Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας


Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Ε. δηλώνει τη στήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων του Παπουτσάνη απέναντι στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας. Καταδικάζουμε την προκλητική παρουσία και επέμβαση των οργάνων καταστολής που υπό τις εντολές της εργοδοσίας, στα πλαίσια του «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης, προχώρησαν σε επίθεση και συλλήψεις στους συγκεντρωμένους στην πύλη του Παπουτσάνη στις 24/12/2013, ενώ από τότε οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το εργοστάσιο. 

Περγαντάς: Δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια

Με τη φράση «το ταξίδι μου στην Αυτοδιοίκηση ολοκληρώθηκε», ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κλέαρχος Περγαντάς ανακοίνωσε την απόφαση του να μην κατέβει ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 


Κάνοντας τον απολογισμό του έργου του αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει ή έχουν προγραμματιστεί στην περιφέρεια (αναλυτικά ανά νομό) και επεσήμανε ότι έγινε προσπάθεια να αξιοποιηθούν όλοι οι πόροι από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κ. Περγαντάς τόνισε τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έοχυν δημιουργηθεί για την αυτοδιοίκηση με τον περιορισμό των κονδυλίων αλλά και τη μείωση του προσωπικού.

Συλλαλητήριο για τους εργαζόμενους του Παπουτσάνη στη Χαλκίδα

Η Γραμματεία Εύβοιας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να δώσουν δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στους εργαζόμενους του Παπουτσάνη, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 18:00 στην Πλατεία Αγοράς. 

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και του Βουλευτή Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη, με εργαζόμενους στη Siemens

Τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο εργοστάσιο της SIEMENS στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.


 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την παρελκυστική πολιτική της εταιρείας, η οποία παρά τις  δεσμεύσεις που έχει αναλάβει προς το Ελληνικό Δημόσιο, όπως αυτές προκύπτουν από τη συμφωνία του νόμου 4072/12, δεν υλοποιεί  επένδυση 60 εκατ. ευρώ.

Αλιβέρι: Ατζαμής οδηγός είχε σκορπίσει πανικό στους δρόμους!

Ένας 39χρονος Αλβανός ήταν ο τρόμος και ο φόβος της ασφάλτου, αφού εις βάρος του εκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, όλες αφορούσαν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.


Η ειρωνεία είναι ότι την ώρα που συνελήφθη ήταν... πεζός!

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις είχε εις βάρος του ο 39χρονος Αλβανός, και όλες οι αποφάσεις αφορούσαν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συνελήφθησαν 6 άτομα στη Χαλκίδα, για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (27-01-2014) το βράδυ και σήμερα (28-01-2014) πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, έξι (6) άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 28, 23, 22 και 21 ετών αντίστοιχα, μία 34χρονη ημεδαπή και ένας 40χρονος υπήκοος Ινδίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Χαλκίδα και Νέα Αρτάκη: Μάνα και γιος με χειροπέδες για... χασίς και κροτίδες

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε Χαλκίδα και Νέα Αρτάκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 36 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και 40 κροτίδες.


Πρόκειται για μητέρα και γιο, ηλικίας 60 και 41 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της παράβασης Νομοθεσίας περί βεγγαλικών και κροτίδων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...