Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνο με γραπτή έγκριση των γονέων η είσοδος ανηλίκων στα ίντερνετ καφέ

Ο συνήγορος του πολίτη προτείνει μεταξύ άλλων ως προϋπόθεση για την πρόσβαση παιδιών κάτω των 14 ετών στα Ίντερνετ καφέ την υποχρεωτική έγγραφη έγκριση των γονέων τους και την απαγόρευση εισόδου σε παιδιά κάτω των 16 ετών κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Σύμφωνα με έρευνες που επικαλείται η ανεξάρτητη Αρχή το 1% των εφήβων του σχολικού πληθυσμού της Αττικής είναι εθισμένο, ενώ το 12,8% μπορεί να οδηγηθεί σε εθισμό. Το 6,4% χρησιμοποιεί μέσω του Ίντερνετ τυχερά παιχνίδια και το 20% πορνογραφικό υλικό. Το σημαντικότερο είναι η υποχρεωτική έγγραφη έγκριση των γονέων ή κηδεμόνων για την πρόσβαση των ανηλίκων στα καταστήματα αυτά.
Η ανεξάρτητη αρχή συνήγορος του πολίτη προχώρησε τον περασμένο χρόνο σε ανοικτή διαβούλευση με παιδιά, γονείς και φορείς εκπαιδευτικών, ειδικών επιστημόνων και παραγόντων της πολιτικής ζωής, για τους κινδύνους και τις επιπτώσεις που συνεπάγεται για την ψυχική και τη σωματική υγεία των ανηλίκων η χωρίς έλεγχο και εποπτεία πρόσβασή τους στα καταστήματα παροχής υπηρεσιών Ίντερνετ καφέ. Παράλληλα, ερευνώντας το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, διαπίστωσε ότι δεν υφίστανται νομοθετικές προβλέψεις σε ισχύ, για την είσοδο και χρήση υπηρεσιών σε τέτοιου είδους καταστήματα από ανηλίκους.
Ο συνήγορος είναι αντίθετος με μια γενική απαγόρευση της πρόσβασης ανηλίκων στα εν λόγω καταστήματα και της χρήσης των υπηρεσιών τους, οι οποίες -υπό προϋποθέσεις- μπορεί να αξιοποιούνται θετικά για την εκπαίδευση, ενημέρωση, επικοινωνία και ψυχαγωγία τους.
Όμως, έκρινε ότι πρέπει να ληφθούν κατάλληλα μέτρα προστασίας των ανήλικων χρηστών και αφού προχώρησε σε δημόσια διαβούλευση έθεσε προς συζήτηση στα ενδιαφερόμενα μέρη κάποια βασικά μέτρα προστασίας, όπως η καθιέρωση υποχρεωτικής έγγραφης έγκρισης των γονέων ή κηδεμόνων για την πρόσβαση των ανηλίκων στα καταστήματα αυτά, τη μέγιστη ώρα που θα μπορεί να παραμένει εκεί ένας ανήλικος.
http://eviazoom.blogspot.gr

Οι Ρώσοι μπήκαν στα "Ελληνικά Πετρέλαια" με 41%

Οι Ρώσοι μπήκαν στα "Ελληνικά Πετρέλαια" (ΕΛΠΕ), με ποσοστό 41% που τους πούλησε ο Λάτσης!

Την αποκάλυψη κάνει στο αυριανό της φύλλο η εφημερίδα DEAL News που έχει ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την αλλαγή δεδομένων για τα ΕΛΠΕ.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στη συμφωνία που υπέγραψε για την πώληση του ποσοστού του ο Λάτσης και αποκαλύπτεται πως μπήκαν «σφήνα» οι νέοι Ρώσοι, μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με την Gazprom.

Οι Ρώσοι της Νegusneft μπήκαν "χοντρά" στα ΕΛΠΕ και η DEAL News γράφει για το γεωπολιτικό παιχνίδι, τις ισορροπίες που υπάρχουν και δημιουργούνται και τις θέσεις των αμερικανών. Τι συμβαίνει τώρα στο μέτωπο για τη ΔΕΠΑ. Γιατί ο Κοπελούζος βγαίνει σε κάθε περίπτωση κερδισμένος.

Διαβάστε ακόμη στη DEAL News:

- Υπάρχει τώρα «παιχνίδι» στο Χρηματιστήριο. Τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε. Οι μετοχές, οι παγίδες αλλά και τα φαντάσματά της κερδοσκοπίας. Που θα φτάσει ο πήχης του δείκτη, τη στιγμή που είναι ανοικτό το θέμα της υποβάθμισης του ΧΑ.

