν εκλεγώ θα ανακουφίσω το φορτίο των Ελλήνων"

Στήριξη στην Ελλάδα υπόσχεται ο υποψήφιος στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών Φρανσουά Ολάντ. Ο κ. Όλαντ ξεκαθάρισε την Τετάρτη (25/04) ότι θα πιέσει υπέρ ης αλλαγής του οικονομικού προγράμματος.

O Oλάντ δήλωσε :"Σε περίπτωση που εκλεγώ θέλω να ανακουφίσω το φορτίο των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα πρέπει να επανακτήσει ένα επίπεδο ανάπτυξης… ".

Παράλληλα προχώρησε σήμερα στη διατύπωση ενός "μνημονίου" υπέρ της ανάπτυξης της Ε.Ε. δηλώνοντας σε συνέντευξη τύπου ότι εάν εκλεγεί θα αποστείλει, την επομένη κιόλας ημέρα, επιστολή στους ευρωπαίους ηγέτες με τις τέσσερις ιδέες του για τη βελτίωση της οικονομικής ανάπτυξης στην ΕΕ.

Η επιστολή-"μνημόνιο" που θα στείλει, θα περιλαμβάνει τέσσερις προτάσεις:

"Πρώτον, θα επικεντρώνει στο ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν ευρωομόλογα, όχι τόσο για να αμοιβαιοποιηθεί το ευρωπαϊκό χρέος, όσο για να χρηματοδοτηθούν, άμεσα, βιομηχανικά προγράμματα υποδομής, αλλά και επενδυτικά εν γένει προγράμματα.

Δεύτερον, θα τονίζει ότι θα πρέπει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η ΕΤΕ, να αποδεσμέυσει οπωσδήποτε περισσότερα κεφάλαιά της.

Τρίτον, θα επισημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί φόρος επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν αναπτυξιακά προγράμματα και

Τέταρτον, θα δηλώνεται εμφατικά ότι θα πρέπει να γίνει ευρεία χρήση 'δομικών' ευρωπαϊκών κεφαλαίων, αχρησιμοποίητων σήμερα, για να χρηματοδοτηθούν διάφορα οικονομικά προγράμματα".

Ο Ολάντ εξέφρασε την ικανοποίησή του επειδή ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι "επισήμανε ο ίδιος ότι πρέπει να συμπληρωθεί με ένα Σύμφωνο για την ανάπτυξη το Δημοσιονομικό σύμφωνο" και διαβεβαίωσε ότι "στο θέμα σεβασμού των δημοσιονομικών ισορροπιών, προτίθεται να επιδείξει σοβαρότητα".

Συνέλαβαν 15 κακοποιούς και "ξήλωσαν" εγκληματική οργάνωση

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε τέσσερις (4) ένοπλες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τη χρήση καλάσνικοφ και πιστολιών
Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) μέλη της, μεταξύ των οποίων και το ηγετικό στέλεχος 
 
Εξαρθρώθηκε έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εγκληματική οργάνωση η οποία ενέχεται σε τέσσερις (4) περιπτώσεις ένοπλων ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, δεκαπέντε (15) αλλοδαποί ηλικίας 20 έως 35ετών και αναζητούνται επιπλέον τέσσερις (4) ομοεθνείς συνεργοί τους. 
 

Κλιμάκιο της ΔΗΜ.ΑΡ σε Πολιτικά, Νεροτριβιά, Καμαρίτσα, Σταυρό και Κοντοδεσπότι.

Κλιμάκιο της ΔΗΜ.ΑΡ. αποτελούμενο από τους Αναγνωστάκη Δημήτρη, Καπράλο Ηλία, Παπανδρέου Ανδρέα και Παύλοβιτς Άλκη, επισκέφθηκαν την Τρίτη 24 Απριλίου τις περιοχές: Πολιτικά, Νεροτριβιά, Καμαρίτσα, Σταυρό και Κοντοδεσπότι.

Συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ανέλυσαν τις θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ. και απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις.

Κατά τη διάρκεια του οδοιπορικού τα μέλη του κλιμακίου μοίρασαν το κοινό προεκλογικό φυλλάδιο και κάλεσαν τους πολίτες να εμπιστευτούν και να ενισχύσουν την Δημοκρατική Αριστερά, που με πρόγραμμα και απαντήσεις αποτελεί την Αριστερά της ευθύνης, την κυβερνώσα Αριστερά.

Τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. τόνισαν πως η παράταξη είναι έτοιμη να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ζοφερής πραγματικότητας, με επεξεργασμένο σχέδιο που διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. αλλά και την κοινωνία όρθια.

Ο Δήμος Κύμης- Αλιβερίου στηρίζει οικονομικά το Ινστιτούτο " Γ. Ν. Παπανικολάου"

Ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, στηρίζει οικονομικά το Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου " Γ. Ν. Παπανικολάου".

Συνεχίζονται οι εργασίες οργάνωσης, οικονομικής ενίσχυσης και προώθησης του Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου " Γ. Ν. Παπανικολάου".

Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012,  στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Κύμης και ώρα 15.00,θα συνεδριάσει δημόσια το Δ.Σ του Ινστιτούτου με τα παρακάτω θέματα :

1. Συγκρότηση Επιτροπών.
2. Αποδοχή Δωρεάς από ΔΕΗ Α.Ε.
3. Διοργάνωση Πανελ

Η Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας εξετάζει άδειες καταστημάτων

Συνεδρίαση του  Συμβουλίου Δημ.Κοινότητας  Χαλκίδας  θα πραγματοποιηθεί την
 Πέμπτη ,26 Απριλίου 2012 και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου  [Δημαρχιακό μέγαρο– Φαρμακίδου 15,Χαλκίδα] και τα θέματα που θα την απασχολήσουν είναι:
  1. Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ΚΑΤΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του ΜΙΧΑΗΛ-Καφετέρια,Βρυσακίων 18   (αρ.πρωτ.αιτ.25054/19-4-2012) (εισηγητής κος Γιαννούκος Θεόδωρος )-εξ αναβολής
  2. Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου  για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ΣΚΡΙΒΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  –Καφετέρια - Μπαρ  στην οδό Φαβιέρου & Βελισσαρίου (αρ.πρωτ.αιτ.22987/5-4-2012) (εισηγητής κος Γιαννούκος Θεόδωρος)- εξ αναβολής
  3. Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου  για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε»  –Καφετέρια - Μπαρ  στην οδό Ερμού 7 (αρ.πρωτ.αιτ.24156/12-6-2012) (εισηγητής κος Γιαννούκος Θεόδωρος)
  4. Περί γνωμοδότησης για χορήγηση άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου  για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας «ΔΑΪΜΟΓΛΟΥ Α.-ΓΚΑΪΤΑΤΖΗ Λ .Ο.Ε»  –Οβελιστήριο  στην οδό Τσιριγώτη 1,΄Αγιος Νικόλαος (αρ.πρωτ.αιτ.25805/24-4-2012) (εισηγητής κος Γιαννούκος Θεόδωρος)
  5. Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας BELLIU BEJDOVA MARGITA του JAN–Οβελιστήριο –Ψητοπωλείο ,Αθ.Διάκου  1   (αρ.πρωτ.αιτ.24438/17-4-2012) (εισηγητής κος Γιαννούκος Θεόδωρος )
  6. Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  του ΖΗΣΗ -Πρατήριο άρτου-ζαχαροπλαστικής ,Γαζέπη 9   (αρ.πρωτ.αιτ.25923/24-4-2012) (εισηγητής κος Γιαννούκος Θεόδωρος )
  7. Περί προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας σε κατάστημα  υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ  του ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-Αναψυκτήριο Ερμού 11   (αρ.πρωτ.αιτ.26164/25-4-2012) (εισηγητής κος Γιαννούκος Θεόδωρος )

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Χαλκίδα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ευβοίας προσκαλεί όλους τους εργαζομένους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους αγωνιστές του κινήματος και της Αριστεράς στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας.


Στη συγκέντρωση θα παρουσιαστούν οι πολιτικές θέσεις και προτάσεις του μετώπου της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς για τις εκλογές και τις κρίσιμες μάχες που έρχονται.

