Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ: Μαχητική πορεία στους εμπορικού δρόμους της Χαλκίδας.


Από νωρίς τα χαράματα οι ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στη Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ βρίσκονταν στις πύλες των εργοστασίων ώστε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική - Πανεργατική απεργία.

Ακολούθησε η συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς και μαχητική πορεία στους εμπορικού δρόμους της Χαλκίδας.


Στο τέλος της πορείας επισημάνθηκε η ανάγκη να συνεχιστεί ο αγώνας μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά. Να γίνουν βήματα στην οργάνωση της εργατικής τάξης και του λαού, να ξεπεραστούν αυταπάτες, να δυναμώσει η γραμμή της σύγκρουσης με την πλουτοκρατία, το υπηρετικό της, πολιτικό προσωπικό και τον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Άνεργοι βγήκαν στην Εθνική Οδό (βίντεο)

Με την περιφρούρηση τριών διμοιριών ΜΑΤ βρέθηκαν στην εθνική οδό εργαζόμενοι και άνεργοι από τη Βοιωτία και την Εύβοια.

Οι απεργοί μετά το κάλεσμα των Εργατικών Κέντρων των δύο νομών επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν στα διόδια και έφτασαν στο 90 χμ της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στις 11.00 το πρωί.

Σύμφωνα με το lamiastar μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς με όλα τα σημερινά κοινωνικά προβλήματα όπως η ανεργία η οικονομική εξαθλίωση η υψηλή φορολογία, ζητώντας, την ανατροπή των πολιτικών που έχουν βυθίσει ολόκληρη την χώρα στην φτώχεια και την απόγνωση.

Οι διαδηλωτές εισήλθαν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και η διέλευση των οχημάτων γινόταν από μία λωρίδα κυκλοφορίας για αρκετή ώρα.



Διαμαρτυρία εργαζομένων στα διόδια της Θήβας by LAMIASTARGR

Πεθαμένος: Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε χαντάκι...

Όλα ξεκίνησαν στις 10.00 το πρωί όταν πήγαινε στην δουλειά με το αυτοκίνητο του. Πρόκειται για έναν 45χρονο στην περιοχή Πεθαμένος. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο του έφυγε από τον δρόμο και έπεσε σε χαντάκι. 

Σύμφωνα με το evianews.com, δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντές από τα Ψαχνά, βρέθηκαν στο σημείο γρήγορα. Ο άτυχος άντρας είχε τις αισθήσεις του αλλά δεν μπορούσε να βγει από το όχημα.

Μέσα σε λίγα λεπτά τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο και αμέσως με ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ψαχνών.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο...

ΧΑΛΚΙΔΑ - Η καταιγίδα κατέστρεψε αυτοκίνητα

Μία καταιγίδα ήταν ικανή για να κάνει άνω κάτω τη Χαλκίδα. 


Η ισχυρή βροχόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι ήταν η αιτία για να σπάσουν μεγάλα κλωνάρια από δέντρα και να καταστραφούν αυτοκίνητα.

"Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανένας από το σημείο γιατί αλλιώς θα είχαμε τραυματίες" λένε κάτοικοι της περιοχής.



Πηγή: Evianews

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Wi-Fi «δεν είναι θέμα το δωρεάν, αλλά το ελεύθερο»

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας σε ανακοίνωσή του σχετική με τις εξαγγελίες του κ. Σαμαρά για το Wi-Fi τονίζει ότι «δεν είναι θέμα το δωρεάν, αλλά το ελεύθερο»

Αναλυτικά:
"Το ακούσαμε και αυτό. Από το στόμα του πρωθυπουργού μας, κ. Σαμαρά. «Δωρεάν Wi-Fi για όλους σε έναν χρόνο«, είπε. Άραγε, κατάλαβε τι είπε;

Γιατί, είναι άλλο το «δωρεάν» και άλλο το «ελεύθερο«. Αλήθεια, πόσο «δωρεάν» και πόσο «ελεύθερο» θα είναι τελικά το δίκτυο που μας υπόσχεται;

Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει ήδη παντού ελεύθερο Wi-Fi σήμερα, είναι ο φόβος που πρακτικά απαγορεύει το ανοιχτό Wi-Fi, μην τυχόν και διαπραχθεί κάποια παράνομη πράξη. Ποινικοποιείται, δηλαδή, στην συνείδηση των πολιτών, αλλά πιθανώς και νομικά, το μέσο και όχι το περιεχόμενο. Γνωστές τακτικές στον χώρο της λογοκρισίας και της παρακολούθησης των επικοινωνιών. Αν το μέσο (Wi-Fi) διαχωριζόταν από τις ποινικές ευθύνες και τις εκφοβιστικές τακτικές, τότε όλος ο κόσμος θα είχε τον ρουτερ του ανοικτό αν ήθελε, με αποτέλεσμα να υπήρχε δωρεάν και ελεύθερο δίκτυο παντού.

Άρα ο νόμος που χρειάζεται, αρκεί να λέει ότι ο κάτοχος δεν έχει ευθύνες για το τι διακινείται στον κόμβο του (όπως συμβαίνει με τους ISP). Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να υπάρχει δωρεάν ελεύθερο Wi-Fi παντού. Όμως, θεωρούμε πως ο κ. Σαμαράς μας κάνει να βλέπουμε το ωραίο δέντρο του «τζάμπα ίντερνετ«, ενώ χάνουμε το δάσος της πραγματικής ελευθερίας των επικοινωνιών και της ουδετερότητας του διαδικτύου.

Ο κ. Σαμαράς προφανώς δεν ενδιαφέρεται για αυτά, θέλει να δώσει χρήματα σε συγκεκριμένα συμφέροντα, να γεμίσουν τον κόσμο σταθμούς Wi-Fi που θα είναι υπό κεντρικό έλεγχο, και άρα η παρακολούθηση κινήσεων να είναι εφικτή. Μας ξεγελά με την λέξη «τζάμπα«.

Δεν λέμε, καλό το δωρεάν ίντερνετ και μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα με το «Wi-Fi παντού σε ένα χρόνο», αλλά τι να το κάνει κανείς αν δεν είναι διασφαλισμένη η ελευθερία του, και συνεπώς η ανωνυμία των χρηστών.

Το δωρεάν Wi-Fi λοιπόν δεν είναι το κυρίως θέμα, αλλά αυτό που επιδιώκεται να κλείσει και η τελευταία χαραμάδα, η τελευταία δυνατότητα που έχουν οι πολίτες να αποκτήσουν πρόσβαση ή και να δημιουργήσουν ένα μη παρακολουθούμενο και μη λογοκρινόμενο δίκτυο υπολογιστών, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν το «δωρεάν» τους.

Ας αφήσει λοιπόν τα πυροτεχνήματα ο κ. Σαμαράς, δεν χρειαζόμαστε δημιουργία εντυπώσεων, αυτό που προτείνει ήδη γίνεται από τα μητροπολιτικά ασύρματα δίκτυα, αρκεί ο νόμος να τους επιτρέψει να παρέχουν ανοιχτή και ελεύθερη πρόσβαση στον καθένα!

Αν ο σκοπός του είναι το δωρεάν δίκτυο σε όλους, ας ψηφίσει τον ανάλογο νόμο, και το δωρεάν δίκτυο θα δημιουργηθεί από τους ίδιους τους πολίτες χωρίς να ξοδευτεί ούτε ευρώ, με τη συνεργασία και συγκατάθεση όλων, και με μηδενικά έξοδα από την μεριά του κράτους.

Αν το θέμα είναι ότι φοβάται τα ελεύθερα δίκτυα υπολογιστών, ας μας το πει ευθέως και ας προσπαθήσει να δοκιμάσει να τα καταργήσει κατευθείαν με (στρατιωτικό) νόμο, όπως έχουμε δει να γίνεται σε διάφορες (και ευρωπαϊκές) χώρες.

Ό,τι θέλει από τα δύο αυτά ας το δοκιμάσει, αρκεί να μην ξοδεύει τα λεφτά μας χωρίς λόγο, χωρίς πραγματικό αποτέλεσμα για τους πολίτες και χωρίς να μας στερεί κι άλλο τις ελευθερίες μας στον ψηφιακό κόσμο!"

