Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ»

«Ένα αφιέρωμα στους παλιούς επαγγελματίες – επιχειρηματίες Και στο προσωπικό τους. Επίσης Σ΄αυτούς που έτρεχαν στους δρόμους για το μεροκάματο».


Πρόκειται για το πόνημα του συμπολίτη μας Κώστα Τζαβάρα, «ο οποίος με συνέπεια και ακρίβεια καταθέτει την έγκυρη μαρτυρία του, καταγράφει το παρελθόν και το παραδίδει με πολύτιμα στοιχεία στη μελλοντική μνήμη».  Όπως εύστοχα αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου ο επίσης συμπολίτης μας, Αλέξανδρος Αίσωπος.

Ένα βιβλίο που έστω …και από περιέργεια θα διαβαστεί με ενδιαφέρον από μικρούς και μεγάλους.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σπίτι έγινε κάρβουνο

Πυρκαγιά στην περιοχή Βροντού της Χαλκίδας αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά. 

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα εγκατελειμμένο σπίτι, αλλά ευτυχώς δεν επεκτάθηκαν σε διπλανές κατοικίες.

Αλιβεριώτισσα έχασε 11.700 ευρώ μέσα σε ένα βράδυ!

Δεν έφτανε η κρίση και οι δυσκολίες του επαγγέλματος. Και όμως σε ένα βράδυ έχασε αρκετές χιλιάδες ευρώ. 


Ήταν χθες όταν έκλεισε την επιχείρηση της και πήγε στο σπίτι. Το πρωί όμως όταν πήγε στην δουλειά της πάγωσε βλέποντας την πόρτα ανοιχτή. 

Σκλαβενίτης: Έρχεται στη Χαλκίδα

Ο "κύβος ερρίφθη" για την αλυσίδα Σκλαβενίτης, η οποία φαίνεται ότι αλλάζει τακτική και "ανοίγει" τις δραστηριότητες της εκτός Αττικής όπου παρέμενε πεισματικά, καθώς- σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες- αποφάσισε να δημιουργήσει δίκτυο καταστημάτων και εκτός Αθηνών.


Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προετοιμάζει εγκαίνια καταστήματος στη Χαλκίδα και αμέσως ανοίγει νέο κατάστημα στην Κόρινθο, στην Εθνική Οδό Κορίνθου- Κιάτου, σε εμπορικό κέντρο όπου και θα καταλάβει περί τα 5.000 τ.μ.

Ν.Ε. Ευβοίας της ΔΗΜΑΡ: Προσυνεδριακή συνέλευση

Στις 12 – 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το δεύτερο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς


 Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών, η Ν.Ε. Ευβοίας της ΔΗΜΑΡ οργανώνει προσυνεδριακή συνέλευση το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα στα γραφεία της στη Χαλκίδα (Ελ. Βενιζέλου 6, 4ος όροφος).

Βασιλικό: Έκλεψαν 400 λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό

Τρεις (3) δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σε περιφραγμένο οικόπεδο στο Βασιλικό Ευβοίας, ιδιοκτησίας του 73χρονου και από φορτηγό αυτοκίνητο, όπου ήταν σταθμευμένο εντός του οικοπέδου, αφαίρεσαν περίπου (400) λίτρα πετρέλαιο. 


Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον 73χρονο, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς άγνωστη κατεύθυνση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...