Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δήμος Χαλκιδέων ξηλώνει παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Δύο παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, στην είσοδο της πόλης από την Υψηλή Γέφυρα, ξηλώθηκαν, χθες και σήμερα.

Η μεν πρώτη, από συνεργείο του Δήμου Χαλκιδέων, η δε δεύτερη από την ιδιοκτήτρια διαφημιστική εταιρεία (όπως έχει δικαίωμα, αφού ανταποκρίθηκε εντός της προθεσμίας στην εντολή του Δήμου).

Οι αποξηλώσεις έγιναν κατ’ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του νόμου που καθορίζουν τα της υπαίθριας διαφήμισης.

Oι δύο πινακίδες και αλλοίωναν την εικόνα της εισόδου της πόλης και κυρίως αποτελούσαν μεγάλο κίνδυνο για την ασφαλή οδήγηση, αποσπώντας την προσοχή των οδηγών των αυτοκινήτων.
Η επιχείρηση αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων θα έχει και συνέχεια.

Πρασίνισε η "Ψηλή Γέφυρα" Χαλκίδας

Στην εγκατάσταση πρασίνου, στην είσοδο της πόλης από την Υψηλή Γέφυρα, στο χώρο όπου και το άγαλμα του Γ. Παπανικολάου, προχώρησε η Γεωτεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλκιδέων.

Μια παρέμβαση που αποπνέει αίσθηση φροντίδας, προσδίδει χρώμα και ομορφαίνει την περιοχή, βελτιώνοντας κατά πολύ την πρώτη εικόνα του επισκέπτη της πόλης.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από τις αρχές Ιουλίου και υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο Σεπτέμβριο.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται με προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου.

Το κόστος για την προμήθεια όλων των υλικών (υλικά άρδευσης, φυτικό υλικό, βελτιωτικά εδάφους, φυτοπροστατευτικά προϊόντα κ.α.) υπολογίζεται στα 10.000 ευρώ και καλύπτεται από ίδιους πόρους.

Μεταξύ άλλων,
- εγκαταστάθηκε αρδευτικό σύστημα, το οποίο τροφοδοτείται από δεξαμενή που πρόκειται να συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΥΑΧ (προς το παρόν, γεμίζει με τη μεταφορά νερού από υπηρεσιακά βυτία)

- εγκαταστάθηκαν χλοοτάπητας και φυτά, η επιλογή των οποίων έγινε με βάση την αντοχή που απαιτείται στις έντονα ξηροθερμικές συνθήκες της περιοχής. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιηθεί 700 κυβικά μέτρα κηπευτικού χώματος, στα οποία έχουν σπαρθεί 3,5 στρέμματα χλοοτάπητα και έχουν φυτευτεί 15 δένδρα και 450 θάμνοι. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα έχουν φυτευτεί ακόμη 30 δένδρα και 1300 θάμνοι.

Μετά τη μόνιμη σύνδεση του δικτύου άρδευσης με το δίκτυο της ΔΕΥΑΧ, σχεδιάζεται η επέκταση των φυτεύσεων και σε άλλους χώρους της Υψηλής Γέφυρας που είναι ακόμη αδιαμόρφωτοι.

Βροντερό όχι στην κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών στην Κύμη

Εργαζόμενοι, επαγγελματίες, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες της Κύμης με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κύμης –Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά (φωτό), συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο στο Δημαρχείο Κύμης, για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Κύμης.

Όλοι είπαν βροντερό OXI στην κατάργηση της ΔΟΥ, αλλά και  στην φημολογούμενη κατάργηση των Ειρηνοδικείων, που λειτουργούν στη περιφέρεια του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου (Κύμης – Αυλωναρίου- Αλιβερίου), σε ιδιόκτητα κτίρια από εκατό και πλέον χρόνια.

Επίσης εξέφρασαν την δαφωνία τους με την κατάργηση του ΙΚΑ Αλιβερίου και Κύμης, του ΟΑΕΕ Αλιβερίου, της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης και του Νοσοκομείου Κύμης. Σε ψήφισμα, που εξέδωσαν τονίζουν ότι:

«Απαιτούμε να παραμείνουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες στο Δήμο μας. Να συνεχίσουν να λειτουργούν όπως γινόταν μέχρι σήμερα προς όφελος των δημοτών μας. Η ανάπτυξη της περιφέρειας, δεν επιτυγχάνεται με το κλείσιμο υπηρεσιών, αλλά με την αποκέντρωση και την ουσιαστική στήριξη των Υπηρεσιών, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των πολιτών μας και ειδικά  τώρα που η οικονομική κρίση στρέφει τον πληθυσμό σε επιστροφή στην επαρχία.