Ο Ν. Γεωργάτος πρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού & Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας

Ο Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας  μετά τις εκλογές της 19ης Απριλίου 2012 και τη Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβούλιο σε Σώμα στις 24 Απριλίου 2012,

η νέα σύνθεση του ΔΣ είναι ως ακολούθως:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΑΙΣΩΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΕΛΗ: ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ ΑΝΔΡΕΑΝΝΑ
ΠΑΡΜΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΦΡΟΥΔΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

(Φωτό από  eviagate.gr)

"Φίμωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΕΑΒ"

"Καταγγέλλουμε τη διοίκηση της ΕΑΒ για την προκλητική της απόφαση να απαγορέψει την παρουσίαση των θέσεων και προτάσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους εργαζόμενους της επιχείρησης".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και επισημαίνεται ότι:

"Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση της ΕΑΒ απέρριψε την αίτηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους, με την πρόφαση μάλιστα ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν αποτελεί κοινοβουλευτικό κόμμα.

Είναι προφανές ότι η διοίκηση της ΕΑΒ πριμοδοτεί την πληροφόρηση των εργαζομένων της από εκπροσώπους των κομμάτων του μνημονίου και από όλους αυτούς που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία στο χείλος του γκρεμού και την καταστροφή. Φοβούνται οι διοικούντες της ΕΑΒ την επικοινωνία των εργαζόμενων της εταιρείας με δυνάμεις που έχουν πρωτοστατήσει στην οργάνωση όλων των μεγάλων κοινωνικών και απεργιακών αγώνων όλης της προηγούμενης περιόδου. Τρέμουν μπροστά στην ιδέα να παρουσιαστεί μπροστά σε πλατύ ακροατήριο εργαζομένων μια αγωνιστική φωνή που μπορεί να αποκαλύψει ότι υπάρχει και άλος δρόμος πέρα από τα μνημόνια, το χρέος, την ΕΕ και το Ευρώ.

Από την πλευρά μας σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι οι προσπάθειες φίμωσης της διοίκησης της ΕΑΒ, αλλά και κάθε άλλου πρόθυμου υποστηρικτή αντίστοιχων πρακτικών, θα πέσουν στο κενό. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τις μαζικές τις εξορμήσεις και μέσω των πρωτοπόρων αγωνιστών της που παρεμβαίνουν σε μια σειρά από εργασιακούς χώρους θα σπάσει το τοίχος της σιωπής που προσπαθούν να στήσουν γύρω της οι εκπρόσωποι της πολιτικής των μνημονίων".

Επισκευή των στηθαίων στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας.

Το 13ο Δημοτικό στην παρελαση
 Σε άμεση χρηματοδότηση προχώρησε το Δ.Σ της σχολικής επιτροπής μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ,για την επισκευή και αποκατάσταση των στηθαίων της πίσω αυλής στο 13ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας η οποία είχε καταστεί επισφαλής, με αποτέλεσμα να χάνουν οι μαθητές σημαντικό μέρος της αυλής για τις δραστηριότητες τους κατά τα διαλείμματα του σχολικού ωραρίου .

Η άμεση παρέμβαση  του Δ.Σ διασφαλίζει την ασφάλεια των μαθητών και των χώρων μάθησης των σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων.

Ασανσέρ στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Το 4ο Δημοτικό στην παρέλαση
Ασανσέρ λειτουργεί στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας ενώ αποφασίστηκε και η αποκατάσταση χώρου αυλής.

Το Δ.Σ της σχολικής επιτροπής μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ,έδωσε την απαραίτητη χρηματοδότηση για την λειτουργία του ασανσέρ στο 4ο δημοτικό σχολείο Χαλκίδας που εξυπηρετεί παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς πάρθηκε η άδεια και το απαιτούμενο πιστοποιητικό, που έλειπαν τόσα χρόνια.

Το ασανσέρ  βρίσκεται ήδη σε λειτουργία.

Επίσης άμεση ήταν και η χρηματοδότηση του έργου και η αποκατάσταση της κλίσης της αυλής που απασχολούσε για χρόνια το σχολείο καθώς συσσώρευε νερά της βροχής εντός του σχολείου.

