Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Public Issue: Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Σαμαράς με 43%, ακολουθεί ο Τσίπρας με 28% - Δημοφιλέστερος ο Κουβέλης 48%

Πεπεισμένοι πως τα νέα μέτρα θα περάσουν από την Βουλή είναι οι πολίτες οι οποίοι σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ εκφράζουν αυτήν την άποψη σε ποσοστό 83%.

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς διατηρεί προβάδισμα για καταλληλότερος πρωθυπουργός με 43% κερδίζοντας δηλαδή τρεις μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη αντίστοιχη μέτρηση του Σεπτεμβρίου.

Ποσοστό 28% συγκεντρώνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είδε το ποσοστό αυτό να μειώνεται κατά μία μονάδα εν συγκρίσει με τον Σεπτέμβριο.

Ποιος πολιτικός αρχηγός είναι πιο δημοφιλής:
  1. Φώτης Κουβέλης 48%
  2. Αλέξης Τσίπρας 41%
  3. Πάνος Καμμένος 40%
  4. Αντώνης Σαμαράς 39%
  5. Αλέκα Παπαρήγα 21%
  6. Νίκος Μιχαλολιάκος 20%
  7. Ευάγγελος Βενιζέλος 20%
Όσον αφορά την παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά με 15 μονάδες από την Νέα Δημοκρατία, συγκεντρώνοντας 48% έναντι 3% της ΝΔ. Πάντως οι πολίτες εμφανίζονται να πιστεύουν πως κανένα από τα δύο αυτά κόμματα δεν είναι ικανό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κρίση.
32% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερη μία συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ενώ το 20% μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης με 33% και ακολουθούν: Ανεξάρτητοι Έλληνες με 15% και η Χρυσή Αυγή με 14%.
Στο Βαρόμετρο φαίνεται ότι η Χρυσή Αυγή είδε την δημοτικότητά της να ανεβαίνει κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες από τις τελευταίες εκλογές, ενώ παράλληλα φαίνεται να προσανατολίζονται σε αυτήν άτομα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και άνεργοι.
Αναφορικά με την θητεία της κυβέρνησης το 70% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι θα πάμε σε πρόωρες εκλογές ενώ μόλις το 21% θεωρεί πως θα εξαντληθεί η τετραετία.
Τέλος ο πολίτες εξακολουθούν να εμφανίζονται οργισμένοι με το 80% να θεωρεί πως τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος δρόμο, το 72% να τάσσεται κατά του Μνημονίου και το ίδιο ποσοστό (72%) να δηλώνει ότι αντιμετωπίζει δυσκολία με τα εισοδήματά του.
Enhanced by Zemanta

Formula 1 Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, μετάδοση στις 15:00 Grand Prix Κορέας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 16ο αγώνα της χρονιάς, το GP Κορέας.

Η νίκη του Φέτελ στη Σουζούκα την προηγούμενη Κυριακή, σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη του Αλόνσο, κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ενδιαφέρον. Απομένουν πέντε αγώνες για την ολοκλήρωσή του σε Κορέα (14/10), Ινδία (28/10), Άμπου Ντάμπι (4/11), ΗΠΑ (18/11) και Βραζιλία (25/11), καθώς και 125 βαθμοί να μοιραστούν. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο μονομάχους είναι μόλις τέσσερις βαθμοί υπέρ του Αλόνσο. Ο Ισπανός πρωταθλητής είχε κερδίσει, το 2010, τον πρώτο αγώνα που έγινε στα βαλτοτόπια του Μόκπο, ενώ πέρυσι νικητής ήταν ο Φέτελ. Όπως αναμένεται, την Κυριακή στην πίστα της Γέονκαμ, θα γίνει της Κορέας!

Στο F1 Countdown που προηγείται της μετάδοσης του αγώνα, εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, μπορείτε να παρακολουθήσετε, μεταξύ άλλων, ένα αφιέρωμα στην πορεία των δύο μονομάχων στους πρώτους 15 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Κι οι δύο έχουν από τρεις νίκες, ο Φέτελ έχει εγκαταλείψει μια φορά παραπάνω (3), ενώ ο Αλόνσο δεν είχε ποτέ το πιο γρήγορο μονοθέσιο.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκινήτου, μας αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το νέο Golf 7ης γενιάς.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 15:00
Μετάδοση αγώνα: 16:00
Enhanced by Zemanta

