Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Πρόταση Γάμου»: Η κωμωδία του Άντον Τσέχωφ από το «Κοσμοθέατρο»


Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ..), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό «Κοσμοθέατρο» και το Θεατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων «Κύκλος», παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση: «Πρόταση Γάμου» (κωμωδία) του Άντον Τσέχωφ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. 

Λίγα λόγια  για το έργο…..
Με την «Πρόταση γάμου», μέσα από αυτή την φάρσα της  προεπαναστατικής Ρωσίας, ο Τσέχωφ, ο μεγάλος Ρώσος δραματουργός, αποδεικνύει πως η ανθρώπινη ματαιοδοξία αλλά και μικρότητα είναι παρούσα σε όλες τις εποχές.
Μας παρουσιάζει την  ιστορία ενός τρομοκρατημένου ξεπεσμένου «αγροτοαριστοκράτη» ο οποίος ξεκινάει να ζητήσει σε γάμο την κόρη του  κατά τα φαινόμενα φίλου και γείτονά του γαιοκτήμονα. Κάθε φορά όμως που αγωνιά να αρθρώσει το «λαμβάνω την τιμή να ζητήσω την χείρα της κόρης σας» κλπ, σκοντάφτει πάνω σε ένα σωρό παρεξηγήσεις κατά τις οποίες περιπλέκονται «χωράφια, σπίτια, τούβλα, σκυλιά, παππούδες, θειάδες, συμβόλαια, θεριστέδες…» κι ο χορός της φάρσας τελειωμό δεν έχει.

Συντελεστές της παράστασης:
Σκηνοθεσία : Ηλίας Γκέκας
Ηθοποιοί: Ηλίας Γκέκας, Νίκος Ξένος, Ελένη Τζελά, Δημήτρης Τσολάκης
Σκηνικά –  Κοστούμια: Σπύρος Βέρας
Μετάφραση : Δημήτρης Τζελάς

Το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας "μπήκε" στη Βουλή


Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας στην Βουλή των Ελλήνων και στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012. 

Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου ενημερώθηκαν για την ιστορία και το κτίριο του Ελληνικού Κοινοβουλίου ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην αίθουσα Χ. Τρικούπη και στα έδρανα των βουλευτών.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Αθήνα όπου τους υποδέχθηκαν οι κ.κ. Καπετανίδης Άγγελος και Καϊλής Αντώνιος και ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν για το ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην ΕΕ διατύπωσαν τα ερωτήματα και τις απόψεις τους.

Σημαντική υπήρξε η συμμετοχή στη συζήτηση της κ. Γεωργανά Δήμητρας, εκπροσώπου του γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα ενώ οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ικανοποίηση από τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκόμισαν από την επίσκεψη αυτή. Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές Ζησόπουλος Κ., Αλεξίου Ι., Παγουλάτου Μ., Κυριακούλη Ε.

Οι εργαζόμενοι της ΣΕΛΜΑΝ στον Αναγνωστάκη για την επαναλειτουργία του εργοστασίου

Με  στόχο   την  επαναλειτουργία   του  εργοστασίου  σε  κανονικούς  παραγωγικούς  ρυθμούς, τη διασφάλιση  των  θέσεων  εργασίας  και  της  αξιοπρεπούς  διαβίωσης  των  180  οικογενειών  των  εργαζόμενων, έγινε   σήμερα  Παρασκευή  7/12/2012  στη  Χαλκίδα, στο  γραφείο  του  βουλευτή  της  ΔΗΜ.ΑΡ.  Δημ. Αναγνωστάκη, συνάντηση  με  το  Δ.Σ.  των  εργαζόμενων στη  ΣΕΛΜΑΝ  Βασιλικού  με  επικεφαλής  τον  Πρόεδρο  κ.  Καπενή  Αθανάσιο  και  την  παρουσία  του  μέλους  του  Δ.Σ.  του  Ε.Κ.Α.  Εύβοιας  κ.  Δεμερούτη  Αθανάσιο.

οι  εκπρόσωποι  των  εργαζόμενων  αφού  εξέφρασαν   την  αγωνία   και  τον  προβληματισμό  τους,  για  τις  ενέργειες  της  εργοδοσίας, συμφώνησαν  από  κοινού  με  τον  βουλευτή  για  συντονισμένες  ενέργειες,  που  ως  αποτέλεσμα   θα  έχουν  την  εύρυθμη  λειτουργία   του  εργοστασίου.

Ως  πρώτο   βήμα  θα  επιχειρηθεί  συνάντηση  εντός  της  επόμενης  εβδομάδας  με  τον  Υπουργό  Εργασίας .