 Εκφράζουμε την ισχυρή βούληση μας για συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ)  στην Κύμη,  καθώς και όλων των δημόσιων υπηρεσιών του Δήμου μας.»

  egnomi.gr

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς γονάτισε στην άσφαλτο για να συνομιλήσει με πολίτη [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς να γονατίζει στην άσφαλτο και να συνομιλεί με ένα πολίτη, άτομο με ειδικές ανάγκες.

Στο βίντεο ο πρωθυπουργός, φαίνεται κατά την άφιξή του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να χαιρετά έναν προς έναν άτομα από αντιπροσωπεία ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Με τον έναν από αυτούς, τον εκπρόσωπό τους, είχε μία σύντομη συνομιλία, παρά το γεγονός πως το πρόγραμμά του ήταν πιεστικό. Μάλιστα γονάτισε στην άσφαλτο προκειμένου να συζητήσει με τον πολίτη.

Λόγω των ήχων που ακούγονται στο βίντεο δεν είναι εφικτό να ακούσουμε όλη την συζήτηση ωστόσο διακρίνεται ο πρωθυπουργός να λέει στον πολίτη «θα κάνω ό,τι μπορώ». Φεύγοντας ο Αντώνης Σαμαράς έλαβε και έναν φάκελο στον οποίον η αντιπροσωπεία είχε παραθέσει τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η 15χρονη Μυρτώ άνοιξε τα μάτια της – Οι πρώτες αχτίδες αισιοδοξίας ότι θα τα καταφέρει

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗ
Τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της 15χρονης Μυρτούς είδαν οι δικοί της άνθρωποι και οι γιατροί, καθώς η μικρή άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά, 1,5 μήνα μετά την βάναυση κακοποίηση που υπέστη από τον Πακιστανό στην Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Η μητέρα της, μιλώντας στην εφημερίδα Real News που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, εξομολογείται πως βλέπει για πρώτη φορά ελπίδα για ανάρρωση της κόρης της. Παράλληλα εμφανίζεται αισιόδοξη καθώς όπως λέει η 15χρονη Μυρτώ ήταν πάντοτε παλικάρι και δυνατή. Συμπληρώνει δε πως πιστεύει ότι η κόρη της θα τα καταφέρει και θα βγει νικήτρια από την μάχη αυτή.

Ωστόσο οι ιατροί επισημαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η μικρή Μυρτώ και τονίζουν πως θα χρειαστεί ακόμη χρόνος ώστε να μπορέσει η ίδια να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σκύλος περπάτησε 800 χλμ. για να γυρίσει σπίτι του!

O Mark Wessells δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ξανά το σκύλο του, ένα μαύρο λαμπραντόρ ονόματι Buck, το οποίο απέκτησε κουτάβι γαρ, μόλις πριν από τρία χρόνια.

«Νόμιζα ότι χάθηκε για πάντα και όλο αυτό το διάστημα ήμουν απαρηγόρητος», λέει ο Mark. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από επτά περίπου μήνες, όταν ο νεαρός Mark Wessells επισκέφθηκε τον πατέρα του στη Βιρτζίνια για να του αφήσει το σκύλο για μερικές εβδομάδες, μέχρι να μετακομίσει στο νέο του σπίτι στο Myrtle Beach (800 χλμ. από τη Βιρτζίνια). Περίπου μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Βιρτζίνια, ο πατέρας τού Wessells τηλεφώνησε στο γιο του για να του πει τα κακά μαντάτα: Ο Buck είχε φύγει από το σπίτι και οι προσπάθειές του να τον βρει δεν απέδωσαν καρπούς.
«Αρχικά σκεφτήκαμε ότι κάποιος τον έκλεψε, επειδή αυτό ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να φανταστούμε. Σε καμία περίπτωση δεν περνούσε από το μυαλό μας ότι έφυγε από μόνος του», λέει ο Mark. Επτά μήνες μετά, και μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ένας γείτονας του Mark στο Myrtle Beach βρήκε το σκύλο να περιπλανιέται κατάκοπος στο δρόμο. Αφού τον περιποιήθηκε -που περεμπιπτόντως ήταν πολύ φιλικός- ρώτησε στη γειτονιά και στη συνέχεια τον μετέφερε σε κτηνιατρείο. Εκεί, ο κτηνίατρος, μέσω ενός μικροτσίπ που είχε ο Buck κάτω από το δέρμα του, ανακάλυψε όλες τις πληροφορίες για το σκύλο, παραδίδοντας εν τέλει το τρυφερό λαμπραντόρ στον περίχαρο ιδιοκτήτη του. Γιατί 800 χιλιόμετρα δρόμος είναι λίγο, τόσο λίγο για μια ζεστή αγκαλιά!
perierga.gr