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

Oι κρίσιμοι αγώνες της Εθνικής ομάδας, μόνο στο MEGA.
Μετά τις νίκες στα  δύο πρώτα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, η Εθνική ομάδα  ποδοσφαίρου ετοιμάζεται για  τους δύο επόμενους αγώνες, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Οι δύο νέες «μάχες» μέσα στον Οκτώβριο, θα μεταδοθούν ζωντανά από το MEGA!
  • ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΣΝΙΑ, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Καραϊσκάκη, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.
  • ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012, στις 21:30 σε απευθείας μετάδοση από τη Μπρατισλάβα.
Και τους δύο αγώνες περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Στις 21:00 θα μεταδοθεί η ζωντανή εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, με το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και Τρίτη 16 Οκτωβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει… Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!
Enhanced by Zemanta

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας για την διαμαρτυρία δασκάλων και νηπιαγωγών

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων, να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία που διοργανώνουν ΕΛΜΕ-Δάσκαλοι-ΑΔΕΔΥ.

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16/10, στις 19.00 πίσω από τα Δικαστήρια (Αρχή Αβάντων).

Αναφορικά στην προκήρυξη της Πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη 18/10, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας θα συνεδριάσει την Δευτέρα όπου θα επικυρώσει την απόφαση συμμετοχής στην απεργία και στο συλλαλητήριο στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα Σωματεία που χρειάζονται υλικό (αφίσες, φυλλάδια) μπορούν να το προμηθεύονται από τη Γραμματεία του Ε.Κ.Ε. από την Τρίτη το πρωί.

Μουσικό δημοτικό ωδείο στο Αυλωνάρι

Piano
Piano (Photo credit: esc861)
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου δημιούργησε μουσικό δημοτικό ωδείο στο Αυλωνάρι.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Περιβάλλοντος και Πολιτισμού του Δήμου Κύμης -   Αλιβερίου  (ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.ΠΟ.Κ.Α.) ανακοίνωσε την  έναρξη των μαθημάτων μουσικής (θεωρίας και εκμάθησης μουσικών οργάνων στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ Κύμης – Αλιβερίου από τις 15 Οκτωβρίου 2012.
Η έδρα του θα είναι στο Λύκειο Αυλωναρίου (Χάνια Αυλωναρίου). 
Σηματοδοτείται έτσι το ξεκίνημα μιας νέας πολιτιστικής δράσης  με στόχο τη μουσική εκπαίδευση.
Η δημιουργία Δημοτικού Ωδείου ήταν μια αναγκαιότητα την οποία αντιμετώπισε η Δημοτική αρχή και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε πήρε την απόφαση για ίδρυση Δημοτικού Ωδείου.
Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τη νέα γενιά με όλες και περισσότερες παροχές στην εκπαίδευση.  Είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη και ιδιαίτερα των νέων η καλλιτεχνική εκπαίδευση.  Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση της Δημοτικής αρχής να  συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανάπτυξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας. 
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ εγγυάται την σωστή μουσική κατάρτιση και έχει σκοπό αφενός να προσφέρει στους σπουδαστές του τη μουσική παιδεία με τις κατά το δυνατόν υψηλότερες   προδιαγραφές  και αφετέρου να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο μουσικής καλλιτεχνικής δημιουργίας με τη διοργάνωση συναυλιών και εκδηλώσεων, που θα συμβάλλουν στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου. Τα θέματα Πολιτισμού είναι, σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αναγκαία για την κοινωνία μας και την συνοχή της.
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ θα λειτουργεί τις μέρες Δευτέρα και Τετάρτη από τις 3.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη στα τηλέφωνα 2223032341 – 2223029744 εσωτερικό 214.
Enhanced by Zemanta

Nτοκιμαντέρ για το Νικηφόρο Βρετάκκο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Συνεχίζονται οι δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας για το «Έτος Νικηφόρου Βρεττάκου».

Έως τις 19 Οκτωβρίου 2012 Κινητή έκθεση «Χρονολόγιο Νικηφόρου Βρεττάκου».

