Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΕΣΗΕΑ: Διέγραψε οριστικά τον Σίμο Κεδίκογλου

Για το «μαύρο» της ΕΡΤ


Την οριστική διαγραφή του Σίμου Κεδίκογλου από τα μητρώα της Ένωσης Συντακτών για το «μαύρο» της ΕΡΤ αποφάσισε σήμερα το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, επαναβεβαιώνοντας την απόφαση του Πρωτοβαθμίου.

Λίμνη: Καταδρομική επιχείρηση τσιγγάνων για δυο... ζαντολάστιχα!

Οι τέσσερις Ρομά «έγδυσαν» το ΙΧ ενός εμβρόντητου 68χρονου

Σαν... κομάντο εισέβαλαν αστραπιαία σε ένα μη περιφραγμένο οικόπεδο στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας τέσσερις τσιγγάνοι με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και «έγδυσαν» με βιαστικές κινήσεις το σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός 68χρονου αρπάζοντας δύο από τα ζαντολάστιχά του!

ALCΟ: Τέταρτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές το Ποτάμι

Ενθαρρυντικές είναι οι πρώτες ενδείξεις για Το Ποτάμι λίγες μόνο ημέρες μετά τη ίδρυσή του ενόψει Ευρωεκλογών.


Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αναδεικνύεται σε τέταρτη πολιτική δύναμη με 5,7% όσον αφορά την πρόθεση ψήφου.

Πρώτη σε απορρόφηση κοινοτικών πόρων η Στερεά

Με βάση τα στοιχεία των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης από την 30 Ιουνίου 2011, οπότε οι περιφέρειες ανέλαβαν επίσημα τη διαχείριση του ΕΣΠΑ, έως και την 31 Δεκεμβρίου 2013, όπου τυπικά έληξε η διαχειριστική περίοδο 2007-2013, πιστοποιείται με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι η πρώτη περιφέρεια της χώρας σε απορρόφηση κοινοτικών πόρων, με ποσοστό 95,5%.

Δεν εξαιρείται (τελικά...) η Στερεά από τα προγράμματα επιδότησης της απασχόλησης

Κατόπιν παρέμβασης και επικοινωνίας του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά με την Γενική Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κα Άννα Δαλαπόρτα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δε θα εξαιρεθεί από τη δυνατότητα μετατροπής της πρακτικής

Η Ομοσπονδία Γυναικών Αλιβερίου για την Ημέρα της Γυναίκας


Κάλεσμα στις γυναίκες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου απευθύνει η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος, τοπικό τμήμα Αλιβερίου, να τιμήσουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα στο καφέ Lasoly στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Αλιβέρι, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου.



Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Άστεγος βρέθηκε νεκρός μέσα σε κτίριο της Χαλκίδας!

Συγκίνηση για τον θάνατο του άστεγου που έφυγε μόνος και αβοήθητος στο κέντρο της Χαλκίδας...


Το πτώμα ενός άντρα βρέθηκε το πρωί στο κέντρο της Χαλκίδας σε εγκαταλειμμένο κτίριο. Σύμφωνα με το evianews.com, περαστικός ειδοποίησε την αστυνομία που βρέθηκε αμέσως στο σημείο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...