«Καυτό» ερωτικό βίντεο με Ελληνίδα καθηγήτρια και επτά μαθητές μέσα σε σχολείο

Μεταπτυχιακό στο...σεξ αποδείχθηκε ότι είχε μια νεαρή καθηγήτρια νυχτερινού σχολείου σε Ακριτική πόλη της Ελλάδας καθώς κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου ένα «ροζ» βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κάνει σεξ μέσα στο σχολείο με επτά μαθητές της.

Η απίστευτη ερωτική ιστορία που έχει κάνει τον γύρο της πόλης και του διαδικτύου έχει τραβηχτεί από έναν μαθητή που συμμετείχε στο όργιο από το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το σκηνικό, έτσι όπως αποδίδεται μέσα από τα ερασιτεχνικά πλάνα του κινητού τηλεφώνου, είναι ξεκάθαρο. Στα πλάνα διακρίνεται η καθηγήτρια ξαπλωμένη πάνω σε δύο ενωμένα θρανία να απολαμβάνει το μαθητικό ερωτικό γαϊτανάκι.

Δίπλα της, δεξιά και αριστερά, από πάνω και κάτω, βρίσκονται οι ερωτικοί σύντροφοι, όλοι τους μαθητές, που μεταξύ της μιας ερωτικής στάσης και της άλλης χαριεντίζονται σχολιάζοντας τις επιδόσεις των συμμαθητών τους και φυσικά της καθηγήτριας.

Το ερωτικό βίντεο έχει προκαλέσει τεράστιο σάλο και έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία της ακριτικής πόλης. Φαίνεται πως οι μαθητές μετά το ερωτικό... πάρτι ξεκίνησαν να διανέμουν, μέσω μηνυμάτων, την ερωτική τους περιπέτεια με την καθηγήτρια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιοι ανέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις κοινοβιακού χαρακτήρα των επτά μαθητών και της καθηγήτριας σε γνωστή ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό.

Μάλιστα, έχουν κοσμήσει το εν λόγω βιντεάκι με διάφορα «μπιπ», για να καλύψουν επιμελώς τα όποια ονόματα και αν ακούγονται, ενώ έχουν μοντάρει τα πλάνα με ραπ μουσική που συνοδεύει ρυθμικά τις ερωτικές κινήσεις της καθηγήτριας
Πηγή: iefimerida.gr

Ερέτρια: Αντί για τον αέρα, μπήκε κλέφτης και "πέταξαν" τα χρυσαφικά...

Aπό το παράθυρο, που είχε αφήσει ανοιχτό η ιδιοκτήτρια για να δροσιστεί, μπήκε τελικά ο κλέφτης...

Ήταν γύρω στις 10 χθες το πρωί όταν  η γυναίκα έφυγε για μία ώρα από το σπίτι της στην Ερέτρια.

Η ολιγόλεπτη απουσία της ωστόσο ήταν αρκετή για το δράστη ή τους δράστες, που μπήκαν στο υπνοδωμάτιο και άρπαξαν όλα της τα χρυσαφικά. Δυστυχώς όταν επέστρεψε ήταν πολύ αργά. Η γυναίκα είδε το δωμάτιο άνω κάτω και κάλεσε την αστυνομία.

Η αξία των χρυσαφικών που κλάπηκαν ξεπερνά τις 12000 ευρώ.