ΙΣΤΙΑΙΑ: Κινητό super market με... λαθραία είχαν δύο Πακιστανοί

Cigarette packets - John Player King Size, Pet...
(Photo credit: sludgegulper)
Κινητό super market με... λαθραία είχαν δύο Πακιστανοί, ηλικίας 21 χρόνων, που συνελήφθησαν χθες στις Γούβες Αρτεμισίου από αστυνομικούς της Γ' ΟΠΚΕ και του Α.Τ. Ιστιαίας.

Και πως να μην συλληφθούν όταν σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

Δύο κούτες με 15 πακέτα τσιγάρα.
• Τέσσερα σακίδια με 23 κούτες που περιείχαν 225 πακέτα τσιγάρων.
• 355 κλεψίτυπα cd και 204 κλεψίτυπα dvd.

Να σημειωθεί ότι τα τσιγάρα ήταν λαθραία, αφού δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Στην κατοχή των δύο Πακιστανών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 500 ευρώ τα οποία προέρχονταν από παράνομο εμπόριο τσιγάρων και cd-dvd.

Οι δύο συλληφθέντες ήταν παράνομοι μετανάστες στη χώρα και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χαλκίδας.
Enhanced by Zemanta

«Γίνε Αγρότης»: Απόκτησε το δικό σου «μποστάνι» στη Χαλκίδα, διαδικτυακά

Ένα από τα αγροκτήματα  που μετέχουν στο πρόγραμμα
Από τα περιβόλια της Χαλκίδας ξεκίνησε  μία νέα καινοτόμα υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να αποκτήσουν ένα δικό τους περιβόλι και τα δικά τους αγροτικά προϊόντα.

Το «Γίνε Αγρότης» είναι ένα εγχείρημα ώστε παραγωγός και καταναλωτής να έρθουν σε άμεση επαφή.

Το «Γίνε Αγρότης» έχει συμβεβλημένους και δεσμευμένους με συγκεκριμένους όρους αγρότες που καλλιεργούν για λογαριασμό των καταναλωτών που δεν έχουν το δικό τους περιβόλι.

Ο καταναλωτής μέσα από την ιστοσελίδα του «Γίνε Αγρότης» μπορεί να επιλέξει το χωράφι και τα προϊόντα που θέλει να καλλιεργήσει και νέοι αγρότες αναλαμβάνουν να το κάνουν για εκείνον, να καλλιεργήσουν και να παράγουν όλα τα εποχιακά λαχανικά και φρούτα σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα «Γίνε Αγρότης», η ιδέα ουσιαστικά προωθεί την έννοια του «Αποκλειστικού Αγρότη» κάθε οικογένειας. «Με ιδιαίτερη φροντίδα και αυστηρές διαδικασίες αγρότες σας εξασφαλίζουν γευστικά προϊόντα με πλούσια αρώματα και πραγματική γεύση για εσάς και τα παιδιά  σας», σημειώνουν οι εμπνευστές του «Γίνε Αγρότης».

Τα κτήματα από την Εύβοια που μετέχουν στο πρόγραμμα είναι:


Αγρόκτημα Αγουρίδα
Δυο νέοι αγρότες, καλλιεργούν σύμφωνα με τις αρχές βιολογικής γεωργίας, λαχανικά και φρούτα της εποχής. Με ιδιαίτερη φροντίδα και αυστηρές διαδικασίες μπορούν να σας εξασφαλίσουν γευστικά προιόντα με πλούσια αρώματα και πραγματική γεύση για εσάς και την οικογενειά σας. Αποστολή στο χώρο εργασίας/κατοικίας σας.
Διεύθυνση: Δήμος Μεσσαπίων, Εύβοια
 
Κτήμα οικογένειας Φώτη
Στα περίχωρα της Μακρυκάπας, η οικογένεια Φώτη, καλλιεργεί και φροντίζει με μεράκι τον προσωπικό σας κήπο. 3η γενιά αγροτών, ο Θανάσης Φώτης μαζί με τον αδερφό του Λάμπρο έχουν αναλάβει την καλλιέργεια κηπευτικών προιόντων με βάση τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, δίχως τη χρήση χημικών λιπασμάτων, νιτρικών προσθέτων, μόνο με αποκλειστική χρήση κοπριάς.
Διεύθυνση: Δήμος Μεσσαπίων, Εύβοια

