Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μενεγάκη - Ματέο: Στο Μαρμάρι και εν ... πλώ έλυσαν τις ... διαφορές τους

Στο Μαρμάρι και εν ... πλώ έλυσαν τις ... διαφορές τους η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο !

Αιτία οι δηλώσεις της πρώην του Ματέο, που είπε ότι χαίρεται για τη σχέση που έχει με την Ελένη και ότι είναι καλή φίλη με τον πρώην σύντοφό της !

Μπερδευτήκατε; Να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Ματέο είχε δεσμό με την μοντέλα Δωροθέα Μερκούρη.

Σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να παντρεύεται μέσα στο 2011 με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Δωροθέα Μερκούρη (που πριν από πολλά χρόνια υπήρξε ζευγάρι με τον επιχειρηματία από την Άνδρο) είπε στην εκπομπή «Super Star» πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν κάτι τέτοιο αληθεύει, ωστόσο εξήγησε ποια είναι η δική της άποψη για το γάμο:

«Εγώ δεν πιστεύω στο γάμο πια» είπε η ηθοποιός που το 2009 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Γουάρντ Σρέ­γκεχοϊρντ, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες. «Κρατάω πολύ καλές αναμνήσεις απ' όλες τις σχέσεις μου -που δεν ήταν και πολλές- οπότε βεβαίως και κρατώ ωραίες αναμνήσεις από εκείνον» απάντησε λίγο αργότερα, όταν ρωτήθηκε σχετικά.Και έσπευσε  να διευκρινήσει ότι το καλοκαίρι θα περάσουν όλοι μαζί στις διακοπές.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγακη είχε καλέσει την πρώην του Ματέο στην εκπομπή της και είχαν μιλήσει περί παντός επιστητού. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Η φράση της Δωροθέας ΄΄οτι θα περάσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τις διακοπές το καλοκαίρι εξόργισε την  Ελένη, που άρχισε τη σχετική "μουρμούρα" πάνω στο πλοίο της διαδρομής Ραφήνας - Μαρμάρι και συνέχισε με καβγά όταν έφθασαν στην Εύβοια.

"Θελω να με ενημερώνεις' ακούστηκε να λέει επιτακτικά η Ελένη στον Ματέο και εκείνος διευκρινησε ότι δεν ήξερε τι είπε η Δωροθέα.

Η Ελένη με τον γιο τηςκαι τον Ματέο έφυγαν παρέα το περασμένο  Σαββατοκύριακο από την Αθήνα για να ξεκουραστούν.

Το ζευγάρι με τον μικρό πήραν το πλοίο της γραμμής από την Ραφήνα στις 11.15 το πρωί για να μεταφερθούν στο Μαρμάρι.

Στο σαλόνι του πλοίου μάλιστα ο μικρός ήταν στην αγκαλιά της μαμάς του ενώ ο Ματέο κοιτούσε συνεχώς την σύντροφό του και το γιο της χαμογελώντας

.Η Ελένη Μενεγάκη πολύ απλά ντυμένη με μαύρο παντελόνι και ανοιχτόχρωμη μπλούζα ήταν άβαφη και χαρούμενη που βρισκόταν ανάμεσα στις δύο αγάπες της ζωής της.

 Δέκα λεπτά μάλιστα πριν φτάσει το πλοίο στο Μαρμάρι η Ελένη και ο Ματέο κατέβηκαν στο γκαράζ του πλοίου για να πάρουν το αυτοκίνητό τους .

Ώσπου να αποβιβαστούν μάλιστα ο Ματέο και ο μικρός έπαιζαν μπάλα ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια τους κοιτούσε ενθουσιασμένη.

Γαληνός: Διασφάλιση θέσεων εργασίας σε όσα ΑΤΛΑΝΤΙΚ πάρει

Έπειτα από συνάντηση που έγινε, με την Διοίκηση της επιχείρησης ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ , εκπροσωπούμενη με τον κ. Γαληνό Λαουτάρη, με το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, εκπροσωπούμενο με την Πρόεδρο του Μαρία Σμυρναίου και του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Στέφανο Μπασινά, συμφωνηθήκαν τα εξής:

- Οποιοδήποτε κατάστημα της ΑΤΛΑΝΤΙΚ, περιέλθει νομίμως στην Εταιρία ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΡΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ, θα διασφαλιστούν , εφόσον επιθυμούν οι εργαζόμενοι, οι θέσεις εργασίας, θα αναγνωριστεί φυσικά και η προϋπηρεσία τους και θα υπάρχουν όλες οι διευκολύνσεις για την είσπραξη των δεδουλευμένων τους ακόμα και με προσωπικά δάνεια.

- Πρώτο μέλημα μας πάντα, είναι η στήριξη των εργαζομένων με ότι αυτό συνεπάγεται και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάζει μπροστά τους εργαζόμενους για να εξυπηρετήσει τα βρώμικα συμφέροντα του.

- Υποχρέωση μας επίσης είναι να στηρίζουμε τις υγιείς επιχειρήσεις του Νομού που προστατεύουν τις θέσεις εργασίας.

Δωρεά οικοπέδου, για ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου Εύβοιας

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας και το Αστυνομικό Προσωπικό εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Ευβοίας κ. Αθανάσιο ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ και τα μέλη του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Ευβοίας για τη δωρεά εκ μέρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ευβοίας στην Α.Δ. Ευβοίας, οικοπέδου εμβαδού 4.469 τ.μ. στο οικοδομικό τετράγωνο 1064 στη συνοικία Ζ΄ στη πόλη της Χαλκίδας για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου.

Η στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της πόλης, σε ιδιόκτητο σύγχρονο κτίριο, θα συμβάλλει ποικιλοτρόπως στην αναβάθμιση των παρεχομένων αστυνομικών υπηρεσιών στους πολίτες της Ευβοίας.

Δεν του έκαναν και το καλύτερο δώρο για την γιορτή του!

Το χειρότερο δώρο για την γιορτή του, έκαναν οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών στον Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη, μιας και πρωί πρωί τον υποδέχτηκαν με πανό έξω από το δημαρχείο της Χαλκίδας.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία είχαν απλώσει πανό και περίμεναν να συναντήσουν τον Δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη για να συζητήσουν για τη λαϊκή του Σαββάτου, η οποία δεν πραγματοποιείται τις τελευταίες εβδομάδες.

Χωρίς αποτέλεσμα όμως τελείωσε η συνάντηση του Δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη με τους εκπροσώπους των εμπόρων και παραγώγων των λαικών αγορών.

Οι Θοδωρής Γιαννούκος και Άγγελος Μπαράκος ζήτησαν από τον Δήμαρχο να μείνουν στις παλιές θέσεις της λαικής μέχρι να βρεθεί νέος χώρος κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό.

Το θέμα είναι τι θα γίνει αυτό το Σάββατο. Θα πραγματοποιηθεί η όχι η λαϊκή;
newse.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...