Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Συνέλαβαν 70χρονη καρκινοπαθή για χρέος 300 ευρώ!

Συνελήφθη το Σάββατο μία 70χρονη από τα Τρίκαλα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας... 

Η σύλληψή της έγινε για μία οφειλή 300 ευρώ προς την ΑΕΠΙ η οποία μετά από εκδίκαση της υπόθεσης πριν από 7 χρόνια ανήλθε σε χρηματική ποινή, ποσού 600 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr η 70χρονη γυναίκα συνελήφθη όταν αστυνομικοί προσήγαγαν την κόρη της για εξακρίβωση στοιχείων, με αποτέλεσμα η 70χρονη να αντιδράσει και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Τρικάλων όπου και εξακριβώθηκε ότι υπήρχε ένταλμα εις βάρος της για την οφειλή στην ΑΕΠΙ.

Η προσαγωγή των δύο γυναικών ήταν περιπετειώδης καθότι μετά την διαπίστωση του εντάλματος σύλληψης της 70χρονης η γυναίκα μεταφέρθηκε στα κρατητήρια όπου εκεί άρχισε να φωνάζει, να συγκεντρώνονται και συγγενικά της πρόσωπα, να εκθέτουν την κατάσταση της υγείας της, αλλά δεν μπορούσε να αφεθεί ελεύθερη διότι δεν υπήρχε Εισαγγελέας λόγω του Σαββατοκύριακου.

Τελικά τα μεσάνυχτα βρέθηκε τρόπος να επιλυθεί το πρόβλημα, να γίνουν οι διαδικασίες για την καταβολή του ποσού και η 70χρονη άρρωστη γυναίκα να αφεθεί ελεύθερη.

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει την Ελένη Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες

Η Άση Μπήλιου συνεργάζεται καθημερινά με την Ελένη Μενεγάκη και εξηγεί πως είναι ως ...αφεντικό.
Η γνωστή αστρολόγος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό της με τον ALPHA τόσο για την εκπομπή που παρουσιάζει η ίδια, το"Stars System", όσο και για τη συνεργασία της στην εκπομπή "Ελένη". Η Άση μιλάει στην Espresso και τον Γρηγόρη Μελά για την Ελένη όπως την ζει η ίδια.

Πως είναι η Ελένη Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες;

Είναι, νομίζω, αρκετά απαιτητική από τους συνεργάτες της, γιατί είναι και η ίδια απαιτητική από τον εαυτό της. Θεωρώ όμως ότι αναγνωρίζει αυτό που κάνει ο άλλος και ότι είναι αρκετά δίκαιη στον τρόπο που το διαχειρίζεται. Σε ότι αφορά εμένα, έτσι; Γιατί δεν μπορώ να ξέρω πως είναι η Ελένη με τους άλλους. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπική επαφή. Στην επαφή μου με την Ελένη εγώ νιώθω ότι αναγνωρίζει τη δουλειά μου, είναι αρκετά δίκαιη και δεν έχω να της προσάψω κάτι.

Πως την κρίνεις ως αστρολόγο μέσα από τις κουβέντες που κάνετε off κάμερα;

Ακριβώς επειδή έχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο, της αρέσει να διαβάζει, μπορούμε να επικοινωνήσουμε και σε μία άλλη γλώσσα της αστρολογίας. Αυτό εμένα μου δίνει χαρά, γιατί καταλαβαίνει και δεν χρειάζεται να της εξηγώ πάρα πολλά πράγματα. Δηλαδή, έχει βασική γνώση. Από και και έπειτα, έχουμε μια πολύ καλή επαφή και νομίζω ότι φαίνεται κιόλας

Δικαιώθηκαν οι συμβασιούχοι καθηγητές του ΤΕΙ Χαλκίδας

Δικαιώθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι συμβασιούχοι καθηγητές του ΤΕΙ Χαλκίδας. 

Οι συμβασιούχοι μέσω του συλλόγου τους είχαν προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για τη μονιμοποίησή τους που την  διεκδικούσαν από το 2004!

Ο σύλλογος έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού του ΤΕΙ Χαλκίδας είχε προσφύγει πριν από 8 χρόνια στο πρωτοδικείο για να αναγνωριστεί ότι τα μέλη του καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο Ίδρυμα και έτσι θα έπρεπε να μονιμοποιηθούν.

Δικαιώθηκαν, αρχικά, στο Πρωτοδικείο, αλλά το Εφετείο ανέτρεψε την απόφαση κι έτσι άσκησαν αναίρεση στον Αρειο Πάγο.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι υπάρχουν "έκτακτοι καθηγητές" οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις για μονιμοποίηση κι έτσι οι συμβάσεις τους πρέπει να χαρακτηριστούν ως αορίστου και όχι ορισμένου χρόνου.

Ένα καπέλο που έπεσε και τα αποτσίγαρα "έδειξαν" τους δολοφόνους της Κύπρου

Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής παραμένουν οι δύο συλληφθέντες Έλληνες για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο, το οποίο η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή ένα είδος συμβόλαιο θανάτου.


Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων σε Νέα Ιωνία, Ταύρο και Εξάρχεια δεν βρέθηκαν κάποια σημαντικά ευρήματα, αλλά ακόμα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Πώς έφθασε όμως η Αντιτρομοκρατική στον 41χρονο και 29χρονο οι οποίοι φέρονται ως οι εκτελεστές των πέντε αντρών στην Κύπρο που αποτελούσαν την ασφάλεια του κύπριου επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη;

Οι κυπριακές αρχές είχαν φτάσει στα ίχνη τους αφού κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τη στιγμή που έπεσε το καπέλο του ενός από τους δράστες. Επίσης, από αποτσίγαρα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε το DNA των δύο ανδρών και τότε οι κυπριακές αρχές συνειδητοποίησαν πως έχουν να κάνουν με γνώριμους της ελληνικής αστυνομίας με αντιεξουσιαστική μάλιστα δράση.

Έτσι παρενέβη η Αντιτρομοκρατική! Μάλιστα, στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής ήδη βρίσκονται αστυνομικοί της Κύπρου και αναμένονται ανακοινώσεις για την πιθανή έκδοσή τους στην Κύπρο, προκειμένου να δικαστούν.

Οι Γερμανοί βγάζουν στο σφυρί σπίτι ηθοποιού από το Νησί! - VIDEO

Γερμανική εταιρεία απειλεί με κατάσχεση τον πρωταγωνιστή της σειράς - σταθμό για το MEGA.


O Γρηγόρης Ορφανουδάκης, ο ταβερνιάρης της τηλεοπτικής επιτυχίας "Το Νησί", κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, μετά από δικαστική διαμάχη για τηλεοπτικό σποτ! Η γερμανική εταιρεία, όχι μόνο δεν πλήρωσε τον ηθοποιό για τη διαφήμιση με το ούζο, αλλά τον απειλεί και με κατάσχεση!

Ο ηθοποιός έκανε το γύρισμα του σποτ στη Μύκονο, για αποκλειστική χρήση στη γερμανική τηλεόραση. Όπως λέει ο ίδιος, μετά άρχισαν τα παρατράγουδα, με την εταιρεία να του προτείνει να πάρει το 1/5 από όσα είχαν συμφωνήσει. Το συμβόλαιο έγραφε ότι θα παίζει για ένα χρόνο το διαφημιστικό στην τηλεόραση, όμως, τελικά έπαιξε έξι! Φίλος του Γρηγόρη Ορφανουδάκη τον ενημέρωσε ότι το σποτ εξακολουθεί να παίζει και εκείνος -ο οποίος δεν είχε πάρει καθόλου χρήματα από την εταιρεία- αποφάσισε να πάει στο Μόναχο.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Ο ηθοποιός έχασε το δικαστήριο και καλείται να πληρώσει 5.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα, αλλιώς θα κατασχεθεί το σπίτι του, στην Ελλάδα!

Δείτε το βίντεο:

Enhanced by Zemanta

Ψαχνά: Βρέθηκε νεκρός σε ένα υπόγειο με το όπλο δίπλα του...

Νεκρός σε ένα υπόγειο με το όπλο δίπλα του βρέθηκε ένας 66χρονος στα Ψαχνά.
Χωρίς να πει κάτι στους δικούς του ανθρώπους,έφυγε από το σπίτι προχθές

Η αγωνία των συγγενών, που τον αναζητούσαν, είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι τους όταν βρήκαν τον δικό τους άνθρωπο νεκρό σε ένα υπόγειο...