To «Γαμήλιο Εμβατήριο» του Τερζάκη από το Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου


Το Αεικίνητο Θέατρο Ευρίπου σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Κανήθου παρουσιάζει το «Γαμήλιο Εμβατήριο» του Άγγελου Τερζάκη, σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία της Ράνιας Νταλαχάνη- Βαλέρη και του Βασίλη Βαλέρη, στις 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, ώρα 9:15μμ, στη συνεδριακή αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας (απέναντι απο την Πυροσβεστική).

Παίζουν:
Ελένη Τσαγανάκη (Διαλεχτή Μαρκογιάννη)
Χαρά Στάθη (Λεμονιά)
Νάντια Κακουμπάβα (Ροζαλία)
Ζωή Βλάχου (Μαρίνα)
Χριστίνα-Αλίκη Δεληβοριά-Δημαρέλου (Ανθούλα)
Κωνσταντίνος Ρήγας (Κλεάνθης)
Τηλέμαχος Ζήκος (Ζαχαρίας Τρέκλας)
Γιώργος Δερμετζής (Αδριανός)
Αλέξανδρος Μάνος (Κοσμάς Λεφούσης)
Νίκος Μαρκόπουλος (Σάββας Χρηστούδης)
Γεωργία Χατζηστάμου (δουλίτσα)

Σκηνικά: Βασίλης Βαλέρης
Κοστούμια: Ράνια Νταλαχάνη-Βαλέρη
Φωτογραφία: Δέσποινα Πιλάτη


Τηλ. Επικοινωνίας 22210 55 451 και 69 83 83 22 63.
Προπωλούνται εισιτήρια.
Ενηλίκων: 9,80 €
Παιδικό, Ανέργων, Πολυτέκνων: 5 €


O K. Μαρκόπουλος καυτηριάζει την απουσία νομοθετικού έργου από την κυβέρνηση.

Η Βουλή λειτουργεί μόνο με επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών και κομμάτων και με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, κατήγγειλε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος καυτηριάζοντας την απουσία νομοθετικού έργου από την πλευρά της κυβέρνησης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία των μεταλλείων Χαλκιδικής, Κιλκίς και Θράκης ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι «η μοναδική νομοθετική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η κυβέρνηση αφορά μόνο τις συμφωνίες με την τρόικα. Αλίμονο στη χώρα και τη Δημοκρατία η οποία λειτουργεί με εξωχώριο πιλοτήριο».

«Η χώρα» συνέχισε ο βουλευτής Ευβοίας, «δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στη δημοσιονομική προσαρμογή, υπάρχουν δεκάδες προτεραιότητες εκτός μνημονίου που πρέπει να υλοποιηθούν».

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, διότι δεν ενημέρωσε τις τοπικές κοινωνίες και πρότεινε το θέμα της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική, στο Κιλκίς και στη Θράκη να συζητηθεί στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, προκειμένου να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες.
«Μεγάλες επενδύσεις χωρίς κοινωνική συναίνεση δεν πραγματοποιούνται, δεν είναι δυνατόν να αντιδρούν χωρίς λόγο οι κάτοικοι των περιοχών αυτών , οι επιστημονικοί φορείς η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οφείλουμε να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο, αλλά πάνω από όλα να μην το κάνουμε καταστρέφοντας όλα τα υπόλοιπα» επεσήμανε ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε , «σε αυτή την επένδυση το κράτος θα δώσει πολύ σκληρές εξετάσεις, αν δεν πετύχει, θα προκληθεί ντόμινο, με κίνδυνο να αποτύχει και το μεγάλο σχέδιο που αφορά την εκμετάλλευση των πετρελαϊκών αποθεμάτων της χώρας».

Πως θα προστατεύσετε το κινητό σας από τους χάκερς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Στο έλεος των χάκερ βρίσκονται οι χρήστες smartphones που δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να θωρακίσουν τη συσκευή τους απέναντι στους ηλεκτρονικούς κινδύνους. Τον τελευταίο χρόνο οι κυβερνοεπιθέσεις στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα έχουν εκτοξευθεί κατακόρυφα. 

Οι επιτήδειοι εγκαθιστούν ιούς στα τηλέφωνα, εκμεταλλευόμενοι κενά στην ασφάλεια των συσκευών όταν οι κάτοχοί τους σερφάρουν στο Ιντερνετ ή χρησιμοποιούν εφαρμογές (apps).

