Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

«Γενέθλια» για το λουκέτο με διαδήλωση στη Lafarge

Διεκδικώντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ανάκληση των απολύσεων, οι εργαζόμενοι στα Τσιμέντα Χαλκίδας, με αφορμή τον ένα χρόνο από το κλείσιμο του εργοστασίου, «κατεβαίνουν» από τη Χαλκίδα στην Παιανία, για να διαδηλώσουν έξω από τα γραφεία της ιδιοκτήτριας εταιρίας Lafarge.


Παράλληλα, το σωματείο εργαζομένων της γειτονικής  Intracom, θα κάνει στάση εργασίας για να υποδεχτεί τους εργαζόμενους από τα Τσιμέντα Χαλκίδας.

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μακρυμάλλης: Δενδροφύτευση στο συνοικισμό

Την Κυριακή 23 Μαρτίου ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μακρυμάλλης πραγματοποίησε αναδάσωση στην είσοδο του χωριού στην τοποθεσία Νεράκι. Δενδροφύτευση στο συνοικισμό Μακρυμάλλης στα Ψαχνά Ευβοίας


Πριν από χρόνια ο τότε Δήμος Ψαχνών είχε πάρει πόρο από την περιοχή και είχε ανοίξει ένα μικρό εργοτάξιο γι’ αυτό το σκοπό. Ακολούθησαν και ιδιώτες και όταν έπαψαν να παίρνουν τον πόρο η περιοχή μετατράπηκε σε μικρή χωματερή.

Ανακήρυξη αντιπεριφερειαρχών του Κώστα Χαϊνά

Στη Λαμία την Δευτέρα 24 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, έγινε η εκδήλωση ανακήρυξης των αντιπεριφερειαρχών για τη περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κώστα Χαϊνά.

Ο Δημ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στις δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα και η κοινωνία, η επέτειος της 25ης Μαρτίου συμβολίζει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. 

Με όπλο τη μνήμη και εφόδια την αποφασιστικότητα και το όραμα, ο ελληνικός λαός αναζητά και σήμερα διέξοδο από τη ζοφερή πραγματικότητα. 

Η περιφορά της Ευαγγελίστριας Εικόνας

Η περιφορά της Ευαγγελίστριας Εικόνας έγινε σήμερα το βράδυ από τον Ιερό Ναό του Ευαγγεκισμού της Θεοτόκου, στη Κάνηθο.

Χαλκίδα:ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Δείτε τις καλύτερες φωτό από την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ που έγινε στη Χαλκίδα:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...