Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τραγωδία στην Αμάρυνθο: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο - Δίνουν μάχη με το θάνατο 17χρονος και 22χρονος!...


Θρήνος στην Αμάρυνθο για το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα και στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο. Μάχη για τη ζωή δίνει ο 17χρονος αδερφός του κι ένας 22χρονος φίλος του που νοσηλεύονται βαριά τραυματισμένοι.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα στον επαρχιακό δρόμο Αμαρύνθου - Σέττας στην Καλλιθέα Ευβοίας.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο άτυχος 19χρονος, στη θέση του συνοδηγού ήταν ο 22χρονος φίλος του και πίσω καθόταν ο 17χρονος αδελφός του.

Στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα ο 19χρονος έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ.

Από την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός και βαριά τραυματισμένοι ο αδελφός του και ο φίλος τους. Ο νεκρός και οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Την ώρα του δυστυχήματος έβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό. Το Α.Τ. Αμαρύνθου εξετάζει τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Ποσό - μαμούθ, 1.500.000 ευρώ, χρωστούσε η 49χρονη που συνελήφθη


Tο ποσό -μαμούθ του 1.500.000 ευρώ χρωστάει στο Δημόσιο μια 49χρονη πρώην επιχειρηματίας. 

Το βράδυ της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί της ομάδας ΔIAΣ, την εντόπισαν στην Xαλκίδα και της πέρασαν χειροπέδες!

Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Oικονομικού Eισαγγελέα και το Σάββατο παραπέμφθηκε στον Eισαγγελέα Xαλκίδας για τα ...περαιτέρω.

Είναι η πρώτη σύλληψη στην Εύβοια για τόσο μεγάλο χρέος προς το Δημόσιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...