Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ερέτρια: Ζευγαράκι με... ναρκωτικά και "βραχιολάκια"

Συνελήφθησαν, χθες Παρασκευή 3 Ιανουαρίου το βράδυ στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ένας 26χρονος άνδρας και μία 21χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Τσιμέντα Χαλκίδας: Ποδαρικό με νέες απολύσεις

Mε το ...αριστερό μπήκε στο 2014 η AΓET - Lafarge. Mε την αλλαγή του χρόνου ενεργοποίησε πάλι το δικαίωμα της να απολύει κάθε μήνα το 5% του προσωπικού και κοινοποίησε νέες απολύσεις σε εργαζομένους των Τσιμέντων Χαλκίδας.

Χαλκίδα: Ο νέος χρόνος τον βρήκε νεκρό-51 χρονος ξεψύχησε στο σπίτι του!

Ήταν απόγευμα όταν οι φίλοι του ενημέρωσαν τους αστυνομικούς.


Είχαν μέρες να τον δουν και ανησύχησαν. Αυτό που τους έκανε να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, ήταν το γεγονός ότι δεν σήκωνε τα τηλέφωνα. 

Ακόμα και όταν του χτυπούσαν την πόρτα, δεν τους άνοιγε κανείς.

Όταν μπήκαν μέσα στην οικία του πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν.

Προσφορά αγάπης από τους αστυνομικούς της Εύβοιας


Στο παράρτημα Χαλκίδας του Συλλόγου "Το Χαμόγελο του παιδιού". Οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας, Ευβοίας, Βοιωτίας και Φωκίδας, παρέδωσαν την παραμονή της...Πρωτοχρονιάς, αλλά και προηγούμενες ημέρες, τρόφιμα και είδη ένδυσης σε κοινωφελή ιδρύματα και συλλόγους, καθώς και σε Ιερές Μητροπόλεις, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...