Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΕΡΕΤΡΙΑ: Οι κλέφτες έκαναν Ανάσταση με τα λεφτά της γριούλας....

Οι κλέφτες έκαναν Ανάσταση  με τα λεφτά της γριούλας....

Συνέβη στην Ερέτρια την ώρα της Ανάστασης, όταν η 79χρονη έφυγε από το σπίτι της, στην περιοχή Πλακάκια για να παρακολουθήσει την Ανάσταση.
 
Όταν επέστρεψε στο σπίτι, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν ανοίξει ένα από τα παράθυρα του σπιτιού. 
 
Οι κλέφτες την ώρα της Ανάστασης έκλεψαν ρολόγια και χρυσαφικά συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. 
 
Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την κλοπή στην αστυνομία. 
 
 Γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν οι δράστες.

ΚΥΜΗ: Λάδι από τα Λουκίσια προς 2,35 ευρώ το λίτρο

Φθηνό παρθένο ελαιόλαδο, προς 2,35 ευρώ το λίτρο, διαθέτει η εθελοντική ομάδα "Η ΑΝΘΗΔΩΝ". Την Μεγάλη Παρασκευή διέθεσαν ελαιόλαδο σε κατοίκους της Κύμης.

Η διάθεση ελαιολάδου από την περιοχή των Λουκισίων, συνεχίζεται σε τενεκέδες των 17 λίτρων, αντί ποσού 40 ευρώ, δηλαδή το κόστος είναι 2,35 ευρώ το ένα λίτρο.

Παραγγελίες στα τηλέφωνα: 2221096122, 6974304303.

Προφυλακιστέος ο Τσοχατζόπουλος!

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Αθήνας (ΓΑΔΑ) θα διανυκτερεύσει απόψε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και αύριο θα οδηγηθεί στην φυλακή. 

Δευτέρα του Πάσχα και ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος στον ανακριτή για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και αφορούν το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Το αίτημα των συνηγόρων του να δοθεί και νέα προθεσμία στον πρώην υπουργό, δεν έγινε δεκτό και έτσι ο Άκης Τσοχατζόπουλος απολογήθηκε κανονικά. Οι ερωτήσεις του ανακριτή ήταν πολλές και σκληρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Τσοχατζόπουλος φέρεται να είπε : "Δεν έχω καμία σχέση με τις ύποπτες offshore και κανένα από το εμβάσματα που μου καταλογίζονται δεν εχει κατατεθεί σε δικό μου λογαριασμό"

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΛΙΜΝΗ: 40χρονος σκοτώθηκε για να αποφύγει αδέσποτο ζώο

Ένας 40χρονος οδηγός μοτό πήγε να αποφύγει αδέσποτο ζώο, στο δρόμο Χαλκίδας- Μαντουδίου, στο "Πανόραμα" και έχασε τη ζωή του.

Το θανατηφόρο ατύχημα, με θύμα τον  40χρονο από τη Λίμνη, έγινε στη 1:50 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, στο δρόμο Χαλκίδας - Μαντουδίου, στη θέση "Πανόραμα", στο σημείο που βρίσκεται το γνωστό εξοχικό κέντρο.

'Όπως έγινε γνωστό άτυχος ο άτυχος άντρας ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του, βρέθηκε αντιμέτωπος με αδέσποτο ζώο, έχασε τον έλεγχο  της μηχανής, που βγήκε  από το δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Η Παναγία μου άλλαξε τη ζωή»! Ποιός διάσημος το είπε;


«Ήμουν κουτσός ψυχικά, είχα μία ψυχική κουτσαμάρα. Κάποιες ψυχικές αλυσίδες που τις κουβαλούσα πολλά χρόνια. Πήγα στο Άγιο Όρος και ανοίξανε». 

Δείτε τον διάσημο Έλληνα ηθοποιό! 

«Σαφάρι» για τα ανασφάλιστα οχήματα ξεκινά το υπουργείο Οικονομικών

Την επιβολή αυστηρών ποινών σε όσους έχουν ανασφάλιστα οχήματα εξετάζουν οι ελεγκτικές αρχές του υπουργείου Οικονομικών, καθώς η οικονομική αδυναμία πολλών ιδιοκτητών να πληρώσουν την κάλυψη που προβλέπει ο νόμος, έχει οδηγήσει στη ραγδαία αύξηση των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν χωρίς ασφάλεια.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όσοι ιδιοκτήτες Ι.Χ. εντοπιστούν να οδηγούν ανασφάλιστο όχημα, θα πληρώνουν παράβολο 250 ευρώ, και θα πρέπει να προχωρήσουν στη σύναψη ασφαλιστήριου συμβολαίου με εταιρία της επιλογής τους μέσα σε 8 ημέρες. Όσοι δεν το κάνουν εντός του συγκεκριμένου χρονικού ορίου θα τιμωρούνται με επιπλέον χρηματικό πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων, διπλώματος και άδειας κυκλοφορίας για 10 ημέρες.