Πίσω στη δεκαετία '60: Πειρατικά ταξί στα Ψαχνά

Πίσω στη δεκαετία '60 οδηγεί η πληροφορία του messapianews ότι υπάρχουν πειρατικά ταξί στα Ψαχνά.

"Δεχόμαστε καταγγελίες - γράφει το blog- τις τελευταίες ημέρες, από ταξιτζήδες της περιοχής, ότι υπάρχουν κάποιοι ιδιώτες, όπου χρησιμοποιούν ιδιωτικά τους οχήματα για την μεταφορά πολιτών, αντικαθιστώντας το ρόλο του Ταξί. όπως μας ανέφεραν ταξιτζήδες από τα Ψαχνά το θέμα  λόγω οικονομικής κρίσης, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στο επάγγελμά τους, διότι τα έξοδα που έχουν είναι πάρα πολλά  και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν. Οι ιδιώτες, που κάνουν αυτή τη δουλειά, δεν πληρώνουν ΤΕΒΕ, δεν έχουν άδεια για ταξί και κάποιοι από αυτούς μεταφέρουν τους πολίτες σε μισή τιμή, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν".

Μόνο στις ελληνικές ταινίες του '60 έχουμε δει αυτό το "φαινόμενο" της πειρατείας στα ταξί, από ιδιώτες που είτε ήθελαν να βγάλουν μεροκάματο με το μοναδικό "εργαλείο" (το Ι.Χ.) που έχουν ή να μοιραστούν  τα έξοδα μετακίνησης.

Όμορφα πόδια στη στιγμή

Αν δεν έχεις προλάβει να κάνεις αποτρίχωση και κάποιο σημαντικό ραντεβού να σε περιμένει, δεν χρειάζεται ανησυχία. Υπάρχει μια εύκολη και απλή λύση για τη γρήγορη αποτρίχωση των ποδιών.

Ξυρίζουμε τα πόδια μας χρησιμοποιώντας το μαλακτικό των μαλλιών. Απλώνουμε μια γενναία ποσότητα conditioner στα πόδια μας και έπειτα αφήνουμε το ξυράφι να γλιστρήσει πάνω τους.

Οι ενοχλητικές τρίχες θα γίνουν παρελθόν και τα πόδια σας θα είναι ξανά απαλά.

Αφού ξεπλύνετε με νερό, απλώστε την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα και είστε έτοιμες για το ραντεβού σας.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΕΔΩ

Εκατοντάδες πιστοί στην Αγ. Ελεούσα

Πλήθος πιστών παρακολούθησε το βράδυ τη λιτανεία της Αγίας Ελεούσας.

Απο νωρίς είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα και οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία είχαν κλείσει.

Τον  "αποκλεισμό"  έσπασε ο Χρήστος Κουτσαύτης που μας  έστειλε χαρακτηριστικές  φωτογραφίες από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί και τους πιστούς που ακολούθησαν την λιτανεία.


"Δεν θα πεθάνω από καρδιά" λέει ο Γκλέτσος [video]

Παραδέχτηκε ότι πιέζεται αρκετά από τα προβλήματα του Καλλικρατικού Δήμου Στυλίδας ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, αλλά καθησυχάζει, ότι από την καρδιά του όπως τον διαβεβαίωσε ο γιατρός του, δεν πρόκειται να πεθάνει.

Μέσα από το μεσημεριανό δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας αναφέρθηκε και στο πρόσφατο επεισόδιο με την καρδιά του μετά το οποίο βρέθηκε στο νοσοκομείο.

"Δεν θα πεθάνω από καρδιά" λέει ο Γκλέτσος από LAMIASTARGR

Αναγνωστάκης - ΔΗΜ.ΑΡ: Πάνε για λουκέτο τα 71 Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων

"Τα 71 Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, που λειτουργούν στην χώρα μας, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα βιωσιμότητας", αναφέρει σε ερώτησή του στη Βουλή ο Δημήτρης Αναγνωστάκης της ΔΗΜ.ΑΡ.

Η ερώτηση έχει ως εξής:
 
"Παρά το πιστοποιημένο γεγονός ότι η οικονομική κρίση οξύνει τα άμεσα συνδεόμενα με τις εξαρτήσεις ψυχοκοινωνικά προβλήματα, ωστόσο τα 71 Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, που λειτουργούν στην χώρα μας, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα βιωσιμότητας.

