Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Προσφορές από το Thalatta Seaside Hotel.

Ανάμεσα στην απόλυτη ισορροπία του καταπράσινου δάσους και της κρυστάλλινης αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας της Αγίας Άννας, γεννήθηκε το Thalatta Seaside Hotel. 
H μοναδικότητα της φυσικής τοποθεσίας,υπόσχεται ονειρεμένες διακοπές γεμάτες χαλάρωση, αναζωογόνηση και…άρωμα παραδείσου! Λουσμένο με φως, θάλασσα και τη δροσιά του δάσους το Thalatta Seaside είναι το καταφύγιο  που πάντα ονειρευόσασταν…

Η θέα της θάλασσας από το κρεβάτι σας, είναι η πολυτέλεια που δικαιούστε. Mοναδική αισθητική και φιλόξενα υλικά συνθέτουν όλα τα δωμάτια και τις σουίτες του Thalatta Seaside.

Η πισίνα του Thalatta Seaside Hotel τελειώνει εκεί που αρχίζει η παραλία, και αποτελεί κομβικό σημείο για το πλούσιο πρωινό, τη βόλτα στη θάλασσα, το απογευματινό και το βραδινό. 
 
To Pool Bar, το “Asado Restaurant”, το “Exedra Lounge” και το το “Mondrian lounge του Thalatta Seaside θα σας προσφέρουν δροσιστικά cocktails και απολαυστικές γαστρονομικές δημιουργίες από το πρωί, έως αργά το βράδυ.

Σε απόσταση μικρότερη από 50 μέτρα από το δωμάτιο σας βρίσκεται η παραλία μας!
Μια
ακτή 5 χλμ. με αιγαιοπελαγίτικα νερά και ψιλό βότσαλο, όπου κανείς μπορεί να βρει ό,τι του ταιριάζει. Οργανωμένη πλαζ, beach volley, beach soccer, εστιατόρια, café, ταβέρνες, και υπέροχες βραδιές υπό το φως του φεγγαριού μπροστά από το Thalatta Seaside.
 
Το Thalatta Seaside σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς και αναζωογόνησης. Στο χώρο του spa λειτουργεί κομμωτήριο και γυμναστήριο. 

Η υπέροχη παραλία, το καταπράσινο δάσος, η παιδική πισίνα αλλά και πολλές καθημερινές δραστηριότητες, διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους και ξεκουράζουν τους γονείς.
 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 340 10 ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ T: 210 3615844, 22270 97397 F: 210 3606738
come@thalattahotel.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Προσφορά 1 : 8ήμερες διακοπές (5-12 Σεπτεμβρίου 2010)
 

Προσφορά 2 : 6ήμερες διακοπές (Σεπτέμβριος 2010)         


Προσφορά 3 : 3ήμερες διακοπές (Σαββατοκύριακα Σεπτ. & Οκτ. 2010)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...