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι κοντά στις φοιτητικές εστίες του ΤΕΙ Χαλκίδας, σε ένα υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 66χρονος και δίπλα του μία καραμπίνα.

Ο άτυχος άντρας ήταν πολύ γνωστός στην περιοχή λόγω του επαγγέλματος του. Από την πρώτη κιόλας στιγμή αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς η εγκληματική ενέργεια μιας και δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκε μια καραμπίνα με την οποία μάλλον αυτοπυροβολήθηκε.

Ανοίγει ο φάκελλος ΤΟR-Μ1- Ο «χοντρός », ο «έμπορος» και οι συνεργάτες του Άκη...

Η υπόθεση των ΤΟR-Μ1 επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο έπειτα από την ανάθεσή της στον ειδικό ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και στον επίκουρο ανακριτή Ιωάννη Σταυρόπουλο, τέσσερα χρόνια μετά την άσκηση διώξεων εναντίον 12 προσώπων για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και ενεργητική και παθητική δωροδοκία.

Σ
English: A Russian Tor-M1 SAM in 2008.
A Russian Tor-M1 SAM  (Photo credit: Wikipedia)
ύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής » πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο της ανακριτικής έρευνας ήταν γνωστά από την εμπλοκή τους και σε άλλες δικογραφίες σκανδάλων, τα οποία είχαν επίσης σχέση με διαχείριση δημοσίου χρήματος.

Το έγγραφο που απευθύνεται σε ιδιωτική τράπεζα δείχνει ότι για την υπόθεση των Tor-M1 κατηγορούμενοι είναι μεταξύ άλλων ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αμυνας Γιάννης Σμπώκος, ο άλλοτε διευθυντής του ίδιου υπουργείου Αντώνης Κάντας, ο Βλάσης Καμπούρογλου, αλλά και ο Αραβας έμπορος όπλων Φουάντ αλ Ζαγιάτ, γνωστός στα ανακριτικά γραφεία ως ο "χοντρός".

Παρά ταύτα η υπόθεση των Tor-M1, που ενεργοποιείται τώρα μετά και τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, λίμναζε επί χρόνια σε γραφείο ανακρίτριας.

Αerobic - Pilates - Zumba - Aqua Aerobic στη Λίμνη

Από την 1η Ιουλίου στον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο (ΑΓΣ) της Λίμνης θα λειτουργήσουν τμήματα Αerobic - Pilates - Zumba - Aqua Aerobic και τμήματα Kολύμβησης αρχάριων και προχωρημένων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Ζωή Φλώκου στο 6943915609 για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και περισσότερες - χρηστικές πληροφορίες που αφορούν τα καλοκαιρινά τμήματα.

 

http://eleutherifoni.blogspot.gr/

Προκόπι: Έκλεψε δεξαμενή λαδιού, την πούλησε αλλά δεν ... "βγήκε λάδι"

Μία δεξαμενή λαδιού μαζί με τα ...σχετικά της σούφρωσε χθες, Παρασκευή, το πρωί ένας 48χρονος Ελληνας στο Προκόπι, τα πήγε στη Χαλκίδα και τα πούλησε, αλλά οι αστυνομικοί του επεφύλασσαν και νέο "ταξίδι" προς τον Εισαγγελέα Χαλκίδας αυτή τη φορά.

Ο 48χρονος άρπαξε τα κλοπιμαία από εταιρία στο Προκόπι και τα πούλησε αυθημερόν σε επιχείρηση σκραπ στη Χαλκίδα. Οι αστυνομικοί είχαν, όμως, τις πληροφορίες τους και τον συνέλαβαν την Παρασκευή το απόγευμα στο Προκόπι στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σχημάτισαν δικογραφία εναντίον του για κλοπή και τον οδήγησαν σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης σκραπ αναζητείται ακόμη, καθώς εναντίον του θεμελιώθηκε η κατηγορία της αποδοχής προϊόντων κλοπής.

Ισπανία και Ιταλία για γκολ και θέαμα στον τελικό του Euro 2012

Ισπανοί και Ιταλοί είναι έτοιμοι να δώσουν τη μεγάλη μάχη απόψε το βράδυ στις 21:45 με στόχο να κατακτήσουν το μεγάλο έπαθλο, το Euro 2012. Από τη μία πλευρά οι Ισπανοί εάν καταφέρουν να κερδίσουν, τότε θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης δύο φορές στη σειρά, ενώ ενδιάμεσα έχουν κατακτήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για τους Ισπανούς είναι η τέταρτη φορά που πηγαίνουν σε τελικό (1964, 1984, 2008 και 2012), έχοντας χάσει μόνο το 1984. Ωστόσο τους Ιταλούς έχουν να τους κερδίσουν σε επίσημο παιχνίδι από τους Ολυμπιακού Αγώνες του 1920.

Οι Ιταλοί τώρα δείχνουν ασταμάτητοι με τη φόρα που έχουν πάρει από τη μεγάλη νίκη και τον αποκλεισμό της Γερμανίας και υποστηρίζουν πως το κύπελλο είναι... δικό τους.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Ολυμπίσνσκι» του Κιέβου και θα την διευθύνει ο Πέδρο Προένσα από την Πορτογαλία.

Οι συνθέσεις που αναμένεται να κατεβάσουν οι Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και Τσέζαρε Πραντέλι είναι:

Ισπανία: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάμπι Αλόνσο, Σίλβα, Τσάβι, Ινιέστα και Φερνάντο Τόρες.

Ιταλία: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Ντε Ρόσι, Μαρκίζιο, Κασάνο, Μοντολίβο και Μπαλοτέλι.

Πωλητήριο στις ΔΕΚΟ βάζει η κυβέρνηση

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει την ιδωτικοποίηση του ΟΣΕ και της Αγροτικής Τράπεζας με στόχο να σταλεί το μήνυμα στις αγορές και στους Ευρωπαίους εταίρους για ισχυρή πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» το οικονομικό επιτελείο προχωρά άμεσα σε επτά βασικές κινήσεις για την ανάσχεση της ύφεσης της κυβέρνησης.

Βασικός πυλώνας οι ιδιωτικοποιήσεις, ενώ στο πεδίο της μείωσης των δαπανών, οι δράσεις που θα αναληφθούν θα απέχουν από τις οριζόντιες περικοπές.

Χθες στην συνάντηση του πρωθυπουργού με το Οικονομικό επιτελείο, ο Αντώνης Σαμαράς έριξε στο τραπέζι τα ονόματα αυτών που θα στελεχώσουν ορισμένες ΔΕΚΟ και απο αύριο θα αρχίσουν τα τηλεφωνήματα για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους.

Γιάννης Στουρνάρας: Ο γιος του ΕΑΜίτη στη Φθιώτιδα και στην Εύβοια που κυνηγά το ακατόρθωτο.

Ο γιος του γραμματέα του ΕΑΜ στη Φθιώτιδα και στην Εύβοια βούτηξε στα βαθιά αναλαμβάνοντας την κορυφαία θέση του υπουργείου Οικονομικών. Ο Γιάννης Στουρνάρας καλείται να εφαρμόσει τις γνώσεις, τις ικανότητες και την εμπειρία του για να κυνηγήσει το ακατόρθωτο...

Οι αντιφάσεις κυριαρχούν στη ζωή του καθώς από το αριστερό περιβάλλον που μεγάλωσε έκανε μεταπτυχιακό στην αριστοκρατική Οξφόρδη. Σήμερα διδάσκει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε και είναι ο ίδιος που διαπραγματεύτηκε την ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ. Τώρα, από τη θέση του “τσάρου” της Οικονομίας καλείται να την διατηρήσει... Δεν έχει φέτος διακοπές στον αγαπημένο του προορισμό τα Τρία Λαγγόνια της Σύρου!

Ο γιος του ΕΑΜίτη πολεμά για την Οικονομία

Ο πατέρας του Θανάσης Στουρνάρας, ΕΑΜίτης με καταγωγή από τη Γλύφα Φθιώτιδας, του άφησε “ευχή και κατάρα” να μην γυρίσει στην Ελλάδα μετά τις σπουδές του αλλά να μείνει για ακαδημαϊκή καριέρα στην Αγγλία. Εκείνος όμως ως πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων αφοσιώθηκε στην προσπάθεια της ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ.

