Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αύξηση σοκ στις αυτοκτονίες στην Στερεά και Εύβοια λόγω κρίσης!

Το χθεσινό περιστατικό με τον 50χρονο άνδρα που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου νοσηλευόταν, φαίνεται ότι ήταν ένα από τα δεκάδες περιστατικά αυτοκτονιών που καταγράφονται καθημερινά στη χώρα μας εξαιτίας της κρίσης.

Παρ αυτά η κυβέρνηση δε δείχνει να ευαισθητοποιείται ούτε σε αυτό καθώς όπως καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας (ΙΣΑ), πλέον περικόπτονται και οι συντάξεις των ψυχικά ασθενών.


Ο ΙΣΑ χαρακτηρίζει απαράδεκτη την Υπουργική απόφαση που προβλέπει να παρακρατείται η σύνταξη των ψυχικά πασχόντων, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν τα μέλη του, έχει καταγραφεί αύξηση των αυτοκτονιών σε Κρήτη, Θράκη και Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, σε ανθρώπους που εμφάνιζαν ψυχικά προβλήματρα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Οι κερδοσκόποι χτύπησαν: Στα 2 ευρώ η βενζίνη στην Εύβοια

Οι κερδοσκόποι χτύπησαν: Στα 2 ευρώ έφτασε η βενζίνη στην Εύβοια, στα ίδια επίπεδα με την Κρήτη και την Καβάλα !

Και αν η Κρήτη και η Καβάλα απέχουν πολλά χιλιόμετρα ΔΕΝ ισχύει το ίδιο για την Χαλκίδα και την Εύβοια που απέχουν ελάχιστα από τον Ασπρόπυργο.

Είναι φανερό ότι οι κερδοσκόποι θέλοντας να εκμεταλλευτούν τις μέρες του Πάσχα με την μεγάλη έξοδο, ανέβασαν τις τιμές και κανείς ΔΕΝ αντιδρά!

Όσον αφορά την τιμή στην Αττική κυμαίνεται από 1,85 και να φτάνει και τα 1,94 ευρώ/το λίτρο.Σύμφωνα με στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης δεν είναι μόνο η Εύβοια με τα δύο ευρώ αλλά και πρατήρια στο Λασίθι με 1,998 ευρώ το λίτρο, στην Αχαϊα με 1,996, την Καβάλα και το Ρέθυμνο με 1,995 ευρώ το λίτρο.

Αυτή τη στιγμή η μέση τιμή είναι στα 1,842 ευρώ το λίτρο και μόλις πριν τέσσερις μήνες ήταν στα 1,654 ευρώ το λίτρο.

Εισαγγελική παρέμβαση για την χημική ουσία στην Coca Cola

Coca-Cola classic.
Coca-Cola classic. (Photo credit: Wikipedia)

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα, με αφορμή το θέμα της... τοξικής Coca-Cola ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου.


Η αποκάλυψη έγινε από το Πρώτο Θέμα και την έρευνα ξεκινά από αύριο ο εισαγγελέας κ. Νίκος Αντωναράκος, με στόχο να εντοπίσει τις ποινικές ευθύνες που έχουν οι αρμόδιοι. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, σε περίπου 100.000 μονάδες (κουτάκια και φιάλες Coca-Cola Classic ) εντοπίστηκε χημική ουσία, η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρωπίνου σώματος, καθώς είναι τοξική και μάλιστα χρησιμοποιείται σε ζιζανιοκτόνα! 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δυναμική παρουσία της Στερεάς στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

Το θαυμασμό του πλήθους των επισκεπτών και των διοργανωτών απέσπασε το περίπτερο της Στερεάς Ελλάδας στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 6,7, & 8 Απριλίου 2012.

Η διαφορετικότητα του περιπτέρου που ξεχώριζε ανάμεσα στα άλλα έγκειται στο γεγονός ότι η εικαστική του προσέγγιση στην είσοδο της έκθεσης σηματοδοτούσε την ανάγκη προσανατολισμού των νέων καλλιεργειών που πρέπει να είναι φιλικές προς το περιβάλλον για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων για επισιτιστικούς αλλά και για εξαγωγικούς σκοπούς.

