Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Παραδοσιακοί χοροί

Ο ιερός ναός "Ευαγγελισμός της Θεοτόκου" Κανήθου διοργανώνει εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς, από τον σύλλογο Αλωνακίου, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου (στις 6 το απόγευμα), στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.

Βυθίστηκε ο "Αρχάγγελος"

Βυθίστηκε ο Αρχάγγελος
|
Σκάφος από την Κάρυστο "πνίγηκε" ανοιχτά της Επιδαύρου.

Άγκυρα στο λιμάνι της Νέας Επιδαύρου είχε ρίξει το σκάφος «Αρχάγγελος Μιχαήλ» από την Κάρυστο. Για άγνωστους, όμως, μέχρι στιγμής λόγους, ενώ ήταν ελλιμενισμένο βυθίστηκε χθες Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 8.30 το πρωί.

Ευτυχώς, η βύθιση του σκάφους δεν προκάλεσε ρύπανση της θάλασσας και δεν τραυματίστηκε κανείς. Για τις συνθήκες της βύθισης διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Αρχαίας Επιδαύρου. Σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες ανέλκυσης με μέριμνα του ιδιοκτήτη.
egnomi.gr

Οι μεγάλοι χαμένοι του ανασχηματισμού της ΝΔ

Κώστας Μαρκόπουλος και Ευριπίδης Στυλιανίδης

Δυο πρώην βουλευτές. Ο πρώτος ήθελε διακαώς να γίνει εκπρόσωπος τύπου. 
 
Μετά διέρρεε ότι θα γίνει Τομεάρχης Τουρισμού. Τελικά δεν έγινε τίποτα, παρέμεινε όμως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Ο δεύτερος το φυσάει και δεν κρυώνει!

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης όχι μόνο δεν έγινε υπέρ – γραμματέας παίρνοντας και τον Πολιτικό Σχεδιασμό, αλλά του τοποθετήθηκαν και τρεις αναπληρωτές, από τους οποίους οι 2 βουλευτές. Ο τρίτος είναι ο Βασίλης Κικίλιας … ο οποίος όταν θα λείπει ο Στυλιανίδης, θα είναι αυτός υπεύθυνος για το πρόγραμμα της ΝΔ! Ε ρε γέλια…
piazzadelpopolo.blogspot.com

Οι μεγάλοι κερδισμένοι του ανασχηματισμού της ΝΔ


Σίμος Κεδίκογλου και Άρης Σπηλιωτόπουλος
 
Και οι δυο τους στήριξαν στην εσωκομματική μάχη τη Ντόρα Μπακογιάννη! Ο πρώτος είναι σίγουρα αρκετά ευνοημένος, καθώς αναλαμβάνει έναν τομέα, αυτό της πολιτικής ευθύνης των ΜΜΕ που τον βάζει και πάλι στο πολιτικό παιχνίδι. Ο δεύτερος παίρνει έναν τομέα, αυτόν της Παιδείας, με τον οποίο «παίρνει κεφάλι» (έναντι των άλλων δελφίνων) για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει μαζί του όλη την ομάδα που είχε και στο υπουργείο. Άλλωστε ήταν ένας Τομέας που ήθελε ο βουλευτής της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών.

Με την αναβάθμιση των δύο αυτών στελεχών, κερδισμένος βγαίνει και ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς απομακρύνει τελείως το ενδεχόμενο τα πρωτοκλασάτα αυτά στελέχη (στην εσωκομματική μάχη) της Ντόρα, να προσχωρήσουν στο νέο πολιτικό σχηματισμό!
piazzadelpopolo.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...