Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Αιτήσεις για 27.948 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης

Μέσω ΟΑΕΔ - Μόνο σε ηλεκτρονική μορφή θα είναι δυνατή η κατάθεση αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.


Οι άνεργοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην υλοποίηση της Πράξης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα», θα μπορούν από σήμερα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για 27.948 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης σε διάφορους φορείς της χώρας, μετά την έγκριση από το ΑΣΕΠ της Δημόσιας Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ.        


Η διορία για την υποβολή αιτήσεων, που θα γίνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), είναι έως τις 20 Νοεμβρίου, ενώ ήδη έχει αναρτηθεί η δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,5%

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% έναντι της Ν.Δ καταγράφεται στην δημοσκόπηση της Pulse RC για την εφημερίδα  Το Ποντίκι».


Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 22% έναντι 21,5% της ΝΔ , ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 10,5%.

Βόλτα τουρκικής φρεγάτα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Σκύρου

Μέχρι τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Σκύρου έφτασε η τουρκική φρεγάτα «TGS ORUC REIS».


Η τουρκική φρεγάτα ξεκίνησε από τα Στενά Ελλησπόντου και εισήλθε στις 22:32 σε ελληνικά χωρικά. Στη συνέχεια κινούμενη με πορεία νοτιοανατολική εξήλθε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα νοτίως της Σκύρου στις 23:04, συνεχίζοντας τον πλου της προς νοτιοανατολικό Αιγαίο.

ΣΗΜΕΡΑ Η Δημοκρατική Χαλκίδα απαντά ενωμένη στο φασισμό, τη ξενοφοβία, το ρατσισμό και το ναζισμό

Στην εκδήλωση της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου στις 5:30 μμ στο Διοικητήριο της Χαλκίδας,  που διοργανώνει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας πολιτών με θέμα : “Η Δημοκρατική Χαλκίδα απαντά ενωμένη στο φασισμό, τη ξενοφοβία, το ρατσισμό και το ναζισμό και καταδικάζει τη βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται”, δήλωσαν συμμετοχή μέχρι στιγμής :


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Περιφερειάρχης κος Περγαντάς Κ., ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας κος Μπουραντάς Α., οι οποίοι φιλοξενούν την εκδήλωση στο Διοικητήριο της Εύβοιας,  θα παραβρεθούν προσωπικά στην εκδήλωση.

"Οι περιπέτειες του κόκκινου σκύλου - Red dog" για καλό σκοπό

Ο Ζωόφιλος και πολιτιστικός σύλλογος Χαλκίδας «Το καταφύγιο», σε συνεργασία με τον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone στην Χαλκίδα, θα πραγματοποιήσει προβολή ταινίας για την ενίσχυση του συλλόγου. 

Παρέμβαση για την κόκκινη λάσπη στον ευβοϊκό ζήτησε ο Ν. Χουντής

Την άμεση παρέμβαση των επιθεωρητών Περιβάλλοντος και τη διενέργεια αυτοψίας στον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ Γραμματικού ζήτησε, με επιστολή του χθες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντής, καθώς, «εξαιτίας της προχθεσινής και χθεσινής βροχής, η θαλάσσια περιοχή Σέσι - Γραμματικού, για άλλη μια φορά, γέμισε κόκκινη λάσπη, η οποία προέρχεται από τα ρέματα που υπάρχουν στον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ και οδηγούν όλα τα υλικά στον θαλάσσιο χώρο».
Προήλθε από το ΧΥΤΑ Γραμματικού μετά τη βροχή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...