Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τα Φιλόπτωχα Ταμεία Ενοριών έκοψαν την πίτα τους

Τα Φιλόπτωχα Ταμεία των Ενοριών Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Νικολάου, Αγίου Ιωάννου, Ευαγγελιστρίας, Αγίων Ταξιαρχών, Αγίων Αναργύρων,  Αγίου Νεκταρίου και Αγίου Σπυρίδωνος Χαλκίδας, Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού, Αγ. Νικολάου Μπούρτζι και Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας διοργάνωσαν, για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, Κοπή Αγιοβασιλιάτικης Πίτας για την είσοδο στο νέο έτος 2014.

Αναγνωστάκης: Ενημέρωση για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Εύβοιας

Το Υπουργείο Οικονομικών απάντησε μέσω επιστολής της Τράπεζας της Ελλάδας στην ερώτηση 4695 με ημερομηνία 9-12-13 του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με την κάλυψη των μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας αλλά και σχετικά με την εξέλιξη των συμβάσεων δανείων της εν λόγω τράπεζας.

Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις για απόπειρα κλοπής 200 κιλών τσιπούρας

Μέσα από μονάδα ιχθυοπαραγωγής της περιοχής - Τους τέσσερις δράστες κατήγγειλε άγνωστος στο Λιμενικό


Όχι ένα, ούτε δύο, ούτε δέκα αλλά συνολικά 207 κιλά τσιπούρας επιχείρησαν να κλέψουν τέσσερα άτομα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Καλύβια Καρύστου: Πυροβόλησε σκυλιά εν ψυχρώ!

Τα δύο σκυλιά τραυματίστηκαν σοβαρά - Στο σπίτι του 53χρονου εντοπίστηκε κλεμμένη καραμπίνα


Ένας 53χρονος στα Καλύβια της Καρύστου στην Εύβοια, πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα δύο σκυλιά και τα τραυμάτισε σοβαρά. 

Επιχείρηση έγινε στάχτη στο Μαντούδι - Για εμπρησμό μιλούν οι αυτόπτες μάρτυρες!

Μέσα σε λίγα λεπτά κατάστημα στο κέντρο του Μαντουδίου τυλίχθηκε στις φλόγες - Ήταν τρεις τα ξημερώματα όταν πυκνοί καπνοί σκέπασαν το σημείο...


Σύμφωνα με το evianews.com, οι κάτοικοι βγήκαν έξω και πήγαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση. 

Πυροσβέστες για αρκετές ώρες προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες και να μην επεκταθούν στα διπλανά σπίτια.

Απασχόληση για νέους επιστήμονες και αγρότες Ερέτριας, Καρύστου και Κύμης-Αλιβερίου.

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Ευβοϊκή Πρωτοβουλία για την Απασχόληση και την Ανάπτυξη» στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας στο Νομό Εύβοιας» η οποία εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «09- Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 2 περιφέρειες σταδιακής εισόδου» του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013, του ΕΣΠΑ, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

«Καμία πρόνοια για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων».

Το Υπουργείο Εσωτερικών απάντησε στην ερώτηση 4739/10-12-13 των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δημήτρη Αναγνωστάκη, Γιαννακάκη Μαρίας και Μάρκου Κατερίνας, σχετικά με την απόδοση δεσμευμένων ποσών, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων.

Στην Ευαγγελιστρία Χαλκίδας η Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ, από την Μυτιλήνη

Με χαρά, ευλάβεια και τιμή και πληθωρική συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και τους Λαού υποδέχθηκε η Πόλη της Χαλκίδας και συγκεκριμένα η Ενορία της Ευαγγελιστρίας, την Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρα Ραφαήλ, από την Μυτιλήνη.

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» κόβει την πίτα του

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» διοργανώνει εκδήλωση με την ευκαιρία κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6:30 μ.μ.  στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας [Λ. Χαϊνά]


Στην εκδήλωση προσεκλήθησαν και θα μιλήσουν:

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Γαληνό στο Αυλωνάρι

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για την Τετάρτη 15 Γενάρη και ώρα 19.00 στα εργατικά σωματεία της περιοχής Αλιβεριου, σε κάθε φορέα και σε κάθε εργαζόμενο. 

Η σύσκεψη θα γίνει  στην αιθουσα του Εργατικου Κεντρου στο Αλιβέρι.

"Μου την έπεσαν πέντε του ΠΑΟΚ"

Ο ένας από τους δύο αδελφούς, φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση στη Χαλκίδα από οπαδούς του ΠΑΟΚ, μίλησε σε τοπική ιστοσελίδα για το συμβάν.

Ήταν το αρνητικό γεγονός του Σαββατοκύριακου, ακόμα μία αλυσίδα στον κρίκο της οπαδικής βίας που έχει κυριεύσει τη χώρα και μέχρι στιγμής μετρά αρκετούς τραυματίες. Ευτυχώς όχι νεκρούς, ακόμα τουλάχιστον.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...