Για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων θα δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων, η οποία θα συγκεντρώνει και θα διασταυρώνει στοιχεία από τα αρχεία του Κέντρου Πληροφοριών – όπου είναι καταγεγραμμένα όλα τα ασφαλισμένα οχήματα – και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών – όπου είναι καταγεγραμμένα όλα τα κυκλοφορούντα οχήματα – καθώς και κάθε άλλης υπηρεσίας ή φορέα που εκδίδει άδειες οχημάτων.

Μόλις η βάση αυτή αρχίσει να λειτουργεί, το ΚΕΠΥΟ θα ξεκινήσει την αποστολή επιστολών, βάσει των οποίων θα δίνονται οι προθεσμίες.

Από την πλευρά της, η ασφαλιστική θα καταβάλλει στο Δημόσιο το παράβολο που θα έχει εισπράξει από τον πελάτη της, και θα ενημερώνει το Κέντρο Πληροφοριών για κάθε ανασφάλιστο όχημα το οποίο θα αποκτά σήμα ασφάλισης.

Σημειώνεται ότι μέσα στην τελευταία 2ετία, τα ανασφάλιστα οχήματα έχουν αγγίξει το ένα εκατομμύριο.

Το Γυμνάσιο Κριεζών στην Ι’ Μαθητιάδα

Το Γυμνάσιο Κριεζών, για δεύτερη φορά, επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει το Νομό Εύβοιας στην Ι’ Μαθητιάδα που θα διεξαχθεί στην Πρώτη Σερρών, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Σερρών, από 11 έως και 15 Μαΐου 2012, η οποία γίνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Η εκδήλωση αποτελεί προσομοίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και περιλαμβάνει τη διεξαγωγή 35 Ολυμπιακών αθλημάτων, με συμμετοχή μαθητών Γυμνασίου από ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και από σχολεία της ομογένειας.
Το κάθε σχολείο που έχει επιλεγεί, συμμετέχει με αποστολή 10 ατόμων που συνήθως αποτελείται από 8 μαθητές και 2 συνοδούς καθηγητές. Για πρώτη φορά φέτος κάθε μέλος της αποστολής πρέπει να καταβάλει το ποσό των 70 Ευρώ για τη συμμετοχή του, το οποίο καλύπτει την διαμονή στο μαθητικό χωριό, τη διατροφή και τις εσωτερικές μετακινήσεις στο νομό Σερρών. Προβλέπεται επίσης και συμμετοχή περισσότερων μελών στην αποστολή κάθε σχολείου με μεγαλύτερο όμως ποσό συμμετοχής (για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθύνεστε στο σχολείο).
Στο σχολείο μας έχουν ήδη δοθεί στους μαθητές υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής και αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα θα γίνει η επιλογή των μαθητών που θα συμμετέχουν, οι οποίοι θα είναι 4 αγόρια και 4 κορίτσια οποιασδήποτε τάξης.
Τέλος, το κάθε σχολείο έχει στη διάθεσή του ένα «τουριστικό περίπτερο», ένα χώρο δηλαδή όπου μπορεί να τοποθετήσει τοπικά προϊόντα και διαφημιστικό υλικό προκειμένου να διαφημίσει τοπικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, αλλά και τον ίδιο το νομό του, δεδομένου ότι τους χώρους αυτούς επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες κόσμου.
Για το λόγο αυτό καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο από την Εύβοια, όπως τοπικούς παραγωγούς κρασιού, αγροτικούς συνεταιρισμούς γυναικών, διάφορες επιχειρήσεις και γενικά οποιονδήποτε θέλει να διαφημίσει κάποιο τοπικό προϊόν να επικοινωνήσει με το σχολείο μας προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος διαφήμισης.
Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό της Μαθητιάδας μπορείτε να βρείτε στον επίσημο Ιστότοπο www.mathitiada.gr, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την σχετική δημοσίευση στο Ιστολόγιό μας που αναρτήθηκε στις 15 Μαΐου του 2010 και αφορά στην πολύ επιτυχημένη προηγούμενη συμμετοχή μας στο θεσμό της Μαθητιάδας.

