Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι Duran Duran επιτέλους ξανάρχονται στην Ελλάδα!

Είναι επίσημο! Οι Duran Duran έρχονται για μία μοναδική συναυλία στην Ελλάδα. 

Το δημοφιλές συγκρότημα πρόσθεσε στους προορισμούς της παγκόσμιας περιοδείας του και την χώρα μας και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τον Πολιτικό Σχεδιασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέλαβε ο Κ.Μαρκόπουλος

Τον τομέα του Πολιτικού Σχεδιασμού του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανέλαβε ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος.


Η απόφαση αυτή ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του Προεδρεύοντος του κινήματος, κ. Πάνου Καμμένου, όλων των βουλευτών που έχουν προσχωρήσει, καθώς και του συνόλου των μη-κοινοβουλευτικών μελών της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Ο Πολιτικός Σχεδιασμός θα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, θα ενημερώνει για τις προγραμματικές και μη θέσεις του κινήματος, και θα αναλύει πολιτικά διλήμματα και δημοσκοπικά ευρήματα.

Η Γραμματεία του Πολιτικού Σχεδιασμού, που πλαισιώνει τον κ. Μαρκόπουλο, απαρτίζεται από τα ακόλουθα άτομα (κατά αλφαβητική σειρά):

1. Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης – Οικονομολόγος (Ph.D. & Masters στα Οικονομικά)

2. Ευάγγελος Κατσαρός – Χημικός, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης

3. Σάνια Κωνσταντακοπούλου – Πολιτική Επιστήμων, τ. εκπρ. Ελλάδας στον ΟΣΕΠ (Οργανισμός Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου)

4. Φοίβος Μοσχοβίτης – Οικονομολόγος, Διεθνολόγος

5. Αναστάσιος Μούντριχας – Περιβαλλοντολόγος Μηχανικός, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας)

6. Μάιρα Μπεγκλή – Κοινωνιολόγος, Πολιτικός Επιστήμων, Διεθνολόγος

7. Δημήτρης Μπελληγιάννης - Πολιτικός Μηχανικός, Οικονομολόγος

Απόπειρα αυτοκτονίας από το «Blue star 2»

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο «Blue star 2» λίγο πριν το πλοίο προσεγγίσει το λιμάνι της Σύρου. 

Ένας άνδρας- πάνω από 60 ετών- προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας στη θάλασσα. 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε δέσει μια αλυσίδα στη μέση του και ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει αφού ήταν εμφανής η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Την ερχόμενη Τρίτη 3 Απριλίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. θα λάβει χώρα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Χαλκίδος, η Τελετή Λήξης των φετινών μαθημάτων της Σχολής Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, την οποία λειτουργεί επί δεκαετία η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος.


Κατά την διάρκειά της, οι σπουδαστές της Σχολής θα παρουσιάσουν όσα διδάχθηκαν κατά το διαρρεύσαν έτος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος θα τους απονείμει τις Βεβαιώσεις Παρακολουθήσεως των μαθημάτων.

Bazaar από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης"

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης" διοργανώνει , στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου Χαλκίδας, την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012.


Λειτουργία του Bazaar: Παρασκευή 6/4 18.00-23.00 Σάββατο & Κυριακή 09.00-22.00


Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή στις 20.30.


Οι τράπεζες ζητάνε 640 εκ. ευρώ από την Alapis του Λαυρεντιάδη

Ένα ακόμη χτύπημα δέχθηκε η άλλοτε κραταιά αυτοκρατορία του κατηγορούμενου -για πέντε κακουργήματα- επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. 

Η BNP Paribas ζητά από την Alapis το ποσό των 640 εκατομμυρίων ευρώ, ως ληξιπρόθεσμο και άμεσα καταβλητέο. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ - ΟΜΙΛΙΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 1 Απριλίου 2012 και ώρα 6.00 μ.μ. θα λάβει χώρα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Χαλκίδος ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός, στον οποίον έχει προσκληθεί να χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο, συγχοροστατούντος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

Αμήχανος και νευρικός στην εκπομπή του ο τηλεπαρουσιαστής με την κόκ


Ενώ ο κόσμος της σοουμπιζ βοά για τον τηλεαστέρα ο οποίος πιάστηκε από αστυνομικούς να αγοράζει κοκαΐνη, ο ίδιος  κάνει ασκήσεις ψυχραιμίας συνεχίζοντας κανονικά να παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι Έλληνες ρίχνουν άγκυρα στην Κύπρο

