Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Hippocafe: Ένα Μουσικό Ταξίδι σε έντεχνα και Λαικά τραγούδια

Ο Πάνος Αλαφούζος και ο Δημήτρης Αναστόπουλος Live sto Chalkis Hippocafe το Σάββατο 15/6 !

Ένα Μουσικό Ταξίδι σε έντεχνα και Λαικά τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει..

Συμμετέχει ο Κώστας Λάχανης στο Τουμπερλέκι.

Ώρα Έναρξης : 22:30

Chalkis Hippocafe
Ύδρας 485, Λιανή Άμμος, Χαλκίδα

Οι πιο δυνατοί remixers PLAYMEN στα decks του GAZ

Οι καλύτεροι Έλληνες παραγωγοί και οι πιο δυνατοί remixers PLAYMEN στα decks του GAZ αυτό το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Το party αυτό το Σάββατο στο GAZ είναι δυνατό!
Και θα είναι με τους PLAYMEN!

Οι Playmen είναι ένα δίδυμο μουσικών παραγωγών\DJ, το οποίο αποτελούν ο Παύλος Μανώλης και ο Λευτέρης Ξενάκης,ειδικεύονται στην ηλεκτρονική μουσική και συγκεκριμένα Pop Electro House,θεωρούνται οι καλύτεροι στο είδος τους στην Ελλάδα.

Έγιναν γνωστοί στο ευρύτερο κοινό το 2009 με το τραγούδι τους "Together Forever" , το οποίο αργότερα επανακυκλοφόρησε με αφορμή τα Mad Video Music Awards 2010. Στην νέα έκδοση του τραγουδιού συμμετείχαν οι "Onirama" και η Έλενα Παπαρίζου.

Το καλοκαίρι του 2010 οι Playmen σε συνεργασία με τον Αlceen κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Feel Your Love" και το "Love Song" στα οποία τραγούδαγε η MIA και στη συνέχεια το Φεβρουάριο του 2011 το τραγούδι "Tonight" σε συνεργασία με τον "Claydee Lupa" στο οποίο συμμετείχε ως Vocalist η Τάμτα, το οποίο μάλιστα ήταν το μουσικό θέμα του πρώτου "Madwalk". Το καλοκαίρι του 2011 σε συνεργασία με τον Alex Leon και τον γνωστό Αμερικάνο ράπερ T-Pain κυκλοφόρησαν το "Out of my head" το οποίο παρουσίασαν στα Mad Video Music Awards 2011. Τον Γενάρη του 2012 παρουσίασαν το Fallin με την Demy στα φωνητικά. Στα Mad Video Music Awards 2012 παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι "All the Time",τα φωνητικά έκαναν οι Έλενα Παπαρίζου, Riskyidd και η Courtney.

Το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2011, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Tελετή Λήξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 είχαν την τιμή να λάβουν μέρος και οι Playmen μαζί με πολλούς άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το Καλοκαίρι του 2012 οι Playmen ταξίδεψαν στην Μόσχα και έλαβαν μέρος στην μεγάλη γιορτή τραγουδιού Europa Plus όπου εμφανίστηκαν μαζί με παγκοσμίου φήμης ονόματα όπως οι Far East Movement . Οι playmen παρουσίασαν ζωντανά τα εξής τραγούδια τους : Out of my head, Feel your love , Fallin και All the Time . Μάλιστα στα δυο τελευταία τραγούδησε η Demy.

GAZ - Ψηλή Γέφυρα Χαλκίδας

Res.: 6932902524
Enhanced by Zemanta

Οι ONIRAMA θα εμφανιστούν LIVE στο Coco Club

Οι  ONIRAMA θα εμφανιστούν LIVE στο Coco Club, στην παραλία Πολιτικών , το Σάββατο 22/6

Οι ONIRAMA σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσαν και τα αρχικά πέντε μέλη τους: ο Θοδωρής, ο Κώστας, ο Δημήτρης, ο Διονύσης και ο Γιώργος. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν ‘MIXIN UP THE MEDICINE’, αναφορά σε ένα στίχο του Bob Dylan και αντικατόπτριζε το σχετικά ευρύ μουσικό φάσμα που κάλυπτε η μπάντα. Ο ενθουσιασμός και τα δυναμικά lives που χαρακτηρίζουν μέχρι και σήμερα τα μέλη του συγκροτήματος, ήταν τα στοιχεία που κέρδισαν αμέσως το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Το 2003 στη μπάντα προστίθεται ο Χρήστος και ξεκινάει μια σειρά εμφανίσεων στο Μύλο, στο Shark, στο Ρόδον Club στην Αθήνα και σε διάφορα μουσικά φεστιβάλ. Στα μέσα της ίδιας χρονιάς, το συγκρότημα αλλάζει την ονομασία του σε ONIRAMA, μια σύνθεση των λέξεων "ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ"..