Μεσσηνία:4,7 Ρίχτερ ο σεισμός στην Μεθώνη σύμφωνα με το Γεωδυναμικό

Ο σεισμός, με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο της Μεθώνης, έγινε στις 14.23 το μεσημέρι...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εκτιμήσεις και απόψεις . . .

Γράφει ο ΔΗΜ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Πρ. Δήμαρχος Χαλκίδας
Υποψήφιος Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ


Έχω τη βεβαιότητα οτι σ΄αυτές τις εκλογές θα υπάρξει μια νέα αρχή...

  • Mία νέα πολιτική εποχή γεννιέται, μαζί με την ελπίδα που γεννά η Ανάσταση της Φύσης....
  • Ένας νέος πολιτικός κύκλος της Δημοκρατίας μας ανοίγεται, ένας κύκλος πολύχρωμος και ελπιδοφόρος...
  • Όλοι αντιλαμβάνομαστε οτι ζούμε ήδη σε ένα καινούριο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον...
  • Τέλος οι μονοκομματικές, μονόχρωμες εξουσίες...
  • Τέλος οι δυνατές (sic), αυτοδύναμες κι αλαζονικές κυβερνήσεις...
  • Τέλος στο πάρτι...
  • Μπροστά μας ορθώνεται μία νέα πραγματικότητα...
  • Αναδύονται η αναγκη της σύνθεσης, η πρόκληση των συμφωνιών...
  • Η δημιουργία νέων πολιτικών συνθηκών και συσχετισμών είναι πια άμεση ανάγκη...
  • Η τραγικότητα των στιγμών επιβάλλει τις προγραμματικές συγκλίσεις...
  • Χρειάζεται κυβερνητική λύση σε προοδευτική κατεύθυνση, στη βάση κοινού προγράμματος..
  • Πρόσωπα καθαρά και έντιμα καλούνται να υλοποιήσουν, με συνέπεια τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις...
  • Η ελληνική κοινωνία πρέπει να σταθεί όρθια, η ελληνική οικονομία περιμένει εκκίνηση...
  • Η προσφυγή στο ΔΝΤ ήταν λάθος...
  • Μπορούμε να πετύχουμε "ανατροπή των μνημονίων", με τις απαραίτητες τροποποιήσεις του συμφωνηθέντος πλαισίου...
  • Μπορούμε να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια...
  • Άρση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου,που μείωσε τους κατώτατους μισθούς...
  • Μπορούμε να επουλώσουμε τα τραύματά μας...
  • Άμεση λήψη μέτρων ανακούφισης του πληθυσμού, δημιουργία δικτύου κοινωνικής προστασίας...
  • Ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους ώστε να γίνει δίκαιο, σύγχρονο και αποτελεσματικό...
  • Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση, αρκεί να έχουμε σχέδιο... Διεκδίκηση και ενίσχυση της ανάπτυξης...
  • Μάθαμε την αλήθεια και μπορούμε να την μετατρέψουμε σε γνώση...
  • Ας τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους...
  • Δήμευση περιουσιακών στοιχείων, εφόσον η προέλευσή τους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί...
  • Ας αλλάξουμε νοοτροπίες, αντιλήψεις και συσχετισμούς...
  • Μείωση τουλάχιστον κατά 50% του κόστους λειτουργίας της Δημοκρατίας...
  • Κατάργηση των προνομίων των βουλευτών...
  • Άμεση λογοδοσία στη δικαιοσύνη των πολιτικών που διαπράτουν αδίκημα...
  • Φορολόγηση των εισοδημάτων της εκκλησίας καθώς και της ακίνητης περιουσίας της...
  • Η εμμονή σε "οπαδικές προσεγγίσεις", βλάπτουν σοβαρά την πατρίδα...
  • Ο δήθεν κομματικός πατριωτισμός είναι στην ουσία το άλλοθι των "τακτοποιημένων"...
  • Η πολιτική συνέπεια, μετριέται με τη σταθερότητα σε Αρχές και Αξίες...
  • Χρέος μας ο διαρκής αγώνας και η αλλαγή πορείας της χώρας...
  • Διεκδικούμε τη ριζική ανατροπή. . .