Σε περίπου 10.000 ανέρχονται οι Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με στοιχεία της πρεσβείας της Ελλάδας στη Λευκωσία, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Από αυτούς οι 2.000 είναι άνεργοι και λαμβάνουν για περίοδο έξι μήνων επίδομα από την Κυπριακή Δημοκρατία, το οποίο αντιστοιχεί στο 60% του μισθού τους τον τελευταίο χρόνο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το έδαφος "ρούφηξε" ένα εκκλησάκι στην Κύμη

Μία τρομακτική φυσική καταστροφή, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την παράκτια περιοχή του Σουτσίνι, στην Κύμη.


Σύμφωνα με το evianews.com η καθίζηση ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, ωστόσο χρόνο με τον χρόνο ολοένα και πιο πολύ βουλιάζει η περιοχή. Το σημαντικότερο πρόβλημα αντιμετωπίζει το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Η εικόνα της περιοχής έχει πλέον αλλάξει οριστικά, καθώς το εκκλησάκι -το οποίο αποτελούσε πόλο έλξης αρκετών πιστών- το έχει δυστυχώς ρουφήξει το έδαφος, παίρνοντας μαζί του και τα γύρω οικόπεδα όπως και ένα σπίτι.

Πέθανε ο αγωνιστής της Αριστεράς Γιάννης Μπανιάς

Εξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες με βαριά νόσο, Γιάννης Μπανιάς, ένα από τα κορυφαία στελέχη της Ανανεωτικής Αριστεράς και τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Μπανιάς γεννήθηκε στους Μελισσουργούς της Αρτας το 1939. Υπήρξε στέλεχος της προδικτατορικής Αριστεράς. Εντάχθηκε στο ΚΚΕ Εσωτερικού, στο οποίο διετέλεσε Γενικός Γραμματέας από το 1982 έως το 1988.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η σέξι εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη στην πλαζ της Βουλιαγμένης

Nωρίς- νωρίς αποφάσισε η Ελεονώρα Μελέτη να ξεκινήσει τα μπάνια στη θάλασσα και ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε σε αυτή την πρώτη και άκρως «καυτή» εμφάνιση της με μαγιό.

Όταν την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού "ΟΚ" η γνωστή παρουσιάστρια μόλις είχε ολοκληρώσει την προπόνησή της στο θαλάσσιο σκι στο οποιό εξασκείται εδώ και αρκετό καιρό τα καλοκαίρια, διατηρώντας έτσι την υπέροχη σιλουέτα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΕΞΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΩΡΑΣ

Η οργή του Κώστα Βαξεβάνη - Τι ενόχλησε τον δημοσιογράφο

Ο Κώστας Βαξεβάνης τόσο χθες όσο και σήμερα ξέσπασε στο twitter και τα έβαλε δημόσια με τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης. Τι εξόργισε το δημοσιογράφο;

Η καθυστέρηση της προβολής της εκπομπής του «Το Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ. Η ΝΕΤ χθες είχε ζωντανή μετάδοση του αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ και μετά προγραμματισμένο δελτίο ειδήσεων. Αμέσως μετά, ακολουθούσε η προβολή της εκπομπής του Κώστα Βαξεβάνη, η οποία ,όμως, είχε 20 λεπτά καθυστέρηση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι διοργανώνει η ΕΛΜΕ Εύβοιας, το Σάββατο

Χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι διοργανώνει η ΕΛΜΕ Εύβοιας,στις 31/3/2012, ημέρα Σάββατο,  στη πλατεία του Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα στις 11:00 π.μ.-2:00 μ.μ., εφόσον δε βρέχει.

Προσφέρουμε ότι δεν χρειαζόμαστε και παίρνουμε ότι πιθανόν έχουμε ανάγκη.

Το πάρε-δώσε γίνεται χωρίς χρήματα και δεν χρειάζεται να φέρεις οπωσδήποτε κάτι για να πάρεις κάτι άλλο που χρειάζεσαι. Το παζάρι μας δεν απευθύνεται σε φτωχούς και δεν έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η επαναχρησιμοποίηση αυτών των αντικειμένων δεν είναι ντροπή ή μειονέκτημα, είναι πρόταση και στόχος.