- Πάμε για τρία τραπεζικά σχήματα. Ποιος θα ενωθεί με την Εθνική και οι νέες προσφορές των τραπεζών για την Εμπορική. Στα 2,5 με 2,7εκ. ο πήχης των κεφαλαίων.

- Τι είπαν οι τραπεζίτες με την τρόικα και οι αποφάσεις για το 7% της ανακεφαλαιοποίησης. Όλο το παρασκήνιο και οι ζυμώσεις.

- Τι έρχεται στον ΟΠΑΠ. Τι συμβαίνει με τις κόντρες και τις διεκδικήσεις για τα μεγάλα project. Πόσα χρήματα υπολογίζεται ότι θα μπουν στα Κρατικά Λαχεία.

Και μία αποκάλυψη. Η επίσημη πρόθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΠΑΠ από τον τούρκο ιδιοκτήτη της Χιουρέτ.

Αγριεύει η μάχη για τον ΟΠΑΠ. Τι θα κάνει ο Κόκκαλης.

Γιατί ο Δημήτρης Κοντομηνάς προσέλαβε τον τραπεζίτη Πανταλάκη.


Που και πως θα κριθεί η τύχη της Ελλάδας, οι Γερμανοί συμπαραστάτες, οι κόκκινες γραμμές και η Σύνοδος Κορυφής. Τα διλήμματα Σαμαρά, το χρονοδιάγραμμα, τα νέα μέτρα και όλες οι εξελίξεις που δυναμιτίζουν το πολιτικό σκηνικό.

Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. ΕΟΠΠΥ. Δεν πληρώνει τα φέσια στις ιδιωτικές κλινικές, και «καλεί» τους ασφαλισμένους να πληρώσουν τα σπασμένα. Για ποια κοινωνική ασφάλιση πλέον μπορούμε να μιλάμε.

Η μάχη εργολάβων με το Δημόσιο και τι συμβαίνει με το επερχόμενο διαζύγιο Μπόμπολα – Καλλιτζάτση.

Γιατί ο Δαυίδ «ψηφίζει» Λονδίνο, η αποχώρηση της ΝΟΚΙΑ από την Ελλάδα.

Το αδιέξοδο στη Forthnet και ο «αγαπητός» τώρα Προβόπουλος. Πόσα λεφτά δανείστηκε τελικά η Ελλάδα. Λένε την αλήθεια οι Ευρωπαίοι ή η Τράπεζα της Ελλάδος;

Ακόμα τι συμβαίνει με τη Mercedes, η επένδυση και το δάνειο του Κυριακόπουλου για τις ΗΠΑ.

Οι ασκήσεις ισορροπίας του Κωνσταντακόπουλου με το Costa Navarino και το περιβάλλον.

Θράκη. Λέει ναι στις ελεύθερες οικονομικές ζώνες.

Όλα όσα συμβαίνουν στις επιχειρήσεις στο Xρηματιστήριο στα media. Σελίδες για τα σπορ το αυτοκίνητο και τη διεθνή οικονομία

Deal News μαζί σας στα περίπτερα


Γκλέτσος: "Μας έχουν ρημάξει στο κλέψιμο"! ΒΙΝΤΕΟ

Σε αδιέξοδο είναι η Δημοτική Αρχή και σε απόγνωση οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας, από τα απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στις γεωτρήσεις του Δήμου...

Στη γεώτρηση στις Ράχες βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μαζί με συνεργάτες του, για να δουν από κοντά τις φθορές που προκάλεσαν οι κλέφτες στη γεώτρηση, για πολλοστή φορά.

Οι αγρότες δεν μπορούν να ποτίσουν τις ελιές τους ενώ ο δήμος αδυνατεί να ανταποκριθεί οικονομικά σε αυτές τις συχνές επιθέσεις, αφού το κόστος είναι πολύ μεγάλο.

Είναι τυχαίο που έχουν ρημάξει μόνο τις γεωτρήσεις του δήμου; Αναρωτιέται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Χασιώτης...

Δείτε τι δήλωσε ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι στη κάμερα του LamiaReport:

Συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία οι σύλλογοι και τα σωματεία Αλιβερίου

Το Συνδικάτο μετάλλου Ευβοίας, το σωματείο Οικοδόμων Αλιβερίου και Νότιας Εύβοιας και το Σωματείο Εργαζομένων ΒΙΟΜΕΚ ΑΒΕΤΕ καλούν όλους τους μαζικούς φορείς του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου να δώσουν το παρόν στην 24ωρη Γενική Απεργία στις 26 Σεπτεμβρίου 2012, στις 10.30 πμ στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Εμπορική Τράπεζα).

