Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ψαχνά:Σεμινάριο - γνωριμία με την Επεξεργασία της Ψηφιακής φωτογραφίας

Σεμινάριο - γνωριμία με την Επεξεργασία της Ψηφιακής φωτογραφίας που απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας επαγγελματίες κι ερασιτέχνες αρχάριους ή προχωρημένους που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους και για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν μία νέα υφή στις φωτογραφίες τους.


Το σεμινάριο θα γίνει σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Ψαχνών «Η Έκφραση» και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Ψαχνών την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Το σεμινάριο γνωριμίας με την Επεξεργασία Ψηφιακής Φωτογραφίας θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις ώρες και θα πραγματοποιηθεί από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα. Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και θα οι ενδιαφερόμενοι θα τα καταβάλουν λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Κεδίκογλου: Δεν υπάρχει τέλος στον ηθικό και πολιτικό κατήφορο του Τσίπρα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος  Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόσκληση αποστασίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα σε κυβερνητικούς βουλευτές, δήλωσε:


«Στον ηθικό και πολιτικό κατήφορο του κ. Τσίπρα δεν υπάρχει τέλος. Μετά τις συκοφαντίες και τις απειλές, φτάνει να υπόσχεται εκλογικές αγοραπωλησίες

ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ 35ΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

Κρυφές ευκαιρίες που κάνουν ακόμη πιο ελκυστική τη συνταξιοδότηση χωρίς όριο ηλικίας με 35ετία, ακόμη και πριν από τα 58, περιλαμβάνουν οι διατάξεις του ισχύοντος ασφαλιστικού συστήματος για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που είχαν την πρώτη έναρξη της ασφάλισής τους πριν από το 1983 σε ταμεία ΔΕΚΟ, τραπεζών και στο δημόσιο.

Τα μυστικά για σύνταξη με 35ετία αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος με έναν πλήρη αναλυτικό οδηγό συνταξιοδότησης για άνδρες, γυναίκες και μητέρες με ανήλικο παιδί, που είναι ασφαλισμένοι στα ταμεία ΔΕΚΟ, τραπεζών, δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ, δίνοντας με πίνακες παραδείγματα και τη συνδρομή ειδικών απαντήσεις σε 5 τουλάχιστον βασικές απορίες που διατυπώνουν οι ασφαλισμένοι, όταν φτάνει η ώρα της συνταξιοδότησης, όπως:

- Ποιοι χρόνοι αναγνωρίζονται για σύνταξη με 35ετία;
- Τι ισχύει για χρόνο ασφάλισης πριν από το 1983 και σε ποιους αφορά;
- Μπορεί ένας εργαζόμενος με ασφάλιση πριν από το 1983 στο ΙΚΑ ή στον ΟΑΕΕ να συνταξιοδοτηθεί με 35ετία, χωρίς όριο ηλικίας, αν προσλήφθηκε μετά το 1983 σε τράπεζα ή στη ΔΕΗ;
- Πότε και ποιους συμφέρει η εξαγορά στρατού για σύνταξη με 35ετία;
- Ποιες είναι οι επιπτώσεις στον υπολογισμό της σύνταξης για όσους φεύγουν τώρα και για όσους αποχωρήσουν το 2014 ή μετά το 2015
;

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...