Παραγωγοί και επιχειρήσεις από όλη την Περιφέρεια συμμετείχαν με μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων ελιάς & ελαιολάδου δίνοντας το στίγμα της καινοτομίας και της επιχηρηματικότητας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής κ. Σταμάτης Καπελέρης και στην τελετή λήξης του φεστιβάλ ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς, ο οποίος μιλώντας στα ΜΜΕ τόνισε μεταξύ άλλων ότι ‘‘στους πρωταρχικούς στόχους της Περιφέρειας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης στο οποίο πρωτεύοντα ρόλο έχει να διαδραματίσει ο αγροτικός τομέας ο οποίος σήμερα ίσως αποτελεί μια από τις πιο ελπιδοφόρες προοπτικές της Στερεάς Ελλάδας’’.

Πάγωμα μισθών στην ΑΛΛΑΤΙΝΗ

Πάγωμα μισθών  στην ΑΛΛΑΤΙΝΗ, συμφωνήθηκε και αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Οι Διοικούντες του εργοστασίου ΕLΒΙΣΚΟ (ΑΛΛΑΤΙΝΗ), βλέποντας πιο λογικά τα πράγματα, κατέληξαν σε προφορική καταρχήν συμφωνία επιχειρησιακής σύμβασης με το Σωματείο εργαζομένων ΑΛΛΑΤΙΝΗ, ενημερώνει το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας με ανακοίνωσή του.

"Κατόπιν επίμονης αλλά και ειλικρινής διαπραγμάτευσης,- αναφέρεται στην ανακοίνωση - κατέληξαν σε μη μείωση μισθών και αντί αυτού πάγωμα μισθών και ημερομισθίων και διαφόρων επιδομάτων για τα επόμενα 2 χρόνια.

Κατόπιν τούτου το Σωματείο, ανέστειλε τις απεργιακές κινητοποιήσεις που είχε προγραμματίσει.
Πιστεύουμε ότι η εργασιακή ειρήνη που επιτεύχθηκε θα δώσει στην Εταιρία ΕLΒΙΣΚΟ την ανάπτυξη που επιθυμούν και οι Διοικούντες και οι εργαζόμενοι για το κοινό καλό όλων μας".

Εύβοια: Άλλος ένας Νεοδημοκράτης υποψήφιος με τον Καμμένο

Ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου,στην Εύβοια

Άλλος ένας Νεοδημοκράτης , ο Ν.Παπαντωνίου, υπάλληλος της ΔΕΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού και πρώην  μέλος της ΝΟΔΕ, αναμένεται να είναι υποψήφιος.

Στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας συμμετέχουν ο βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος, που έχει αναλάβει και τον πολιτικό σχεδιασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι κ.κ.Κουνέλης, Πάτζαλης
και Μακαρίου.

Ο Χαλκιδέος γιατρός, κ. Αντωνίου θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Αθήνα.

Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος για το οπλοστάσιο της Λούτσας

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 3ης Ειδικής Ανακρίτριας, ο 50χρονος δικηγόρος και πρώην δημοτικός σύμβουλος Σπάτων που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες καθώς θεωρείται «εγκέφαλος» στην υπόθεση του οπλοστασίου που εντοπίστηκε στη Λούτσα. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εγγραφές νέων μελών στον Επιμορφωτικό Προοδευτικό Σύλλογο Μονοδρίου

Ο Επιμορφωτικός Προοδευτικός Σύλλογος Μονοδρίου αποτελεί Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο το οποίο αναγνωρίσθηκε με την υπ΄ αριθμόν 91/2011 απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Σας ενημερώνουμε ότι εγγραφές μελών θα πραγματοποιηθούν στο κοινοτικό κτίριο (πλατεία παλαιού σχολείου) ημέρα:
- Σάββατο 14/04/2012 (18.00 μμ -20.00μμ)

Κόστος εγγραφής Τακτικών, Δόκιμων μελών και των Φίλων του Συλλόγου: πέντε Ευρώ (5,00).

