Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Χαλκίδα

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, θα επισκεφθεί, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, τη Χαλκίδα.


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα συναντηθεί στις 9.30 με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Παναγιώτη Σίμωση και στις 10:30 με τον Μητροπολίτη Χαλκίδος, κ.κ. Χρυσόστομο.

Αναγνωστάκης: Καμία πρόνοια για τους πολύτεκνους στη διάθεση δωρεάν τροφίμων

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε στην αναφορά του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με τον αποκλεισμό πολυτέκνων από τη διάθεση δωρεάν τροφίμων.


Στο πλαίσιο της απάντησης το Υπουργείο ενημερώνει, πως λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης, το ύψος των εισοδηματικών κριτηρίων βαίνει μειούμενο. Άμεσα επηρεάζονται, πολλές  πληθυσμιακές ομάδες που αποτελούν ομάδες στόχο, για την κάλυψη των αναγκών τους, όμως τα διαθέσιμα τρόφιμα είναι πεπερασμένα και διατίθενται στους οικονομικά ασθενέστερους.

Ερέτρια: Βρήκε νεκρή την γειτόνισσα του - Θρήνος για 40χρονη γυναίκα!

Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα στην Ερέτρια. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες. Μάλιστα δεν απαντούσε και στο κινητό της. 


Οι γείτονες ανησύχησαν και έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία για να δουν τι συμβαίνει. 

Λίγα λεπτά αργότερα, μπήκαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι. 

Λίνα Νικολακοπούλου: “Τις Νύχτες Μπαίνεις στα Όνειρά μου” στη Χαλκίδα!

Η Λίνα Νικολακοπούλου μας προτείνει μία τρίωρη μουσική συνάντηση, γεμάτη ελληνικό τραγούδι.


Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου «Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρά μου» θα παρουσιαστεί στη μουσική σκηνή «Οδός Ονείρων» στη Χαλκίδα.
Τρεις φωνές θα ενωθούν για να φωτίσουν πολλά και ωραία τραγούδια, από το ρεμπέτικο μέχρι τις μέρες μας.

Μία γυναικεία φωνή, η Αργυρώ Καπαρού και δύο ανδρικές, ο Σταύρος Σιόλας και ο Απόστολος Ρίζος, ο καθένας με την ταυτότητα του, τον τρόπο του, τα τραγούδια της πρόσφατης δισκογραφίας του και όλοι μαζί σε τραγούδια σταθμούς, που θα φανερώνουν τον πλούτο και την πολυχρωμία του ελληνικού τραγουδιού.

Αποστόλου: Να αποσυρθούν οι παράλογες αυξήσεις των διοδίων

Δήλωση του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με τις αυξήσεις των διοδίων και την ποινική δίωξη των αυτοδιοικητικών του Ωροπού:


«Ενώ οι Έλληνες πολίτες ζουν καθημερινά τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης, μέσα από την ανεργία, τις συνεχείς μειώσεις μισθών και της γενικότερης κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, έρχεται ακόμα ένα μέτρο, αυτό της αύξησης των διοδίων, για να τους δώσει τη χαριστική βολή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...