Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Απλοποίηση διαδικασιών για άδεια χρήσης νερού από γεωτρήσεις

Την επίσπευση της απλοποίησης των διαδικασιών για τη χορήγηση άδειας χρήσης νερού από γεωτρήσεις, ζήτησε η κ. Περλεπέ.

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, έχοντας καταθέσει Αναφορά προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης αρδευτικών γεωτρήσεων και αφού δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τους αγρότες για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού έως την 16 Ιουνίου 2012, ζήτησε από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γ.Δριβελέγκα να επισπευσθούν οι απλουστεύσεις των διαδικασιών αυτών.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου ο κ. Δριβελέγκας αναφέρει : "Το ΥΠΑΑΤ, πέραν της παράτασης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, προχωρά σε συνεργασία με το ΥΠΕΚΑ σε σύντομο χρονικό διάστημα στην απλούστευση των διαδικασιών αδειοδότησης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών και την ελάφρυνσή τους από αδικαιολόγητα κόστη και χρονοβόρες διαδικασίες».

BINTEO: Φωτιά στα χαράτσια

Φωτιά στα χαράτσια έβαλαν το απόγευμα της Παρασκευής οι κάτοικοι της Χαλκίδας.

Από νωρίς, όπως σημειώνει το evianews.com, δεκάδες Χαλκιδέοι μαζεύτηκαν στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και γύρω στις 8 πέταξαν στον κάδο τους φόρους έκτακτης εισφοράς, βάζοντας τους φωτιά.

"Είναι η πρώτη μικρή φωτιά στο χρεοκοπημένο σύστημα" μας είπε ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Στέφανος Μπασινάς.

"Δεν έχω πληρώσει τον φόρο και ούτε προτίθεμαι" είπε στο evianews, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμος Κόρδης που έκαψε και αυτός το ειδοποιητήριο της εφορίας.

 
Έβαλαν φωτιά στο χαράτσι by newsview

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...