Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ στο βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ παρουσιάζει και συζητά με το κοινό για το βιβλίο του ΑΓΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ, στο βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ (Πάροδος Ιφιγενείας, Πλατεία Αγίου Νικολάου, Χαλκίδα) την Παρασκευή από τις 6:30 μ.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ.

1914-1922. Τα χρόνια της οργής! Η Ιστορία σαν καταιγίδα θα παρασύρει τους ήρωές μας, θα παρασύρει τον τόπο μας, θα ανατρέψει τα πάντα και θα χρειαστεί τιτάνια προσπάθεια για να σταθεί όρθιος ο Ελληνισμός και να συνεχίσει την πορεία του μέσα σ' αυτά τα δίσεκτα χρόνια.

Συνάντηση Αναγνωστάκη - Τσούκαλη με τον Γιώργο Λιλλήκα

Συνάντηση στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, είχαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νίκος Τσούκαλης και ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημήτρης Αναγνωστάκης με τον πρόεδρο της Συμμαχίας των Πολιτών της  Κύπρου, Γιώργο Λιλλήκα. Τον πρόεδρο της Συμμαχίας των Πολιτών συνόδευαν οι Στέλιος Αμερικάνος, Πολιτικός Συντονιστής και Μαρίλια Παναγιώτου, Συντονίστρια Θεματικών Συμμαχιών.

Χαλκίδα: «Μόδα» οι κλοπές… ρούχων και παπουτσιών από αυλές!

Το θύμα ειδοποίησε τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ όταν εντόπισε δυο γυναίκες να… φορούν τα παπούτσια της

Νέα ήθη στις κλοπές εισήγαγαν δυο ζευγάρια που τρύπωσαν στην αυλή του σπιτιού μιας 36χρονης στη Χαλκίδα και έκλεψαν όσα… παπούτσια βρήκαν! 

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Μαρίνος στη Κύμη

Τη Τετάρτη 5/3, στη Κύμη θα περιοδεύσει ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». 


Το πρωί, της Τετάρτης, θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε εργασιακούς χώρους και το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση, στις 19:00, στην αίθουσα της Εργατική Εστίας της Κύμης. Συγκεκριμένα το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...