Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ερέτρια: Προσεύχεται για την κορούλα του ο Δήμαρχος!

Περιμένει να ακούσει μία ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών ο Δήμαρχος Ερέτριας! Όλη η οικογένεια ενωμένη περιμένει να βγει νικήτρια η Νίκη, η μοναχοκόρη!

Μπορεί ανήμερα της Παναγίας να ήταν όλοι στο σπίτι και να γιόρταζαν την ονομαστική γιορτή της γυναίκας του και της κόρης του Γιώτας τα προηγούμενα χρόνια, φέτος όμως δίνουν τον δικό τους αγώνα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Και φέτος δεν σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο του δήμαρχου και όλοι μία λέξη έλεγαν:"Κουράγιο και δύναμη"

Δεν έχει λείψει ούτε μία ώρα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η κόρη του.

Από την ώρα του τροχαίου μέχρι και σήμερα, σύσσωμη η οικογένεια του Βασίλη Βελέντζα βρίσκεται κοντά στο κοριτσάκι τους.

Η κατάσταση της υγείας της Γιώτας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και σήμερα νοσηλεύεται στην εντατική και δύο φορές την ημέρα στο επισκεπτήριο βρίσκουν την ευκαιρία να της σφίξουν το χέρι δείχνοντας της, πόσο πολύ την αγαπούν.

Πάντως από το πρώτο επισκεπτήριο, ο οργανισμός της Γιώτας έδειξε να αντιδρά θετικά, ακούγοντας την φωνή της μητέρας της.

Ήδη πολλά είναι τα τηλεφωνήματα από τους Δημάρχους διαφόρων πόλεων αλλά και από τους δημότες του Βασίλη Βελέντζα που εύχονται να γίνει καλά η μοναχοκόρη του και σύντομα να γυρίσει νικήτρια στην Αμάρυνθο.
evianews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Στην εντατική η κόρη του Δημάρχου Ερέτριας - Σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο

Διαγωνισμός αλιείας στην Κάρυστο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας αλιείας παίδων που διοργάνωσε για μια ακόμη φορά ο Ναυτικός Όμιλος Καρύστου την Τρίτη 13 Αυγούστου στο λιμάνι της Καρύστου. 

Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι και συμμετέχουν παιδιά ηλικίας έως 13 ετών. Φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε τα 150 άτομα.

Οι μικροί ψαράδες αφού παρέλαβαν τα δώρα τους (από ένα καλάμι με δόλωμα και  μια μπλούζα ) έδωσαν δυναμικά το παρόν και έδειξαν σε όλους τους μεγάλους που τους παρακολουθούσαμε ότι ξέρουν και να ψαρεύουν αλλά και να αγωνίζονται. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...