Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ημερίδα: Τουρισμός που δεν πληγώνει το Περιβάλλον, στις Ροβιές

Με Ιδέες και λύσεις για την προώθηση της Βόρειας Εύβοιας και προτάσεις για άνοιγμα σε νέες αγορές όπως της Σκανδιναβίας, πρόκειται να διεξαχθεί τη Πέμπτη 14 Νοεμ 2013 στις Ροβιές Ευβοίας, η ημερίδα με θέμα  “Τουρισμός που δεν πληγώνει το Περιβάλλον”

Στην ημερίδα ομιλητές είναι οι:
Λεωνίδας Κόλλας, Γενικός Γραμματέας, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της ΦύσηςΗ σημασία των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης στην ανάπτυξη βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης – η περίπτωση του προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες

Σεραφείμ Χατζησκάκης, Υπεύθυνος Συντονισμού Προγράμματος Green Key, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της ΦύσηςΟικολογικά σήματα ποιότητας: Εργαλεία προώθησης του τουριστικού προϊόντος ή κάτι παραπάνω; Η περίπτωση του προγράμματος Green Key.

Λεωνίδας Μπαμπάνης Γενικός Διευθυντής  εταιρίας North EventsΠροώθηση του Αειφόρου και Εναλλακτικού Τουρισμού στην Σκανδιναβία.

Κίμων Παπαδημητριου Αγρονόμος και Τοπογράφος, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ακουστική Οικολογίας.Θαλάσσιες Οικοπεριηγήσεις

Ρούλα Τρίγκου από την Ορνιθολογική εταιρία Ορνιθοτουρισμό και οι δυνατότητες που παρέχει για την ανάδειξη της περιοχής. 

Αντώνης Ιορδάνογλου επαγγελματίας ταξιδιώτης, δημοσιογράφος, φωτογράφος και χαρτογράφος, συγγραφέας  ταξιδιωτικών οδηγών.Θέμα του η αληθινή Ελλάδα. Και η τουριστική. Και η άλλη…

Γιώργος Φαρφαράς υπεύθυνος Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου για το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ποδηλατικών Διαδρομών EuroVelo.Ποδηλατικός Τουρισμός στην Εύβοια: Διεκδικώντας μερίδιο σε μια μεγάλη ανερχόμενη αγορά.

Πανευρωπαϊκή συνάντηση Πειρατών στην Αθήνα για το κοινό πρόγραμμα των ευρωεκλογών.

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, τη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας του Ευρωπαϊκού Κόμματος Πειρατών (European Pirate Party, PPEU) για τη σύνταξη κοινού εκλογικού προγράμματος.
PPEU >>> http://ppeu.net/?lang=el


Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, Βασιλικής 6 στο Μοναστηράκι και στόχος είναι ο καλύτερος συντονισμός των Κομμάτων Πειρατών της Ευρώπης για τις ευρωεκλογές του 2014.

Η επίσημη ίδρυση του Ευρωπαϊκού Κόμματος Πειρατών θα γίνει το Μάρτιο του 2014 στις Βρυξέλλες.

Οι Ρώσοι στον Πειραιά αλλά τη παράσταση έκλεψε η συνοδός Κεδίκογλου


Οι Ρώσοι στο Πειραιά με πολεμικό πλοίο και αγήματα αλλά τελικά την παράσταση φαίνεται να έκλεψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου -με σπουδές στη Ρωσία- με την ξανθιά συνοδό του. 

Μαζί με τη οποία κατέβηκαν στον λιμάνι όπου είχε δέσει το ρωσικο πολεμικό.

Εκεί ήταν και ο ΥΦΕΘΑ Αθανάσιος Δαβάκης και φυσικά ο Α/ΓΕΝ Ευάγγελος Αποστολάκης που δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί το ρωσικό πλοίο.

Οι φωτογραφίες από το λιμάνι του Πειραιά  



onalert.gr


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...