Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο εφιάλτης του μικρού Δημήτρη

Mε τον νάρθηκα στο δεξί του ποδαράκι, ο 3 χρονος Δημήτρης προσπαθεί να αναρρώσει, ύστερα από τον εφιάλτη που έζησε στο κέντρο της Χαλκίδας στην Νεοφύτου...

Kρατώντας ένα αυτοκινητάκι στο χεράκι του προσπαθεί να ξεχάσει τις εφιαλτικές ώρες που έζησε.
Ήταν 1 και μισή το μεσημέρι όταν μαζί με τον πατέρα του πάρκαραν το αυτοκίνητο κοντά στην ΔΕΥΑΧ προκειμένου να πάνε να πληρώσουν τον λογαριασμό του νερού.

Ο 32χρονος πατέρας είχε βγει από το αμάξι και αφού έλυσε την ζώνη από το παιδικό καθισματάκι, ο μικρός Δημητράκης έβγαινε από το τρίθυρο αυτοκίνητο. Την στιγμή που έβγαινε το ανήλικο παιδάκι και είχε βάλει το ποδαράκι του στο πεζοδρόμιο συνέβη το ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 25 χρονη από το Βασιλικό, αφού παραβίασε το "Stop" στην οδό Αποστόλη συγκρούστηκε με ΙΧ πράσινου χρώματος που κινούταν επί της Νεοφύτου.

Από την πρόσκρουση το πράσινο αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε με δύναμη στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που ήταν ο Δημητράκης. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να κουνηθεί από την ταχύτητα και να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά το άτυχο παιδί.
Επικράτησε πανικός όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν το άτυχο παιδάκι. Την ίδια στιγμή ενημερώθηκε και η αστυνομική διεύθυνση της Εύβοιας. Σε τρία λεπτά είχε έρθει στο σημείο και ασθενοφόρο όπου μεταφέρθηκε το παιδί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή ευαισθητοποιήθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Μανώλης Γρηγοράκης που συνεχώς ρωτούσε για την κατάσταση υγείας του τρίχρονου αγοριού. Όσον αφορά την 25 χρονη, η ίδια με το που έγινε το τροχαίο εξαφανίστηκε. Πήγε αρκετή ώρα αργότερα μαζί με τον σύζυγό της στην Τροχαία Χαλκίδας
http://evianews.com

Τα κέρδη από το Dancing with the stars

Ο Αργύρης Αγγέλου μιλά για τους καρπούς της επιτυχίας

Ποιο ήταν, για τον Αργύρη Αγγέλου, το κέρδος του από την συμμετοχή του, αλλά και τη νίκη του στο Dancing with the stars;

«Ήταν η χορευτική εµπειρία και η γνωριµία µου µε εξαιρετικούς ανθρώπους και το ότι ήρθα σε επαφή µε τον AΝΤ1 για πρώτη φορά. Ουσιαστικά ήταν µια πολύ καλή συνεργασία και ένα επιτυχηµένο πρόγραµµα. Χάρηκα που έφτασα ως το τέλος και ήµουν αυτός που σήκωσε την κούπα και σας το λέω αγνά αυτό, όχι µε έπαρση»

enimerwsi.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...