Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Η Αεροπορία έφερε στο Γυμναστήριο Κανήθου, το Γήπεδο Bocce για Α.με.Α

Στις 20.12.2012 η Πολεμική Αεροπορία διά της Μονάδος της (204 ΜΓΑΠ  /  Βαθύ – Αυλίδος)  μετά από αίτηση  των Special Olympics  Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» ανταποκρίθηκε άμεσα  στην αίτηση μας και διέθεσε φορτηγό αυτοκίνητο για την μεταφορά από την Αθήνα  του γηπέδου Bocce , που μας παραχωρήθηκε από τα Special   Olympics  Ελλάς μετά την επιτυχία των αθλητών μας [7 μετάλλια ] στους Παγκόσμιους Αγώνες  Bocce , Special Olympics  AΘΗΝΑ  2011 .

Ευχαριστούμε  θερμά την Ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας  , τον Διοικητή της Μονάδος και τους αξιέπαινους συνεργάτες του  για την θετική ανταπόκριση του αιτήματος μας και την ιδιαίτερη ευαισθησία τους  .

 Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας αποδεικνύουν περίτρανα  ότι πάντα όταν τους ζητηθεί  ανταποκρίνονται άμεσα στο κάλεσμα και προ πάντων όταν η κοινωνική προσφορά τους  αφορά  στις  ευαίσθητες  κοινωνικές ομάδες .


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος             Η Γραμματέας
Ειρήνη Μερτζιάνη     Ασπασία   Βαρελά


Η Υπεύθυνη
Special Olympics
Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας
Ειρήνη Μερτζιάνη
Enhanced by Zemanta

Ψαχνά: Βρήκε το σκυλάκι χτυπημένο αλλά δεν κατάφερε να το σώσει!

Στην φωτογραφία βλέπετε το σκυλάκι που συνάντησε μία κοπέλα από την Αθήνα

Το περιστατικό συνέβη τα Χριστούγεννα στο Σταυρό, κοντά στα Ψαχνά.

Κάνοντας μία βόλτα στην περιοχή όπως διαβάζουμε στο adespoto.gr, εντόπισε ένα σκυλί, χτυπημένο από σκάγια στα μάτια και στα πόδια.

Το φωτογράφισε και ζητούσε βοήθεια για να βρει κτηνίατρο ή μεταφορά προς Αθήνα.

Μέσα σε δέκα λεπτά, μέχρι να ξανα πάει στο σημείο και αφού της έδωσαν μέσω facebook τηλέφωνα κτηνιάτρου στην Χαλκίδα, κάποιοι  εξαφάνισαν το ζώο, που ζούσε ακόμα αν και πολύ αδύναμο!

Δυστυχώς δεν κατάφερε να το βρει και να το σώσει...

Λουκίσια: Άρπαξαν μία τηλεόραση και 700 ευρώ


Μία τηλεόραση και 700 ευρώ σε μετρητά άρπαξαν οι διαρρήκτες από σπίτι στα Λουκίσια Χαλκίδας.

Η κλοπή σημειώθηκε χθες και οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι έλειπαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και  "μπούκαραν" στο σπίτι.

Η Αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Ο απορροφητήρας προκάλεσε φωτιά σε σπίτι στα Ψαχνά

Φωτό αρχείου
Ο απορροφητήρας της κουζίνας προκάλεσε φωτιά σε σπίτι στα Ψαχνά πριν από λίγο.

Ειδοποιήθηκαν τα μέλη του Συλλόγου Δασοπυροσβεστών Ψαχνών και με την έγκαιρη προσέλευση τους η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν τραυματισμοί και δεν έχουν κοστολογηθεί οι ζημιές.

Οι ΟΚ επιστρέφουν στο Xenia Cafe Bar! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ΟΚ επιστρέφουν στο Xenia Cafe Bar! Σε έναν από τους πιο φιλόξενους χώρους της Χαλκίδας και με το πιο θερμό κοινό, θα στήσουν ένα ανατρεπτικό  Live Xmas Party!  Δυνατά mainstream dance tracks & Xmas songs από γνωστές ξένες και ελληνικές επιτυχίες σε συνδυασμό με dj set, μπλέκονται μέσα από ανατρεπτικά mushups και μας υπόσχονται διάθεση στο full!

Tο electro pop-trio από την Αθήνα, έχει ήδη στο ενεργητικό του ένα album, τρία singles και κυκλοφορίες στο εξωτερικό, με συνεργασίες όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, και ο DJ κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες GeePappa. Το τελευταίο τους single με τίτλο «θα είμαι εγώ εδώ» κυκλοφορεί από τη Sony Music και συνοδεύεται από ένα videoclip που έρχεται κατευθείαν από το Μέλλον!

Σάββατο  29/12/2012 @ 23:30
Xenia Cafe Bar
Φρούριο Χαλκίδας
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κάρυστος: Οι διακοπές μετατράπηκαν σε θρήνο


Μπορεί αυτές τις άγιες ημέρες να υπήρχε χαρά στο σπίτι, ωστόσο τα ξημερώματα μετατράπηκε σε θρήνο.

Το ζευγάρι είχε πάει στο εξοχικό του στην Κάρυστο για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Και οι δύο έμεναν στην Γερμανία και όταν έβρισκαν ευκαιρία έρχονταν στην χώρα μας.

Ήταν σήμερα τα ξημερώματα όταν ο 70χρονος άντρας της άρχισε να έχει δύσπνοια.

Δεν αισθανόταν καλά και αμέσως η γυναίκα του τον έβαλε στο αυτοκίνητο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Καρύστου. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Θρήνος στο Αλιβέρι: «Έσβησε» στην άσφαλτο ανήμερα των Χριστουγέννων

Φωτό Αρχείου
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα των Χριστουγέννων στον Λοφίσκο Εύβοιας.

Κάτω από συνθήκες που εξετάζει το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας άνδρας, 70 ετών, εξετράπη από την πορεία της και έπεσε σε στύλο.

Σύμφωνα με το evianews.com, περαστικοί σοκαρισμένοι κάλεσαν ασθενοφόρο και ήλπιζαν ο 70χρονος να είναι καλά στην υγεία του.

Δυστυχώς, στον δρόμο προς το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έσβησε, βυθίζοντας στο πένθος ανήμερα των Χριστουγέννων τους δικούς του ανθρώπους και όλη την περιοχή, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός λόγω του επαγγέλματός του.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...