Διαβάστε την κοινή επιστολή των συλλόγων και των σωματείων:
Οι ώρες είναι κρίσιμες. Το κεφάλαιο, η κυβέρνηση και η ΕΕ, ετοιμάζουν και άλλα βάρβαρα μέτρα για το επόμενο διάστημα που θα τσακίσουν με μεγαλύτερη αγριότητα τη ζωή των εργαζόμενων.
Είναι ώρα ευθύνης και μάχης στο γενικευμένο πόλεμο που κλιμακώνεται ενάντια στις εργατικές οικογένειες, στα πλατιά λαϊκά στρωματά. Πόλεμος που οδηγεί το λαό στη μαζική εξαθλίωση προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων.
Η κλιμάκωση της δράσης της εργατικής τάξης στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, των άνεργων, των αγροτών, των επαγγελματοβιοτεχνών, των συνταξιούχων, είναι η μόνη απάντηση.
Καμία νομιμοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής.
Να καταργηθούν τα μνημόνια, οι δανειακές συμβάσεις και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι. Να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση.

Η απάντηση πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!Μπροστά σε αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και διαμορφώνεται καθημερινά πρέπει να σταματήσει κάθε συζήτηση με την κυβέρνηση και την εργοδοσία που έχει ως κύριο σκοπό τη μεθόδευση του σφαγιασμού των εργαζόμενων.
Κανένας κοινωνικός διάλογος! Καμία συμμετοχή σε αυτόν, που οδηγεί στην υποταγή, στο συμβιβασμό και στην παράδοση ότι έχει μείνει από εργατικό δικαίωμα. Βάζει πλάτη στα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα.

Τα παραπάνω σωματεία  ζητούν να συνεδριάσουν τα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος της περιοχής μας και να αποφασιστεί η αγωνιστική απάντηση των εργαζόμενων στις αποφάσεις της κυβέρνησης, εργοδοτών, με ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 26 ΣΕΠΤΕΒΡΗ.
Να δοθεί αγωνιστική απάντηση παντού, σε όλους τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς. Για να αποτραπεί η ψήφιση και η υλοποίηση των νέων αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου, των εργοδοτικών οργανώσεων και της Τρόικα.

Αστυνομικοί από το... Αγρίνιο ανακάλυψαν το εργαστήριο για την παρασκευή, συσκευασία ηρωίνης στην Χαλκίδα.

Μετά τις χθεσινές συλλήψεις στην Αθήνα, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ανακάλυψαν ολόκληρο εργαστήριο για την παρασκευή, συσκευασία ηρωίνης στην Χαλκίδα.

Παρά την απομάκρυνση του ο διοικητής Φώτης Ντζιμάνης, μέχρι να φύγει από την υπηρεσία, συνεχίζει με τους άνδρες του Τμήματος την αποτελεσματική δουλειά. Έτσι μετά τις χθεσινές συλλήψεις των αλλοδαπών και την κατάσχεση μισού κιλού ηρωίνης, συνέχισαν την επιχείρηση, αφού την ανάκριση προέκυψε πως οι έμποροι των ναρκωτικών, είχαν χώρους, όπου συσκεύαζαν τα ναρκωτικά.

Ένας τέτοιος χώρος βρέθηκε στην Χαλκίδα, όπου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν ένα ολόκληρο εργαστήριο με πρέσες, ζυγαριές, αναμίκτες κλπ, όπου η ηρωίνη μετατρέπονταν σε «βραχάκι» για να διατεθεί στην αγορά. Παράλληλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 830 gr ηρωίνης.

Πηγή: www.agriniopress.gr

Κυκλώνουν από παντού τον Λαυρεντιάδη - Ανοίγει και ο φάκελος για το μισό δισ. της Νεοχημικής - Επίκειται η απολογία για την Proton

Διπλό γίνεται πλέον το μέτωπο της ελληνικής δικαιοσύνης με τον ήδη κατηγορούμενο για πέντε κακουργήματα επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ενώ εκκρεμεί η απολογία του για την υπόθεση των δανείων μαϊμού της Proton Bank ύψους 701 εκατομμυρίων-όλα δείχνουν ότι θα κληθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες μαζί με τους 26 συγκατηγορουμένους του- μια νέα υπόθεση, αυτή της Νεοχημικής ξεκινά να διερευνάται δικαστικά.

Ο Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης ξεκινά, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, τη διερεύνηση της υπόθεσης της διπλής αγοραπωλησίας της εταιρείας Νεοχημική από τον κ. Λαυρεντιάδη προς την αμερικανική επενδυτική εταιρεία Carlyle, και την επαναγορά της στη συνέχεια.

Οπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr στις 18 Ιουλίου επτά τράπεζες (Εθνική, Εμπορική, Πειραιώς, Γενική, Millenium, HSBC και Ελληνική Τράπεζα) κατέθεσαν μήνυση κατά του κ. Λαυρεντιάδη για κακουργηματική απάτη με αφορμή τα δάνεια των 500 εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η αρχική αγορά της Νεοχημικής από την πολυεθνική επενδυτική.

Ο κ. Λαυρεντιάδης αποφάσισε να πουλήσει την πατρική του εταιρεία και επιχειρηματική του ναυαρχίδα τον Μάιο του 2008. Η Νεοχημική, εταιρεία πώλησης λιπασμάτων, φαρμάκων και καλλυντικών, αγοράστηκε από την Carlyle αντί τιμήματος περίπου 700 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια η αμερικανική εταιρεία κατέβαλλε από ίδια κεφάλαια περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από δάνεια περίπου 500 εκατομμυρίων από τις μηνύτριες τράπεζες.

Μόλις λίγους μήνες αργότερα οι Αμερικανοί επενδυτές ανακάλυψαν ότι τα οικονομικά στοιχεία που τους διέθεσε η πλευρά Λαυρεντιάδη δεν ήταν ακριβή και ζήτησαν «τα λεφτά τους πίσω».

Η υπόθεση λύθηκε με εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τον κ. Λαυρεντιάδη να τους δίνει πίσω μετρητά το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ που του είχαν καταβάλλει.

Τα υπόλοιπα 500 εκατομμύρια παρέμειναν ως υποχρεώσεις της εταιρείας προς τις τράπεζες.

Ετσι, ο κ. Λαυρεντιάδης βρέθηκε με κέρδος 500 εκατομμυρίων και την εταιρεία πάλι στα χέρια του.

Στην πορεία όμως και ενώ έχει υποβληθεί το αίτημα να υπαχθεί η εταιρεία στο νέο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα που προβλέπει την πώληση των ενεργητικών της εταιρείας σε καθεστώς λειτουργίας, εκτός του ότι το δάνειο σταμάτησε να εξυπηρετείται και έχει καταγγελθεί, αποκαλύφθηκε και ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Λαυρεντιάδης και οι συνεργάτες του είχαν «απογειώσει»την αξία της μετοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νεοχημική (και τα δανειακά βάρη της) έχει μεταβιβαστεί στο Βρετανικό Fund της Consilia, άρα από τους Βρετανούς πρέπει να διεκδικήσουν τα δάνειά τους οι τράπεζες.

Η απολογία για τα πέντε κακουργήματα της Proton

Την ίδια ώρα, ασφαλείς πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι εντός των προσεχών εβδομάδων ο κ. Λαυρεντιάδης, μετά από δικαστική έρευνα και καθυστερήσεις πολλών μηνών, θα κληθεί να απολογηθεί ως κατηγορούμενος για πέντε κακουργήματα -που επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης- σχετιζόμενα με τα δάνεια μαϊμού ύψους 701 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να έδωσε παράνομα μέσω -της ελεγχόμενης από τον ίδιο Proton Bank- σε φίλους και στενούς του συνεργάτες προκειμένου να αγοράσουν δικές του εταιρείες

Οι κατηγορίες είναι:
Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης,
Απάτη σε βάρος του δημοσίου, σε συνδυασμό με το νόμο περί καταχραστών του δημοσίου, κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια,
Υπεξαίρεση, για το σύνολο των επισφαλών δανείων (701 εκατ. ευρώ),
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
Απιστία κακουργηματική από κοινού και κατ' εξακολούθηση.

Πηγή: | iefimerida.gr

Αναγνωστάκης - ΔΗΜ.ΑΡ.: Πότε θα κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά;

Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Αναγνωστάκης Δημήτρης, Γιαννακάκη Μαρία, Κυρίτσης Γιώργος, Λυκούδης Σπύρος, Πανούσης Ιωάννης, Τσούκαλης Νίκος, Φούντα Νίκη, Ψαριανός Γρηγόρης και Ψύρρας Θωμάς, σχετικά με το σχέδιο νόμου για τον "Κώδικα Ναρκωτικών":

