Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ BOLERO στο MIST Club

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ BOLERO στο MIST Club την Κυριακή, 30 Ιουνίου .

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ οι ΜΑΘΗΤΕΣ από τις σχολές χοορύ Bolero MΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥN ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΙΣ 30-6-13 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ .

ΕΧΟΥN ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥN ΝΑ  ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥN !

( και επειδή ρωτούν πολλοί για την τιμή πρόσκλησης ...ενημερώνουν ότι δεν θα υπάρχει πρόσκληση  και το μόνο που πρέπει να πληρώσουμε είναι την είσοδο για το CLUB όπως σε μια οποιαδήποτε ήμερα

Παράλληλα η ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ''DANCEMODO'' διοργανώνει το διαγωνισμό “Dark Brown and Black ” και χαρίζει δώρα ΚΑΘΕ μέρα..! Κάθε ημέρα από τις 15-6 εως και τις 30-6 ένας τυχερός θα κερδίζει παπούτσια αξίας 90€ (έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το δώρο που εσείς επιθυμείτε από την παρακάτω λίστα https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443608699069920.1073741831.214424538655005&type=1) και από τις κατηγορίες EXCELLENT, PREMIUM, STYLE, INSPIRATION και να πληρώσετε την διαφορά. Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση θα πρέπει να πατήσετε like στην ιστοσελίδα στο Facebook http://www.facebook.com/pages/Dancemodo-dance-shoes/214424538655005?ref=hl να κοινοποιήσετε το συγκεκριμένο άρθρο και να στείλετε E-MAIL με το σχέδιο που επιθυμείτε (dancemodo@hotmail.com) και (dancemodo@rocketmail.com) . Όσοι το κοινοποιούν καθημερινά,καθημερινά θα μπαίνουν στην κλήρωση .Οι νικητές θα ενημερώνονται μέσω απαντητικού E-MAIL ή μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook.

"Ο Πλούτος" του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας

Το Σάββατο, 6 Ιουλίου στις 8:30 μ.μ.  στο Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας θα ανέβει η θεατρική παράσταση της κωμωδίας του Αριστοφάνη , "ο Πλούτος" 

Πρωταγωνιστές είναι πολίτες της περιοχής του Δήμου Ερέτριας που είναι και ερασιτέχνες ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Αμαρύνθου . 

Σκηνοθεσία από ομάδα "Πείραγμα". 

« Λουλούδια της ψυχής μου »: Έκθεση ζωγραφικής της Βούλας Μαζαλτού - Κορμπέτη

«Λουλούδια της ψυχής μου » είναι ο τίτλος της Έκθεσης  ζωγραφικής     27 – 30   Ιουνίου 2013 της Βούλας  Μαζαλτού  -  Κορμπέτη στην Ισόγεια   Αίθουσα    «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»  στο Δημαρχείο   Χαλκίδας στην Παραλία.

Η Βούλα  Μαζαλτού - Κορμπέτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.

Είναι παντρεμένη  με τον πλοίαρχο του Ε.Ν.  Βαγγέλη Κορμπέτη  απέκτησαν δυο  παιδιά  και έχουν  τη  χαρά να απολαμβάνουν  πέντε εγγόνια.

Από πολύ μικρή αγάπησε  τη ζωγραφική γιατί της έδινε  τη δυνατότητα  να εκφράζεται και  να αποτυπώνει τις σκέψεις και  τα όνειρά της .

Αγαπούσε και συνεχίζει  να αγαπά πολύ τα έντονα χρώματα . Κάποτε ο δρόμος των χρωμάτων την οδήγησε  κοντά στον πρώτο της δάσκαλο  Θοδωρή Δρόσο . Κοντά του έμεινε τρία χρόνια . Απ’ αυτόν διδάχτηκε  πώς να βγάλει στην επιφάνεια όλες τις αποχρώσεις της ψυχής της να  τις βάλει στα πινέλα της και να τις   αποτυπώσει  στους πίνακές της. Στη συνέχεια  μαθήτευσε κοντά στο γνωστό συμπολίτη μας  ονομαστό  γλύπτη και ζωγράφο αείμνηστο Αντώνη Καραχάλιο.

Χρησιμοποίησε όλα τα είδη της τεχνικής στους πίνακές της: τέμπερα , ακουαρέλα, λάδια , μολύβι.

Στο χώρο της  εικαστικής τέχνης η Βούλα Μαζαλτού – Κορμπέτη έχει  σαράντα χρόνια συνεχή παρουσία.  Πέρασε από όλα  τα στάδια  αυτής της μαγικής  τέχνης. Σήμερα τολμά να παρουσιάσει  στους φιλότεχνους στο τόπο που  γεννήθηκε και μένει μόνιμα  της πόλης μας  τη τελευταία  δουλεία της  με θέμα:

« Λουλούδια  της ψυχής μου »

Ατομικές  Εκθέσεις:

Έχει κάνει κατά τη διάρκεια της σαρακονταετούς διαδρομής της πολλές ατομικές εκθέσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα , Βόλο κλπ. και φυσικά στη γενέτειρα της  όταν ολοκλήρωνε ένα θεματικό κύκλο της δουλείας της.

Χαρακτηριστικό  των πινάκων της  είναι τα έντονα χρώματα γιατί πιστεύει ότι εκφράζουν  την αισιόδοξη πλευρά της ζωής .

Μια από τις  τελευταίες επιτυχημένες δουλειές  της  ήταν και οι αγιογραφίες που τις δούλεψε με πολύ μεράκι , σεβασμό και άνοιγμα ψυχής προς  τον Θεό.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...