Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

31χρονη με "μακρύ χέρι" έκλεψε τσαντάκι μέσα από ΙΧ...

Ένας 68χρονος κατήγγειλε  στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ότι άγνωστος δράστης, λίγες ώρες πριν, αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος του ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Χωρίς κάλυψη από τον ΕΛΓΑ οι ζημιές της τοματοκαλλιέργειας στην περιοχή Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.

Στην απάντησή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Συντονιστής Αγροτικής Πολιτικής της Κ.Ο., Βαγγέλης Αποστόλου, για την κάλυψη των ζημιών στις καλλιέργειες ντομάτας της περασμένης χρονιάς στην ευρύτερη περιοχή Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, αναφέρει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:


«Για τις ζημιές που προξενήθηκαν σε τοματοκαλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Π.Ε. Εύβοιας, το Υποκατάστημα Ε.Λ.Γ.Α. Αθηνών, διενήργησε άμεσα επισημάνσεις από τις οποίες διαπιστώθηκαν ότι οι ζημιές που προξενήθηκαν οφείλονται σε προσβολές του εντόμου (λεπιδόπτερο tuta absoluta καθώς και σε ιώσεις). Αίτια που όπως αναφέρεται ανωτέρω είναι μη καλυπτόμενα.

Ευρωεκλογές: Προβάδισμα 1,4% του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της ALCO

Τις περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο Αντώνης Σαμαράς - 4 στους 10 ερωτηθέντες λένε ότι θα πάνε στην κάλπη για να στηρίξουν την κυβέρνηση

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...