Τα πράγματα αυτά μπορεί να μην είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που θα αγοράζαμε, αλλά το να τα προσαρμόσουμε στις απαιτήσεις μας ή να προσαρμόσουμε τις απαιτήσεις μας σε αυτά δείχνει μια πρακτική ευφυΐα που ο άνθρωπος είχε από πάντα αλλά και μια ουσιαστική οικολογική συνείδηση που εναντιώνεται στη σπατάλη.

Μπορείτε να φέρετε ρούχα τα οποία θα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα είναι πλυμένα και σιδερωμένα, αξεσουάρ(τσάντες, φουλάρια, γάντια, ζώνες, καπέλα κλπ.), κοσμήματα (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κλπ.), λευκά είδη, σκεπάσματα, είδη σπιτιού, εργαλεία, βιβλία, περιοδικά, παπούτσια σε καλή κατάσταση, επιτραπέζια, CD, DVD, αξεσουάρ αθλητισμού, διακοσμητικά, αφίσες, και γενικά αντικείμενα τα οποία εσείς δεν χρησιμοποιείτε πια και νομίζετε ότι μπορεί να χρειάζονται σε κάποιον άλλο/η.΄Οχι τρόφιμα.

ΑΔΕΔΥ Εύβοιας: Την ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ, κατεβαίνουμε στο δρόμο

"Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις στο δημόσιο Σύστημα Υγείας της χώρας, αντί να οδηγούν στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, οδηγούν στην πλήρη αποδιοργάνωση, στη διάλυση, την εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών Υγείας".

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας και επισημαλινεται ότι:

"Πίσω από τις εικόνες χάους και ταλαιπωρίας βρίσκεται η πιο άθλια πολιτική, θύματα της οποίας είμαστε όλοι εμείς, πολίτες, εργαζόμενοι, πάροχοι και χρήστες υπηρεσιών Υγείας.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σε συντονισμό με τις Ομοσπονδίες του χώρου της Υγείας, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ, ΠΟΥΓΥΙΚΑ, προχωρά σε ένα νέο πρόγραμμα παρεμβάσεων και δράσεων για τη διεκδίκηση και προστασία βασικών δικαιωμάτων στην υγεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την υγειονομική φροντίδα.

Την ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, κατεβαίνουμε στο δρόμο

Διεκδικούμε ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό Σύστημα Υγείας, προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς χαράτσια, περιορισμούς και αποκλεισμούς.

Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Εύβοιας, καλεί όλους τους εργαζομένους να συμμετάσχουν στην πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας για τον ΕΟΠΥΥ που διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας την ΠΕΜΠΤΗ 29/3/12.

Η προσυγκέντρωση των εργαζομένων θα γίνει στο προαύλιο του νοσοκομείου στις 10 π.μ.

Οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν καλύπτονται από τη διευκολυντική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ."

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΜΑ

Περγαντάς: Πλήρης υποστήριξη στους εργαζόμενους της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Στη Λαμία, έγινε στις 28 Μαρτίου του 2012, η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας, με 22 θέματα, και με προ ημερησίας διάταξη συζήτηση για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και για τα κέντρα υποδοχής μεταναστών.

Στο θέμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, αναφέρθηκε ο κ. Περγαντάς, τονίζοντας συγκεκριμένα :

  • Την απόλυτη συμπαράστασή του στη δοκιμασία που υφίσταται η Τράπεζα και την πλήρη υποστήριξή του στους εργαζόμενους
  • Την αποκατάσταση της αλήθειας, δηλαδή ότι η σημερινή θέση της Συνεταιριστικής δεν έχει καμία σχέση με τη μη κατάθεση των διαθέσιμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπως άλλωστε αναφέρεται και στην απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας.
«Άλλωστε», όπως επισημαίνει ο Περιφερειάρχης «η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είναι ο μεγαλύτερος καταθέτης, από πλευράς δημόσιων φορέων, στη Συνεταιριστική Λαμίας, με 6,5 εκ. €. Επομένως στηρίξαμε και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και αυτή η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Με εξίσου αδιαπραγμάτευτη θέση την υπεράσπιση και το σεβασμό της νόμιμης απόφασης του ανώτατου θεσμικού οργάνου, που είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο, διατυπώσαμε και επαναλαμβάνουμε συγκεκριμένες θέσεις, δηλαδή :