Τον πατέρα του δεν τον έζησε αρκετά αφού για πολλά χρόνια μετά τον εμφύλιο ζούσε και εργαζόταν κρυβόμενος. Ακόμα και τα καλοκαίρια που ο Γιάννης με τη μαμά του και τα αδέρφια του πήγαιναν στο χωριό για διακοπές, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, δεν ήταν μαζί τους. “Ο πατέρας μου, θυμάμαι όταν ήταν να αγοράσω κάτι, είτε σουβλάκι, είτε μπουγάτσα, είτε ακόμα παπούτσια, με πήγαινε στα καταστήματα που είχαν ΕΑΜίτες φίλοι του. Και όταν εγώ αναρωτιόμουν γιατί με πάει συνέχεια στους ίδιους, μου απαντούσε: είναι άνθρωποι που έχουν ανάγκη και πρέπει να τους στηρίξουμε”, λέει ο Γιάννης Στουρνάρας.

Η καθημερινότητά του είναι λιτή

Ο νέος Υπουργός Οικονομικών είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και μάλιστα τα μεσημέρια συνηθίζει να κάνει μικρό διάλειμμα για φαγητό.

Το περιβάλλον του μιλά στην εφημερίδα για έναν άνθρωπο με λιτό τρόπο ζωής και χαμηλό προφίλ. Προτιμά να πηγαίνει στο γραφείο με τα πόδια και χωρίς ασφάλεια ενώ αρκετές φορές τον έχουν δει να κινείται με μετρό στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του

Με την σύζυγό του Λίνα Νικολοπούλου είναι μαζί από φοιτητές. Μετά τις σπουδές τους στην Ελλάδα έφυγαν μαζί την Οξφόρδη. Για εκείνη είναι απλά ο “Γιαννιός”, όπως τον αποκαλούσε και η Κρητικιά μητέρα του. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1981.

Από το Λονδίνο επέστρεψαν το 1985 ο υπουργός ολοκλήρωσε τις στρατιωτικέςς του υποχρεώσεις και, όπως διαβάζουμε στο Έθνος, αρχικά έμενε με την μητέρα του και τα αδέρφια του.

Λίγο αργότερα πήραν δάνειο, το οποίο εξόφλησαν μόλις πριν δύο χρόνια, και απέκτησαν το δικό τους σπίτι. Ο δύο κόρες του Νεφέλη και Μυρτώ ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Φορολογική καταιγίδα στην καρδιά του καλοκαιριού

Έτοιμα να αποσταλούν σε εκατομμύρια πολίτες είναι τα «ραβασάκια» της εφορίας, τα χαράτσια που θα πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι μέσα σε λίγους μήνες.

Τα φορολογικά «χτυπήματα» αφορούν περίπου 7 στους 10 πολίτες, πολλοί από τους οποίους, αντιμετωπίζουν προβλήματα για την εξόφληση των φόρων όχι γιατί δεν θέλουν αλλά γιατί δεν έχουν τα χρήματα λόγω της αυξημένης ανεργίας, των μειώσεων των μισθών, των συντάξεων και της διατήρησης τιμών των προϊόντων στα ύψη.

Όσοι λάβουν το εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας τις επόμενες εβδομάδες και με δεδομένο ότι τελευταία προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων είναι η 16η Ιουλίου για τις ηλεκτρονικές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πρόσθετος φόρος που θα προκύψει σε αυτούς που θα λάβουν χρεωστικό εκκαθαριστικό μπορεί να πληρωθεί σε τρεις δόσεις.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι τρίτεκνες οικογένειες που διαπιστώνουν με το πάτημα του κουμπιού για την ηλεκτρονική αποστολή της φορολογικής τους δήλωσης ότι πρέπει να πληρώσουν τριπλάσιο φόρο σε σύγκριση με πέρυσι μόνο από τη μείωση του αφορολογήτου στις 12.000 ευρώ από 23.500 που ίσχυε για το 2011.

Τα «χαράτσια» όμως δεν τελειώνουν εδώ. Το επόμενο που έρχεται είναι το ΕΕΤΗΔΕ για τα ακίνητα που πέρυσι πληρώθηκε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Για εφέτος ακόμη δεν έχει αποφασιστεί από το υπουργείο Οικονομικών αν θα περιληφθεί εκ νέου στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ή τελικά θα το στείλουν οι εφορίες.

Αυτό διότι η ΔΕΗ λόγω του χαρατσιού διαπίστωσε ότι 500.000 πελάτες της όχι μόνο δεν πλήρωσαν το χαράτσι αλλά και την κατανάλωση ρεύματος. Στο υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζονται να στείλουν το ΕΕΤΗΔΕ στους πολίτες μέσω των εφοριών και να παρακάμψουν τη ΔΕΗ.

Σε ό,τι αφορά την εξόφληση του ΕΕΤΗΔΕ ο νόμος προβλέπει για εφέτος πέντε δόσεις με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Λόγω όμως του ότι έχει καθυστερήσει η αποστολή, δεν αποκλείεται να αλλάξει και ο αριθμός των δόσεων.

Πάντως αυτή τη στιγμή έχουν σταλεί στις εφορίες τα ονόματα των ιδιοκτητών ακινήτων που δεν εξόφλησαν το ΕΕΤΗΔΕ μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Το επόμενο διάστημα αναμένεται οι ΔΟΥ να ξεκινήσουν να αποστέλλουν μαζικά σημειώματα με την απειλή κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων σε όσους δεν ανταποκριθούν άμεσα στην πληρωμή του αναγραφόμενου ποσού. 

Έκλεψε τη μοτό και πήγε βόλτα στα Κριεζά

Moto se vende
(Photo credit: Herbert Spencer)
Έκλεψε τη μοτό από τη Χαλκίδα και πήγε στα Κριεζά. Η βόλτα με κλεμμένη μηχανή "βγήκε ξινή" σε  ένα Αλβανό που πιάστηκε από αστυνομικούς της Δ' ΟΠΚΕ, οι οποίοι έκαναν περιπολία.

Η κλεμμένη μηχανή δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας και αυτό κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών.

Σταμάτησαν τον 38χρονο, και στον έλεγχο σαποκαλύφθηκε ότι η μηχανή είχε κλαπεί στις 13 Ιουνίου στη Χαλκίδα.

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει την κατηγορία της κλοπής και η υπόθεσή του διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Enhanced by Zemanta

Φάρμακα με πίστωση και πάλι από σήμερα για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Μετά τη δέσμευση του υπουργού υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου ότι έως στις 5 Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί η αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς, οι φαρμακοποιοί προχώρησαν σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους.

Η διοίκηση του Οργανισμού δέσμευσε την Τετάρτη το ποσό των 126,98 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να εξοφλήσει με αυτά τους φαρμακοποιούς για το μήνα Απρίλιο.

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θ. Αμπατζόγλου επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί με τους 54 προέδρους των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας και τους ζήτησε να σταματήσουν και αυτοί τις κινητοποιήσεις.

Άφησε ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο οι φαρμακοποιοί να διακόψουν ξανά την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων καθώς τα χρήματα που έχουν απομείνει στον ΕΟΠΥΥ για τον επόμενο μήνα είναι ελάχιστα.

Το "Παιδί από την Πάτρα" μένει στο Πύλι και ξεσηκώνει τον... Σταυρό!

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος της γνωστής λαϊκής μπάντας «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» όπου κι αν εμφανιστεί, ξέρει να γλεντάει και να διασκεδάζει τον κόσμο Ε λ λ η ν ι κ ά. 

Έτσι έγινε και χθες στο Σταυρό της Εύβοιας όπου εμφανίστηκε, στο γλέντι που οργάνωσε ο τοπικός σύλλογος.

Το βιολί, το κλαρίνο, το αρμόνιο, τα κρουστά, το μπουζούκι και οι φωνές με το ρεπερτόριό τους, ήταν κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια, παρά μόνο όσοι το έζησαν.

Τις ερμηνευτικές ικανότητες έδειξε και ο Μαρίνος,  από το κοντινό χωριό Πύλι, όπου ο Χρήστος Παπαδόπουλος έχει το κτήμα του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

Σε φορτηγά με αγελάδες και βόδια έρχονται τα φονικά κακλάσνικοφ στην Ελλάδα

Συγκλονιστικά στοιχεία για την «άφιξη» των καλάσνικοφ στην Αθήνα που οπλίζουν τους αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι εισβάλουν σε σπίτια και σκορπούν τον τρόμο στους κατοίκους δίνει μεταφορέας και διανομέας όπλων στη χώρα μας.