Σύμφωνα με καταγγελίες του Σωματείου  των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, που επικαλούνται τα προβλεπόμενα στην πενταετούς ισχύος «Προγραμματική Σύμβαση για την Λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης» και απαντήσεις των κατά καιρούς ηγεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, δεν έχουν καταβληθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών γύρω στα 19,5 εκ. ευρώ.
Η χρηματοδότηση  των 71 Κέντρων Πρόληψης της χώρας προέρχεται κατά 50% από το Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω των ΚΑΠ της Αυτοδιοίκησης και κατανέμεται στα Κέντρα Πρόληψης από την ΕΕΤΑΑ, με την εμπλοκή και της ΚΕΔΕ. Το υπόλοιπο 50% της χρηματοδότησης προέρχεται από το Υπουργείο Υγείας είναι από  ενάρξεως του οικονομικού έτους  2010 εγγεγραμμένο στον Κρατικό Προϋπολογισμό (ΚΑΕ 2555 του Υπουργείου Υγείας) και αφορά αποκλειστικά τη χρηματοδότηση των Κέντρων Πρόληψης. Σημειώνεται πως εως την έναρξη ισχύος του ΚΑΕ 2555, η χρηματοδότηση του Υ.Υ.Κ.Α. προς τα Κέντρα Πρόληψης δεσμεύονταν στον ΚΑΕ 2548 του ΟΚΑΝΑ.
Οι  όροι της ως άνω χρηματοδότησης ( ύψους και χρονοδιαγράμματα καταβολών) καθώς και άλλα ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης, προβλέπονται ρητώς σε πενταετούς ισχύος Προγραμματική Σύμβαση, συνυπογεγραμμένη από το ΥΥΚΑ, το ΥΠΕΣ, την ΚΕΔΕ, τον ΟΚΑΝΑ και την ΕΕΤΑΑ (Προγραμματική Σύμβαση για τη Λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης 2009-2013).    Η εν λόγω Προγραμματική Σύμβαση συνιστά και τη μόνη ουσιαστική διασύνδεση,      - έστω ατελώς- των Κέντρων Πρόληψης ως σύνολο δομών με την Πολιτεία.
Με  δεδομένο και το γεγονός ότι τα Κέντρα Πρόληψης είναι υποστελεχωμένα σε σχέση με τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες, καθώς μάλιστα έχει αυξηθεί  ραγδαία ο αριθμός των ατομικών και συλλογικών αιτημάτων προς τα Κέντρα Πρόληψης για παρεμβάσεις – ιδίως στην σχολική κοινότητα και για εκρηκτικά προβλήματα, όπως η σχολική βία και επιθετικότητα,
Ερωτάσθε, κ. Υπουργοί:
- Προτίθεστε να συνεχίσετε την λειτουργία των 71 Κέντρων Πρόληψης;
- Θα καταβληθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών οι οφειλές του προς όλα ανεξαιρέτως τα Κέντρα Πρόληψης, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους;

Και ο τρίτος εραστής της παπαδιάς ήταν φυλακή ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – Είχε καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών

Πολύ πιο πλούσιο ήταν τελικά το βιογραφικό της 43χρονης παπαδιάς η οποία όπως φαίνεται αναζητούσε απεγνωσμένα να βρει τον άντρα ο οποίος θα σκότωνε τον ιερέα – σύζυγο της για λογαριασμό της.

Μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε ερωτική σχέση με βαρυποινίτη κρατούμενο, ο οποίος μάλιστα αρνήθηκε 2.300 ευρώ για να δολοφονήσει τον 52χρονο παπά, έρχεται στην επιφάνεια μία ακόμα ροζ... ιστορία από το παρελθόν της, η οποία διαδραματίστηκε στις φυλακές.

Η παπαδιά λοιπόν σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» είχε και τρίτο εραστή (πριν τον βαρυποινίτη και τον 41χρονο), ένα 30χρονο που είχε καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών και ήταν έγκλειστος στις φυλακές της Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται πως η 43χρονη παπαδιά και ο 41χρονος εραστής της θα προσαχθούν στην Ανακρίτρια Ηλείας προκειμένου να απολογηθούν για την ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια η πρώτη και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: | iefimerida.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...