Ετήσια συνδρομή τακτικών και δόκιμων μελών, ποσό Ευρώ πέντε (5,00).
Ετήσια συνδρομή των Φίλων του Συλλόγου, ποσό Ευρώ τρία (3,00).

Την Τρίτη του Πάσχα η πρεμιέρα της... «Μεσημεριανής Μελέτη»- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» με την Ελεονώρα και το γνωστό, κεφάτο παρεάκι της (Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Γιώργος Κασπίρης, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Δήμητρα Καλφούντζου, Σπύρος Σιγούρος) κάνει πρεμιέρα την Τρίτη του Πάσχα 17 Απριλίου στις 13:00. 

Η συνέχεια και ΦΩΤΟ από την προετοιμασία ΕΔΩ

4500 ναρκωτικά χάπια σε εστιατόριο στα Οινόφυτα !


Ναρκωτικά χάπια περιλάμβανε το... 'μενού" εστιατορίου στα Οινόφυτα. Αστυνομικοί της ασφάλειας Θήβας  κατάσχεσαν περισσότερα από 4500 ναρκωτικά χάπια  σε μια έφοδο - αστραπή!

Ο Ινδός ιδιοκτήτης του καταστήματος και δύο ακόμη ομοεθνείς του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία:

Συνελήφθησαν δύο (2) Ινδοί και ένας (1) υπήκοος Νεπάλ στα Οινόφυτα Βοιωτίας, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά –6.924 – δισκία, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων αποτελούνται από διερευνώμενης χημικής συνθέσεως ουσίες.

Εξαρθρώθηκε, χθες (09-04-2012) το απόγευμα στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών χαπιών στη χώρα μας από την Ινδία. Τα μέλη του κυκλώματος λειτουργώντας με συνδέσμους στις δύο χώρες, ταχυδρομούσαν τα χάπια από την Ινδία, μέσα σε δέματα και τα παραλάμβαναν μέσω ταχυδρομείου στην Ελλάδα.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 58 και 39 ετών, καθώς και ένας (1) 35χρονος υπήκοος Νεπάλ, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά – 6.924 – δισκία, εκ των οποίων τα (118) υπάγονται στην νομοθεσία περί ναρκωτικών, ενώ τα υπόλοιπα (6.806) πρόκειται να εξετασθούν εργαστηριακά, προκειμένου να εξακριβωθεί και ταυτοποιηθεί η χημική τους σύνθεση.

Η αστυνομική έρευνα, που γίνεται στο πλαίσιο των αδιάλειπτων προσπαθειών και ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ξεκίνησε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, όταν εντοπίσθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ταχυδρομικό δέμα με μεγάλο αριθμό δισκίων.

Συγκεκριμένα, προ λίγων ημερών, εντοπίσθηκε ταχυδρομικό δέμα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προερχόμενο από Ινδία, το οποίο περιείχε (2.331) δισκία διαφόρων τύπων, με τελικό προορισμό Ινδικό εστιατόριο στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε συνεννόηση με τις Εισαγγελικές Αρχές, παρέλαβαν το δέμα και σε συντονισμένη αστυνομική ελεγχόμενη μεταφορά, μέσω των διανομέων των Ελληνικών Ταχυδρομείων, μετέβησαν στο εστιατόριο και συνέλαβαν τον 58χρονο Ινδό παραλήπτη του, ο οποίος είχε προσέλθει ως θαμώνας του καταστήματος.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (78) ναρκωτικά χάπια και το χρηματικό ποσό των (6.945) ευρώ, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο εστιατόριο βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν (10) δισκία άγνωστης χημικής συνθέσεως.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθη για την εμπλοκή του στην υπόθεση και ένας 35χρονος υπήκοος Νεπάλ που εργαζόταν ως σερβιτόρος στο κατάστημα, στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στην Χώρα μας.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, με την παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, όπου στην οικία του 58χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• (4.505) δισκία διερευνώμενης χημικής συνθέσεως.