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11.00 πμ μουσική εκδήλωση με τίτλο «Μελοποιημένη ποίηση του Νικηφόρου Βρεττάκου».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα:
Να παρακολουθήσει μέσω υπολογιστών μια σειρά ντοκιμαντέρ που αφορούν στο Νικηφόρο Βρετάκκο και συγκεκριμένα:1.«Ο Τίτος Πατρίκιος για το Νικηφόρο Βρεττάκο»
2.«Η Κρήνη Παυλίδη Αλικούλη για το Νικηφόρο Βρεττάκο»
3.«Ο V. Rotolo για το Νικηφόρο Βρεττάκο»
•Να παρακολουθήσει την ταινία της Α. Δρακοπούλου «Περιουσιακά Στοιχεία»
•Να ακούσει τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου.
•Να περιηγηθεί στην έκθεση που φιλοξενείται στο χώρο μας, να μελετήσει τα βιβλία του Νικηφόρου Βρεττάκου που διαθέτει η βιβλιοθήκη καθώς και τα ανθολόγια και τις μελέτες τις σχετικές με τον ποιητή.
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012  και ώρα 6.30μμ η τελευταία προβολή της ταινίας της Α. Δρακοπούλου «Περιουσιακά στοιχεία»
Σε χαλεπούς καιρούς, που η κρίση ξεκινά από την καθημερινότητά μας και απλώνεται βαθιά στο πνεύμα και την ψυχή μας, οι «ανάσες» πολιτισμού ευελπιστούμε να αποτελέσουν το έναυσμα για πνευματική και ηθική ανάταση.

Σε μικροπολιτικά παιχνίδια έμπλεξαν τους αθλητικούς συλλόγους στη Κύμη

Σε μικροπολιτικά παιχνίδια έμπλεξαν τους αθλητικούς συλλόγους στη Κύμη και για να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή  μιλούν για μεροληπτική συμπεριφορά σε βάρος του  Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης, σε ότι αφορά τον καθορισμό του προγράμματος προπονήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο Κύμης.

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου απάντησε με ανακοίνωση, που υπογράφει η αντιδήμαρχος Αρετή Μπάτσα-Θωμά, επισημαίνοντας ότι οι καταγγελίες είναι συκοφαντικές και τονίζει ότι:

« Κατά τον καθορισμό του προγράμματος για την προπόνηση των ομάδων, έγινε ισότιμη και δίκαιη κατανομή ανάμεσα στις δύο ομάδες μπάσκετ της  Α΄ΕΣΚΑΣΕ δηλαδή του Γ.Σ. Κύμης και του Αθλητικού Ομίλου Κύμης και παραχωρήθηκε το γυμναστήριο 2 φορές την εβδομάδα για την κάθε μια.  Ακριβώς τον ίδιο χρόνο και για τις δύο ομάδες!!

Η αίτηση που έγινε από τον Γ.Σ. Κύμης  για επιπλέον χρήση του χώρου απορρίφθηκε λοιπόν για τους προαναφερθέντες λόγους. Όπως επίσης δεν δόθηκε επιπλέον χρόνος στον Α.Ο.Κύμης, όπως ψευδώς αναφέρεται.»

Εκδήλωση για τον Γιάννη Σκαρίμπα.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης - Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Χαλκίδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος  ''Φίλοι του Γ. Σκαρίμπα '' και ο '' Σύνδεσμος Φιλολόγων Εύβοιας '' διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση για τον Γιάννη Σκαρίμπα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στη συνεδριακή αίθουσα του ΔΟΑΠΠΕΧ ( Αβάντων 50, Χαλκίδα) και έχει τίτλο "Σελίδες για το Γιάννη Σκαρίμπα".  

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Νεοελληνιστής – Φιλόλογος Συμεών Σταμπουλού, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων Αναστάσιος Στέφος , ο Ποιητής – Φιλόλογος Δημήτρης Κανελλόπουλος και ο δάσκαλος Κώστας Μπαϊρακτάρης παρουσιάζουν τα λογοτεχνικά περιοδικά ''ΟΡΟΠΕΔΙΟ'' και ''ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ'', που κυκλοφορούν με κεντρικό τους θέμα το Γιάννη Σκαρίμπα.

Αδιαφορεί το κράτος για τους ρητινοκαλλιεργητές

Αδιαφορεί το κράτος για τους ρητινοκαλλιεργητές και το επιβεβαιώνει, έμμεσα, ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε ερώτηση με θέμα την καθυστέρηση της καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης. 

Συγκεκριμένα η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού ήταν η εξής:
"Η καταβολή των οικονομικών ενισχύσεων όλα τα προηγούμενα χρόνια ολοκληρωνόταν μέχρι το Σεπτέμβριο κάθε έτους, ενώ φέτος η σχετική απόφαση έχει πρόσφατα υπογραφεί από τον αναπληρωτή υπουργό ΠΕΚΑ κ. Σ.Καλαφάτη και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της υπογραφής από τον Υπουργό Οικονομικών».