Αγρόκτημα Τζώρτζη
Στους πρόποδες της "Δίρφυς" , καλλιεργούν τα τελευταία 6 χρόνια το προσωπικό τους μποστάνι. Μετά τα πρώτα χρόνια, η εξοικείωση τους με την καλλιέργεια επέτρεψε την παραγωγή και για άλλες φιλικές οικογένειες. Τώρα έχουν έναν διαθέσιμο χώρο για να σας προσφέρουν και τα δικά σας αγνά λαχανικά, χειμερινά και καλοκαιρινά και να σας τα αποστείλουν στον χώρο σας.
Διεύθυνση: Δήμος Μεσσαπίων, Εύβοια

Αγρόκτημα Κούκουζα
Στην πεδιάδα του Δήμου Ερέτριας, ο έμπειρος και καινοτόμος αγρότης Κούκουζας, καλλιεργεί πρώιμα και ώψιμα λαχανικά.
Διεύθυνση: Δήμος Ερέτριας
Το εγχείρημα ελέγχεται συστηματικά από την εταιρεία QWAYS (www.qways.gr), η οποία έχει αναλάβει την σταδιακή πιστοποίηση του συνόλου των καλλιεργειών και διανομής των προϊόντων.
Μέσω της πλατφόρμας «Γίνε Αγρότης» ο καταναλωτής μεταφέρεται εικονικά στο Περιβόλι - το γνωστό «μποστάνι»- που είχε κάθε οικογένεια παλαιότερα σε κάθε χωριό. Αυτό το περιβόλι, το καλλιεργεί εικονικά κάθε Καταναλωτής, ενώ στην πράξη εφαρμόζει το πρόγραμμα σποράς και καλλιέργειας ο Συμβεβλημένος Αγρότης. Ο καταναλωτής θα παραλαμβάνει τα προϊόντα στο χώρο που επιθυμεί, κάθε εβδομάδα από την αρχή της συγκομιδής και για έναν ολόκληρο χρόνο. Συνολικά 52 αποστολές κατευθείαν μετά τη συγκομιδή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τη ιστοσελίδα του «Γίνε Αγρότης».

Ιωάννης Δ. Παπαγρηγορίου: Στο πλευρό του Δημ. Αβραμόπουλου στη Σχολή Πεζικού

 Στο πλευρό του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημ. Αβραμόπουλου και της στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ιωάννης Δ. Παπαγρηγορίου κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Πολιούχου της Σχολής Πεζιού Χαλκίδας.

Ο Ιωάννης Δ. Παπαγρηγορίου, στην συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στην Στενή & στην Ν.Αρτάκη όπου συναντήθηκε με μέλη της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών "Η ΚΥΖΙΚΟΣ" στα πλαίσια της περιοδείας του.




ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Στα πλαίσια της λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου, κάθε ημέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και κατά τις ώρες 14.00-16.00 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Κτιρίου Πνευματικού (Μεσσαπίων 10-Χαλκίδα), μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας δέχονται φάρμακα που περισσεύουν από όλους μας και είναι σε καλή κατάσταση, δίχως να έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους (ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΧΑΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΧΙ ΣΙΡΟΠΙΑ, ΚΟΛΛΥΡΙΑ, ΚΡΕΜΕΣ, ΕΙΣΠNΕΟΜΕΝΑ Ή ΣΠΡΕΪ (ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ), ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ).

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, η βοήθεια όλων είναι απολύτως απαραίτητη!

Συνέχεια της λειτουργίας του Παραρτήματος του ΟΑΕΕ Αλιβερίου ζητά το Επιμελητήριο