Από τη στιγμή που ο ιός μολύνει το κινητό, οι κυβερνοεγκληματίες αποκτούν πρόσβαση στα δεδομένα του χρήστη (μηνύματα, επαφές, κωδικοί πρόσβασης κ.ά.) και, σε ορισμένες περιπτώσεις, στον τραπεζικό του λογαριασμό.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αναγνωστάκης: Μεγάλες καθυστερήσεις στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπήρων

Τις μεγάλες καθυστερήσεις στα  Κέντρα Πιστοποίησης Αναπήρων, καταγγέλλει με ερώτησή του στη Βουλή, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην Εύβοια.

 Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής:

"Τους  τελευταίους  μήνες παρατηρείται πως οι καθυστερήσεις που υφίστανται άτομα με αναπηρία ή χρόνιες παθήσεις από τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας θίγουν την αξιοπρέπεια τους και τους καλούν να ζήσουν χωρίς την σύνταξη αναπηρίας ,το αντίστοιχο επίδομα ή ακόμα και το βιβλιάριο υγείας.

Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει  η Ε.Σ.Α.μεΑ, 70.000 άτομα με αναπηρία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις λίστες των ΚΕΠΑ και αναμένουν επανεξέταση  ώστε να τους καταβληθούν οι συντάξεις ή τα επιδόματα που δικαιούνται. Μέχρι την επανεξέταση οι συντάξεις και τα επιδόματα έχουν ανασταλεί.

Είναι   γνωστό ότι  το  ΙΚΑ  έχει  έλλειψη  προσωπικού   με  αποτέλεσμα  να  αδυνατεί  να αντεπεξέλθει στις  επιτροπές  με  γιατρούς  των απαιτούμενων ειδικοτήτων.
Χρειάζεται  λοιπόν  άμεσος  επανασχεδιασμός της  λειτουργίας  και  οργάνωσης  των  ΚΕΠΑ.
Σε μια εποχή  όπου έχουν μειωθεί δραστικά οι συντάξεις  και τα επιδόματα, απορία προξενεί ο  κοινωνικός αποκλεισμός που προωθεί το Υπουργείο Υγείας

Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ,
σε  ποιές  ενέργειες  θα  προβείτε   ώστε  οι  καθυστερήσεις  και  τα  κενά  να καλυφθούν για  να  αποδοθούν  άμεσα τα  οφειλόμενα  ποσά  στους  δικαιούχους;
θα υπάρξει κάποια θεσμική διάταξη ώστε η υγειονομική κρίση των ΚΕΠΑ να ισχύει για κάθε οικονομική και κοινωνική συναλλαγή για να μην υπόκεινται οι ασθενείς σε συνεχείς επανεξετάσεις;
Προτίθεστε να οριστικοποιήσετε την αυτόματη χορήγηση σύνταξης, εάν το ποσοστό αναπηρίας φτάνει το 80% και η κατηγορία αναπηρίας εμπίπτει στην διάταξη της παρ.1 του του άρθρου 16 του ν.3846/2010 ;

Ο ερωτών βουλευτής

Δημήτρης Αναγνωστάκης"

Παιδεραστής προπονητής "δρούσε" στη Νότια Εύβοια

Παιδεραστής φέρεται να είναι γνωστός προπονητής. Κατηγορείται για ασέλγεια σε νεαρό κορίτσι και οι λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης έχουν προκαλέσει σάλο στη Νότια Εύβοια όπου "δρούσε" ο παιδεραστής.

Μια καταγγελία που έφτασε μέχρι και τον υπουργό αθλητισμού κ. Ιωαννίδη, έχει προκαλέσει σάλο.

Σύμφωνα με τη "Γνώμη", που αποκαλύπτει το σχετικό θέμα ο προπονητής ταε κβο ντο έχει ασελγήσει, τουλάχιστον σε μια μαθήτρια του.

Ο υπουργός διέταξε να αφαιρεθεί η άδεια από τον προπονητή ενώ έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία κάνει σχετική έρευνα.

Αποστόλου: "Κομματική κομισάριος η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας"

Σκληρή επίθεση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κάνει, με δήλωσή του, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, Βαγγέλης Αποστόλου και επισημαίνει ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση "συνεχίζει να λειτουργεί ως κομματική κομισάριος και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να παρακολουθεί ως θεατής

Επιδιώξαμε από τις  αρχές Αυγούστου 2012, οι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Στερεάς Ελλάδας με ερωτήσεις μας στην Βουλή αλλά και η παράταξη που στηρίζουμε στη Περιφέρεια να αναδείξουμε τα φαινόμενα της αδιαφάνειας, κακοδιαχείρισης και έλλειψης νομιμότητας που έχουν επιβάλλει στις Αναπτυξιακές Εταιρείες, τα στελέχη και οι «ημέτεροι» που διοικούν την Αποκεντρωμένη  Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Σχεδόν τρεις μήνες  μετά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση εξακολουθεί  να σιωπά στα πολιτικά ερωτήματα  που θέσαμε για τις Εταιρείες  αυτές. Το ίδιο κάνει και για το θέμα των 33 απασχολουμένων στο Δήμο Μεσσαπίων – Διρφύων αλλά και σε σχετικά πρόσφατη ερώτησή μας για τη σκανδαλώδη προετοιμασία της τουριστικής προβολής της Στερεάς Ελλάδας.