Δημήτρης Αναγνωστάκης

ΝΤΕΠΗ: Ιστορίες του δρόμου, της απιστίας και της πολιτικής!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Η ΝΤΕΠΗ, πιστή στις παραδόσεις έχει αρχίσει να τσουγκρίζει αβγά εδώ και δύο εβδομάδες. Τώρα περιμένει την Ανάσταση, όπως κάποιοι άλλοι την... επανάσταση.

ΤΟ ΤΙ ΓΕΛΙΟ 
έχω ρίξει Μεγαλοβδομαδιάτικα με τα μηνύματα που στέλνουν οι πολιτευτές και οι υποψήφιοι είναι άλλο πράγμα. Και εκεί που με πλησιάζει η κατάθλιψη, λόγω και των ημερών, ανοίγω εφημερίδες και μπαίνω στα blogs για να χαμογελάσω. Και μερικές φορές δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Καλά τόσο ΒΛΑΚΕΣ συμβούλους έχουν που βάζουν στο στόμα τους (και τα γραπτά τους) κείμενα αστεία ως εμετικά. Και να σκεφθείτε ΄τι θέλουν να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε. ΟΥΣΤ ΡΕ!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ 
και όχι... επανάσταση θα κάνουν και στο Πήλι με την φίλη μου Μάγκι Χαραλαμπίδου.(φωτό) Αν βρεθείτε προς τη Β. Εύβοια μη τη χάσετε και τις δύο βραδιές που θα παίζει στο beach bar. Όσοι, πάλι μείνετε στη Χαλκίδα, το VOTRYS έχει τη δική του επανάσταση....Και το βράδι της Ανάστασης ετοιμάζει ένα party  με πολλές εκπλήξεις.

ΣΤΟ VOTRYS
δεν πάει ο "Μαύρος Καβαλάρης" αλλά συχνάζει στο λιμάνι. Και σκίζεται για να μαζέψει ψήφους για τον φίλο του Σπύρο Παπαγεωργίου της ΔΗΜΑΡ. Και μου είπαν ότι κάνει καλή δουλειά...

ΔΗΜΟΣΙΕΣ
σχέσεις σε... κηδεία έκανε ο ΛΙΑΣΚΟΣ! Βρέθηκε στη Βλαχιά για να παραστεί σε μια κηδεία και ο αθεόφοβος μοίραζε χειραψίες και χαμόγελα δεξιά (προπάντων) και αριστερά. Σε κάποιους ανθρώπους τα χούγια δεν αλλάζουν...

ΒΟΛΤΑ
στην Έξω Παναγίτσα πήγα και ανακάλυψα μια καταπληκτική καφετέρια "χαμένη" σε έναν από τους δρόμους. Στο ύψος του Jumbo  κάντε στροφή προς την παραλία και θα την ανακαλύψετε και εσείς. Και επειδή θα ξαναπάω πιστεύω να μην πέσω πάνω σε καμιά... ποιήτρια  της περιοχής που τώρα τελευταία τραβάει...ζοριλίκια!

ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ
μου είπαν ότι περνάει και γνωστός έμπορος που ψάχνει να βρει που θα "σπάσει" κάτι επιταγές για να πάρει ανάσα. Τις καλές εποχές άνοιγε σαμπάνιες στο ΜΟΣΤΑΡ και τα μπουζούκια της Αθήνας. Τώρα ούτε από  έξω ΔΕΝ περνάει...

ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
πήγε ο Βαγγέλης Αγγέλου, υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ και έπεσε πάνω σε... Κινέζο μοναχό. Ναι δεν σας κάνω πλάκα. Πρόκειται για κινέζο αντιφρονούντα του καθεστώτος που  είχε φύγει απ΄τη χώρα για να καταλήξει στην Ελβετία, εκεί να ασπαστεί το χριστιανισμό και να έρθει στο Αγ. Όρος...

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ
και το κόμμα του μου είπαν ότι φλερτάρει Δημοτική Σύμβουλος της Χαλκίδας με αδυναμία στα πολιτιστικά.  Λέτε να έχουμε και νέες προσχωρήσεις ή το αφήνουμε για τις Δημοτικές Εκλογές;

ΜΕΓΑΛΗ
ηρεμία επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ ή να την πω αδράνεια; Μεγαλοστελέχη αρνούνται να συστρατευθούν για τις εκλογές με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να ψάχνονται...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ
τελειώσει η ιστορία του Βλαχογιώργου στο ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να παραιτήθηκε από υποψήφιος αλλά δεν το βάζει κάτω και οι καταγγελίες του έχουν φτάσει στην Αθήνα.