To Επιμελητήριο Εύβοιας με επιστολή του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνη, και τον Διοικητή του ΟΑΕΕ, κ. Γ. Βουδούρη, ζητά την συνέχεια της λειτουργίας του Παραρτήματος του ΟΑΕΕ Αλιβερίου.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής, έχει ως ακολούθως:
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες περί κατάργησης του ΟΑΕΕ Αλιβερίου θέλουμε να θέσουμε υπόψη σας, τις αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης για τους επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, αλλά και την συμβολή που θα έχει μια τέτοια ενέργεια στην επιπλέον υποβάθμιση της νότιας Εύβοιας και κατά συνέπεια και στον ήδη υποβαθμισμένο, επί σειρά ετών Νόμο μας.
Επισημαίνουμε ότι το παράρτημα του ΟΑΕΕ Αλιβερίου λειτουργεί πολλά χρόνια ως ανεξάρτητη αυτοτελής μονάδα και είναι το μοναδικό παράρτημα εκτός Χαλκίδας. Εξυπηρετεί τις εξής περιοχές: Αλιβερίου, Αμαρύνθου, την ευρύτερη περιοχή Καρυστίας, Κύμης και Σκύρου.
Οι περιοχές αυτές έχουν δυσμενή κυκλοφοριακή σύνδεση, με ένα οδικό δίκτυο άκρως ελλιπές, και το οποίο καθιστά πραγματικά προβληματική και χρονοβόρα την όποια μετάβαση στην Χαλκίδα. Ήδη ο νομός μας πληρώνει εδώ και χρόνια βαρύ φόρο στην άσφαλτο, ως πρώτος νομός σε τροχαία δυστυχήματα στη χώρα μας.
Το Παράρτημα Αλιβερίου πραγματοποιεί σημαντικά έσοδα ετησίως, γεγονός που το καθιστά κάθε άλλο παρά προβληματικό. Παράλληλα εξυπηρετεί περιοχές απομακρυσμένες από την Χαλκίδα με 3.500 περίπου συνολικό αριθμό επιχειρήσεων, μια περιοχή που περιλαμβάνει και την άγονη γραμμή των ορεινών και δυσπρόσιτων χωριών και οικισμών του νομού μας.
Θεωρούμε ότι η Διοίκηση του ΟΑΕΕ θα κρίνει το ζήτημα με κριτήριο μόνο τα δικά του συμφέροντα, Ζητάμε να συνεχίσει να λειτουργεί το Παράρτημα του ΟΑΕΕ Αλιβερίου για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του Νομού μας. Προσδοκούμε στην δίκαιη μεταχείριση του θέματος σίγουροι για την θετικότητα της κρίσης σας.

Πήγαν να περάσουν ηρωίνη μέσα σε.. κρουασάν στην Ασφάλεια Χαλκίδας

Κρουασάν με ηρωίνη πήγαν να δώσουν σε κρατούμενο του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας.


Την ηρωίνη  μέσα στα κρατητήρια της Ασφάλειας Χαλκίδας προσπάθησαν να περάσουν χθες ένας 40χρονος από το Βασιλικό και η φίλη του.

Οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει τους έψαξαν και βρήκαν τα ναρκωτικά.

Συνέλαβαν τον 40χρονο και τη φίλη του και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χαλκίδας

Τα ναρκωτικά  ήθελαν να τα δώσουν στον αδελφό του 40χρονου ο οποίος είναι κατάδικος και κρατείτο στα κρατητήρια.

.

Με εξώδικο απαντά η Έλλη Στάη στα δημοσιεύματα χωρισμού της

Διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού της με τον Μιχάλη Γουλανδρή η Έλλη Στάη και απαντά στέλνοντας εξώδικο στο περιοδικό CIAO που κυκλοφόρησε το σχετικό ρεπορτάζ.

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Ιστιαία: Το νέο κόμμα που άρεσε στους ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ[Video]


Ένα νέο κόμμα από την Ιστιαία ξεφύτρωσε πριν από λίγες ώρες. Και το βίντεο τους έπαιξε πριν λίγο στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.


Ήδη η αποδοχή του κόσμου είναι μεγάλη και μάλιστα στην πρώτη του εκλογική συγκέντρωση μαζεύτηκαν χιλιάδες οπαδοί. Βρεθήκαμε στην Ιστιαία σήμερα το πρωί και σας παρουσιάζουμε κατά αποκλειστικότητα το νέο κόμμα που σίγουρα  θα απειλήσει στα ίσια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Δείτε το προεκλογικό σποτ της... Πλάτανος production!

Στο νοσοκομείο η Γωγώ Μαστροκώστα - Στο πλευρό της ο Τ. Δέλλας

Μπορεί χθες, η Γωγώ Μαστροκώστα να βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου της Έλενας Μακρή, αλλά σήμερα μπήκε στο νοσοκομείο Metropolitan για  επέμβαση

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...