Το ΠΑΜΕ για την Μεγάλη Απεργία στο Αλιβέρι

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ  10.30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ(ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

Συνάδελφοι συναδελφισες
Να βάλουμε μπροστά για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ των νέων αντεργατικών μέτρων. Για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της βαρβαρότητας!
Σε κάθε κλάδο ο κάθε εργάτης ξεχωριστά και όλοι μαζί ως μια γροθιά να πάρουμε ατομική και συλλογική για ευθύνη για την επιτυχία της απεργίας.
Λένε ψέματα πως δε θα έρθουν άλλα μέτρα! Η ζωή μας έγινε αφόρητη! Μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των λίγων, για να γίνουν αυτοί ακόμα πιο ισχυροί. Η λαιμαργία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων δε θα κοπάσει ποτέ! Μας θέλουν σκλάβους, αμίλητους, ανοργάνωτους.

                                       Να μην παραδώσουμε τα δικαιώματα μας.
                                                Ετοιμάζουν νέο γύρο επίθεσης.
Η κατάργηση των κλαδικών Συλλογικών συμβάσεων και η επέκταση των ατομικών συμβάσεων οδηγεί σε νέα μέτρα για να επιβάλουν μισθούς πείνας των 300 ευρώ. Σχεδιάζουν νέα τσεκούρια στα δώρα στον ιδιωτικό τομέα. Καταργούν τις αποζημιώσεις. Καταργούν τις επικουρικές συντάξεις, τσακίζουν τα εφάπαξ, ετοιμάζουν νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις.
Την ίδια στιγμή που οι ανάγκες απαιτούν προσλήψεις, έρχονται νέες χιλιάδες απολύσεις στον Δημόσιο τομέα και στον ιδιωτικό τομέα, απελευθερώνουν τις απολύσεις, δίνοντας το δικαίωμα στην μεγαλοεργοδοσία να απολύει όποτε και όσους θέλει. Γκρεμίζουν το σταθερό ωράριο, καταργούν την Κυριακή αργία.

                                                   ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
Βάζουν 25ευρώ είσοδο για νοσηλεία στα νοσοκομεία, κλείνουν νοσοκομειακές μονάδες στερώντας από το λαό τη δωρεάν υγεία. Μονιμοποιούν τα χαράτσια, σφίγγουν το λαιμό μας με δυσβάσταχτους φόρους. Ετοιμάζουν νέες αυξήσεις στα εισιτήρια στις μεταφορές. Βγάζουν στο σφυρί την πρώτη κατοικία. Ιδιωτικοποιούν το ρεύμα, το νερό και την εκπαίδευση.
Καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στη μόνιμη ανεργία σε συνθήκες που 1.5 εκατομμύριο άνεργοι ανακυκλώνονται σε κακοπληρωμένα προγράμματα υποαπασχόλησης. Μας ζητούν να ζήσουμε με επιδόματα-δυστυχίας των 200 ευρώ.
Όλα τα παραπάνω μέτρα έρχονται να πατήσουν πάνω στα αποκαΐδια των προηγούμενων. Η επιδείνωση της ζωής μας δε θα έχει τελειωμό.
Η υποχώρηση στις δυσκολίες, ο συμφιλιωτισμός με το κεφάλαιο, οι διαπραγματεύσεις μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγούν στην μακροημέρευση της βαρβαρότητας. Να ξαποστείλουμε όσους κάθονται στο σβέρκο μας.
Να δώσουμε απάντηση στην όξυνση της επιθετικότητας του κεφαλαίου και του κράτους, στους μηχανισμούς που θρέφει. Να πάρει διαστάσεις μαζικής καταδίκης και απομόνωσης η εγκληματική-ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, να ξεριζωθεί από τους τόπους δουλειάς και τους κλάδους. Είναι το τέρας της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, εκμετάλλευσης, εργοδοτικής και κρατικής τρομοκρατίας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ  10.30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ(ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

Αναγνωστάκης: Προστασία για το ακατάσχετο τραπεζικών λογαριασμών

Ερώτηση προς το Υπουργείο Ανάπτυξης  και Ανταγωνιστικότητας κατάθεσε σήμερα ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, με αφορμή χθεσινή παρέμβαση του Συνηγόρου του Καταναλωτή προς το σύνολο των τραπεζικών ιδρυμάτων.

