Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Συγκέντρωση bloggers στη Χαλκίδα

Blogs Cafund (Cafund ) (251341780)Image via WikipediaΣτα  blogs κυκλοφορεί το παρακάτω κείμενο που προαναγγέλει την 1η συγκέντρωση blogers  και όχι μόνο, στη Χαλκίδα:

"Πρέπει να συμμετάσχεις κι εσύ και ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΝ 11-01-2011.  Καλούνται όλα τα blogs να συμμετέχουν με ελεύθερους ομιλητές από παντού ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κι όχι για συντεχνειακά οικονομικά συμφέροντα. ΟΡΓΑΝΩΘΕIΤΕ και ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΣΕΙΣ. ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ: antimnemonium@googlegroups.com
Καλέστε μπλόκς, περιφερειακά κανάλια, ρ/φ σταθμούς κλπ. Οι ομιλίες θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Επιτέλους να μην μιλάμε μόνο από το internet.
Η συνάντηση θα γίνει στις 11-12 πμ. μπροστά στα Δικαστήρια στο κέντρο της Χαλκίδας. Θα ακολουθήσουν ομιλίες –και πιθανώς και live μουσική εάν βρεθούν εθελοντές-στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης".
Enhanced by Zemanta

Στη Χαλκίδα ο Περγαντάς για τα Θεοφάνια



Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς σήμερα Πέμπτη 6 Ιανουαρίου παραβρέθηκε στον εορτασμό των Θεοφανίων στη Χαλκίδα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Περγαντάς τόνισε:

«Η διοικητική μεταρρύθμιση με συμφωνίες, με σύνθεση και πολύ δουλειά θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο για τους πολίτες.

Η Στερεά Ελλάδα είναι πλέον ενιαία περιφέρεια με πολλές δυνατότητες όπου με συγκεκριμένο σχέδιο και δράση θα αποδώσει παραγωγικά για την κοινωνία.

Η Στερεά Ελλάδα ως ενιαίο σύνολο είναι η Περιφέρεια η οποία στο κέντρο της Ελλάδας έχει κομβικό ρόλο και σημασία για ανάπτυξη με αειφορία.»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...