Μαραθώνιος ZUMBATHON για τον "Καλό Σαμαρείτη"

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ''Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ'' πραγματοποιεί μαραθώνιο ZUMBATHON CHARITY EVENT την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ( ώρες 5-8 το απόγευμα) στο Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ "Μελίνα Μερκούρη" δίπλα στο κολυμβητήριο.

Το Zumbathon είναι μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανοικτή σε όλους, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική βοήθεια ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού οργανισμού.

Η τιμή εισιτηρίου για τα παιδιά είναι 5 ευρώ και για ενήλικες 8 ευρώ.

Μητέρα χαστούκισε τη νηπιαγωγό του παιδιού της!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες στην Εύβοια. Μία μητέρα που έχει το παιδί της στο νηπιαγωγείο, λογομάχησε με την δασκάλα του.

Έπειτα από μια λεκτική διαμάχη για την πρόοδο του παιδιού, η μητέρα χαστούκισε τη νηπιαγωγό!

Το περιστατικό δεν ενημερώθηκε η αστυνομία αλλά έγινε καταγγελία στον σύλλογο δασκάλων και νηπιαγωγών Χαλκίδας που ομόφωνα καταδίκασε την αυθαίρετη και παράνομη είσοδο γονέων μαθητή στο χώρο του νηπιαγωγείου και τη φραστική και σωματική επίθεση που δέχτηκε από μέρους τους η νηπιαγωγός και μέλος του συλλόγου.

«Πρακτικές που αμαυρώνουν τον ιερό χώρο του σχολείου και προσβάλλουν τους εκπαιδευτικούς, που παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν σήμερα, με φιλότιμο και αυταπάρνηση συνεχίζουν να προσφέρουν γνώση στα παιδιά του Ελληνικού λαού, πρέπει να απομονώνονται και να καταδικάζονται από το σύνολο της κοινωνίας», τονίζεται στο δελτίο Τύπου.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: Νέα παράταξη εκπαιδευτικών της Στερεάς

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι μια νέα αυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και έχει ήδη καταρτίσει ψηφοδέλτιο για τις εκλογές καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα γίνουν στις 7 Νοεμβρίου.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής: "Η οδυνηρή εμπειρία της περιόδου 2010-2012 για την Πατρίδα και την Κοινωνία, η νεοφιλελεύθερη επίθεση στη μισθωτή εργασία, η βίαιη υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων και η φτωχοποίηση ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και των κοινωνικών δομών, η αποσύνθεση των παλαιών πολιτικών κομμάτων και η απαξίωση του πολιτικού προσωπικού της μεταπολίτευσης, η αλλαγή των κοινωνικών και πολιτικών συσχετισμών, καταδεικνύουν πως ένας ιστορικός κύκλος κλείνει οριστικά.

Η αδυναμία του συνδικαλιστικού κινήματος να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν, το έλλειμμα ενότητας και αξιοπιστίας, ο κυβερνητικός συνδικαλισμός από τη μια και ένας αδιέξοδος μηδενιστικός συνδικαλισμός από την άλλη, προσδιορίζουν ένα στρατηγικό μειονέκτημα για τις δυνάμεις της εργασίας.

Σήμερα που το συνδικαλιστικό πρότυπο της μεταπολίτευσης απέτυχε, έκλεισε τον δικό του ιστορικό κύκλο, η απεμπλοκή των συνδικαλιστικών κινήσεων από τα πολιτικά κόμματα είναι η απαραίτητη συνθήκη για την ανταπόκριση του συνδικαλιστικού κινήματος στις σύγχρονες απαιτήσεις μιας γνήσιας, αυτόνομης και αποτελεσματικής έκφρασης των εργαζομένων.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι μια νέα αυτόνομη Συνδικαλιστική Κίνηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και φιλοδοξεί να συμβάλλει ώστε η κοινή αγωνία ΟΛΩΝ των Εκπαιδευτικών για το Δημόσιο Σχολείο και τη Δημόσια Εκπαίδευση να μετατραπεί σε κοινό δημιουργικό αγώνα προσφοράς"

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης αποτελείται από τους:

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΟΜΒΡΕΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΘΕΙΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΙΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΤΣΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...