Να εφαρμοστεί η σχετική πράξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία οι διατάξεις που αφορούν τη λειτουργία των πιστωτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα, εφαρμόζοντας ανάλογα και στα πιστωτικά ιδρύματα υπό τη μορφή πιστωτικών συνεταιρισμών και να τύχουν εφαρμογής και στην περίπτωση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, τα ίδια που εφαρμόστηκαν στην T-BANK, δηλαδή μαζί με τη μεταφορά του ενεργητικού και παθητικού και των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων στη νέα τράπεζα να μεταφερθούν και οι εργασιακές σχέσεις.»

Στη συνέχεια ακολούθησε ευρεία συζήτηση για τη δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών. Ο Περιφερειάρχης αφού ενημέρωσε το Σώμα για τη συνάντηση που έγινε με τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη, επικεντρώθηκε στα εξής :

«Για το μεγάλο αυτό θέμα που υποβόσκει από το 2008, εδώ και πέντε χρόνια δηλαδή, δεν προτιθέμεθα να αποφασίσουμε μέσα σε 10 μέρες, όπως μας ζητά το Υπουργείο.

Αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των θεσμικών και κοινωνικών φορέων, δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές. Χρειάζεται ένας ευρύς διάλογος, ένας διάλογος μέσα στα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης (ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ), τα οποία και θα πάρουν τις σχετικές αποφάσεις. Κατόπιν, οι προτάσεις αυτές θα πρέπει να μεταφερθούν στις περιφέρειες και στις περιφερειακές ενώσεις δήμων, επειδή στα χωρικά όρια των δήμων θα γίνουν, αν γίνουν, τα κέντρα αυτά, έτσι ώστε να φτάσουμε με συναίνεση σε αποτελέσματα που θέλουν οι κοινωνίες.

Επιπλέον, σε βάθος χρόνου μπορεί να αξιοποιηθεί η εμπειρία της πιλοτικής λειτουργίας ενός κέντρου λειτουργίας στην Αττική, έτσι ώστε να καταλήξουμε σε ορθολογικές αποφάσεις».

Σε ότι αφορά την ημερήσια διάταξη, ξεχωρίζουν τα θέματα της κατάρτισης προγραμμάτων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, του έτους 2012.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε και εγκρίθηκε η κατάρτιση έξι προγραμμάτων με βάση την πηγή χρηματοδότησης, δηλαδή : Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), Τόκους, Ίδιους Πόρους, πιστώσεις διάφορων φορέων και συγχρηματοδοτούμενο (ΕΣΠΑ) και Εθνικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Το ύψος των εγκεκριμένων προγραμμάτων ανέρχεται στο ποσό των 118,35 € (πιστώσεις 2012), πλέον των 5,76 εκ. € (απαιτήσεις) από τον ΟΣΚ.

Στους αναλυτικούς πίνακες των προγραμμάτων περιλαμβάνεται πλήθος μεγάλων και μικρότερων έργων που υλοποιούνται στη Στερεά Ελλάδα, κυρίως με φορέα υλοποίησης τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, συμπεριλαμβανομένων και των έργων του ΕΣΠΑ.

«Η έγκριση των προγραμμάτων» τονίζει ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς «που έγινε με βάση την κατανομή των πιστώσεων και τις οδηγίες των Υπουργείων, αποτελεί τη βάση για να υλοποιήσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά έργα στη Στερεά Ελλάδα το 2012. Κεντρικός γνώμονας της κατάρτισης αυτών των προγραμμάτων είναι :
  • Η εξόφληση των οφειλών του προηγούμενου έτους, από εργασίες που έχουν εκτελεσθεί
  • Η υλοποίηση και ολοκλήρωση των συνεχιζόμενων έργων
  • Η ένταξη και έναρξη νέων έργων, ανάλογα με τις δυνατότητες του προγράμματος και τη διαθεσιμότητα των πιστώσεων.
Στόχος μας είναι αφενός να καλύψουμε τις οφειλές και αφετέρου να διαθέσουμε νέα κονδύλια στην αγορά εργασίας για χρήσιμα και αναγκαία έργα, πάντα σε πλαίσιο ορθολογικής και χρηστής διαχείρισης των διαθέσιμων πόρων.»

