Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Κύμη: Φωτογραφίες από την καταιγίδα


Δείτε φωτογραφίες από την ώρα της καταιγίδας, τα ξημερώματα Κυριακής...

koumiotis.blogspot.gr

Σμυρναίικο τραγούδι στο Πήλι με ... guest star την.. Ελένη Γερασιμίδου

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ) και η Νάντια Καραγιάννη, ξεσήκωσαν όλους στο Πήλι της Εύβοιας τη Παρασκευή το βράδυ, (10/8/2012) στην εκδήλωση : αφιέρωμα στο Σμυρναίικο τραγούδι, που οργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής.


Εκεί βρέθηκε και η Ελένη Γερασιμίδου με το θίασό της, για θεατρική παράσταση και δεν έχασε την ευκαιρία να το διασκεδάσει.

Η έμπειρη Ελένη Γερασιμίδου, άφησε το σύζυγό της και τα άλλα μέλη του θιάσου για να φωτογραφηθεί με τον Χρήστο Κουτσαύτη.

Γιατί ξέρει καλά ότι αν είσαι δίπλα σε ένα τοπικό σταρ (όπως ο Χρήστος Κουτσαύτης) θα κλέψεις λίγα λεπτά δημοσιότητας από την ... δόξα σου και θα φανείς και εσύ. 

Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήταν δίπλα της ο Κουτσαύτης απλά θα γράφαμε ότι παραβρέθηκε στην εκδήλωση....

Στην Κύμη βρίσκεται ο Θάνος Καλλίρης

Δεν ήρθε μόνο για διακοπές αλλά για το beach party απόψε το βράδυ στο Στόμιο της Κύμης.

Χθες το μεσημέρι ήρθε ο τραγουδιστής, και είναι μαζί με τον πρόεδρο του Γυμναστικού συλλόγου Κύμης Αλέξανδρο Θεοδώρου όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.


Ο Θάνος και ο Αλέξανδρος είναι φίλοι από τα παλιά, άλλωστε ο Θάνος έφτιαξε τον ύμνο της ομάδας.

Χθες το μεσημέρι πήγε στην Κύμη ο τραγουδιστής. Αφού έκανε μία βόλτα στα σοκάκια της πόλης, σήμερα νωρίς το πρωί ήταν στον χώρο όπου θα γίνει η συναυλία. Αρκετοί λουόμενοι του ζήτησαν αυτόγραφο και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Μπάχαλο με το ειδικό τέλος ακινήτων

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τουλάχιστον 400-500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που θα λάβουν δεν θα περιλαμβάνουν... το ειδικό τέλος ακινήτων.
Μην χαρείτε όμως. Δεν θα το γλυτώσει κανένας απλά θα παραταθεί για δύο μήνες η αποπληρωμή του τέλους.

Οι λογαριασμοί που δεν θα περιλαμβάνουν το «χαράτσι» είναι περίπου 180.000 λογαριασμοί, οι οποίοι ταχυδρομούνται σήμερα από την ΔΕΗ.

Το τμήμα μηχανογράφησης της ΔΕΗ, έχει πάρει εντολή να συμπεριλάβει το «χαράτσι» στους λογαριασμούς κάτι το οποίο θα συμβεί μέσα στον Αύγουστο. Το μπάχαλο όμως τώρα ξεκινάει αφού κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι θα παραλάβουν τις επόμενες ημέρες λογαριασμό χωρίς το χαράτσι, θα αρχίσουν να πληρώνουν από τον προσεχή Οκτώβριο.

Το ποσό πρέπει να εξοφληθεί σε πέντε διμηνιαίες δόσεις που σημαίνει ότι θα ισχύσει ένα από τα ακόλουθα χρονοδιαγράμματα:

Όσοι παραλάβουν τον λογαριασμό του Αυγούστου χωρίς το τέλος, θα πληρώσουν:

1.Την πρώτη δόση τον Οκτώβριο

2.Την δεύτερη δόση τον Δεκέμβριο

3.Την τρίτη δόση τον Φεβρουάριο του 2013

4.Την τέταρτη δόση τον Απρίλιο του 2013 και

5.Την τελευταία δόση τον Ιούνιο του 2013

Όσοι παραλάβουν τον λογαριασμό του Αυγούστου με το τέλος, θα πληρώσουν:

1.Την πρώτη δόση τον Αύγουστο

2.Την δεύτερη δόση τον Οκτώβριο

3.Την τρίτη δόση τον Δεκέμβριο

4.Την τέταρτη δόση τον Φεβρουάριο του 2013

5.Την τελευταία δόση τον Απρίλιο του 2013

Όσοι δεν θα παραλάβουν λογαριασμό τον Αύγουστο αλλά τον Σεπτέμβριο, θα πληρώσουν:

