Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Βρήκαν καλό νερό στου "Κούρου Σπηλιά"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δεύτερη γεώτρηση, στη θέση "Κούρου Σπηλιά", που πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου "Αποκατάσταση προβλήματος ύδρευσης Ψαχνών-Καστέλλας-Άττάλης-Νεροτριβιάς", το οποίο υλοποιείται από το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του δικτύου μεταφοράς του νερού από τις γεωτρήσεις στη νέα δεξαμενή, μέσω του οποίου θα εμπλουτιστεί το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Ψαχνών-Καστέλλας με ποιοτικό νερό, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το πρόβλημα ύδρευσης, που αντιμετώπισαν αυτές οι περιοχές τα προηγούμενα χρόνια. egnomi.gr

Θαλάσσια χελώνα στην Aρτάκη

Θαλάσσια χελώνα ξεβράστηκε πριν λίγη ώρα στην Νέα Αρτάκη. Λουόμενοι την εντόπισαν στην πλαζ "Aκτή" και ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο. 

H θαλάσσια χελώνα, όμως, είναι ήδη νεκρή -και χτυπημένη πιθανότατα από ψαράδες- και έτσι ενημερώθηκε ο δήμος Xαλκιδέων, προκειμένου να στείλει συνεργείο για την περισυλλογή της.

http://egnomi.gr/

Greek night parties στο GAZ

Τα greek night parties στο GAZ αρχίζουν από αυτή την Τετάρτη 26 Ιουνίου! 

Ότι παίζει κάθε Τετάρτη στο GAZ θα είναι μόνο ελληνικά!

Γιατί η Τετάρτη είναι βραδιά μόνο για GAZ!!!!!!

Gaz Summer Style Club Ψηλή Γέφυρα Χαλκίδας

Kαλοκαιρινή μουσικοχορευτική παράσταση της σχολής χορού STUDIO ART

Η σχολή χορού STUDIO ART για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σας προσκαλεί στην καλοκαιρινή μουσικοχορευτική παράσταση της, καθώς και σε ένα ξέφρενο PARTY μέχρι το πρωί !!!!! 

Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 9:30 στον Ιπποκαμπο – Αλυκές Δροσιά !!!

Θα παρουσιαστούν χορογραφίες από τους μαθητές της σχολής
-Latin 
-Flamenco
-Οriental 
- Τango Αrgentino 
-Σύγχρονος χορός 
- Ηip -Hop

Μαζί μας οι : Η ομάδα Κρουστών του Δημήτρη Αντωνιάδη TALKING DRUMS, σε έναν αυτοσχεδιασμό LATIN, ORIENTAL & AFRO :))))

& Capoeira Show από τον Π.Α.Σ. Νεγρεποντε !!! 
Enhanced by Zemanta

1ο Summer Beach Volleyball and Beach Tennis Camp για παιδιά

Ο Α.Π.Φ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ διοργανώνει το 1ο Summer Beach Volleyball and Beach Tennis Camp για παιδιά ηλικίας 7-15 χρονών, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουνίου – 26 Ιουλίου στις Νέες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Beach and Surf Club Crazy Locals στην παραλία Καλάμια στη Νέα Αρτάκη.

Μια γιορτή του Volley και του Tennis που θέλει να γίνει θεσμός στην Χαλκίδα…

Τέσσερις ανεξάρτητες εβδομάδες, όπου οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν από κοντά τα αθλήματα του Beach Volley και του Beach Tennis με παιχνίδια στην άμμο αλλά και στην παραλία από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 09:00 -12:00.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ:

Με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών Volley – Tennis και καθηγητών Φυσικής Αγωγής

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ:

Ορθοπεδικός
Παθολόγος
Φυσικοθεραπευτής
Ναυαγοσώστης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Α.Π.Φ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Volleyball Club | Tennis Club

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

T. 6944377554 – 6936965707

Πάλιουρας: Με τη συμπαράσταση των άσων των γηπέδων Λουκανίδη και Νεστορίδη ο αγώνας για αθλητικό κέντρο


Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 στο χωριό  Πάλιουρας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων  και στην μαγευτική τοποθεσία ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΥΣΕΣ, από την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕΤΟΙ ΔΙΡΦΥΩΝ.



Η ομάδα προτείνει στη Θέση ΞΥΣΤΡΕΣ στην περιοχή ΦΑΡΑΓΓΗ ΑΓΑΛΗΣ του όρους ΔΙΡΦΥΣ, ένα χώρο 30 στρεμμάτων για δημιουργία Αθλητικού Κέντρου.


Πρόκειται για μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το 2011, από τον πρόεδρο της ομάδος Γιώργου Οικονόμου, που είχε και την ιδέα, έχοντας την συμπαράσταση αρκετού κόσμου από τον  χώρο του Αθλητισμού και όχι μόνο.


 Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, οι παλαιοί άσοι των γηπέδων Τάκης Λουκανίδης και Κώστας Νεστορίδης, ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Εύβοιας, κύριος Λαλανίτης ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Ε. κύριος Ψαθάς και πλήθος κόσμου.


Την συνέντευξη συντόνισε  η κυρία Νία Κομπορόζου, από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας, η οποία στηρίζει την προσπάθεια.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...