Οι εμφανίσεις των ONIRAMA σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης από τον Οκτώβριο του 2004 κάνουν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση και γίνονται talk of the town, ενώ παράλληλα το συγκρότημα δουλεύει τις δικές του συνθέσεις και αναζητά δισκογραφική εταιρία. Το τραγούδι τους ‘Χορός (Κλείσε τα μάτια)’ γίνεται γρήγορα hit και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όποιον το ακούει.

Τον Δεκέμβριο του 2005 κυκλοφορεί από τη Lyra η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες» που περιέχει 10 τραγούδια με τον ιδιαίτερο ποπ- ροκ ήχο που ξεχωρίζει τη μπάντα άμεσα στην εγχώρια μουσική βιομηχανία. Για το δίσκο αυτό κερδίζουν την υποψηφιότητα στα Βραβεία Αρίων στην κατηγορία Ποπ Συγκρότημα.

Τον Ιανουάριο του 2006 εξελίσσουν τη μουσική τους παρουσία συμμετέχοντας στο σύγχρονο ανέβασμα του μιούζικαλ ‘Φρουτοπία’ του Ευγένιου Τριβιζά, παίζοντας ζωντανά μουσική στην παράσταση που ανεβαίνει στην Αποθήκη του Μύλου σε σκηνοθεσία και χορογραφίες του Κωνσταντίνου Ρήγου ενώ δεν σταματούν όλη τη χρονιά τις εμφανίσεις τους σε διάφορα club της πόλης.

Cover of Diskolos Kairos Gia Prinkipes
Cover of Diskolos Kairos Gia Prinkipes (Photo credit: Wikipedia)
Τον Ιανουάριο του 2007 ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί το videoclip του νέου τους single «Μια μέρα θα ’ρθεις», διασκευή του γνωστού τραγουδιού του Μάικ Ροζάκη, σε νέο mix από τους Micro. Τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς εμφανίζονται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο σε μια ξεχωριστή σύμπραξη για το Secret Concert που διοργανώνει το μουσικό κανάλι Mad και κλέβουν τις εντυπώσεις! Τότε ξεκινούν τις πρώτες τους live εμφανίσεις στην Αθήνα σημειώνοντας εντυπωσιακή επιτυχία. Το καλοκαίρι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και σε κάποιες πόλεις του εξωτερικού. Το Δεκέμβριο του 2007 άρχισαν τις εμφανίσεις τους στο Cinema live stage club και κατάφεραν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να γίνουν το must see μουσικό γεγονός της Αθήνας, καθιερώνοντας το δικό τους, ιδιαίτερο στίγμα στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. 

Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ ‘Κλεψύδρα’, με τις σημαντικές υπογραφές του Λάκη Παπαδόπουλου  και του Νίκου Ζιώγαλα σε δύο τραγούδια. Το πρώτο single του άλμπουμ, ‘Η μπαλάντα του τρελού’, ανέβηκε στην κορυφή των charts κι έγινε το τραγούδι της διαφημιστικής καμπάνιας της Wind. Το καλοκαίρι οι Onirama περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα ενώ άνοιξαν τη συναυλία του Lenny Kravitz στο Terra Vibe. Στη συναυλία της Αθήνας που έκλεισε τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις, συνεργάζονται με τους Grand Avenue. Μέσα στο 2008 κερδίζουν το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος της χρονιάς τόσο στα MadVideoMusicAwards όσο και στα βραβεία του περιοδικού Status. Η ‘Κλεψύδρα’ γίνεται χρυσή και το ομώνυμο τραγούδι σκαρφαλώνει στην 1η θέση του επίσημου ραδιοφωνικού Music Control όπου και παραμένει για πολλές εβδομάδες. 