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν.4161/2013 εξασφαλίζεται  το ακατάσχετο των λογαριασμών καταθετών, αφού αποδειχθεί ότι οι λογαριασμοί αυτοί προέρχονται από μισθοδοσία, συντάξεις ή άλλα ασφαλιστικά βοηθήματα, που δεν υπερβαίνουν τα 1000 ευρώ ανά μήνα.

Σύμφωνα με το Συνήγορο του Καταναλωτή, τα τραπεζικά ιδρύματα αρνούνται  να δεχτούν δηλώσεις των πελατών  τους, που ενημερώνουν για το είδος του λογαριασμού, ώστε να εξασφαλιστεί το ακατάσχετο.

Ο βουλευτής της Εύβοιας ρωτά το Υπουργείο, αν έχει προωθήσει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή οδηγίες προς τα τραπεζικά ιδρύματα, που θα αποτρέπουν την παράνομη δήμευση ή κατάσχεση.  Το Υπουργείο καλείται επίσης να απαντήσει, αν για τα τραπεζικά ιδρύματα, υπερισχύει η εντολή κατάσχεσης ή δήμευσης που αποστέλλουν οι κρατικοί φορείς, έναντι της εξαίρεσης από κατάσχεση ή δήμευση βάση του άρθρου 20 του Ν. 4161/2013.

Διαλέξεις της Εταιρείας Αστρονομίας Χαλκίδας

Η Εταιρεία Αστρονομίας Χαλκίδας ανακοινώνει το πρόγραμμα διαλέξεων για την περίοδο 2013-2014. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας ώρα 7:30 μμ Θέμα: Ιστορία της Αστρονομίας Ομιλητής: Τάκης Οικονόμου
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας ώρα 7:30 μμ Θέμα: Ουρανογραφία - Αστερισμοί Ομιλητής: Τάκης Οικονόμου
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας ώρα 7:30 μμ Θέμα: Ηλιακό σύστημα Ομιλητές: Μάριος Ζαμπέλης, Θάλεια Ρούσσου
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2013 Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας ώρα 7:30 μμ Θέμα: Γη Ομιλητές: Δημήτρης Μάλλιαρης, Νίκος Μιχελής
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2013 Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας ώρα 7:30 μμ Θέμα: Γένεση και θάνατος των άστρων Ομιλητής: Θοδωρής Φρατζεσκάκης
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2013 Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας ώρα 7:30 μμ Θέμα: Άστρα και αστρικές γειτονιές Ομιλητής: Θοδωρής Φρατζεσκάκης
Κυριακή 9 Μαρτίου 2013 Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας ώρα 7:30 μμ Θέμα: Γαλαξίες - Εξώτερο διάστημα Ομιλητής: Θοδωρής Φρατζεσκάκης
Κυριακή 30 Μαρτίου 2013 Αίθουσα Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας ώρα 7:30 μμ Θέμα: Διαστημικές αποστολές Ομιλητής: Γιώργος Φατούσης
Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Με το πέρας του προγράμματος θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης, εφόσον δε θα υπάρχουν απουσίες.

Επίσης μπορούν να δοθούν βιβλιοδετημένες σημειώσεις αντί συμβολικού κόστους.
Οι διαλέξεις γίνονται με χρήση Η/Υ, λογισμικών παρουσίασης και βιντεοπροβολέα. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα με τη μετάθεση προγραμματισμένων και την προσθήκη εμβόλιμων εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές και τα μέλη μας, που διαθέτουν το χρόνο τους και μοιράζονται τις γνώσεις τους στην Αστρονομία.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Οικονόμου Τάκης    

Γραμματέας

Μάλλιαρης Δημήτρης

- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=26981#sthash.oHjHszxA.dpuf

Επένδυση €80.000 σε startup από την Χαλκίδα πραγματοποιεί το Openfund

Στην νεοφυή επιχείρηση καινοτόμου τεχνολογίας του Παρασκευά Σμυρλάκη και του Επαμεινώνδα Γασπάρη από την Χαλκίδα επέλεξε να κάνει την όγδοη επένδυσή του το Openfund. Το επενδυτικό ταμείο επενδύει στην δική τους startup, την Singularity Lab, το ποσό των 80.000 ευρώ.

