Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΠΕΜΠΤΗ στο ΑΛΙΒΕΡΙ

Το ΠΑΜΕ οργανώνει ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ στο ΑΛΙΒΕΡΙ στη πλατεία ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στις 10.30 π.μ. .

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι:

"ΟΛΟΙ στον αγώνα, όλοι στη μάχη. 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ κανείς στη δουλειά. Να νεκρώσουν τα εργοστάσια. Μηχανή να μην δουλέψει. Σε κάθε χώρο δουλειάς να γίνουν τώρα συνελεύσεις και να παρθούν συλλογικές αποφάσεις για μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην κλιμάκωση του αγώνα.
  • Να δυναμώσει παντού η αλληλεγγύη ανάμεσα στην εργατική τάξη.
  • Κάτω τα χέρια από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Όχι στις μειώσεις μισθών. Να καταργηθούν τώρα οι αντεργατικοί νόμοι για τις Συλλογικές Συμβάσεις και τις εργασιακές σχέσεις.
  • Να γενικευτεί το κύμα ανυπακοής στα χαράτσια. Να μην πατήσει πόδι στις γειτονιές, συνεργείο της ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα. Να καταργηθούν τώρα τα χαράτσια.
  • Να μην αφήσουμε να διαλύσουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να ισοπεδώσουν τις συντάξεις. Να μην πληρωθούν οι δανειστές, να πληρωθούν οι μισθοί κι οι συντάξεις.
  • Κανένας άνεργος χωρίς υγεία, περίθαλψη, χωρίς τα αναγκαία.
  • Κανένας μόνος του στην επίθεση των εργοδοτών, στις απολύσεις, στην εφεδρεία.
  • Να φορολογηθούν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου με 45%. Αφορολόγητο όριο 40.000€ για κάθε εργατική – λαϊκή οικογένεια και επιπλέον 5.000€ για κάθε παιδί.
  • Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στα μονοπώλια".

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έψαχνε για ερωμένη και έπεσε πάνω στην γυναίκα του

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος ενός άντρα από την Χαλκίδα, ο οποίος έψαχνε ένα τρόπο, για να ξεφύγει από τον μονότονο συζυγικό βίο. Ο 45χρονος σύζυγος που ήθελε να ζήσει νέες περιπέτειες δεν υπολόγιζε στην τετραπέρατη γυναίκα του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στην προσπάθειά του να βρει νέα ερωτική σύντροφο, ο ίδιος πρώην πολέμιος της τεχνολογίας αγόρασε ένα λάπτοπ και έφτιαξε δικό του προφίλ στο Facebook.

Η σύζυγός του, όμως, υποψιάστηκε την απότομη στροφή του και αποφάσισε να μάθει τι συμβαίνει.

H ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ο Θεοδώρου μηνύει γιατί θέλει περισσότερα!

Δέκα χρόνια δήμαρχος Κύμης, οκτώ χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, υφυπουργός Ανάπτυξης επί κυβερνήσεων Σημίτη όμως κατέθεσε μήνυση κατά του νυν δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου γιατί δεν του έδωσαν το χαρτί που ήθελε και έτσι θα πάρει μικρότερη σύνταξη από αυτή που είχε υπολογίσει!

Ο λόγος για το επί πολλά χρόνια κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ευβοίας Χρήστο Θεοδώρου ο οποίος μήνυσε όχι μόνο τον νυν δήμαρχο της περιοχής Δημήτρη Θωμά αλλά και μια δημοτική υπάλληλο επειδή, όπως υποστήριξε ο 58χρονος σήμερα πρώην βουλευτής, δόθηκε εσφαλμένη απάντηση στην αίτηση, με την οποία ζήτησε να του χορηγήσουν την κατά νόμο απαιτούμενη βεβαίωση , ώστε να πάρει σύνταξη από την θητεία του ως Δήμαρχος Κύμης.

Αποτέλεσμα της λανθασμένης – κατά τον μηνυτή – βεβαίωσης είναι η σύνταξη που θα πάρει να είναι μικρότερη από αυτή που υπολόγιζε και έτσι «του προκάλεσαν ηθελημένα βλάβη»!

Η μήνυση του πρώην δημάρχου – βουλευτή – υφυπουργού έχει δημιουργήσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας, καταδεικνύοντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι δημόσιοι άνδρες αντιλαμβάνονται την κρίσιμη οικονομική κατάσταση της χώρας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...