Με συνέντευξη του στο κυριακάτικο Βήμα ο μεταφορέας υποστηρίζει «φέρνουμε τα καλάσνικοφ από Αλβανία μαζί με διάφορα προϊόντα, αλλά συνήθως σε φορτηγά με αγελάδες, βόδια και μοσχάρια για να είναι δύσκολο στους αστυνομικούς να τα ψάξουν. Οι πιο πολλοί φοβούνται τα στοιβαγμένα αγριεμένα μοσχάρια και δεν κάνουν έλεγχο».

Και αφού τα όπλα φτάσουν στην Αθήνα στην συνέχεια οι κακοποιοί τα κρύβουν σε σπίτια καβάτζες και στη συνέχεια τα μοιράζουν σε μικρές παρτίδες. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν περίπου 600.000 καλάσνικοφ πολλών προελεύσεων.

«Η ζήτηση τους αυξάνεται λόγω της παρουσίας πολλών αστυνομικών και των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ στους δρόμους. Όλοι πλέον θεωρούν βέβαιη κάποια στιγμή τη σύγκρουση με αστυνομικούς και γι'αυτό εξοπλίζονται με βαριά όπλα».

Μάλιστα οι κακοποιοί πλέον είναι οπλισμένοι σαν αστακοί ακόμη κι όταν είναι να κάνουν ληστείες σε μικρά μαγαζιά ή σε σπίτια, γιατί φοβούνται ότι τη ληστρική τους επίθεση μπορεί να πέσουν πάνω σε αστυνομικούς.

«Όλοι ετοιμάζονται για μάχες του δρόμου και ζητούν ολοένα περισσότερα καλάσνικοφ».

"Μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας" ο.. Αντώνης Φραγκάκης!

Μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας κοντεύει να γίνει ο Αντώνης Φραγκάκης. Ο καλός ηθοποιός δίνει συχνά το παρόν του σε καφέ κοντά στη γέφυρα και παίρνει μέρος, και στις εκδηλώσεις που γίνονται σε αυτό.

Πρόσφατα ήταν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Ρουμελιώτη και ο τελευταίος το "εκμεταλλεύτηκε"  και τον έβαλε να διαβάσει ένα απόσπασμα από το βιβλίο.

Προχτές, πάλι στο ίδιο καφέ, έπεσε πάνω στους δάσκαλους α΄όλη την Ελλάδα που είχαν έρεθει για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Και ευχαρίστως φωτογραφήθηκε μαζί τους!

Οι έμποροι πως δεν τον πήραν χαμπάρι να τον καλέσουν στις εκδηλώσεις τους;

Ψυχιατρική εξέταση ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη-Σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τον Άκη

Αίτηση στον ανακριτή για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, η οποία επισημαίνει ότι η απομάκρυνση από το παιδί της έχει επιβαρύνει την ψυχική της κατάσταση.

Στην αίτηση που βασίζεται στην προϋπάρχουσα ψυχιατρική γνωμάτευση, η Βίκυ Σταμάτη ισχυρίζεται ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραξή η οποία αυξάνει τον κίνδυνο των ήδη υπαρκτών αυτοκαταστροφών και μπορούν να οδηγήσουν σε δραματικότερες και επικίνδυνες συμπεριφορές κατά της ζωής της.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής η Βίκυ Σταμάτη έχει παράπονα και επικρίνει τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο για την κατάσταση που βιώνει η ίδια και το παιδί τους το ο οποίο ζει σε ενα χωρίο έξω από την Αταλάντη μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς της.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ εξέταζε το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου επικαλούμενη ισχυρό κλονισμό του γάμου τους μετά τις αποκαλύψεις περί ημερολογίων, σημειωμάτων και εταιρειών, με την ελπίδα ότι ίσως η δικαιοσύνη κρίνει πως η ίδια δεν είχε συμμετοχή.

Πηγές μέσα από τη φυλακή ισχυρίζονται ότι στις συναντήσεις του ζεύγους επικρατεί μεγάλη ένταση ενώ η Βίκυ Σταμάτη φέρεται να είπε στον πρώην Υπουργό: «Είμαι στη φυλακή άδικα.Πως το ανέχεσαι αυτό;»

Δυο πρώην νομάρχες της Στερεάς στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ

Στα χέρια των ράμπο του ΣΔΟΕ έπεσαν δύο πρώην νομάρχες της Στερεάς Ελλάδας, των οποίο τους τραπεζικούς λογαριασμούς κάνουν φύλλο και φτερό.

Αν και ο έλεγχος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το LamiaReport οι ράμπο του ΣΔΟΕ έχουν βρει μεγάλα ποσά τα οποία είναι «ορφανά», δηλαδή δεν καλύπτονται από τα δηλωθέντα εισοδήματα.

Ωστόσο καθυστερήσεις παρατηρούνται εξαιτίας του ελάχιστου ανθρώπινου δυναμικού, που διαθέτει η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, με αποτέλεσμα πολλοί φάκελοι να παραμένουν στα συρτάρια.

Οι Master Tempo στη Χαλκίδα!

O ΣΟΚ FM 104.8 και το PRIA DA LUZ παρουσιάζουν σήμερα Κυριακή 1 Ιουλίου τους Master Tempo.


Άλλο ένα μοναδικό καλοκαιρινό party παρέα με τους παραγωγούς του ΣΟΚ FM 104.8 και τους Master Tempo.

Το συγκρότημα των MASTER TEMPO αποτελείται από τους Peter_D & Zanis. Τα πολύ επιτυχημένα R&B party τους στην Βόρεια Ελλάδα καθώς και μία σειρά από πολύ δυνατά remixes με τους ίδιους να ραπάρουν μέσα σε αυτά (σε Πετρέλη, Δάντη κ.α.) εντυπωσίασαν τον Χρήστο Δάντη... Αυτός λοιπόν με τη σειρά του αποφάσισε να επιμεληθεί της παραγωγής του πρώτου προσωπικού τους cd "Doggy Style".

Πρώτο single της πολύ δυνατής δισκογραφικής δουλειάς τους το κομμάτι που αυτή τη στιγμή ακούτε. Μια καταπληκτική διασκευή του «Λένε για μένα» που θα προκαλέσει αίσθηση, με την larger than life φωνή του Χρήστου Δάντη μαζί τους στο ρεφρέν.

Οι MASTER TEMPO, με το crossover στιλ τους που περνά με άνεση από είδος σε είδος και δίνει μια φρέσκια αίσθηση στον Hip-Hop ήχο, είναι έτοιμοι να ...«κατακτήσουν» την Ελληνική δισκογραφία. Stay tuned λοιπόν για το cd που έρχεται με τον γεμάτο νόημα τίτλο... «Doggy Style», και συμμετοχές απο Sifu Versus, Bo, Pro Sinnerz, Sunny Black, M.O.S., αλλά και ντουέτα έκπληξη με Χρήστο Δάντη και Σταμάτη Γονίδη.

Αγαπάς Κυριακές στο DaLuz με τον ΣΟΚ FM 104.8


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Βίκυ θέλει διαζύγιο από τον Άκη...

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο από τις τελευταίες εξελίξεις στους...Κορυδαλαίους Νήσους, όπου βρίσκονται ο Άκης Τσοχατσόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη που αποκαλύπτει το Κυριακάτικο φύλλο του Έθνους... Απανωτά είναι -καθώς φαίνεται- τα “χτυπήματα της μοίρας” για τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Όπως γράφει το “Έθνος της Κυριακής”, η Βίκυ Σταμάτη σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τον πρώην υπουργό, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται άδικα στη φυλακή και ότι τα όσα αποκαλύφθηκαν για το σύζυγό της “έχουν κλονίσει το γάμο τους”.Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη γνωστή έχθρα που έχει η κα. Σταμάτη με την επίσης προφυλακισμένη κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

«Συμβόλαια» θανάτου με ταρίφα 10.000-50.000 ευρώ!

Αδίστακτοι μαφιόζοι «νοικιάζονται» για να εκφοβίσουν, να τραυματίσουν ή ακόμη και να βγάλουν από τη μέση το θύμα που θα τους υποδείξει ο πελάτης...«Συμβόλαια θανάτου», συμβόλαια που δεν υπογράφονται με μελάνι αλλά με αίμα... Αδίστακτοι μαφιόζοι «νοικιάζονται» για να εκφοβίσουν, να τραυματίσουν ή ακόμη και να βγάλουν από τη μέση το θύμα που θα τους υποδείξει ο πελάτης...

