Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ερέτρια: Έπιασαν λαθρέμπορους ποτών

CavaImage by Murdo.mcd via FlickrΣύμφωνα με το evianews.com, σε επιχείρηση της αστυνομίας πιάστηκαν στα πράσα και βρέθηκαν με χειροπέδες καθώς έκρυβαν μέσα σε σπίτι 300 μπουκάλια ποτών τα οποία προέρχονταν από λαθρεμπόριο.


Μια μεθυστική σύλληψη έκανε πριν από λίγο η ΟΠΚΕ της Εύβοιας. Αλκοόλ για να πίνει μια ολόκληρη Χαλκίδα για ένα χρόνο κατάφεραν να κατασχέσουν οι αστυνομικοί.

Το κύκλωμα είχε έδρα την Ερέτρια και έκανε "δουλειές" σε όλη την Ελλάδα...
Enhanced by Zemanta

Το δράμα μιας Χαλκιδέας στο "Πάμε Πακέτο"




 Το δράμα μιας Χαλκιδέας, περιπτεριούχου, που δεν έχει δει το παιδί της 12  χρόνια, παρόλο που μένουν σε 10 λεπτά απόσταση ο ένας από τον άλλο συγκλόνισε το βράδυ της Πέμπτης στο "Πάμε Πακέτο" της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον "Alpha".

 Αποστολέας του πακέτου είναι μια μάνα που εύχεται μετά από δώδεκα χρόνια να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον γιο της, που δουλεύει μηχανολόγος σε εργοστάσιο επίπλων της περιοχής.

Μητέρα και γιος, αν και μένουν στην ίδια πόλη –τους χωρίζουν μόλις δέκα λεπτά απόσταση - όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μια καλημέρα.

Το διαζύγιο των γονιών του και η επιπολαιότητα της μητέρας του σε κάποια θέματα, οδήγησαν τον παραλήπτη στα χρόνια της εφηβείας του να επιλέξει να μείνει με τον πατέρα του.

Η μητέρα του δεν ήταν παρούσα ούτε στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής του, τον γάμο του, και πάντα μάθαινε μέσω τρίτων τις εξελίξεις στη ζωή του.

Όλο αυτό το διάστημα δίσταζε να τον αντιμετωπίσει κατά μέτωπο και κάθε προσπάθεια επαναπροσέγγισης δεν ολοκληρωνόταν.

Σήμερα, παραμερίζοντας τους φόβους της και παραδεχόμενη τα λάθη της, ήλπιζε ι ο γιος της να της δώσει την ευκαιρία να την ακούσει και να χαράξουν μαζί μια καινούρια πορεία στη σχέση τους.

Εκείνος, όμως, που μένει στο Βασιλικό ΔΕΝ δέχτηκε να της μιλήσει, και δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά της να της δώσει μια αγκαλιά.

"Δεν θέλω να τη δω"  είπε ο γιος και έφυγε από το στούντιο τη στιγμή που η μάνα του έκλαιγε..


ΥΓ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ λέχθηκαν τα ονόματα και φάνηκαν τα πρόσωπα. Για μας ΔΕΝ έχουν αξία...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...