Πράγματι είναι το ίδιο “σύστημα” που εδώ και  τριάντα χρόνια διέλυσε την χώρα, δημιούργησε κομματικούς στρατούς, φορείς επί φορέων με πελατειακές σχέσεις και τρωκτικά σε βάρος του δημοσίου. Το σύστημα που “τάτρωγαν όλοι μαζί”, που έκρυβε τις λίστες και τελικά οδήγησε την χώρα στην απόγνωση.

 Όλοι αυτοί συνεχίζουν την ίδια τακτική  που βρίσκει έκφραση:

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, με καθυστερήσεις απαντήσεων, κατάθεσης εγγράφων, ανοχή ή και απόκρυψη πειθαρχικών παραπτωμάτων εκλεγμένων στη Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.α.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, όπου άλλος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους αξιοποιεί τη θέση του για να “τσιμπά” ένα δεύτερο μισθό, έτερος “καρφώνει” τον πρώτο για να καταλάβει την θέση Δ/ντος Συμβούλου στην ταλαίπωρη εταιρεία ΑΝΔΙΑ, και τρίτοι σπαταλούν πόρους του δημοσίου για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα αναποτελεσματικά και χρεοκοπημένα “μαγαζιά τους”, την ώρα που οι παιδικοί σταθμοί είναι χωρίς λεφτά, σχολεία χωρίς πετρέλαιο, ΑμΕΑ χωρίς βοήθημα κ.ο.κ.
Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, της υψηλότατης ανεργίας, των διαλυμένων θεσμών κοινωνικής πρόνοιας, των απελπισμένων και στα όρια της επισιτιστικής κρίσης κατοίκων, αυτοί συνεχίζουν αμέριμνοι και με αναπτυξιακές φαντασιώσεις να διαλύουν τα πάντα .

Περιμένοντας ωστόσο άβουλοι και θρασείς κάποιο θάμα…  αυτό της κομματικής ανασυγκρότησης και επιστροφής, οι άνθρωποι μάλλον δεν κατάλαβαν τίποτα από τις εκλογές του 2012. Γι’ αυτό το επόμενο χαστούκι της κοινωνίας θα είναι πιο ηχηρό".

 / 1

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος - και με διαφορά - σε δύο νέες δημοσκοπήσεις

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis για την "Εφημερίδα των Συντακτών", ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου με 2,2%.

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 19,8%, η Χρυσή Αυγή 9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6%, το ΠΑΣΟΚ 5%, η ΔΗΜ. ΑΡ 4,5% και το ΚΚΕ 4,1%.

Στην ερώτηση " ποιο κόμμα νομίζετε ότθ θα έρθει πρώτο" το 46% απάντησε ΣΥΡΙΖΑ και το 26% Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, οι 8 στους δέκαν πιστεύουν ότι η οικονομική κατάσταση είναι δυσχερέστερη, το 2% θεωρεί ότι υπάρχει βελτίωση.

Όσο για την κατάσταση στο μέλλον, το 78% πιστεύει ότι τα πράγματα θα επιδεινωθούν και το 5% ότι θα βελτιωθούν.

Το 47% πιστεύει ότι η χώρα θα χρεωκοπήσει, ενώ 4 στους 10 πιστεύουν ότι η κρίση θα ξεπεραστεί.

Το 57% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η επιστροφή στη δραχμή είναι αρνητικό για τη χώρα. Το 58% πιστεύει ότι είναι αρνητικό για τους ίδιους.


Σε αυτή τη δημοσκόπηση και για πρώτη φορά, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς ισοβαθμούν στην πρώτη θέση όσον αφορά στην ερώτηση, ποιος θεωρείται "καταλληλότερος πρωθυπουργός".

Και σε άλλη δημοσκόπηση, της Marc,που δημοσιεύει το iefimerida.gr, στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου προηγείται καθαρά ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,1% και ποσοστό 23,4%. Ακολουθούν η Νέα Δημοκρατία με 20,3%, η Χρυσή Αυγή με 8,6%, το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 5,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 4,5%, το ΚΚΕ με 4%. Τα υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν αθροιστικά 5,8%. Λευκά, άκυρα και αποχή αθροίζουν 11,2% και η αδιευκρίνιστη ψήφος 11,6%.