"Από τον Ιανουάριο του 2012 βρίσκεται σε εκκρεμότητα σχέδιο νόμου για τον «Κώδικα Ναρκωτικών». Η εκκρεμότητα αφορά τόσο την κατάθεση όσο και τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής. Το σχέδιο νόμου κατατέθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2012, ολοκληρώθηκε η συζήτηση στην αντίστοιχη επιτροπή της Βουλής, χωρίς όμως να κατατεθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια. Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης ο αριθμός των κρατουμένων ανέρχεται σήμερα στους 12.479, ενώ η συνολική χωρητικότητα των φυλακών είναι 9.300. Από αυτούς για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κρατούνται 4.136, ενώ πολλοί επιπλέον κρατούνται για εγκλήματα εμμέσως πλην σαφώς συνδεόμενα με τη διάδοση των ναρκωτικών (κλοπές, ληστείες, σωματεμπορία, νομιμοποίηση παράνομων εσόδων, κλπ). Στη χώρα μας η επί δεκαετίες αποτυχημένη κατασταλτική πολιτική έχει οδηγήσει χιλιάδες νέους από πολύ μικρή ηλικία στην παρανομία, στο περιθώριο, στις φυλακές και στο θάνατο.

Με βάση τα παραπάνω,ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Προτίθεστε και πότε να εισάγετε στην Ολομέλεια προς συζήτηση το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ;"

Χρησιμοποιήστε σωστά την κρέμα ματιών σας

Ρυτίδες έκφρασης, μαύροι κύκλοι και σακούλες: αυτά είναι τα τρία σημάδια- «εχθροί» της εμφάνισης των ματιών μας.

Σύμμαχοί μας οι κρέμες, που έρχονται να προλάβουν την εμφάνισή τους και να τα σβήσουν από την επιδερμίδα μας.

- Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, η χρήση κρέμας ματιών πρέπει να αρχίζει από μικρή σχετικά ηλικία. Επιλέγοντας τη δική σας, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να εξετάσετε τις ανάγκες των δικών σας ματιών.

- Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η κρέμα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να έχει ενυδατική, θρεπτική, αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, ώστε να διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και κατ’ επέκταση τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα του βλέμματος.
myself.gr

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα Νέα, ολοκαίνουργια επεισόδια!

Πρεμιέρα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 23:00

Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, για να γίνει ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων. 

Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις.

Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι ο Έκτορας είναι εκεί για να δώσει τα φώτα του σε όλους τους τομείς, από το μενού και το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας και τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού. Είναι έτοιμος να φορέσει τη στολή του και να μοιραστεί μερικές από τις πιο πρωτότυπες και πρακτικές συνταγές του. Θα αποδείξει πως ακόμη και η πιο αδιέξοδη κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί με πολύ σκληρή δουλειά και φαντασία.

Στον δρόμο προς την επιτυχία, ο Έκτορας Μποτρίνι θα συναντήσει διάφορες προκλήσεις: Ιδιότροποι ιδιοκτήτες, αργόσχολοι σεφ και αντιδραστικοί σερβιτόροι, θα πάρουν μία γερή δόση από το καυστικό χιούμορ και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, καθώς δεν είναι όλοι έτοιμοι να σωθούν!

Όλες οι συνταγές της εκπομπής θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Efialtis.

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, επιστρέφει με νέα ολοκαίνουργια επεισόδια!

Ομιλία του Γ.Γ. του Ε.Πα.Μ, Δημήτρη Καζάκη, στην Ερέτρια.

Το Σάββατο, στις 22 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 το απόγευμα, ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου ( Ε.ΠΑ.Μ ) – οικονομικός αναλυτής, κ. Δημήτρης Καζάκης, θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Ερέτρια, με θέμα: «Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «EVIANA BEACH» , πρώην «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ».

Ζευγάρι στην Ιστίαια ανάγκαζε 35χρονη να εκδίδεται...

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Νέα Σινασσό Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 65χρονος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί το από 28-11-2011 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με το Βούλευμα διατασσόταν η σύλληψη του 65χρονου για συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη παρακράτηση.

Ειδικότερα, από τις αστυνομικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος από τον Ιούνιο του 2011, προέκυψε η εμπλοκή του 65χρονου, καθώς και της αλλοδαπής συζύγου του σε κύκλωμα εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών.

Συγκεκριμένα το Μάιο του 2010, η σύζυγος του 65χρονου κατακρατούσε παράνομα 35χρονη υπήκοο Ρωσίας σε σπίτι στην Ιστιαία. Της είχε αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την εξανάγκαζε να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού, έναντι χρηματικής αμοιβής, με πελάτες νυχτερινού κέντρου που άνηκε στον 65χρονο σύζυγό της, παρακρατώντας το σύνολο των χρημάτων.      

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χαλκίδας.
Σημειώνεται ότι η αλλοδαπή σύζυγός του είχε επίσης συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας την 19-04-2012, σύμφωνα με το ανωτέρω Βούλευμα για τα ίδια αδικήματα και οδηγήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...