Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Παρέμβαση Αναγνωστάκη για την ένταξη της Εύβοιας στις νησιωτικές περιοχές

Παρέμβαση στην Επιτροπή νησιωτικών και ορεινών περιοχών, πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, ώστε να συμπεριληφθεί η Εύβοια στις νησιωτικές περιοχές και με αυτόν τον τρόπο να επιχειρηθεί αντιστροφή του αρνητικού επιχειρηματικού κλίματος, που υπάρχει στο Νομό μας από την αρχή της κρίσης.

Επίσκεψη Β. Αποστόλου στη Β. Εύβοια

Περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια θα πραγματοποιήσει αύριο, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Αποστόλου.

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών με βιωματικό τρόπο

Η επιμόρφωση, ο εμπλουτισμός της παιδαγωγικής σκευής μας, είναι απαραίτητη διαδικασία που επιβάλλεται από τις συνεχείς μεταβολές των συνθηκών που διέπουν τη σχολική πραγματικότητα.


Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά» πρόκειται να λάβουν χώρα επιμορφωτικές συναντήσεις εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου με βιωματικό τρόπο θα αναπτυχθούν οι ενότητες:

Τη Δευτέρα η "πρώτη" του Κώστα Χαϊνά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Εύβοιας, προσκαλεί τους φίλους  και τα μέλη της, στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση γνωριμίας,  της Αυτοδιοικητικής Κίνησης Ενεργών Πολιτών Στερεάς Ελλάδας, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Χαϊνά.

Θεολόγος: Βρήκε το συγχωριανό του νεκρό στον δρόμο

Ήταν πρωινές ώρες όταν βγήκε για να περπατήσει στον Θεολόγο.


Ξαφνικά πάγωσε και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Στην άκρη του δρόμου ήταν πεσμένος, ένας συγχωριανός του. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...