Με σταθμισμένο δείγμα, χωρίς άκυρο, λευκό, αποχή και αδιευκρίνιστη ψήφο τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 30,4%, Νέα Δημοκρατία 26,2%, Χρυσή Αυγή 11,1%, ΠΑΣΟΚ 7,1%, Ανεξάρτητοι Ελληνες 6,6%, Δημοκρατική Αριστερά 5,8%, ΚΚΕ 7,2% και άλλα κόμματα -αθροιστικά- 7,6%.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ το Σάββατο 15 -12

Ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ», διοργανώνουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 και Ώρα : 8. 00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου.

Στη συναυλία παίρνουν μέρος η Χορωδία Κοριτσιών του Δ.Ω.Χ. και ορχήστρα κιθαριστών, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Πάνου Στέλιου.

Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Christmas in the post-War United States
 (Photo credit: Wikipedia)
Α΄  μέρος
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ
  1. We wish you a merry Christmas - 16th century English carol
  2. The newborn jesus - W. J. Kirkpatrick
  3. Oh little town of Bethlehem Christmas carol
  4. Deutscher tanz J. Haydn
  5. In Christmas time E. Thorlaksson
  6. Noche en los Andes E. Thorlaksson
  7. Jingle bells J. Pierpont

Διδασκαλία-Διεύθυνση : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΡΔΕΝΕΣ

Β΄ μέρος
«Ave Maria» ( F. SCHUBERT) - ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
«Memory» (A. WEBBER) -  ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ,  ΜΑΙΡΗ ΓΚΕΖΕΠΗ
«The prayer» ( D. FOSTER) - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
«Blue Christmas» (B. HAYES-J. W. JOHNSON) - ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ
«Lonely this Christmas»  M. CHARMAN-N. CHINN
 «Oh! Holy Night» (A.C. ADAM) - ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ                                             

ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ  Δ.Ω.Χ.
«Άγγελοι ψέλνουν γλυκά» (Angels we have heard on high)   G. F. HANDEL
«Σήμερα στη Βηθλεέμ»    (Joy to the world)                           G. F. HANDEL
«Ελάτε  με πίστη»              (O come all ye faithful)               ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
«Στα ουράνια»                (Hark! The Herald Angels sing)  F. MENDELSSOHN
«Γιορτινά τραγούδια»          (Deck the halls)                        ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
«Άγια νύχτα»                           (Silent night)                                 F. GRUBER
«Κερκυραϊκά κάλαντα & Παραδοσιακά»

 Πιάνο : ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΑΡΑ
Διεύθυνση : ΠΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

                                           ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ                 ΟΛΓΑ ΚΕΤΣΕΜΕΝΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ         ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΙΒΩΤΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ                 ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΙΑΛΙΔΗ                  ΑΝΝΗ ΜΠΑΡΑΚΟΥ
ΜΑΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ-ΚΑΙΣΑΡΗ       ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΓΚΕΖΕΠΗ                        ΒΙΚΥ ΠΑΝΤΙΕΡΑ
ΑΝΤΑ  ΔΟΥΝΑΒΗ                        ΡΟΥΜΠΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
ΜΑΡΤΑ ΖΑΖΑΤΗ                         ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ                    ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ          ΕΝΙΤΑ ΡΟΥΜΑΝΗ-ΝΑΤΣΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗ              ΖΩΗ ΣΠΥΡΑΚΗ
ΜΥΡΤΩ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ                   ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΝΕΦΕΛΗ  ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ                  ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ                  ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥ
ΛΟΥΚΙΑ  ΚΑΤΣΟΥΛΗ                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΡΑΝΤΖΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ                  ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΙΟΥ

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ
ΚΥΛΑΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                 ΡΟΥΠΑΚΑ ΑΝΤΩΝΙΑ      
ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ     ΝΤΑΜΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΠΛΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                    ΤΣΙΟΛΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
ΦΙΛΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ                         ΚΑΖΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΒΑΡΘΑΛΑΜΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΙ              ΠΑΣΣΑΛΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
ΚΑΜΠΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ                    ΓΚΟΡΤΖΙΛΑ ΔΑΦΝΗ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΕΥΗ                       ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΣΟΛΑΚΟΥ  ΑΓΝΗ                       ΛΑΖΡΙ ΝΤΕΝΙΣ
ΦΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                        ΜΠΟΒΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΚΥΡΟΣ                   ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ             ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ                 ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΕΓΚΑΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ                      ΔΟΥΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΧΙΖΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ                     ΦΑΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΜΠΟΒΑΛΗΣ  ΤΑΣΟΣ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...