• (1.000) χάρτινες συσκευασίες εναπόθεσης χαπιών.

Μετά από συστηματικές αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών συνελήφθη και ο 39χρονος Ινδός ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, είχε εξαρθρωθεί και άλλο κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών χαπιών από την Ινδία, με την σύλληψη ενός ημεδαπού και τριών Ινδών, ενώ κατασχέθηκαν (2.064) ναρκωτικά χάπια.

Οι αστυνομικές έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνεχίζονται αμείωτα.

Ο Αντώνης Σαμαράς μεταγράφηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου !

Η είδηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Πάνου Καμμένου προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο πολύ γρήγορα ξεκαθάρισε η υπόθεση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΑΛΙΒΕΡΙ: «Δώστε μας τα λεφτά και μην βγάλετε κιχ»!

Πάνω από 20.000 ευρώ ήταν η λεία της ληστείας στο Αλιβέρι που έγινε νωρίς το απόγευμα. Θρασύτατοι οι πιστολέρο που αναστάτωσαν την πόλη…


Όπως διαβάζουμε στο EviaNews, ήταν η ώρα που έκλεινε η τράπεζα όταν δύο άγνωστοι με κουκούλες και πιστόλια μπήκαν και πλησίασαν στο ταμείο. «Δώστε μας τα λεφτά και μην βγάλετε κιχ» φέρονται να είπαν οι δράστες.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφεραν να πάρουν το ποσό και να εξαφανιστούν.

Το θράσος των ληστών είναι τόσο μεγάλο που δεν τους εμπόδισε καν το γεγονός ότι η τράπεζα που λήστεψαν, βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Τώρα, ισχυρή δύναμη της αστυνομίας «χτενίζει» την περιοχή για να βρει τους ληστές.

ΣΟΚ: Έφυγε στα 29 χρόνια το μοντέλο Γιάννα Χατζημιχάλη

Σοκ στον κόσμο της showbiz έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 29χρονης Γιάννας Χατζημιχάλη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βόμβα στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα Ζωής Kωνσταντοπούλου στην Α' Αθήνας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωσταντόπουλο για την υποψηφιότητα της κόρης του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές.

Στην υποψηφιότητα αυτή αντιδρούν όμως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά το τμήμα γυναικών για τρεις λόγους:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


"Λουκέτο" απειλούν να βάλουν οι βενζινοπώλες....

Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) τόσο για το θέμα των αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ πρατηρίων και σούπερ - μάρκετ όσο και για το «κούρεμα» των αποθεματικών του Επικουρικού Ταμείου του κλάδου (ΤΕΑΠΥΚ). 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Alpha: Formula 1 Κυριακή του Πάσχα το Grand Prix Κίνας

Formula One 2007 Rd.17 Brazilian GP: Start of ...
(Photo credit: Wikipedia)
Η νίκη της Ferrari στη Μαλαισία κατέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η Formula 1 δεν υπακούει σε κανόνες. Στην Ιταλική ομάδα αναγνωρίζουν πως η F2012 δεν είναι ανταγωνιστική, τονίζουν όμως με νόημα ότι δουλεύουν νυχθημερόν προς αυτή την κατεύθυνση. Την ίδια στιγμή, το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον τρίτο αγώνα της χρονιάς, το GP Κίνας.

Όλα δείχνουν ότι η πίστα της Σαγκάης επιφυλάσσει μια ακόμα μεγάλη ανατροπή με τον καιρό να προβλέπεται βροχερός και τις τρεις μέρες του αγώνα. Η μεγαλύτερη ευθεία του πρωταθλήματος (1.170m) δείχνει να ευνοεί τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά των Mercedes οπότε δεν θα εκπλαγούμε βλέποντας τον Μίχαελ Σουμάχερ να επιστρέφει στο βάθρο.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τον σχολιασμό του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης δοκιμάζει το νέο Honda Civic με μία «χαμηλή πτήση» στο αεροδρόμιο της Τανάγρας και μας παρουσιάζει τη McLaren ΜP4-12C.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Highlights δοκιμών: 15:00
Μετάδοση αγώνα: 16:00

4ΩΡΗ στάση εργασίας στο Star για 13 απολύσεις...

