Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Περλεπέ:Θετικό το πρόγραμμα για την υδροδότηση της Κεντρικής Εύβοιας

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ – Σηφουνάκη συμμετείχε στη σύσκεψη που συγκάλεσε η Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη την Τετάρτη 18 Μαϊου για το ζήτημα της ασφαλούς ύδρευσης στους δήμους Μεσσαπίων, Χαλκιδέων και της ευρύτερης περιοχής και στην οποία έλαβαν μέρος και άλλοι βουλευτές του νομού μας, οι δήμαρχοι Χαλκίδας, Μεσσαπίων και Σχηματαρίου, ο Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς, η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κυρία Πόπη Γερακούδη, όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΕΚΑ και της ΕΥΔΑΠ.

Μετά τη συνάντηση η κυρία Περλεπέ δήλωσε ικανοποιημένη από το πρόγραμμα υδροδότησης που έχει εκπονηθεί για να υλοποιηθεί με τη συμμετοχή και την εγγύηση της ΕΥΔΑΠ και την ένταξή του στο ΕΠΠΕΡΑΑ.

Πολύ θετική χαρακτήρισε επίσης, την αποδοχή από την Υπουργό Περιβάλλοντος του βραχυπρόθεσμου προγράμματος ύδρευσης που πρότεινε, βάσει σχετικής μελέτης, ο Δήμαρχος Μεσσαπίων κ. Γιάννης Μπουροδήμος.

«Με την πρόταση αυτή κόστους 3 εκατ. Ευρώ περίπου, θα υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος της ύδρευσης και η αποδοχή της από την κυρία Μπιρμπίλη δίνει τη λύση που έχουν ανάγκη άμεσα οι πολίτες της περιοχής», υπογραμμίζει στη δήλωσή της η κυρία Περλεπέ.

Video: Και το Dancing είχε «9» για τον Αργύρη Αγγέλου

Μια πολύ sexy χορογραφία με πολλά κουνήματα τσα τσα χόρεψε ο Αργύρης Αγγέλου ο οποίος εμφανίστηκε τρίτος στο Dancing with the stars.

Τα σχόλια που πήρε από την κριτική επιτροπή ήταν εξαιρετικά και αυτό φάνηκε και στην βαθμολογία τους που του έδωσαν 4 εννιάρια!

Περγαντάς: Θα αναβαθμίσουμε το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας

Σύσκεψη για το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και τους επικεφαλής των πολιτικών παρατάξεων

Μετά το τέλος της διευρυμένης σύσκεψης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς δήλωσε:

«Αποφασίσαμε όχι μόνο να στηρίξουμε το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας αλλά και να το αναβαθμίσουμε με την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων Στις 16/06 θα συγκληθεί έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο, όλων, ώστε να διατυπωθούν ολοκληρωμένες και κοινές θέσεις προς αυτό το στόχο. Αυτή η προετοιμασία θα αποτελέσει ισχυρό όπλο όταν καταθέσουμε τις θέσεις μας στο Υπουργείο Παιδείας.

Ευχαριστώ τους επικεφαλής όλων των πολιτικών παρατάξεων για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.»

Tα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφέρειας

Ορίζονται τα μέλη του Υπηρεσιακού – Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ως ακολούθως :

Α) ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1.- Μελετίου Τριαντάφυλλο του Ανδρέα κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή αυτού σε περίπτωση απουσίας, τον Μεϊδάνη Γεώργιο του Πανάγου κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

2.- Μέγκου Αγλαϊα του Ηλία κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, ως τακτικό μέλος , με αναπληρωτή τον Φωτόπουλο Απόστολο του Γεωργίου κλάδου ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.

3.- Μεϊδάνη Γεώργιο του Πανάγου κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ως τακτικό μέλος , με αναπληρώτρια την Γαλάνη Ευαγγελία του Βασιλείου κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄ Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Β) ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ (εκπρόσωποι των υπαλλήλων με μόνιμη σχέση εργασίας):

1.- Κύρκο Βασίλειο του Αθανασίου κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο του Τμήματος Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικού με αναπληρωτή τον Κωστόπουλο Γεώργιο του Ανδρέα κλάδου ΤΕ Τοπογράφων Μηχανικών με βαθμό Α΄, υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

2.- Λεμψέογλου Γρηγόριο του Αναστασίου κλάδου ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού με βαθμό Α΄, Προϊστάμενο του Τμήματος Γραμματείας της Δ/νσης Διοίκησης, με αναπληρώτρια την Μόσχου Ευθυμία του Κων/νου κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης, της Δ/νσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Γ) ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ (εκπρόσωποι των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου - Ι. Δ. Α. Χ.)

1.-Μακραντώνη Βασιλική του Ευαγγέλου κλάδου ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και βαθμό Γ΄, υπάλληλο της Δ/νσης Οικονομικού.


2.-Παπαθεοδώρου Νικόλαο του Ευθυμίου κλάδου ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και βαθμό Γ΄, υπάλληλο της Δ/νσης Μεταφορών – Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας,.

Εισηγητή των θεμάτων στο Συμβούλιο, ορίζουμε τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Διοίκησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Καρέλη Δημήτριο του Κων/νου κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄.

Γραμματέα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζουμε την Προϊσταμένη του Τμήματος Συλλογικών Οργάνων της Δ/νσης Διοίκησης, Σφήκα Φωτούλα του Δημητρίου κλάδου ΠΕ Οικονομικού με βαθμό Β΄, με αναπληρωτή τον Προϊστάμενο του Τμήματος Προσωπικού της Δ/νσης Διοίκησης, Παπαευσταθίου Φώτιο του Ευσταθίου κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Β΄.
Η θητεία των ανωτέρω λήγει με την συγκρότηση των συμβουλίων των άρθρων 248 και 249 του Ν.3852/2010, η οποία δεν μπορεί να υπερβεί την 31/12/2011.
Enhanced by Zemanta

Η Αντωνία Ηλία στη Χαλκίδα!

Στην Αγγλία συνελήφθη πριν από μερικές μέρες η Αντωνία Ηλία που καταζητείτο για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα από το 2005.

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα το "Πρώτο Θέμα", η δικαστίνα είχε καταφύγει στο Λονδίνο, όπου δίδασκε γαλλικά σε κολλέγιο εμφανιζόμενη ως Αντωνία Ζαμέν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,η Ηλία έκανε ένα μεγάλο λάθος που οδήγησε στη σύλληψή της.

Ανήρτησε μια αγγελία στο διαδίκτυο όπου έλεγε ότι διδάσκει γαλλικά με εξειδίκευση στη νομική ορολογία και τις τραπεζικές συναλλαγές. Στην ίδια αγγελία "διαφήμιζε" και την ικανότητά της στην εκμάθηση της ελληνικης γλώσσας. Αυτή η αγγελία κίνησε την περιέργεια των αρχών του εξωτερικού και αποτέλεσε την αρχή του νήματος για τη σύλληψή της.

Ωστόσο, η εφημερίδα παρουσιάζει και μία φωτογραφία με καλυμμένα πρόσωπα από την εποχή που είχε ξεσπάσει στην Ελλάδα το σκάνδαλο του παραδικαστικού κυκλώματος. Εμφανίζεται η Αντωνία Ηλία σε ψαροταβέρνα στη Χαλκίδα να τρώει ψαράκια με παρέα τριών τουλάχιστον ατόμων!

Φαίνεται δεν ήταν τόσο δύσκολο να δραπετεύσει στο εξωτερικό...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...