«Ενοικιαστές»... δολοφόνων

Οι «μισθοφόροι» του εγκλήματος, εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» ανάλογα με το τι θέλει ο ηθικός αυτουργός, απαγωγή, εμπρησμό, επίθεση με βόμβα, καλάσνικοφ, πιστόλι ή ξυλοδαρμό... Στην χώρα μας έκαναν την εμφάνιση τους την δεκαετία του 90... Όπως λένε οι αστυνομικοί, όποιος θέλει να τους βρει και να τους προσλάβει, πρέπει να έχει «άκρες» στον υπόκοσμο και βέβαια να πληρώσει προκαταβολικά... Οι υποθέσεις με «επαγγελματίες» δολοφόνους που έχει εξιχνιάσει μέχρι τώρα η ασφάλεια είναι ελάχιστες... Και αυτό γιατί πολύ δύσκολα συλλαμβάνονται οι εκτελεστές, ενώ σχεδόν ποτέ δεν καταγγέλονται... Άλλωστε όποιος μιλήσει, μπαίνει αυτόματα στην λίστα θανάτου...

Οι «πληρωμένοι» εκτελεστές

Τον Φεβρουάριο του 1997, εντοπίζεται στην χώρα μας, ένας από τους βασικούς καταζητούμενους πληρωμένους εκτελεστές στην Ευρώπη, ο Αλεξάντερ Σολόνικ... Ο Ρώσος αρχιμαφιόζος, ο Αλέξανδρος ο Μέγας, όπως τον αποκαλούσαν στον υπόκοσμο, είναι όμως νεκρός... Κανείς δεν έμαθε ποτέ εάν και πόσα συμβόλαια θανάτου εκτέλεσε στην χώρα μας... 7 χρόνια νωρίτερα είχε αρχίσει την δολοφονική του δράση το συνδικάτο του εγκλήματος, τρεις γενιές μαφιόζων, οι οποίοι έβγαλαν από την μέση 12 άτομα... Αυτές είναι δύο υποθέσεις που αποκαλύφθηκαν, δεν είναι όμως και οι μοναδικές... Τα τελευταία χρόνια Ρώσοι αλλά και Αλβανοί επαγγελματίες δολοφόνοι, έχουν έλθει στην χώρα μας και εκτελούν τα πληρωμένα συμβόλαια θανάτου... Εταιρείες δολοφόνων που αναλαμβάνουν να εισπράξουν χρήματα από χρέη ή να δώσουν ένα καλό μάθημα σε όποιον τους υποδείξει ο πελάτης τους ο οποίος έχει διαφορές μαζί του...

Το ξεκαθάρισμα των «νονών» της νύχτας

Οι περισσότερες δολοφονίες - συμβόλαια θανάτου που δεν έχουν εξιχνιαστεί,αφορούν «μπράβους» της νύχτας. Κομβική δολοφονία για τον υπόκοσμο, θεωρείται από την ασφάλεια, η εκτέλεση το 2009 ενός ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων. Δύο πληρωμένοι εκτελεστές με καλάσνικοφ και πιστόλι τον έβγαλαν από τη μέση σε ενέδρα που του έστησαν και στη συνέχεια έφυγαν με μία μοτοσικλέτα...

Η «ταρίφα» των «συμβολαίων» θανάτου

Το ύψος της αμοιβής τους προσδιορίζεται από την αξία του θύματος, εάν δηλαδή είναι γνωστό ή έχει προσωπική ασφάλεια... Οι τιμές έχουν πέσει λόγω της οικονομικής κρίσης έτσι η ταρίφα με αυξομειώσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας,είναι 500 με 1000 ευρώ ο εκφοβισμός, 5.000 ευρώ ο τραυματισμός, ενώ η δολοφονία ξεκινάει από 10.000 ευρώ και μπορεί να φθάσει τις 50.000 ευρώ. Τα μέλη των συμμοριών πριν εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου παρακολουθούν το υποψήφιο θύμα τους και την κατάλληλη στιγμή του κλείνουν το στόμα... Αυτό που μετράει είναι ο επαγγελματισμός, όποιος μαφιόζος παρέχει εχεμύθεια και σίγουρο «αποτέλεσμα» παίρνει τις καλύτερες δουλειές... Άλλωστε ο καθένας μπορεί να σκοτώσει, λίγοι όμως δεν αφήνουν ίχνη...

Η πρώτη φωτογραφία του Άκη στον Κορυδαλλό


Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, φιλοξενεί στην πρώτη φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου απο τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατείται…
Η φωτογραφία είναι θολή και φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί με τηλέφωνο.
Το θέμα είναι ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ παρόμοια φωτογράφηση  και όποιος την έκανε πρέπει να πληρώσει ακριβά, μαζί με τους υπεύθυνους της φυλακής.
Δεν μπορεί να απαγορεύεται η φωτογράφηση, να απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα και να έχουμε τέτοια κρούσματα.
Δεν πρόκειται, βέβαια, για δημοσιογραφική επιτυχία αλλά για κατάφωρη παραβίαση πολλών νόμων.

Οι έμποροι αρχίζουν τις εκδηλώσεις με... νομικά μπερδέματα!

Προσοχή η ΑΒΑΝΤΩΝ θα κλείσει
Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα της Χαλκίδας την ερχόμενη Kυριακή 8 Iουλίου, παρά το πανηγύρι που ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος.
Και αυτό γιατί η επιπολαιότητα  κυριαρχεί στις αποφάσεις που λαμβάνονται για τόσο σοβαρά θέματα. Διάφορα νομικά μπερδέματα χάλασαν τα σχέδια του Eμπορικού Συλλόγου Xαλκίδας που ήθελε να δουλέψουν κανονικά τα καταστήματα.

Και όμως: Οι εκδηλώσεις προετοιμάζονται εδώ και καιρό αλλά κανείς δεν είδε σοβαρά τις νομικές επιπτώσεις και έφτασε χτες το πρωί ο πρόεδρος του Eμπορικού Συλλόγου Xαλκίδας Nίκος Γεωργάτος να ενημερώσει τους συναδέλφους του ότι: «λόγω αδυναμίας απόλυτης νομιμοποίησης του ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων για την ημέρα της Kυριακής 8 Iουλίου, τα εμπορικά καταστήματα οριστικοποιείται ότι θα μείνουν κλειστά».

Σύμφωνα με δημοσίευμα "για τη λειτουργία των καταστημάτων την ερχόμενη Kυριακή είχαν συμφωνήσει όλοι οι φορείς του τόπου. Yπήρχε όμως αδυναμία νομιμοποίησης της λειτουργίας και εκτός αυτού προέκυψαν αντιδράσεις από ορισμένους καταστηματάρχες.

Αυτές τις αντιδράσεις ΔΕΝ τις ήξερε ο Σύλλογος; Τα νομικά θέματα δεν τα γνώριζαν; Πως ξεκίνησαν να κάνουν μια σειρά εκδηλώσεων όταν αυτές οι "λεπτομέρειες" είναι καθοριστικές;

Το εορταστικό 10ήμερο θα γίνει κανονικά με τις εκδηλώσεις που έχουν ανακοινωθεί και με σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μια και θα κλείσει η Αβάντων.

Έλληνες πωλούν τα όργανα τους, σύμφωνα με τους New York Times!

«Μέσω διαδικτύου, σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία, άνθρωποι βγάζουν στη μαύρη αγορά τα όργανά τους», αναφέρει δημοσίευμα των...
New York Times! Κάνοντας λόγο για «βιομηχανία που αναπτύσσεται», η εφημερίδα αναφέρεται σε περιπτώσεις ανθρώπων που αναγκάζονται να πουλήσουν τα νεφρά, τους πνεύμονες ή το μυελό των οστών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

«Αντιμετωπίζοντας την φτώχεια, κάποιοι Ευρωπαίοι επιθυμούν να πουλήσουν όργανά τους {...}. Η εξάπλωση των παράνομων πωλήσεων οργάνων στην Ευρώπη υποκινείται από το διαδίκτυο», ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, αδίστακτοι έμποροι εκμεταλλεύονται την οικονομική εξαθλίωση, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ξεκινώντας το ρεπορτάζ από τη Σερβία, που αγοραστές πληρώνουν με 40.000 δολάρια την εξαγορά ενός νεφρού, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας αναφέρει ότι στην Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και τη Ρωσία, διαφημίσεις ανθρώπων που πουλούν όργανα βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο, ενώ για την αγορά πνεύμονα, το κόστος φτάνει τα 250.000 δολάρια. Την ίδια ώρα, ορισμένοι θέτουν προς πώληση τα μαλλιά τους, το σπέρμα τους και το μητρικό γάλα.