1.Την πρώτη δόση τον Σεπτέμβριο

2.Την δεύτερη δόση τον Νοέμβριο

3.Την 3η δόση τον Ιανουάριο

4.Την 4η δόση τον Μάρτιο και

5.Την τελευταία δόση τον Μάιο του 2013

Για να είστε «ψυλιασμένοι» όμως θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στο τρόπο με τον οποίο θα έχει υπολογιστεί το ειδικό τέλος. Ο λογαριασμός θα πρέπει να αναγράφει το ένα πέμπτο του ποσού που αντιστοιχεί στο ακίνητό σας. Όμως ο κίνδυνος του λάθους καραδοκεί κάτι το οποίο φάνηκε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε:

•Αν είναι σωστά τα τετραγωνικά

•Αν έχει χρησιμοποιηθεί η σωστή τιμή ζώνης

•Αν έχει γίνει σωστός υπολογισμός του τέλους με βάση την παλαιότητα

Να υπενθυμίσουμε ότι το υπουργείο Οικονομικών αναμένει έσοδα 2,2 δισ. ευρώ από το «χαράτσι» του 2012. Παράλληλα πρέπει να επιστρέψει συνολικά 200 εκατ. ευρώ σε φορολογουμένους που πλήρωσαν το χαράτσι του 2011 και στη συνέχεια πήραν απαλλαγή. Γι' αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνεται συμψηφισμός με χρέη των πολιτών προς το Δημόσιο ή να συμψηφιστεί η επιστροφή του ποσού με την οφειλή για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σε λογαριασμούς που θα ταχυδρομηθούν μελλοντικά.

Μη αποπληρωμή του τέλους δεν θα σημαίνει διακοπή ηλεκτροδότησης αφού το μέτρο κρίθηκε αντισυνταγματικό.

Οι πιο σέξι αθλήτριες των Ολυμπιακών αγώνων

Η καθεμιά έχει τη δική της ξεχωριστή ομορφιά, όλες όμως διαθέτουν κορμί λαμπάδα και πως να μη διαθέτουν αφού ασχολούνται από μικρά παιδιά με τον αθλητισμό. 

Έχουν μοχθήσει, ιδρώσει και κλάψει πολλές φορές για να φτάσουν εδώ που φτάσανε.

Για την ομορφιά και τα σέξι στοιχεία όμως που διαθέτουν, δεν μόχθησαν καθόλου, καθώς τους τα χάρισε απλόχερα ο Θεός!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Μητέρα 15χρονης: Tί θα έλεγε ο Τσίπρας εάν κακοποιούσαν το δικό του παιδί;

Σε μια συνέντευξη-ποταμό η μητέρα της 15χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον νεαρό Πακιστανό και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου, αγωνιά, ξεσπά και μιλά έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.

Έχει κάνει το νοσοκομείο δεύτερο σπίτι της. Καθισμένη έξω από την πόρτα της ΜΕΘ περιμένει μια ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς, ένα θετικό σημάδι που θα δείξει ότι η 15χρονη κόρη της θα τα καταφέρει.

«Εαν μου έλεγαν να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο ελεύθερο με αντάλλαγμα να σηκωθεί όρθια η Μυρτώ και να περπατήσει θα συμφωνούσα αμέσως, αρκεί να μην πάθει το ίδιο κάποιο άλλο παιδί» εξομολογείται στο «Πρώτο Θέμα» η Μαρία Κοτρώτσου η οποία νιώθει ικανοποίηση για τη σύλληψη του δράστη αλλά θυμό για τα σχόλια που έγιναν από κάποιους ότι ο Πακιστανός ήταν το... καλό παιδί

«Πως το ξέρουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλό παιδί με τόσο κακό που έκανε στην κόρη μου; Άκουσα μια γυναίκα να λέει ότι βάζει και το χέρι της στη φωτιά ότι είναι καλό παιδι. Τα λέει αυτά γιατί δεν χτύπησε ούτε βίασε το δικό της παιδί.»

Η Μαρία Κοτρώτσου δεν υπήρξε όπως λέει ποτέ ρατσίστρια. Ούτε όπως επισημαίνει θέλει να παρεξηγηθούν τα λόγια της. Και στέλνει το δικό της μήνυμα στους εκπροσώπους των κομμάτων που τάσσονται κατά της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» για τον εντοπισμό των παράνομων μεταναστών.

«Μιλούν εκ του ασφαλούς γιατί ως βουλευτές έχουν ασφάλεια και δεν έχουν να φοβηθούν για τα παιδιά τους. Αν ήταν το παιδί π.χ του κ. Τσίπρα στη θέση της κόρη μου, ποιά θα ήταν η θέση του για τους μετανάστες;

Όμως δεν έχει νιώσει τον κίνδυνο δίπλα του και δεν θα τον νιώσει ποτέ. Δεν είμαι κατά του Τσίπρα αλλά σε μερικά πράγματα άλλο Τσίπρα και άλλο...τσίπα»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...