Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Γκάλοπ: Προβάδισμα ΝΔ – Η Χρυσή Αυγή κερδίζει από ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ

Τέταρτο γκάλοπ στη σειρά επιβεβαιώνει την (μικρή αλλά υπαρκτή) άνοδο της ΝΔ και την (μικρή αλλά υπαρκτή) πτώση του ΣΥΡΙΖΑ), καθώς και την αξιοσημείωτη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, η οποία -και αυτή είναι η είδηση- τροφοδοτείται τόσο από τη ΝΔ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις έρευνες της GPO, της Alco και της Κάππα Research, τώρα και η ΜRB δείχνει τη ΝΔ να ανεβαίνει στο 22,1 (από 21,9% τον Μάρτιο) και τον ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρεί στο 20,3 (από 21,5%), με αποτέλεσμα το «γαλάζιο» προβάδισμα να φτάνει τη 1,8 μονάδα.

Σχηματάρι: Με τόσα λεφτά καμία γυναίκα δεν θα σου έλεγε όχι!

Με αυτά τα λεφτά όχι μόνο θα είχε όποια γυναίκα ήθελε αλλά και μία πολύ άνετη ζωή με κότερα, σπορ αυτοκίνητα και χλιδάτα σπίτια.

Μιλάμε για έξι εκατομμύρια ευρώ.

Όχι δεν κέρδισε κάποιος το Τζόκερ στο Σχηματάρι αλλά μάλλον το κράτος θα κάνει πάρτι μιας και βρήκε έναν παππού που του χρωστά κοντά στα έξι εκατομμύρια!

Πήγε να του τα πάρει αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε και έτσι τον συνέλαβε.

Είναι η είδηση της περιοχής και έχει γίνει αρκετό σούσουρο μιας και όλοι αναρωτιούνται: "Πως χρωστούσε ένας άνθρωπος στην δύση της ζωής του τόσα πολλά λεφτά"!

Ο άτυχος άντρας ήταν αγρότης στα νιάτα του. Στην τσιμπίδα και άλλοι πέντε αγρότες που συνολικά οι οφειλές τους αγγίζουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ! Τελικά είναι πολλά τα λεφτά.

viotianews.gr

O Αναγνωστάκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών

Ερώτηση στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, σχετικά με τη διάθεση κονδυλίων προς τους Δήμους, για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. 

Αφορμή της ερώτησης είναι η άρνηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, να εγκρίνει πίστωση που αφορά στην αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού, προκειμένου να διατεθεί σε εθελοντές πυροσβέστες ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Χαλκίδα: Ο διαρρήκτης που έκανε τα παιδιά να κλαίνε!

Στα χέρια του είχε ένα από τα παιχνίδια των μικρών παιδιών. Ήταν μία τα ξημερώματα όταν ακούγονταν θόρυβος από την πυλωτή.

Για πάνω από δέκα λεπτά προσπαθούσε να κόψει το λουκέτο και να ανοίξει την αποθήκη με τα ποδήλατα.

Ένας 30χρονος τα ξημερώματα περνούσε από την πολυκατοικία και του γυάλισαν τα ποδήλατα των παιδιών που είχαν βάλει οι ένοικοι σε μία αυτοσχέδια αποθήκη.

Άρχισε λοιπόν να προσπαθεί να σπάσει το λουκέτο.

Ο θόρυβος όμως που έκανε ξύπνησε τους ενοίκους που βγήκαν στα μπαλκόνια τους και είδαν τον δράστη να καβαλάει ένα ποδήλατο και να φεύγει.

Τα παιδάκια άρχισαν να κλαίνε που τους πήρε το παιχνίδι τους, ενώ αμέσως οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο και άρχισαν να τον ψάχνουν.

Λίγο αργότερα τον συνέλαβαν και επέστρεψαν το ποδήλατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν έχει ξανααπασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με τα καμώματα του.
evianews.com

Οι τσιμεντάδες της ΤΙΤΑΝ στο πλευρό των Χαλκιδέων

H συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου των σωματείων των εργαζομένων της ΤΙΤΑΝΑ.Ε πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη και συζητήθηκε το κλείσιμο του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου στην Χαλκίδα, από την ιδιοκτήτρια εταιρεία Lafarge.

Σε ανακοίνωση του Συντονιστικού Οργάνου τονίζονται τα εξής:

«Το Συντονιστικό Όργανο, εκφράζοντας την θέληση όλων τωνεργαζομένων της ΤΙΤΑΝ Α.Ε, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει όλες τις αγωνιστικέςαποφάσεις, που θα ληφθούν από την Ομοσπονδία Τσιμέντων, το συντονιστικό τωνΣωματείων της ΑΓΕΤ και το Σωματείο των Τσιμέντων Χαλκίδος, για την ολοκληρωτικήαναχαίτιση αυτής της άδικης απόφασης της Lafarge.

Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τους συναδέλφους μαςμέχρι την τελική δικαίωση τους, ακόμη κι αν «γαία πυρί μιχθήτω»..!

Το συντονιστικό μας ξεκινά τις κινητοποιήσεις του,εκπληρώνοντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων τουεργοστασίου της Χαλκίδος, που αφορά την εκδήλωση διαμαρτυρίας στα κεντρικάγραφεία της Lafargeστην Παιανία, την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 10 το πρωί .»
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...