Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κρασί, λάδι, μπύρα από την Εύβοια στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Tempranillo varietal wine bottle and glass, sh...Image via WikipediaΤο Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε με περίπτερο Ευβοϊκών επιχειρήσεων-μελών του στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “SIAL 2010″.Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 17-21 Οκτωβρίου 2010.
Η όλη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Εύβοιας, με την καλή οργάνωση και παρουσίαση του περίπτερου στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων, γνωρίζοντας τα και αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την αξία τους.
Σημαντικές ήταν οι επιχειρηματικές επαφές και οι συναλλαγές που φάνηκαν να πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της έκθεσης μεταξύ των εκθετών μας και των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών, αφού παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα από μεγάλα δίκτυα διανομών και επαγγελματίες από πολλές χώρες.
Οι ευβοϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν και πρόβαλλαν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του επιμελητηρίου ήταν οι :
1.     ΛΥΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με κρασί.
2.      ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ     ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με κρασί.
3.    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με αλίπαστα.
4.    ΕΛΜΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με ελαιόλαδο.
5.    ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΒΕ με προϊόντα ζύμης.
6.    ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – SEPTEM
ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Ο.Ε. με μπύρα.
Enhanced by Zemanta

Υπογράφτηκε η υπουργική απόφαση για την κατασκευή από τον ΟΣΚ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου

Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλλει για την κατασκευή από τον ΟΣΚ, όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου, είχε ζητήσει την επίσπευση της υπογραφής της Υπουργικής Απόφασης που απαιτείται για να προχωρήσει η διαδικασία κατασκευής του σχολείου.

Η απόφαση αυτή υπεγράφη στις 29 Οκτωβρίου 2010 από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Δ. Ρέππα και αναφέρει: «Αποφασίζουμε: Αναθέτουμε την αρμοδιότητα για τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη του έργου: 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου, Ν.Α. Εύβοιας (οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις)» στην ΟΣΚ ΑΕ.»

Από τη μεριά του ο ΟΣΚ ενημέρωσε τη βουλευτή ότι, το έργο «2ο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου» βρίσκεται στη φάση ολοκλήρωσης της μελέτης εφαρμογής, η οποία θα είναι έτοιμη έως το τέλος του 2010.

Κατόπιν αυτών, η κυρία Περλεπέ επισημαίνει ότι το έργο πρέπει πλέον να εκτελεσθεί το συντομότερο δυνατόν, για να αποκτήσουν οι μαθητές ένα σύγχρονο και λειτουργικό από κάθε άποψη κτήριο, απόλυτα απαραίτητο για τις μαθησιακές τους ανάγκες, αλλά και γενικότερα για τις εκπαιδευτικές υποδομές της πόλης της Καρύστου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...