Star Channel logo
Star Channel logo (Photo credit: Wikipedia)

4ΩΡΗ στάση εργασίας στο Star αποφάσισαν η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Συντακτών


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Channel, για σήμερα Τρίτη, 10 Απριλίου 2012, από τις 15.30 έως τις 19.30.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΕΤΙΤΑ: "Εργασιακό ΝΤΑΧΑΟΥ", «ο μισητός ΣΚΑΙ»

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΚΑΙ με σκληρές εκφράσεις όπως "εργασιακό ΝΤΑΧΑΟΥ", «ο μισητός ΣΚΑΙ» και «το κανάλι του 3%», κάνει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) με αφορμή  τις απεργίες που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες.


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

"Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες 24ωρες απεργίες μας με μεγάλη επιτυχία καθώς υπήρξε καθολική συμμετοχή. Τα δελτία ειδήσεων σίγησαν και οι ζωντανές εκπομπές των σταθμών δεν βγήκαν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΥΡΤΣΟΣ: Απο την ΚΝΕ στη Ν.Δ. και μετά στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Την ένταξη του Γιώργου Κύρτσου στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε ο Γ. Καρατζαφέρης. 


Ο κ. Κύρτσος ενδέχεται να αναλάβει και χρέη εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


ΒΙΝΤΕΟ: Μαθητής, σούπερ-ήρωας, σταματά την τρελή πορεία σχολικού

Ενας, τολμηρός και πάνω από όλα ψύχραιμος, 13χρονος μαθητής, πήρε τον έλεγχο του σχολικού λεωφορείου και κατάφερε να το βγάλει με ασφάλεια από το δρόμο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω προβλήματος υγείας, σώζοντας έτσι τη δική του ζωή και των υπολοίπων 14 συμμαθητών του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Νέα περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιώργος Μαργαρίτης

Νέα περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Γιώργος Μαργαρίτης καθώς βρισκόταν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 

Το βράδυ του Σαββάτου μπήκε με πόνους στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας.

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Σαντορίνη... της Ταϊλάνδης - Δείτε τα 2 βίντεο!

Ένα εντυπωσιακό πάρκο, μικρογραφία του ελληνικού νησιού, άρχισε να λειτουργεί στην Ταϊλάνδη διαφημίζοντας τη χώρα μας, στη νοτιοανατολική Ασία... Καταλαμβάνει έκταση 60 στρεμμάτων και κόστισε περισσότερα από 12,2 εκατομμύρια ευρώ.

Το όνομά του, είναι ''Santorini Park'' και βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο, της τουριστικής πόλης Τσα Αμ. Το εμπορικό κέντρο ''πνίγεται'' στο λευκό και το γαλάζιο και είναι μικρογραφία του κυκλαδίτικου νησιού μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

VIDEO: Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ "στρίφνω". Δεν έχω "πάει" με πολλούς άντρες»

«Δεν χαρίζομαι εύκολα κι αυτό, βέβαια, μου κοστίζει, μπορεί να μείνω και σε περίοδο αποχής για πολλούς μήνες». Αυτά ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για όλα όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Αυτοκτόνησε 50χρονος πέφτοντας από 4ο όροφο νοσοκομείου!

Tο μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας άνδρας, 50 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Ασκληπιείο της Βούλας έβαλε τέλος στη ζωή του. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δικογραφία σε βάρος διαχειριστή blog στην Ήπειρο, για εκβιασμό βουλευτή

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος ενός 40χρονου διαχειριστή του ιστολογίου «epirusgate.blogspot.com», για κατ' επανάληψη δημοσίευση αναρτήσεων με εκβιαστικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο, σε βάρος του Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο Θανάση Οικονόμου. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ένοχος κρίθηκε τελικά από το δικαστήριο ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, για την υπόθεση της μείωσης των προστίμων σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια σταρ του Χόλιγουντ κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άλλη γυναίκα

Παλαί ποτέ σταρ του Ugly Betty, μόλις αποκάλυψε στο περιοδικό People τις λεπτομέρειες για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν δέκα χρονών, από μια 18χρονη οικογενειακή φίλη. 

 ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΝΑΙ Η ΣΤΑΡ

Η "Μελέτη" έγινε...μεσημεριανή

Η "πρωινή μελέτη" έγινε επίσημα...μεσημεριανή! Αυτός θα είναι και ο τίτλος της εκπομπής: "Μεσημεριανή Μελέτη".


Διαβάστε την επίσημη αλλαγή προγράμματος - δελτίο τύπου του Star...


"Με δύναμη από την Κηφισιά, όπως και το ομότιτλο βιβλίο, έρχεται η «Μεσημεριανή Μελέτη».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσκόπηση GPO:ΝΔ 18,2%,ΠΑΣΟΚ 14,2% -Στο 7 % ο Καμμένος-Στο 5,9% η ΔΗΜΑΡ

Μία νέα δημοσκόπηση που φέρνει την Νέα Δημοκρατία στο 18,2 % και το ΠΑΣΟΚ περίπου στο 14,2 % παρουσιάζει απόψε η εταιρεία GPO στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Τα κάλαντα του Λαζάρου στη Στενή της Εύβοιας


Τα κάλαντα του Λαζάρου αναβίωσαν και στη Στενή της Εύβοιας

Οι προετοιμασίες και οι άλλες εκδηλώσεις για το Πάσχα, αρχίζουν απ΄ το Σάββατο του Λαζάρου.

Απ΄ την προηγούμενη μέρα τα κορίτσια του σχολείου έχουν ετοιμάσει το καλαθάκι τους με λουλούδια (γιατί το πιο συνηθισμένο φιλοδώρημα ήταν τα αυγά) για να πουν το Λάζαρο. Τα αγόρια δεν συμμετείχαν.

«Δύο μέρες τον φυλούσαν
κι άλλη μια τον προσκυνούσαν,
την ημέρα την Τετάρτη
κίνησε ο Χριστός για να ΄ρθει
και εβγήκε η Μαρία
έξω από τη Βηθανία.
-Αν εδώ ήσουν Χριστέ μου
Δε θα πέθαιν ο αδελφός μου
-Άντε πίστευε Μαρία
Κι έλα πάμε στα μνημεία.
Εκεί ο Χριστός δακρύζει
Και τον Άδη φοβερίζει
-Σήκω πάνω Λάζαρέ μου
Φίλε και αγαπητέ μου.
Τότε ο Λάζαρος σηκώθει
Αναντρώθει, ΄πολυτρώθει.
Λάζαρος λαζαρωμένος
Και με το κερί ζωμένος.
-Πες μας Λάζαρε τι είδες
Εις τον Άδη όπου πήγες;
-Είδα φόβους, είδα τρόμους
Είδα βάσανα και πόνους.
Δώστε μου λίγο νεράκι
Να ξεπλύνω το φαρμάκι
Της καρδιάς και των χειλέων
Και μη με ρωτάτε πλέον.


dirfyakanea

"Μπλόκο" και στα ΚΤΕΛ

Ταλαιπωρία και τη Μεγάλη Πέμπτη περιμένει το επιβατικό κοινό που έχει προγραμματίσει ταξίδι για το Πάσχα. Οι οδηγοί των ΚΤΕΛ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.

Οι οδηγοί πήραν την απόφαση αυτή καταγγέλλοντας απολύσεις και αντιδρώντας στην καταγγελία της συλλογικής τους σύμβασης απο τους ιδιοκτήτες.

Μάλιστα, την ημέρα της απεργίας οι οδηγοί ετοιμάζουν συγκεντρώσεις έξω από τους σταθμούς των ΚΤΕΛ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...