ΤΙ ΗΘΕΛΕ
στο ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ η όμορφη κυρία από την Ερέτρια;  Είχε επαγγελματικές ασχολίες ή την έχει "φάει" ο (παράνομος) έρωτας με το νεαρό που δουλεύει σε γειτονικό καφέ; Ο Καιρός θα δείξει εκτός αν το μάθει ο... άντρας της!

ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
που έχει διαμέρισμα στην Πειραϊκή του κουβαλάει μέσα από το ΙΧ του σκεπασμένο με ένα σεντόνι; Οι κακοί γείτονες λένε για μια νοσοκόμα και άλλη για μια παντρεμένη. Αν πέσει το σεντόνι και γίνουν τα... αποκαλυπτήρια θα γελάσουμε!


Enhanced by Zemanta

Ερέτρια: Μαθητές νηπιαγωγείων και των δημοτικών ξεδίπλωσαν καλλιτεχνικές ικανότητες

Τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες ξεδίπλωσαν οι μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών του δήμου Ερέτριας. 


Οι λιλιπούτειοι δημότες φιλοτέχνησαν Πασχαλινές κάρτες τις οποίες συνοδεία ευχών τις προσέφεραν στον δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα.

Ο κ. Βελέντζας από την πλευρά του αφού τους ευχαρίστησε τοποθέτησε στο προσωπικό του γραφείο τα πασχαλινά αριστουργήματα των μικρών μαθητών και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Οξύλιθος: 76χρονος δεν άντεξε μέχρι την Ανάσταση

Δεν άντεξε και ξεψύχησε στον δρόμο για το κέντρο υγείας Αλιβερίου ένας 76χρονος άντρας από τον Οξύλιθο.

Ήταν μεσημέρι όταν αισθάνθηκε δυσφορία.

Οι δικοί του άνθρωποι πανικοβλήθηκαν και τον πήγαν με το αυτοκίνητο τους στο Αλιβέρι.

Δυστυχώς όμως δεν άντεξε η καρδιά του και έσβησε στον δρόμο για το κέντρο υγείας βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

VIDEO: Πέθανε η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδoυ. Πολέμησε το AIDS 25 χρόνια

Πέθανε την Κυριακή του Πάσχα η δημοσιογράφος της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής" Μαίρη Παπαγιαννίδου.

Την είδηση έκανε γνωστή η συνάδελφός της Λώρη Κέζα, αποχαιρετώντας την, γράφοντας  στο twitter: "πέθανε σήμερα το πρωί η Μαίρη Παπαγιαννίδου, συνάδελφος στο αντικριστό γραφείο στο Βήμα. Adieu".

VIDEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Σεισμική δόνηση «ταρακούνησε» τους κατοίκους του Αιγίου

Αναστατώθηκαν λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι οι κάτοικοι του Αιγίου από την σεισμική δόνηση που σημειώθηκε χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ζημιές.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι τρέχει ανάμεσα στη Maria Menounos και τον παρτενέρ της στο «Dancing»;

Κάτι συμβαίνει ανάμεσα στη Maria Menounos και τον παρτενέρ της  στο αμερικανικό «Dancing with the Stars».

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια από την αρχή του show είναι πολύ κοντά με τον Derek Hough, με αποκορύφωμα φυσικά, το «καυτό» τους φιλί στο live της προηγούμενης εβδομάδας, όπου χόρεψαν μια άκρως ερωτική rumba!

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Κάτια Δανδουλάκη: Μιλάει για τον "τσακωμό" της με τον Λάτσιο

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε συμφωνήσει να είναι το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the Stars».


Η ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει όντως καβγαδίσει με τον Γιάννη Λάτσιο όπως έχει ακουστεί. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πεσμένα έσοδα και πεσμένη… διάθεση;


Η ερωτική επιθυμία, ως έκφραση του πόθου και διεκδίκηση της ηδονής, φέρνει τους συντρόφους κοντά συναισθηματικά και σωματικά, και τους χαρίζει την οργασμική τους κορύφωση.

Τι συμβαίνει όμως όταν οι αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητας, το άγχος, η αβεβαιότητα, η απογοήτευση και ο θυμός αποτυπώνονται στη σεξουαλική έκφραση, σαμποτάροντας τη συναισθηματική τους επικοινωνία;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Φωτογραφίες από τη κόλαση της Καμπούλ.Σε επιφυλακή οι Έλληνες

Σε κόλαση μετέτρεψαν τη Καμπούλ οι Ταλιμπάν.