Σύμφωνα με τον ειδικό εισαγγελέα της Ε.Ε. Τζόναθαν Ράτελ, οργανωμένες εγκληματικές ομάδες εκμεταλλεύονται τις δύο ευάλωτες πλευρές της συγκεκριμένης αλυσίδας. Από τη μία τους ανθρώπους που πάσχουν από χρόνια φτώχεια κι από την άλλη τους απελπισμένους αλλά πλούσιους ασθενείς, που θα έκαναν τα πάντα για να επιβιώσουν.

Παραδοσιακά, στις χώρες που η μαύρη αγορά οργάνων ανθεί είναι η Κίνα, η Ινδία, η Βραζιλία και οι Φιλιππίνες, ωστόσο οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι και οι φτωχοί Ευρωπαίοι γίνονται ολοένα και πιο ευάλωτοι. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Μπέρκλεϊ, κάθε χρόνο πωλούνται παράνομα 15.000-20.000 νεφρά.

Νικολούλη: "Εβλεπα τον δολοφόνο μου να με σημαδεύει"

Το βιβλίο της «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», οι δυσκολίες της ζωής της, η απόπειρα δολοφονίας της, οι στιγμές που έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, η τηλεοπτική επιστροφή της, η διεθνής ταινία που ενδέχεται να γίνει βασισμένη στις ιστορίες του «Τούνελ», ο χρόνος, το μπότοξ, η επιλογή να είναι μόνη της, αλλά και ένας μεγάλος έρωτας που λείπει από τη ζωή της… Η Αγγελική Νικολούλη λέει τις αλήθειες της ζωής της στην «Espresso της Κυριακής».

- Ξεκινώ με το βιβλίο σας «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου» που πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο από τις εκδόσεις Καστανιώτη και περιλαμβάνει αληθινές υποθέσεις εξαφανίσεων που έχετε εξιχνιάσει.
Το βιβλίο αφορά σε μια πολύκροτη υπόθεση, για την οποία ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να φωτιστεί.
- Ηταν ιδιαίτερο, όταν τη γράφατε;Στους δύο μήνες της συγγραφής είχα απομονωθεί και ζούσα την υπόθεση από την αρχή. Ξαναζούσα τα γεγονότα. Δεν συμβουλεύτηκα καν το αρχείο μου παρά στο τέλος, για να δω αν είχα κάνει κάπου λάθος. Ο τίτλος του βιβλίου είναι ιδιαίτερος, όσο και η υπόθεση. Με τη δολοφονημένη κοπέλα υπήρχε μια παράξενη σχέση. Κάτι με τραβούσε κοντά της. Το βιβλίο είναι διακόσιες δέκα σελίδες και η τιμή του είναι μόλις δέκα ευρώ. Ζήτησα από τον εκδοτικό οίκο να σεβαστούμε την κρίση που υπάρχει. Είναι το πρώτο από μια σειρά που θα ακολουθήσει. Θα βγάλω όλο το παρασκήνιο ορισμένων από τις δεκαοκτώ εξαφανίσεις που αποκάλυψα ότι είναι δολοφονίες σε βιβλία.

- Αρα, οι δολοφονίες του μικρού Αλεξ και της Σούλας Καλαθάκη θα γίνουν βιβλία;Εχω πλούσιο παρασκήνιο. Το κοινό θα πληροφορηθεί εκείνα που η κάμερα δεν μπορούσε να δείξει.
- Εχετε αποδείξει ότι δεν φοβάστε. Πόσες φορές φτάσατε κοντά στον θάνατο;Εφτασα πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Δεν θέλω να τα θυμάμαι και να ηρωοποιώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Τις αντιμετώπισα και τις ξεπέρασα.
- Δεν ήταν σοκαριστικό να αισθάνεστε ότι θέλουν να σας σκοτώσουν;Δεν σκέπτομαι τον κίνδυνο. Τον προσπερνώ και συνεχίζω τη δουλειά μου.
- Υπήρξε μια στιγμή που είπατε «σώθηκα από θαύμα. Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει…»;Φυσικά και το έχω πει. Βρέθηκα αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Εβλεπα απέναντί μου τον επίδοξο δολοφόνο μου με το όπλο στο χέρι να με σημαδεύει. Εβαζε παράλληλα τον σιγαστήρα για να το δω ακόμα πιο καθαρά. Εχω γυρίσει σπίτι μου βράδυ και αντιλήφθηκα ότι δευτερόλεπτα πριν υπήρχε στο σημείο όπου ήμουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο παγιδευμένο με βόμβα. Οπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι εύκολο.
- Είναι φοβερό… Τότε σοκαρίστηκα, αλλά είπα πως, για να υπάρχω, σημαίνει ότι αξίζει να συνεχίσω. Μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει.
- Δεν τα παρατήσατε ποτέ…Δε θα το έκανα γιατί με εξέφραζε η δουλειά μου και ήθελα να βοηθώ τον κόσμο.

Τόμι Λι ο πρώην της Πάμελα Αντερσον δηλώνει "Περήφανος ως Ελληνας"

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Τόμι Λι από τη σχέση του με την Πάμελα Αντερσον και το περίφημο βίντεο ή από το συγκρότημά του, τους Motley Crew.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως ο 49χρονος ρόκερ έχει Ελληνίδα μητέρα και, μάλιστα, έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Πρόσφατα ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook τους λόγους για τους οποίους δηλώνει περήφανος ως Ελληνας, μιλώντας για το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής.

Διαβάστε τι έγραψε μεταξύ άλλων και είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσετε μαζί του...

«Ελλάδα
Επειδή είμαστε μια μικρή, φτωχή χώρα γεμάτη από ανθρώπους με μεγάλες καρδιές / επειδή ποτέ δεν επισκεπτόμαστε κάποιον με άδεια χέρια / επειδή δεν υπάρχει τρόπος να εξηγήσεις σε έναν ξένο τη σημασία της λέξης «καψούρα» / επειδή ήμασταν σκλαβωμένοι για 400 χρόνια, αλλά δεν το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία / επειδή έχουμε τη λέξη «φιλότιμο» που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο / επειδή όταν οι ξένοι δεν μπορούν να βρουν λέξη για κάτι, χρησιμοποιούν μία δική μας / επειδή ο Σωκράτης, ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης ήταν Ελληνες / επειδή ανακαλύψαμε το θέατρο / επειδή γεννήσαμε τη Δημοκρατία / επειδή είμαστε περήφανοι για τον πολιτισμό μας, όχι για τους πολέμους μας / επειδή όταν φτιάχναμε τον Παρθενώνα, οι άλλοι κοιμούνταν στα δέντρα / επειδή καταλαβαίνουμε τη διαφορά μεταξύ του έρωτα (eros) και της αγάπης (love) και τα βιώνουμε και τα δύο με πάθος / επειδή δώσαμε τον όρκο «Ελευθερία ή Θάνατος» / επειδή «οι Ελληνες δεν μάχονται σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες μάχονται σαν Ελληνες» (Ουίνστον Τσόρτσιλ 1941) / επειδή δώσαμε το αρχαίο μας αλφάβητο στους Ρωμαίους και το μεσαιωνικό στους Σλάβους / επειδή χορεύουμε όταν είμαστε θλιμμένοι / επειδή δουλεύουμε για να ζήσουμε και δεν ζούμε για να δουλεύουμε / επειδή οι γονείς δεν ξεχνούν την ύπαρξή μας όταν γινόμαστε 18 χρόνων / επειδή οι Ολυμπιακοί Αγώνες γεννήθηκαν στην Ελλάδα / επειδή το 40% των λημμάτων του λεξικού της Οξφόρδης είναι λέξεις ελληνικές / επειδή ξέρουμε τι σημαίνει κέφι και πώς να ζήσουμε με αυτό... ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ!».

Η σωστή χρήση καλλυντικών το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ο ήλιος και η ζέστη επηρεάζουν την επιδερμίδα και δημιουργούν μία μικρή αποδιοργάνωση, καθώς από την μια η ζέστη και η αυξημένη εφίδρωση οδηγούν σε... αύξηση της παραγωγής σμήγματος, τόσο στο πρόσωπο όσο και στα μαλλιά, και από την άλλη η υψηλή θερμοκρασία οδηγεί σε αύξηση της απώλειας νερού από την επιδερμίδα, με συνέπεια μια τραχιά και αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Από την άλλη ο ήλιος οδηγεί σε βλάβες που μπορεί να είναι απλές όπως ερύθημα, μελάγχρωση, κηλίδες μελάγχρωσης και πιο πολύπλοκες και απώτερες, όπως χαλάρωση, ευρυαγγείες, υπερκερατώσεις δηλαδή φωτογήρανση και φωτοκαρκινογένεση.

