Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Παραμύθια, κουκλοθέατρο και δώρα για τα παιδιά των δασκάλων και νηπιαγωγών

Φωτό από eviatop

Ήταν η σειρά τους. Όλο το χρόνο "αγκαλιάζουν" όλα τα παιδιά αλλά αυτή η μέρα ήταν αποκλειστικά γι' αυτά. Τα παιδιά των μελών του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, διασκέδασαν σε γνωστό παιδότοπο της πόλης

Με το κουκλοθέατρο των νηπιαγωγών από την Ερέτρια, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις. Και ήταν ένα καταπληκτικό κουκλοθέατρο το οποίο δημιούργησαν  οι νηπιαγωγοί Μαίρη Γιαγκουδάκη, Ευαγγελία Γιαγκουδάκη,  Ελένη Γκιτέρσου,  Αιμιλία Κωνσταντίνου Αγγελική Μπασούκου, Μάντω Μπόικου, Σταυρούλα Θεοδωροπούλου. .

Με μοναδικό τρόπο πλαισίωσε την εκδήλωση, ο εκπαιδευτικός Σταύρος Παπασηφάκης, γνωστός για το ξεχωριστό ταλέντο του στην αφήγηση παραμυθιών, με τη διήγηση ενός παραμυθιού.

Η χαρά των παιδιών κορυφώθηκε με την είσοδο του Αη Βασίλη, ο οποίος   μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά , τα οποία αποχώρησαν κατενθουσιασμένα από την εκδήλωση.

ΣΕΛΜΑΝ και ΙΝΤΕΡΚΕΜ ΔΕΝ πλήρωσαν το Δώρο Χριστουγέννων

Προσθήκη λεζάντας

ΣΕΛΜΑΝ και ΙΝΤΕΡΚΕΜ αλλά και δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ΔΕΝ πλήρωσαν το Δώρο Χριστουγέννων καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου έληξε η προθεσμία, που είχαν από το νόμο οι εργοδότες για να καταβάλλουν το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους.

Για την ΣΕΛΜΑΝ και την ΙΝΤΕΡΚΕΜ,  η Επιθεώρηση Εργασίας Εύβοιας το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου επέβαλλε τις νόμιμες κυρώσεις  και  έστειλε τα έγγραφα στον Εισαγγελέα και την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Το Εργατικό Κέντρο στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι αναμένει να κινηθούν οι διαδικασίες της αυτόφωρης διαδικασίας, όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος και καλεί όλους τους εργαζόμενους, που δεν πληρώθηκαν το δώρο να απευθυνθούν στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Ζευγάρι χάθηκε στα Δρακόσπιτα - Τους έσωσαν οι εθελοντές Στύρων

Την Κυριακή 23-12-2012 το απόγευμα ένα ζευγάρι περιπατητών χάθηκε στον ορεινό όγκο των Στύρων. Στις 18.12 μμ μετά από τηλεφώνημα του προϊσταμένου ΠΚ. Καρύστου Νίκου Αποστόλου οργανώθηκε ομάδα έρευνας.
Το εν λόγω ζευγάρι είχε ανέβει στην κορφή του όρους Κλιόσι πάνω από τα Στύρα στο κάστρο των Αρμένων. Κατα την επιστροφή τους προς τα Δρακόσπιτα έχασαν το μονοπάτι λόγω του ότι έπεσε το σκοτάδι.
Τα Δρακόσπιτα βρίσκονται σε δασωμένη πλαγιά με βελανιδιές και μεγάλους θάμνους σχίνων και κουμαριάς, εάν δεν υπάρχει γνώση της περιοχής εύκολα χάνεις τον προσανατολισμό ιδίως την νύκτα. 
Την ομάδα έρευνας αποτελούσαν δύο άτομα απο το ΠΚ Καρύστου, ένας αστυνομικός από το ΑΤ. Καρύστου και τρία μέλη του Συλλόγου μας υπό την διοίκηση του προισταμένου  της Πυροσβεστικής Υπυρεσίας Καρύστου Νίκο Αποστόλου. 
Στις 8.30 μμ το ζευγάρι των εκδρομέων ήταν ασφαλές στο αυτοκινητό του. Τέλος καλό όλα καλά και κάναμε  και καινούργιους φίλους.
Απο τα μέλη του συλλόγου τους δώθηκε για ενθύμιο το φωτογραφικό λεύκωμα για τα Δρακόσπιτα ΣΤΑ ΣΕΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ με αφιέρωση και τις υπογραφές των τριών Εθελοντών Διασωστών που πήραν μέρος στην επιχείρηση για να θυμούνται τα Στύρα και την περιπέτεια τους.

ethelontes-styron

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...