 
Στις επιθέσεις τους συμπεριέλαβαν και το στρατόπεδο μέσα στο οποίο βρίσκονται 99 Έλληνες στρατιωτικοί.

Την ευθύνη για το μπαράζ επιθέσεων στην Καμπούλ και σε άλλες πόλεις του Αφγανιστάν, ανέλαβαν οι Ταλιμπάν και όπως είπαν κύριοι στόχοι ήταν ξένες πρεσβείες, αλλά και δυνάμεις του ΝΑΤΟ.

Ο εκπρόσωπός τους, μιλώντας στο Reuters είπε οτι είναι η έναρξη των αερινών τους επιθέσεων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Έφυγε πριν λίγες ώρες από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Ρενιώτης

Ο Γιάννης Ρενιώτης, πρότυπο καλλιτέχνη, αθλητή και ανθρώπου άφησε τα εγκόσμια, το απόγευμα του Πάσχα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την πόλη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κινηματογραφική ληστεία

Θύμα οργανωμένης σπείρας ληστών έπεσε ιδιοκτήτης-υπεύθυνος διαλογητήριου του Νομού Ξάνθης όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής, αφαίρεσαν 8.000 ευρώ από το όχημά του, με κινηματογραφικό τρόπο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Τον απήγαγαν, τον χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν

Άγνωστοι απήγαγαν έξω από το σπίτι του έναν 44χρονο με το αμάξι του και λίγη ώρα αργότερα τον άφησαν δεμένο δίπλα στο αυτοκίνητο του, βαριά τραυματισμένο.. 


Μια περίεργη υπόθεση απαγωγής και απελευθέρωσης που θυμίζει κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε στην Κομοτηνή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΡΗΤΗ: Νεκρός για μέρες στο σπίτι του 57χρονος

Ένα μακάβριο μυστικό "έκρυβε" η ερμητικά κλειστή πόρτα του σπιτιού στην περιοχή της Αγίας Τριάδας... 

 
Στο σπίτι για μέρες κείτονταν νεκρός ένας 57χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε περίπου στις 03.30 τα ξημερώματα από συγγενικό του πρόσωπο.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πάσχα στη Χαλκίδα η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος

Πάσχα στη Χαλκίδα κάνει και φέτος η  Τατιάνα Στεφανίδου με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους.

Χτες μάλιστα η Τατιάνα εθεάθη στο Στρογγυλό της παραλίας να παρακολουθεί την περιφορά των Επιταφίων. Μάλιστα τράβηξε και φωτογραφίες που λίγο αργότερα ανέβασε στο twitter της. 
Η οικογένεια Στεφανίδου -Ευαγγελάτου βρίσκεται στην πόλη και θα κάνει παραδοσιακό Πάσχα στο εξοχικό της στις Αλυκές.

Παζάρι με χειροποίητες κατασκευές και μπιζού για ένα... πίνακα!

Ένα ανοιξιάτικο παζάρι με όμορφα και χειροποίητα δώρα θα στήσουν από την Τετάρτη 25 Απριλίου οι γονείς του ειδικού δημοτικού σχολείου Χαλκίδας στο Κόκκινο Σπίτι.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσόστομου και με τη συμμετοχή των χορωδιών του πολιτιστικού συλλόγου Δοκού «Η άνοιξη».

Το παζάρι θα διαθέτει προς πώληση χειροποίητες κατασκευές και μπιζού με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων ώστε να αγοραστεί διαδραστικός πίνακας διδασκαλίας.

Διάρκεια: Τετάρτη 25 έως Κυριακή 29 Απριλίου

Ωρες: 10 π.μ έως 1 μ.μ και 6 μ.μ έως 9.30 μ.μ

Τo "κούρεμα" ....καταλήστευσε το Λιμενικό Ταμείο Αιδηψο

Τo "κούρεμα" των χρεών ....καταλήστευσε το  Λιμενικό Ταμείο Αιδηψού, αφού όλα τα διαθέσιμα κεφάλαιά του είχαν μετατραπεί σε ομόλογα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να ανταποκριθεί ούτε στις βασικές του υποχρεώσεις.