΄Ετσι η φροντίδα για το καλοκαίρι έχει να κάνει κυρίως με τον σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση της επιδερμίδας καθώς και με την αντιηλιακή προστασία.

Ετσι το πρωί πλένουμε το πρόσωπο χωρίς σαπούνι , μόνο με νερό και ψεκάζουμε στην συνέχεια το πρόσωπο με ιαματικό νερό θερμών πηγών ( eau thermale ) . Εφαρμόζουμε κρέμα ελαφρά ενυδατική ( με κεραμίδια και αντιοξειδωτικές ουσίες ) και μετά από λίγο αντιηλιακό με δείκτη 20-40 SPF σε μορφή λεπτόρευστης κρέμας ή emulsion για το μεικτό και λιπαρό δέρμα και σε μορφή κρεμαλοιφής για το ξηρό και γηρασμένο δέρμα. Το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι ελαφρύ και σαν βάση να χρησιμοποιήσουμε ελαφρύ, υγρό makeup.

Το βράδυ ντεμακιγιάζ προσώπου με γαλάκτωμα για την αφυδατωμένη επιδερμίδα και προϊόν σε μορφή νερού για το μεικτό και λιπαρό δέρμα και στην συνέχεια πλύσιμο με σαπούνι με αμυγδαλέλαιο, γλυκερίνη ή και AHA, με χλιαρό νερό και χωρίς έντονες κινήσεις.Η κρέμα νύχτας θα πρέπει να είναι όχι ιδιαίτερα λιπαρή , ενώ στο φωτογηρασμένο δέρμα χρησιμοποιούμε κρέμα με κύριο συστατικό την τρετινοίνη.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στα προϊόντα μαυρίσματος χωρίς ήλιο και στα προιόντα κατά της κυτταρίτιδας.

Συγκεκριμένα τα προϊόντα autobrozant περιέχουν μια ουσία την διυδροξυακετόνη, η οποία είναι ένα σάκχαρο που ερχόμενο σε επαφή με το δέρμα αντιδρά με τα αμινοξέα του και το χρωματίζει τεχνητά. Το χρώμα που αποκτά κανείς με τα προϊόντα αυτά διαρκεί 5-6 ημέρες και φεύγει από το δέρμα με έντονο πλύσιμο, ενώ δεν προσφέρει καμία ασφάλεια όσον αφορά την δημιουργία ερυθήματος ή την πρόληψη της φωτογήρανσης.

Όσοναφορά την κυτταρίτιδα αυτή είναι πιο εμφανής και ενοχλητική τους καλοκαιρινούς μήνες και οφείλεται στην αποθήκευση λίπους από τα λιποκύτταρα που αυξάνουν σε όγκο στους μηρούς, γλουτούς και κοιλιά. Πέρα από την σωστή διατροφή ( που πρέπει να είναι φτωχή σε λίπη και υδατάνθρακες και πλούσια σε πρωτεΐνες ),και την σωματική άσκηση, απαραίτητη είναι και η χρήση ειδικών αντικυτταριδικών προϊόντων , που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται 2 φορές την ημέρα.

Τα προϊόντα αυτά περιέχουν καφεΐνη, θεοφυλλίνη, φύκια, γκίνκο μπιλόμπα, πράσινο τσάι, σαλικυλικό οξύ, α-υδροξυοξέα.

Σκοπός των αντικυτταριδικών προϊόντων είναι ο περιορισμός του λίπους, η μείωση του οιδήματος, η απολέπιση του δέρματος και η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Θα πρέπει να τονίσουμε πως πολλές φορές τα προϊόντα αυτά προκαλούν δερματίτιδα, με κύριο χαρακτηριστικό τον ερεθισμό του δέρματος ( κοκκινίλα, φαγούρα ).
medicalnews.gr

Το ΤΕΕ Ευβοίας τάσσεται υπέρ στην αναστήλωση του κτιρίου Γεωργιάδη

Η Αντιπροσωπία του περιφερειακού τμήματος Εύβοιας του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην τακτική της συνεδρίαση της 27ης Ιουνίου 2012 με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του τύπου και την ανάρτηση στο Διαύγεια απόφασης της υπηρεσιακής υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Τατιάνας Καραπαναγιώτη με ημερομηνία 15/6/2012 περί «Μη χαρακτηρισμού ως μνημείων των κτιρίων 1,2,3 και 6 του συγκροτήματος Γεωργιάδη,

 στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας ιδιοκτησίας Περιφερειακής ενότητας Εύβοίας» υπενθυμίζει ότι το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας περιφερειακό τμήμα  Εύβοιας με την από 133/2009 απόφασή της Διοικούσας Επιτροπής του, η οποία βασίστηκε σε κοινή γνωμοδότηση των αρμόδιων επιστημονικών επιτροπών («Μόνιμη επιστημονική επιτροπή Αρχιτεκτονικών Θεμάτων και θεμάτων Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και «Μόνιμη επιστημονική επιτροπή Χωροταξίας Πολεοδομία και Οικιστικών θεμάτων») τάσσεται υπέρ της διατήρησης και αναστήλωσης των κτιρίων και της αξιοποίησης τους με νέες κοινωφελείς χρήσεις πολιτιστικού χαρακτήρα λόγω της ιδιαίτερης βιομηχανικής, αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας τους και διότι αποτελούν τοπόσημο για την πόλη της Χαλκίδας και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με της ιστορική της μνήμη και την πολιτιστική της κληρονομιά.
Η αντιπροσωπεία του ΤΕΕ π.τ. Εύβοίας παραπέμπει το θέμα στην Διοικούσα επιτροπή για περαιτέρω ενέργειες μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Η Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας π.τ. Εύβοιας
Κάτια Αλιακίζογλου
Πολιτικός Μηχανικός

Όλη η Χαλκίδα μια γιορτή! - Εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου

Ξεκινάει εορταστικά και εκπτωτικά ο Ιούλιος για την πόλη της Χαλκίδας, αφού ανοίγει το 10ήμερο που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων σε όλη την πόλη καθώς και προσφορές και δώρα απο τα καταστήματα. 
Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει απο το Λύκειο Ελληνίδων στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, στις 9 το βράδυ της Κυριακής, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει χορούς, τραγούδι στους εμπορικούς δρόμους, επιδείξεις μόδας, λαϊκό γλέντι, γλυκιά βραδιά απο τους ζαχαροπλάστες(!), ημέρες αφιερωμένες στα παιδιά, περιβαλλοντικές δράσεις, αγώνες απο τον ΙΟΧ και τον ΝΟΧ στον Ευβοϊκό και πολλές πολλές εκπλήξεις!!!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Νίκος Γεωργάτος και το ΔΣ, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να έχει επιτυχία η διοργάνωση, που με μεράκι και διάθεση να τονωθεί η τοπική αγορά σχεδίασαν.

Περγαντάς και εργαζόμενοι συμφώνησαν για το λιμάνι της Χαλκίδας

Την ανάγκη να κατασκευαστεί άμεσα καινούργιο λιμάνι στη Χαλκίδα διαπίστωσαν σε σύσκεψη που είχαν ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς με τους εργαζόμενους στα λιμάνια της πόλης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου στη Λαμία και παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Μπέτσιος, ο Γεν. Γραμματέας της Περιφέρειας κ.ΨΑΘΑΣ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας Στέφανος Μπασινάς, ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κουλουρίδης και τα προεδρεία των εργαζομένων στα λιμάνεια Χαλκίδας, Τσιμέντων και ΣΕΛΜΑΝ.

Εργαζόμενοι και Περιφέρεια συμφώνησαν να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επενδύσεων το έργο, το οποίο θα προσφέρει τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές στο νομό.


Πανικό στην πόλη προκαλεί γυμνός άντρας- Επτά τραυματίες, μία έγκυος σοβαρά [βίντεο]

Αυτοκίνητα καταστράφηκαν, ανθρώπινες ζωές κινδύνευσαν και μια έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε με βαριά κατάγματα σε νοσοκομείο όταν ένας άντρας σε παροξυσμό βγήκε στους δρόμου με κλεμμένο αμάξι και άρχισε... τα συγκρουόμενα.

