Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Εισροή υδάτων σε σκάφος στη Χαλκίδα

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, ότι το Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφος «ΑΝΑΣΑ» Ν.Π. 1688 το οποίο τελεί υπό απαγόρευση απόπλου από 02/02/2011 και βρίσκεται παραβεβλημένο σε προβλήτα τουριστικού καταφύγιου «ΒΟΥΡΚΑΡΙ» λιμένα Χαλκίδας χωρίς επιβαίνοντες, παρουσίασε πρυμναία κλήση, λόγω εισροή υδάτων.

Άμεσα προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσε στο σημείο, όπου μετά από αυτοψία διαπιστώθηκε μερική εισροή θαλάσσιων υδάτων στο ανωτέρω σκάφος.

Με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και με τη χρήσης φορητών αντλιών πραγματοποιήθηκε απάντληση των υδάτων επαναφέροντας το ανωτέρω πλοίο στην κανονική του θέση.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι ιδιοκτήτες ενημέρωσαν ότι θα προβούν άμεσα στην ανέλκυση του ανωτέρω σκάφους.

Ξέχασε το κινητό του στο σπίτι που λήστεψε


Το κινητό τηλέφωνο πρόδωσε τον έναν από τους δύο διαρρήκτες, οι οποίοι εισέβαλλαν τα ξημερώματα σε οικία στη Χαλκίδα. Οι διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι σε ένα σπίτι και πήραν διάφορα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Φεύγοντας όμως έπεσε στο πάτωμα το τηλέφωνο του ενός δράστη, χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί. Όταν αργότερα κατάλαβε την απώλεια, επικοινώνησε από άλλη συσκευή για να το εντοπίσει, μην γνωρίζοντας βέβαια πως του είχε πέσει την ώρα της διάρρηξης.

Για κακή του τύχη όμως αυτός που απάντησε ήταν αστυνομικός. Ο τελευταίος έκλεισε ραντεβού στον αλλοδαπό για να του επιστρέψει το τηλέφωνο. Μαζί του όμως υπήρχαν και άλλοι αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη.
briefingnews.gr

VIDEO: Ελίνα Μπεκάκου: Κάνει "στροφή" στην καριέρα της...


Η Ελίνα Μπεκάκου, (την ξέρετε;) κάνει στροφή στην καριέρα της και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα tattoo... 

Όπως δήλωσε πάντα της άρεσε να ζωγραφίζει και έτσι την δόθηκε η ευκαιρία να μάθει να χτυπάει τατουάζ!!!

Αφού πέρασε από το στριπτιζ, τις  τσόντες και το... Big Brother  αποφάσισε να βρει μια πιο ...cool δουλειά!
Κρίμα που  θα χάσουμε τέτοιο ταλέντο...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...