Τον Ιανουάριο του 2009 ξεκίνησαν οι εμφανίσεις τους στο Άνοδος Stage, εξελίσσοντας τη σκηνική τους παρουσία κι εμπλουτίζοντας το μουσικό τους ρεπερτόριο. Το Μάρτιο του 2009 οι Onirama γίνονται Κήρυκες του Εθελοντισμού ‘ΑΘΗΝΑ 2011’, για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics. Τον Σεπτέμβριο είναι ανάμεσα στους Έλληνες υποψηφίους για τα 2009 MTV Europe Music Awards ενώ τον Δεκέμβριο πραγματοποιείται το 9ο MadSecretConcert με τους Onirama και καλεσμένους την Giusy Ferreri, τους Akcent, την Chicago Mass Choir, την Τζώρτζια από τους Μπλε και τη Ζέτα Δούκα, σε ένα συναρπαστικό live με εμπνευσμένες διασκευές και συνεργασίες.

Λίγο πριν το τέλος του 2009, οι ONIRAMA κυκλοφορούν το κομβικό μουσικά γι’ αυτούς άλμπουμ το ‘Χωρίς αιτία’, καθώς και μία συλλεκτική κασετίνα σε περιορισμένα αντίτυπα. Το άλμπουμ περιλαμβάνει το τραγούδι ‘Επαναστάτης’, που οι Onirama έγραψαν για την ταινία του Στράτου Μαρκίδη ‘I love Καρδίτσα’ (σόλο κλαρίνο παίζει ο Πετρολούκας Χαλκιάς)και το οποίο έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού chart. Το albumπεριείχε και επανεκτελέσεις γνωστών κομματιών των Onirama από κορυφαίους καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, η  Αφροδίτη Μάνου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Stereo Mike, ο Μύρωνας Στρατής, η Μελίνα Ασλανίδου, η  Τζώρτζια Κεφαλά  των Μπλε και η Ανδριάννα Μπάμπαλη, είτε μόνοι τους είτε σε ντουέτα με τους Onirama. Ο Λάκης Λαζόπουλος ερμηνεύει ένα καινούριο τραγούδι τους ενώ ο  Λάκης Παπαδόπουλος  τραγουδά μαζί τους τη «Γυριστρούλα» του. Σε αυτό το άλμπουμ περιλαμβάνεται και η rock ’n roll διασκευή των Onirama στον ‘Ύμνο των μαύρων σκυλιών’ του Λουκιανού Κηλαηδόνη που είχε πολύ θερμή αποδοχή από κοινό και κριτικούς. Οι Onirama συνεργάζονται επίσης με τη Χαρούλα Αλεξίου στο άλμπουμ της ‘Η αγάπη θα σε βρει όπου και να ’σαι’ και με το Διονύση Σαββόπουλο σε μία από τη σειρά μουσικών εκδηλώσεων που οργανώνει σε όλη την Αθήνα. 

Η χρονιά φεύγει  με 3 τραγούδια τους (‘Κλεψύδρα’, ‘Ο,τι δεν έχεις’, ‘Παραδώσου’)να συμπεριλαμβάνονται στο top 100 με τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξένα τραγούδια για το 2009. 
Το χειμώνα 2009-2010 συνεργάζονται με το Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων στο REX. Τον Ιούνιο απέσπασαν για μια ακόμα χρονιά το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος στα MadVideoMusicAwards, ξεκινώντας δυναμικά την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την Έλενα Παπαρίζου. Παράλληλα, οι ONIRAMAδουλεύουν εντατικά στο φημισμένο studio … για την ηχογράφηση του άλμπουμ τους ‘Στη χώρα των τρελών’ με παραγωγό τον θρυλικό Greg Haver που έχει διακριθεί για τις συνεργασίες του, ανάμεσα σε άλλους με τους Manic Street Preachers, τη Melanie C και τον  Tom Jones, που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2010 και θεωρείται ένα ορόσημο της ελληνικής pop/rock σκηνής.

To 2011 ξεκινάει δυναμικά με τις πολύ πετυχημένες live εμφανίσεις τους στον ολοκαίνουριο χώρο “Gazoo” ενώ το τραγούδι τους “Φτωχός” κατακτά την κορυφή του ελληνικού airplaychartκαι ξεπερνά το 1 εκατομμύριο viewsστο youtubeσε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Στα MadVideoMusicAwards τον Ιούνιο του 2011 κατακτούν και πάλι το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος για 4η συνεχόμενη χρονιά καθώς και το βραβείο για το καλύτερο RockVideoClip.