Η Singularity Lab έχει αναπτύξει το ermis, ένα εργαλείο που αυτοματοποιεί την λήψη και ανάκτηση αντιγράφων ασφαλείας για το περιεχόμενο 65 εκατομμυρίων δικτυακών τόπων που βασίζονται στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του Wordpress. Η διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης δωρεάν μόλις ξεκίνησε. Αργότερα, το εργαλείο θα διατίθεται με το μοντέλο premium, οι δημιουργοί του όμως υπόσχονται πως θα διατεθεί σε «αρκετά χαμηλή τιμή» ώστε να είναι προσιτό ακόμα και από απλούς blogger.

Στα σχέδια του Singularity Lab, η αυτοματοποίηση που αναλαμβάνει το ermis να επεκταθεί στο Joomla, το Drupal, το Magento και άλλα CMS (Content Management Systems), αυξάνοντας τους δυνητικούς χρήστες του ermis σε περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες.

Εκτός από την αυτοματοποίηση της διαδικασίας λήψης και ανάκτησης αντιγράφων, η Singularity Lab έχει εξοπλίσει τον «Ερμή» με πανοπλία. Όπως περιγράφουν οι δημιουργοί του, το μοναδικό αρχείο PHP που ανεβαίνει στον server του εκάστοτε δικτυακού τόπου προστατεύεται με κρυπτογράφηση, με αλγορίθμους στην αιχμή της τεχνολογίας. Επίσης, ο «αγγελιαφόρος» από την Χαλκίδα υπόσχεται άμεση ενημέρωση για την κατάσταση του διακομιστή του σάιτ, δηλαδή ενημερώνει τον διαχειριστή πότε ο server «έχει πέσει», δεν αποκρίνεται στα αιτήματα σύνδεσης ή εμφανίζεται υπερφορτωμένος.

Σύμφωνα με τους Σμυρλάκη και Γασπάρη, το πλεονέκτημα του ermis έναντι του ανταγωνισμού έγκειται στην αποδέσμευσή του από το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου του σάιτ που εξυπηρετεί. Το ermis «κουμπώνει» πάνω στον server, όχι στο CMS, εξηγούν, με αποτέλεσμα η λειτουργία του σάιτ να συνεχίζεται απρόσκοπτα ακόμα και κατά την διάρκεια λήψης backup.

Στα σχέδια της Singularity Lab περιλαμβάνεται η δημιουργία μιας πρωτότυπης «μηχανής του χρόνου», η οποία θα επιτρέπει στον διαχειριστή του να επαναφέρει τον δικτυακό τόπο σε προηγούμενη ημερομηνία, σε περίπτωση που μολυνθεί από κάποιο «σκουλήκι» (worm). Επίσης, «σύντομα» το ermis θα υποστηρίζει άλλα, επίσης δημοφιλή CMS, όπως αυτά που προαναφέρθηκαν, για τα οποία δεν έχουν αναπτυχθεί ανάλογα εργαλεία με το ermis.

Η επένδυση του Openfund θα αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη του ermis και την προώθησή του.

Ανθή Παναγιωτάκη
@anthi
In.gr Τεχνολογία
Enhanced by Zemanta

Δύο συλλήψεις για χρέη στο Δημόσιο

Συνελήφθησαν, χθες Δευτέρα 4 Νοεμβρίου το πρωί σε Χαλκίδα και Αρτάκη, ένας 47χρονος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, καθώς και ένας ένας 72χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. 

Το ύψος των οφειλών του 47χρονου ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 550.008,51 ευρώ, ενώ ο 72χρονος καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης είκοσι (20) μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...