Συναγερμός στα αστυνομικά τμήματα της Αριζόνα σήμανε μία ώρα μετά το μεσημέρι όταν άντρας σε κατάσταση αμόκ παράτησε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου, υποχρέωσε οδηγό διερχόμενου οχήματος να σταματήσει, την πέταξε έξω και αφού γδύθηκε εντελώς μπήκε στο κλεμμένο αμάξι κι άρχισε τα τρακαρίσματα σαν να βρίσκεται στο Λούνα Παρκ!

Λίγα λεπτά αργότερα, ο γυμνός οδηγός εισέβαλε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη κεντρική λεωφόρο του Σκοτσντέιλ όπου συγκρούστηκε με τέσσερα αυτοκίνητα προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς. Στη συνέχεια επιχείρησε να κλέψει δύο ακόμη αυτοκίνητα όταν άκουσε τις σειρήνες των περιπολικών και άρχισε να τρέχει.

Μόλις κατάλαβε ότι πλησίαζε η ώρα της σύλληψης, ανέβηκε στην οροφή ενός τζιπ και ξεκίνησε τα χοροπηδητά. Ηταν εντελώς γυμνός, με εξαίρεση τις κάλτσες του τις οποίες εξακολουθούσε να τις φορά...

Στην πρώτη τους αναφορά οι αστυνομικοί σημείωσαν ότι ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και μάλιστα πιθανότατα να είχε κάνει χρήση της νέας ουσίας Bath Salts (Άλατα Μπάνιου) που σαρώνει την αμερικανική αγορά προκαλώντας σοβαρά περιστατικά αυτοκτονιών, δολοφονιών και κανιβαλισμού. Οι χρήστες της συγκεκριμένης ουσίας πετάνε από πάνω τους όλα τους τα ρούχα επειδή νομίζουν ότι έχουν αρπάξει φωτιά.

Στις καραμπόλες που προκάλεσε τραυματίστηκαν επτά άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανάμεσά τους και μία έγκυος γυναίκα η οποία έσπασε και τα δύο της πόδια. Ένας άντρας τραυματίας νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, στην εντατική.

Εκπτώσεις 40 - 70% στα βιβλία!

Η Εύβοια διαβάζει φθηνά!

 

Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών Ευβοίας διοργανώνει 15νθήμερο προσφορών και εκπτώσεων σε βιβλία, από 2-14 Ιουλίου 2012 με εκπτώσεις που θα κυμαίνονται από 40 εώς 70%.


Τα βιβλία θα τα βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία της πόλης μας που έχουν αναρτήσει την αφίσα του Συλλόγου για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Απίστευτο: 500.000 ατυχήματα οφείλονται στο μακιγιάζ εν ώρα οδήγησης! - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία μόνο χώρα, έναν μόλις χρόνο, μισό εκατομμύριο τροχαία ατυχήματα έχουν αποδοθεί στην συνήθεια των γυναικών να μακιγιάρονται ενώ οδηγούν προκειμένου να κερδίσουν χρόνο! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και... ξανασκεφτείτε το πριν βγάλετε το κραγιόν από την τσάντα μπροστά στον κόκκινο σηματοδότη.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Telegraph που ανέφερε ως βασική αιτία 500.000 τροχαίων ατυχημάτων το 2009 στην Αγγλία το συνήθειο των νεαρών κυρίως γυναικών να ανανεώνουν το μακιγιάζ τους καθώς οδηγούν, σόκαρε μια 17χρονη μακιγιέρ από την Ολλανδία η οποία ένιωσε την ανάγκη να οργανώσει εκστρατεία καταπολέμησης του φαινομένου...

Το βίντεο του 1 λεπτού και 11 δευτερολέπτων πραγματικά σοκάρει και αναπαράγεται με μανία από τους χρήστες του διαδικτύου, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει ήδη τα 28.000.000 χτυπήματα στο youtube!

Στην έρευνα της βρετανικής εφημερίδας βεβαίως υπογραμμίζεται ότι οι γυναίκες πολυάσχολες καθώς είναι με τη φροντίδα της οικογένειας και την επαγγελματική τους καριέρα προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο αφήνοντας το... τελετουργικό του μακιγιαρίσματος για τις «χαμένες ώρες» του μποτιλιαρίσματος ή της αναμονής στο φανάρι.

Η αγωνία των γυναικών να τα προλάβουν όλα, όμως, φαίνεται ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει τραγικές συνέπειες.

Τούρκος πρωταγωνιστής θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά

"Θα ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα, έχετε σπουδαίο πολιτισμό"!

Ο γοητευτικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε σειρά που σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης καθημερινά. Σε συνέντευξη που δίνει στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και την Μαρία Μπακοπούλου μιλάει για το ελληνικό κοινό και δηλώνει έτοιμος να ...εισβάλει σε ελληνικό σίριαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Είχαν ρημάξει τα βόρεια προάστια οι ληστές του Δώνη!

"Πλούσια" η δράση των δυο ληστών που συνελήφθησαν μετά απο αιματηρή μάχη στην Κηφισιά.

Επτά ένοπλες ληστείες, σε σπίτια στα βόρεια προάστια, είχαν κάνει οι δύο Αλβανοί, ηλικίας 25 και 34 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές, μετά από την αιματηρή συμπλοκή στην Κηφισιά, κατά την οποία τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και ο ένας ληστής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που έγινεοι δύο αλλοδαποί τους τελευταίους μήνες διέπρατταν συστηματικά ένοπλες ληστείες, σε κατοικίες στα βόρεια προάστια. Εισέβαλαν στα σπίτια πρωινές ώρες, και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, ακινητοποιούσαν όσους βρίσκονταν εκεί, ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικά είδη και σε μερικές περιπτώσεις τα κλειδιά αυτοκινήτων με τα οποία διέφευγαν.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί οι εξής ληστείες:

- Στις 22-06-2012 το πρωί, εισήλθαν σε κατοικία στην Κηφισιά, με την απειλή όπλου και μαχαιριού ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και διέφυγαν χωρίς τελικά να αφαιρέσουν κάτι.

- Στις 21-06-2012 το πρωί, εισήλθαν σε κατοικία στη Δροσιά, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και μαχαιριού την αλλοδαπή οικιακή βοηθό και έναν Έλληνα που βρισκόταν εκεί για να πραγματοποιήσει εργασίες και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από το σπίτι, καθώς και το αυτοκίνητο του εργάτη, με το οποίο διέφυγαν.

- Στις 13-06-2012 το πρωί, σε κατοικία στη Νέα Ερυθραία, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και μαχαιριού τον ιδιοκτήτη και την αλλοδαπή οικιακή βοηθό που βρισκόταν μέσα στο σπίτι εκείνη τη στιγμή και αφαίρεσαν αντικείμενα καθώς και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

- Στις 06-06-2012 το πρωί, στην Κηφισιά, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και μαχαιριού την αλλοδαπή οικιακή βοηθό σπιτιού και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και χρήματα.

- Στις 03-06-2012 το πρωί, στην Πολιτεία, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη σπιτιού και τη σύζυγό του με την απειλή όπλου και μαχαιριού και αφαίρεσαν χρήματα, αντικείμενα και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

- Στις 28-05-2012 το πρωί, διέρρηξαν σπίτι στην Πεντέλη, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και λοστού την αλλοδαπή οικιακή βοηθό και τον Έλληνα κηπουρό και αφαίρεσαν κοσμήματα και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

- Στις 13-03-2012 το πρωί, εισήλθαν στην κατοικία ημεδαπού στην Κηφισιά, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου την κόρη του ιδιοκτήτη και την αλλοδαπή οικιακή βοηθό και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο που περιείχε κοσμήματα και χρήματα.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τα θύματα σε όλες τις περιπτώσεις. Στην κατοχή του 25χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σακίδιο ώμου που περιείχε ένα οδοντωτό μαχαίρι με λάμα μήκους 21 εκατοστών, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα κινητό τηλέφωνο, 500 ευρώ, γάντια και διαφόρων ειδών κλειδιά.

Από το σημείο της συμπλοκής και τα σημεία όπου συνελήφθησαν οι δράστες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι μάρκας BROWNING με γεμιστήρα με έξι φυσίγγια, 20 φυσίγγια, 70 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια, κάλυκες και βολίδες, ένα καπέλο τζόκεϊ, ένα μαύρο μαντήλι και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια καθώς και άλλα αντικείμενα που προέρχονται από τις ληστείες. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ο 25χρονος παραμένει φρουρούμενος σε νοσοκομείο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...