Ως κήρυκες εθελοντισμού των Παγκόσμιων Αγώνων SpecialOlympics Αθήνα 2011 συμμετέχουν στην Τελετή Λήξης της διοργάνωσης στο κατάμεστο Kαλλιμάρμαρο Στάδιο, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού αλλά και αποθεωτικές κριτικές για τη μοναδική  τους εμφάνιση. Ακόμη  συμμετείχαν με μια μοναδική liveεμφάνιση στο “SpecialOlympicsGlobalYouthRally” με χιλιάδες αθλητές και κοινό από όλο τον κόσμο να χορεύουν στους ρυθμούς τους.

To καλοκαίρι του 2011 πραγματοποιούν το μεγαλύτερο summer tour της πορείας τους με ονομασία “ONIRAMA 10 ΧΡΟΝΙΑ LIVE” σε 35 πόλεις σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο με εντυπωσιακή επιτυχία. Παράλληλα οι ONIRAMA κάνουν την πρώτη τους συνεργασία στο χώρο του κινηματογράφου ,όπου έγραψαν και ερμήνευσαν το soundtrack της ταινίας ,της Village, Νήσος 2 ‘Χαμένος θησαυρός’, που αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες της χρονιάς.

Οι sold out εμφανίσεις τους στο Τhe Underworld S Club @ Athinon Arena συνεχίζονται με τεράστια επιτυχία, με το συγκρότημα να συμπράττει on stage με το Σάκη Ρουβά σε ένα ξεχωριστό live show γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και μοναδική επικοινωνία με το κοινό.

Δισκογραφικά, οι Onirama μετά από τέσσσερα επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας με τη Lyra, πλέον ανήκουν στο δυναμικό της μεγαλύτερης ελληνικής δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI και προετοιμάζουν τα επόμενα μουσικά τους βήματα.
Enhanced by Zemanta

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ έρχεται TO ΣABBATO στη Χαλκίδα και στο ΜΙΣΤ!

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ έρχεται για μια ακόμη, φορά στη Χαλκίδα και στο  ΜΙΣΤ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 15  ΙΟΥΝΗ ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρίσκεται στο αγαπημένο club.

Για τη καινούργια δισκογραφική δουλειά του  ο Στέλιος Ρόκκος έχει άγχος και το δηλώνει:

«Πάντα έχω άγχος αν θα αρέσει αυτό που έκανα. Αλλά αυτή την στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω κάνει και CD που δεν είχα την εμπορική αναγνώριση που θα τους άξιζε, αλλά προχωράω, δεν έγινε και τίποτα. Δεν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία. Δεν είναι όλα όπως τα ονειρευόμαστε. Υπάρχουν και άσχημες μέρες. Δεν θα σκάσω γιατί έτσι είναι η ζωή. Αυτό είναι ένα κλασσικό CD που αξίζει να το έχει καθένας στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό του. Δεν θα το έλεγα αν ήταν δικά μου τα τραγούδια, γιατί θα ακουγόταν ψωνίστικο, όμως τώρα το λέω γιατί το έχουν αποδείξει τα ίδια τα τραγούδια» τόνισε στο ΟΚ.


ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ  ΣΤΑ ΤΗΛ. (WUP) 6980 530 050 - 693 465 7663 - 694 475 2464

Η εμφάνιση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή άλλα μεταφέρθηκε το Σάββατο λόγω των καιρικών συνθηκών

Πέταξαν αβγά στο γραφείο του Κεδίκογλου


Αβγά πέταξαν εξαγριωμένοι πολίτες στο πολιτικό γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου στη Χαλκίδα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά την ανακοίνωση της κυβερνητικής απόφασης για κλείσιμο της ΕΡΤ.

Φωτό από eviatop:


H Καθημερινή ντύνει τον Σίμο Κεδίκογλου Μαρία Αντουανέτα – Παντεσπάνι του το ... BBC [εικόνα]

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς δημόσια τηλεόραση; Την απάντηση «δίνει» και πάλι ο Σίμος Κεδίκογλου, αυτή τη φορά μέσα από ένα ευφάνταστο σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή, που θυμίζει την Μαρία Αντουανέτα που όταν της έλεγαν ότι ο λαός δεν έχει ψωμί απαντούσε «ας φάει παντεσπάνι».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που ανακοίνωσε χθες το κλείσιμο της ΕΡΤ, εμφανίζεται ντυμένος Μαρία Αντουανέτα να ενημερώνεται από τους δημοσιογράφους ότι ο λαός αναρωτιέται τι θα κάνει χωρίς δημόσια τηλεόραση και να απαντά «Ας δουν BBC.»


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...