Σε ανακοίνωση του, το Λιμενικό Ταμείο Αιδηψού αναφέρει:

"Με αφορμή το «κούρεμα» των αποθεματικών των ΝΠΔΔ, και κατ’ επέκταση και του Λιμενικού Ταμείου Λ. Αιδηψού, και για την καλύτερη ενημέρωση της κοινής γνώμης, σάς γνωρίζουμε τα παρακάτω.

Με μονομερή απόφαση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος το σύνολο των διαθεσίμων κεφαλαίων, που είχαν κατατεθεί από το Λιμενικό Ταμείο Λ. Αιδηψού στην Τράπεζα της Ελλάδος, μετετράπη σε Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, χωρίς τη βούληση του Λ.Τ Λ. Αιδηψού , εν αγνοία του και πλήττοντας την ταμειακή του επάρκεια, για την κάλυψη ακόμη και των τακτικών δαπανών του.

Ιδιαίτερα δε πλήττεται η πορεία των έργων και των μελετών που είναι σε εξέλιξη, σε αντίθεση με τα προβλεπόμενα στο εδάφιο ζ΄ του αρθ. 15 του ν . 2469/1997, αφού ακολούθησε το «κούρεμα» στα πλαίσια της Αναδιάρθρωσης του Ελληνικού Χρέους.

Έτσι υποτιμήθηκαν τα αποθεματικά του Λιμενικού Ταμείου κατά 70% -αντί του 53% που έκλεισε το psi- αλλά και η τρέχουσα αξία του ενεργητικού του κεφαλαίου, που αντιστοιχεί στη μερίδα τους στο Κοινό Κεφάλαιο ανέρχεται μετά τις 12.3.2012 στο 30% μόλις του αρχικού κεφαλαίου.

Με τον τρόπο αυτό η λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου Λ. Αιδηψού τίθεται σε δυσχερή θέση, αφού τα χρήματα που απέμειναν δεν φτάνουν ούτε για την εκτέλεση των προγραμματισμένων έργων στους χώρους ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου.

Είμαστε σε φάση διερεύνησης του τι μπορούμε να κάνουμε και πως θα προσβάλλουμε δικαστικά αυτήν την απόφαση , η οποία δεν έλαβε υπόψη ούτε τον προϋπολογισμό, ούτε τα χρέη του Ταμείου, ούτε τον άμεσο προγραμματισμό μας σε μελέτες, προγραμματισμένα μικρά και μεγάλα έργα. "

Τραυματίστηκε 14χρονος στην Παραλία Αυλίδας από κροτίδες


Τραυματίστηκε 14χρονος Ινδός από κροτίδα στην Παραλία Αυλίδας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Την ίδια ώρα συνελήφθη ο πατέρας του παιδιού για παραμέληση ανηλίκου, ανακοινώθηκε από την Αστυνομία

Επιτέλους: Πιο εύκολη γίνεται η πρόσβαση στην παραλία της Χιλιαδούς

CHiliadou beach in Euboea Ελληνικά: Η παραλία ...
Η παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια (Photo credit: Wikipedia)
Πιο εύκολη γίνεται η πρόσβαση στην παραλία της Χιλιαδούς, με ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.798.123,62 ευρώ, που εντάχθηκε σε πρόγραμμα του υπουργείου  Περιβάλλοντος..

Οι κατασκευές για την προστασία του παραλιακού δρόμου του οικισμού Χιλιαδούς αναμένεται να αρχίσουν σύντομα και περιλαμβάνει έργα για την προστασία του παραλιακού δρόμου από τη διάβρωση η οποία οφείλεται στο χειμέριο κύμα, εργασίες οδοποιΐας, πεζοδρόμηση, κλπ. σε μήκος περίπου 1.300 μέτρων

Η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του παραλιακού οικισμού και στη βελτίωση των συνθηκών πρόσβασης σε τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις και κατοικίες.

Η μελέτη και η αδειδότηση έγινε από το Δήμο Διρφύων με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες ξεκίνησαν από το έτος 2000 και επιτέλους "παίρνουν σάρκα και οστά"
Enhanced by Zemanta

Πάσχα στη Χαλκίδα για τον κρατούμενο -φίρμα των Φυλακών

Ο Κώστας Σαμαράς, ένας κρατούμενος-φίρμα των ελληνικών Φυλακών θα κάνει Πάσχα στη Χαλκίδα, αφού πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε στη Φυλακή Χαλκίδας, όπου είναι κρατούμενος, μετά την εντυπωσιακή σύλληψή του στις 26 Μαρτίου.