Η ΔΗΜΑΡ μπροστά στις εκλογές: Στόχος η έξοδος από την κρίση

Της Ελένης Αλατά - Καραγιάννη
Στέλεχους της ΔΗΜΑΡ 

H Εύβοια, για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, βρίσκεται αντιμέτωπη με το κακό εαυτό της. Πολλοί είναι αυτοί που δεν θα το παραδεχτούν. Άλλοι θα το παρακάμψουν. Λίγοι θα σταθούν μπροστά στον καθρέφτη και θα δουν το πραγματικό πρόσωπο ενός νομού που από τη συντήρηση πέρασε στο «σοσιαλισμό» του ΠΑΣΟΚ για να φτάσει να φιλοξενεί γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στη Χαλκίδα.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν προσφέρεται για ωραιοποιήσεις. Πρέπει να την αντιμετωπίσουμε και η πρώτη κίνηση θα γίνει σε αυτές τις εκλογές.

Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μας έδειξαν τον «καλό» και κακό εαυτό τους. Μας οδήγησαν στα μνημόνια μέσα από εγκληματικά λάθη και παραλείψεις, αφού είχαν προηγούμενα μετατρέψει την Εύβοια σε νησί των ανέργων, κλείνοντας το ένα εργοστάσιο μετά το άλλο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Stars System: Η σχέση των ζωδίων με το ψέμα

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 1 Απριλίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά τον μήνα Απρίλιο. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά του Κριού;

Με αφορμή την Πρωταπριλιά, εξετάζεται η σχέση των ζωδίων με το ψέμα.

Επίσης, ποιο είναι το αστρολογικό πορτρέτο του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν;

Καλεσμένη της εκπομπής η Κριός Κατερίνα Ζαρίφη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ραγδαίες εξελίξεις και όργιο φημών για τα super markets ΓΑΛΗΝΟΣ

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην αλυσίδα super markets ΓΑΛΗΝΟΣ έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον χειρότερο τρόπο τις φήμες που κυκλοφορούν.

Η τοπική αλυσίδα που απασχολεί 400 εργαζόμενους είναι σε δεινή οικονομική θέση και οι τελευταίες κινήσεις της Διοίκησης αντί να εξομαλύνουν, επιδείνωσαν την κατάσταση, όπως αναφέρει και σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.

Με ανακοίνωσή του το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ επισημαίνει ότι "είχε δυστυχώς προβλέψει το δύσκολο της κατάστασης και είχε χτυπήσει το καμπανάκι για το λάθος διαχείρισης της κρίσης, στη σύσκεψη που έκανε την 29/1/2012 για το μέλλον της Εταιρίας.

Δυστυχώς η λυσσαλέα αντίδραση κάποιων διευθυντάδων που μίλησαν για κουπόνια αντί μισθών, εργασία 8ωρη και πληρωμή 6ώρου, για καθυστέρηση πληρωμών, για απολύσεις και « σάπια μήλα» και άλλα πολλά, δεν έδωσε το σωστό μήνυμα στην εργοδοσία για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ μαζί με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ και όποιον άλλον θέλει να συνεργαστεί για το καλό των εργαζομένων και όχι των κομμάτων, θα συνεχίζει με κύριο γνώμονα την διάσωση των θέσεων εργασίας (400 περίπου), την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και πάνω απ΄όλα την ηθική και αξιοπρέπεια των εργαζομένων.

Δεν επενδύουμε στην καταστροφολογία για κομματικά οφέλη (λειτουργούμε ως Συνδικάτο και όχι ως κόμμα), αλλά δεν θα επιτρέψουμε υπογραφή ατομικών Συλλογικών Συμβάσεων και άλλων «απατεωνιών» που «βιάζουν» την ηθική και αξιοπρέπεια των εργαζομένων χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο αλλά και συνδικαλιστικό τρόπο για την προάσπισή τους".

Σε ποιά πασίγνωστη τραγουδίστρια θα κόψουν το ρεύμα μετά το Πάσχα;

Κατεβαίνει σε πορείες, πηγαίνει κόντρα στο πολιτικό σύστημα και σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας την εποχή του μνημονίου.


Το μήνυμα της πασίγνωστης τραγουδίστριας όμως στο twitter αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό. όπως λέει η ίδια θα έχει ρεύμα στο σπίτι της μέχρι το Πάσχα.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...