Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Οι έμποροι της Χαλκίδας αφήνουν στη γωνία τα προβλήματα και τις... επιταγές και σέρνουν το χορό


Ο Πρόεδρος Νίκος Γεωργάτος
Κρίση; Ποια κρίση; Οι έμποροι της Χαλκίδας σέρνουν από τους πρώτους τον χορό και αφήνουν στη γωνία τα προβλήματα και τις... επιταγές για να διασκεδάσουν. Από Δευτέρα έχει ο θεός...

Ο Χρήστος Κουτσαύτης  που έχει αναλάβει το "οδοιπορικό" στους χορούς και τις συνεστιάσεις των συλλόγων και των επαγγελματικών σωματείων έχει δει πολλά με τα ματάκια του και απαθανατίσει περισσότερα ο φακό του.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας επέλεξε το "Εύβοια Παλάς" για το χορό του και εκτός από τους επίσημους καλεσμένους (βουλευτές κ.α) έδωσαν .."μαχητικό" παρών και όλα τα μέλη που άκουσαν το καλωσόρισμα του Προέδρου Νίκου Γεωργάτου για να συνεχίσουν με χορούς και τραγούδια.


Ο χορός του εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου

Απ΄ όλους τους χορούς είχε ο αποκριάτικος χορός του εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, που έγινε σήμερα Κυριακή μεσημέρι, στην κοσμική ταβέρνα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ.

Οι παραδοσιακοί από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, οι φλαμέγκο από την ομώνυμη σχολή, αλλά και οι χοροί από τον κόσμο που παρευρέθηκε έδωσαν την έντονη παρουσία τους.

Παρευρέθηκαν από την Αντιπεριφέρεια, ο Γιώργος Μπαντούνας, από τον Δήμο χαλκιδέων, ο Γιώργος Βοσκός, η Έλενα Βάκα και άλλοι


Ψαχνά: Χυδαία ρατσιστική επίθεση οπαδών σε ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα


Σκηνές απείρου κάλλους στην αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με τον Απόλλωνα, όταν ο Ντόε που έκανε προθέρμανση δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς.

Σύμφωνα με το onsport.gr, την ώρα που ο άσος της αθηναϊκής ομάδας έκανε ζέσταμα μαζί με τους συμπαίκτες του, άκουσε από την εξέδρα των γηπεδούχων να κάνουν ήχους πιθήκου με αποδέκτη τον ίδιο. Ο παίκτης αντέδρασε έντονα και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να διακόψει το παιχνίδι και να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Τερετίδη.

Το ματς διακόπηκε για 3 λεπτά (στο 74') με τον Ντόε να αποχωρεί "σηκωτός" από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...