Ο Σαμαράς ή "Ζαρανίκας", όπως είναι το παρατσούκλι του, δεν είναι ένας παράνομος  σαν όλους τους άλλους. Στο παρελθόν τον έχουν αποκαλέσει "Πεταλούδα" των ελληνικών φυλακών, εξαιτίας των εντυπωσιακών αποδράσεων, που πραγματοποίησε. 

Ο 53χρονος σήμερα κακοποιός υπήρξε ο πρώτος στενός συνεργάτης του Νίκου Παλαιοκώστα. Μαζί έκαναν την πρώτη μεγάλη ληστεία τράπεζα στην Καλαμπάκα γιατί όπως έλεγε: "Μου αρέσει να ζω επικίνδυνα…"

Ωστόσο δεν είναι άλλος ένα παράνομος, ξεχωρίζει για πολλά πράγματα. Έχει κάνει εκθέσεις ζωγραφικής και έχει βραβευτεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης  για την ενασχόλησή του με τη λογοτεχνία.

Πριν δώδεκα χρόνια , εκδόθηκε το αυτοβιογραφικό του βιβλίο, με τίτλο «Καταζητείται», το οποίο παραλίγο να γίνει τηλεοπτικό σήριαλ. Όπως είχε δηλώσει, ήθελε όταν βγει από τη φυλακή να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Από τη φυλακή βγήκε, αλλά για ...λίγο. Το πρωί της 26ης Μαρτίου βρέθηκε  ζωσμένος με απομίμηση εκρηκτικών και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ήταν κουλουριασμένος μέσα σε πορτ- παγκάζ αυτοκινήτου στο Μοσχάτο, έξω από τα γραφεία της εταιρείας JUMBO. 

Ο ίδιος μονολογούσε ότι βρέθηκε εκεί γιατί ήθελε να κάνει ληστεία. Τα εκρηκτικά, που είχε πάνω του, ήταν δυο κεριά και ένα δυναμιτάκι. Το τελευταίο καιρό ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Παραβίασε τους όρους αυτούς και σε συνδυασμό με την σύλληψή του, για την απόπειρα ληστείας, κατέληξε κρατούμενος και μεταφέρθηκε στη Φυλακή Χαλκίδας, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Εύβοια: Έψησαν αλεπού λόγω κρίσης...

Ένα δράμα αποκαλύφθηκε σε χωριό της Εύβοιας όταν από την μυρωδιά του φαγητού αποκαλύφθηκε η οικονομική εξαθλίωση μιας οικογένειας λόγω της κρίσης. 


Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε σε ένα χωριό της Εύβοιας, όταν πριν από λίγες ημέρες μια περίεργη μυρωδιά έβγαινε από γειτονικό σπίτι.

Οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι του συγχωριανού τους και να τον ρωτήσουν. Ο πατέρας δύο παιδιών όπως αναφέρει το evianews.gr έπειτα από αρκετή πίεση αποκάλυψε πως εκείνος και η σύζυγός του έμειναν άνεργοι πριν από ένα μήνα, και αποφάσισε να πάει σε ένα χωράφι για να βρει τροφή. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοτώσει μια αλεπού και να την μαγειρέψουν.

Ο ίδιος ανέφερε στους συγχωριανούς του: «Ξέρετε ότι δεν έχω γάλα για να θρέψω τα παιδιά μου; Εδώ και αρκετές μέρες είναι νηστικά. Σπαράζει η καρδιά μου δεν μπορώ να τα βλέπω έτσι.» Και τότε αποκάλυψε το μυστικό του. «Εγώ κλέφτης δεν θα γίνω έτσι αποφάσισα να βγω στα χωράφια για να βρω φαγητό. Όταν λοιπόν βρήκα μία αλεπού στο χωράφι, αναγκάστηκα να την μαγειρέψω.»

Την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι συγχωριανοί του που συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν την οικογένεια...

Θρήνος στην Κάρυστο για το θάνατο μοτοσικλετιστή

Ο άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι...

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το evianes.com το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις τρεις το μεσημέρι όταν για λόγους που εξετάζει το τοπικό αστυνομικό τμήμα η δίκυκλη μοτοσικλέτα του έφυγε από την πορεία της και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Ο άτυχος άντρας έπεσε με δύναμη στο έδαφος. Αν και μεταφέρθηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχασε την μάχη  βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή της Καρύστου στην οποία είχε περάσει όλη του τη ζωή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...